Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 19.4.2025. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Evo @IzudinB pa proberi sta ti pase. Ovo sam stavio tipove sve zajedno iz dvije lige koje mogu reci da bas pratim, i osjetim puls. 

Izabrano na osjecaj za igru i "znanje" pa cemo vidjeti, jbg analize zasto i kako ne mogu pisati ovaj put. 

Ps uz ovo, naravno i moj tip iz PS, Villa-Newcastle, gdje bi morala pasti dva gola, al jasno, jedino sto stvarno mora pasti je mrak.

Sretno

Screenshot_20250419_141650.jpg

Bowen daje gol 2.30? WTF?

Ja sam pogodio Bayern i još čekam Švabice u rukometu da pokriju 8 razlike protiv Gyoria, upravo igraju. Jedno i drugo je bilo malo iznad 1.3 tečaj. I s obzirom da trenutno  pratim tenis kao i prošle godine u ovo vrijeme, igrao sam i Runea na drugom. Dakle sve mi je ili gotovo ili u tijeku. Još ću odigrati danas, (možda) ovaj Borac pošto ga kolege spominju.

prije 3 minute, fic said:

Prošao Bowen😄. Al ono 2.3, pa nije Messi, Ronaldo. Nisam dugo pratio tečaje na igrače, niti to igram. Kako se to sada kreće? @mesrine Pretpostavljam da su i tu sada mali tečajevi.

Haha nije da, ali tko poznaje situaciju i ekipe, stilove itd vjeruje da to cak ima value. 

Tecajevi su mali, i to igram samo kad bas imam osjecaj i sa manji ulog, odnosno uz jos parova.

Vjerujem da ce dati jos jedan, iz penala haha

prije 4 minute, mesrine said:

Haha nije da, ali tko poznaje situaciju i ekipe, stilove itd vjeruje da to cak ima value. 

Tecajevi su mali, i to igram samo kad bas imam osjecaj i sa manji ulog, odnosno uz jos parova.

Vjerujem da ce dati jos jedan, iz penala haha

Što kažeš na gol Bournmoutha? Palača ima igrača manje. Mislim da neću igrat Borac pa da ovdje malo bacim teško zarađeni novac😄

prije 3 minute, fic said:

Što kažeš na gol Bournmoutha? Palača ima igrača manje. Mislim da neću igrat Borac pa da ovdje malo bacim teško zarađeni novac😄

Slaba forma, nisu kao do prije nekoliko kola kad su bas dobro igrali tako da cak i ne bih, mada opet, Palace je primio 10 golova u zadnje dvije, iza su kriminalni a naprijed ne zavrse akciju pa cesto imaju kontre, tako da ono, uz ovaj crveni, mozda i prime, da. Evanilson bi mogao naci neku rupu i zavuci, ima jos vremena dovoljno :D

prije 6 sati, mesrine said:

Evo @IzudinB pa proberi sta ti pase. Ovo sam stavio tipove sve zajedno iz dvije lige koje mogu reci da bas pratim, i osjetim puls. 

Izabrano na osjecaj za igru i "znanje" pa cemo vidjeti, jbg analize zasto i kako ne mogu pisati ovaj put. 

Ps uz ovo, naravno i moj tip iz PS, Villa-Newcastle, gdje bi morala pasti dva gola, al jasno, jedino sto stvarno mora pasti je mrak.

Sretno

Screenshot_20250419_141650.jpg

Eto ga @IzudinB, @fic, jos ako Fulham i Van Dijk i bome doci ce sve.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use