Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

66. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 29.4. - 1.5. (Uto-Čet)

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 66. kolo Posljednje Šanse za period od 29.4. do 1.5.

KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William HillBetfair, pinnacleSuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

TABLICA

Screenshot_45.jpg

Postavljam predlog koji ne ispunjava Pravilo o minimalnoj kvoti od 1,20. Ali svakako postavljam predlog, neka stoji, da zauzmem mesto, ako se veliki bet365 smiluje i podigne kvoticu za 0,02 ili ako na Forumu postoji neki kolega koji ima dobro srce i pronadje mi cigansku kladionicu gde se moze odigrati ovaj predlog po kvotici od 1,20

Ja hocu samo ovaj predlog, ili cu umreti, a to je da ce Barcellona imati vise ukupnih suteva od Intera na mecu. Ovde se ne radi o sutevima u okvir gola, vec bilo kakvim sutevima, kao na primer kada Vlahovic sutne, a lopta pogodi korner zastavicu, a to mu se racuna u sut.

Neka predlog za sada stoji, da mi cuva mesto do sutra do 15.00 casova, a ako se veliki bet365 ne smiluje, ili ako na Forumu nema kolege sa velikim srcem, promenicu predlog, a onda cu se politi benzinom i samozapaliti.

Dakle, za sada Barcellona ce imati vise suteva na utakmici od Intera, po kvoti od 1,18 kod velikog bet365

IMG_7911.thumb.jpeg.c64747a728a06f8453708c32e1826f70.jpeg

prije 14 minute, LeonardoDrugi said:

Postavljam predlog koji ne ispunjava Pravilo o minimalnoj kvoti od 1,20. Ali svakako postavljam predlog, neka stoji, da zauzmem mesto, ako se veliki bet365 online kladionica" rel="external">bet365 smiluje i podigne kvoticu za 0,02 ili ako na Forumu postoji neki kolega koji ima dobro srce i pronadje mi cigansku kladionicu gde se moze odigrati ovaj predlog po kvotici od 1,20

Ja hocu samo ovaj predlog, ili cu umreti, a to je da ce Barcellona imati vise ukupnih suteva od Intera na mecu. Ovde se ne radi o sutevima u okvir gola, vec bilo kakvim sutevima, kao na primer kada Vlahovic sutne, a lopta pogodi korner zastavicu, a to mu se racuna u sut.

Neka predlog za sada stoji, da mi cuva mesto do sutra do 15.00 casova, a ako se veliki bet365 online kladionica" rel="external">bet365 ne smiluje, ili ako na Forumu nema kolege sa velikim srcem, promenicu predlog, a onda cu se politi benzinom i samozapaliti.

Dakle, za sada Barcellona ce imati vise suteva na utakmici od Intera, po kvoti od 1,18 kod velikog bet365 online kladionica" rel="external">bet365

IMG_7911.thumb.jpeg.c64747a728a06f8453708c32e1826f70.jpeg

Pa odigraj kornere kolega kao i ja i mirno spavaj, sta se patis bzvz. Ionako, ako malo bolje razmislis na kraju ti dode na isto.

prije 11 minute, mesrine said:

Pa odigraj kornere kolega kao i ja i mirno spavaj, sta se patis bzvz. Ionako, ako malo bolje razmislis na kraju ti dode na isto.

kazes da odigram kao i ti i da mirno spavam. Kako da odigram kao i ti i pri tome mirno spavam kada ti prvu ligu nisi video ni na slici, a kamoli postavljao predloge u prvoj, elitnoj, a kamoli pobedjivao. Kazes da je isto igrati kornere ili suteve. Pa ja se sa tobom ne bi slozio da je danas ponedeljak, a kamoli da je ovo isto. U sut se, po kladionicama, racuna i kada Vlahovic sutne deset metara preko gola i lopta ne pogodi cak ni vazduh, dok za korner ipak treba da se lopta odbije pod nekim uglom. Kada pogledas ovu kvotu od 1,40 da ce Barcellona pobediti u kornerima, rekao bi da je ovo poklon sa neba, ako gledamo kako se predpostavlja da ce igrati ove dve ekipe na mecu u sredu. Pobeda Barcellone u kornerima je kvotirana sa 1,40 a pobeda u sutevima sa 1,18. a ja mislim da postoji razlika zasto su kvote ovoliko razlicite

IMG_7913.thumb.jpeg.1c38a74a19585e8e117f5d0bd611dc1f.jpeg

IMG_7911.thumb.jpeg.9c86b99a197eb93e53d4bda3e6d5b249.jpeg

Mozda je najbolje za pocetak da budes ljubazan i izadjes iz Topica prve lige, zatim da pokusas da mi pronadjes kladionicu gde bih mogao ovo da odigram po 1,20 a onda da se posvetis trazenju cetiri dobitna tipa u Guts-Leonardo Kupu gde ti zelim svu srecu i gde sam odlucio da cu da navijam za tebe, iako ne mogu da verujem sta sam napisao.

A sutra stize i motivacioni govor samo za tebe, i to potpuno besplatno.

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Najpre hvala doktore sto si odvojio svoje vreme da odgovoris. Hvala ti doktore i sto si uopste odgovorio. Hvala ti doktore sto si ulepsao ovaj dan i ucinio ga najsretnijim danom na Forumu. Jucerasnji dan, 20.01. proglasavamo Danom Foruma koji cemo, od danas slaviti svake godine.  Slavicemo Dan Foruma po datumu kada je dosao X na odbranama na utakmici, jer su tako zeleli Bog, karma, sreca i sudbina, iako ne postoje.  
    • Pozz, najprije hvala za sve napisano:) puno toga si pogodio kladim se vise nego 20 godina vjerovatno 25 kad online nije bio ni u snovima:) eto sad ako je igra u 22bet i tamo ima ova mogucnost  kombinacije onda jasno igra je 1 ili 2 a bio x tako da tip pada jer x nije u kombinaciji 12 gledao sam ponudbu za danas i pod saves postoji samo ovo... tako da iz svega ovog nazalost nista od zelene boje...ako sam krivo razumio i oklada bila samo 12 bez x onda storno:)
    • A evo i vremenske prognoze za Munchen gde nam je potrebno barem tri gola na utakmici, da ne bismo morali sutra da proglasavamo tri Dana Zalosti. Ceo dan je suncano, nema nijednog oblaka, ali je hladno, trenutno je temperatura oko nule. Nema ni vetra, cak je i kvalitet vazduha dobar. U svetoj Nemackoj je veoma hladno, ali ne i previse hladno da ne moze da bude golova. U vreme utakmice se ocekuje minus tri ili cetiri stepena, ali sta ce faliti crncima na terenu sto je hladno? Hladno je i eskimima, pa zive i dalje. Teren u Munchenu ima grejace, igraci imaju termo-majice ispod dresova, imaju i one helanke sto oblace da izgledaju kao klovnovi, zaradjuju kao da su hirurzi … neka trce na terenu da se zagreju, ako im je hladno.          
    • Hej @jansavc Zapamtio sam da si ti bio najbolji tumac Pravila u realnom kladjenju, na nasem Forumu. Bas sam zapamtio da kada god smo se svadjali na nasem Forumu oko toga da li se nekom kolegi nesto priznaje ili ne, da si ti uvek bio u pravu. Deluje da se dugo kladis u realnom kladjenju, i da iza tebe stoje godine i godine kockanja. Reci nam, molimo te, da li je kolegi prlito dosao X na njegovom predlogu. Ako jeste, to bi nam mnogo znacilo, pa bismo hteli da jucerasnji dan, 21.01. proglasimo kao Dan Foruma. Kolega je odigrao predlog duplu sansu da ce Inter ili Arsenal imati vise odbrana misleci da mi na Forumu imamo manje od dvanaest godina, cim postavljamo predloge na osnovu pracenja sporta, dok on misli da bi trebalo da se postavljaju ovakvi predlozi. Na utakmici izmedju Intera i Arsenala, obe ekipe su imale isti broj odbrana, sto su pogurali i Bog, karma i sreca istovremeno, pa sada nismo sigurni da li je ovde kolega pao na X-u, i da li sada moze da izmislja kako nije mislio na odbrane golmana. Ti si jedini na Forumu koji nam moze protumaciti ovaj slucaj, tako da imamo velika ocekivanja od tebe. Sacekacemo koliko god vremena ti treba, u pitanju je istorijski dogadjaj na nasem Forumu. Uzmi sebi vremena koliko god ti treba. Kolegin predlog je bio: Inter ili Arsenal ce imati vise odbrana, a ovo se desilo na utakmici    
    • Hajde, neka stoji ovde i ovaj predlog za kladjenje za pohlepne kolege, pa neka ide u qurac i zivot i kockanje. Eto, neka bude da i ja jednom postavim nesto sa ukupnom kvotom od 2,00  Nema konacnog pobednika, sve su golovi na utakmici, dva overa 2,5 gola na utakmicama Newcastle vs Psv i Bayern vs Royal Union, te over 1,5 gola na utakmici Marseille vs Liverpool. Ako je mnogo sto trazimo, a to su golovi na utakmicama Bayerna, Liverpoola i Psv-a, onda stvarno … Newcastle vs Psv, over 2,5 gola Marseille vs Liverpool, over 1,5 gol Bayern vs Royal Union, over 2,5 gola Ukupna kvota 2,00    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use