Jump to content
Bet365 Otvori racun

Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak, 26.04.2012. (Listić dana)

Analyzer

Recommended Posts

Pitanje:

igrao sam na tenis nadal:farah -7.5 (hendikep gemova ) 2 ( odnoso vise ) kako je zavrsilo 6:2 i 6:3 znaci li to da sam dobio ili izgubio?

dobio

dobio si druze,ali si pogrijesio u razmisljanju..1 je vise od 7,5 a 2 je manje..ti si ovdje farahu vec dao 7,5 gemova na pocetku..znaci da je rez 12:12,5 i ti si prosao tu dvicu..kontas me???

Znači tvoje ovako izgleda Nadal(-7,5)- Farah 2 i na rezultat 6-2 6-3 si taman pogodio.. ali kao što drug kaže krivo si odigrao od onog što si mislio...:D

I molim vas kad pišete analize za ove hendikepe i kontrahendikepe pišite pravilno da nema onda zbunjenosti jer je napisano jedno a u analizi drugo:

znači hendikep:  Nadal(-7,5)-Farah 1 ili samo Nadal(-7,5)

kontrahendikep Nadal(-7,5)- Farah 2 ili Nadal- Farah(+7,5) 2 ili samo Farah(+7,5)

da nemamo problema s time tko je šta htio odigrati...hvala...:D

Evo jedan nagli porast koeficjenta na NBA, zanimljivo.

Charlott - New York Knicks (2)(1.60)

Eto supersport je tokom dana ima kvotu na Knickse slabašnih 1.30, sad sam primjetio da je kvota skočila za duplo i sada je 1.60. Charlott je strašno loš i po svemu sudeći bi Knicksi trebali dobiti danas, za porast kvote kod bookmakera sigurno postoji neki razlog iako ga neznam al i dalje sam uvjeren u pobijedu gosta.

Eto supersport je tokom dana ima kvotu na Knickse slabašnih 1.30, sad sam primjetio da je kvota skočila za duplo i sada je 1.60. Charlott je strašno loš i po svemu sudeći bi Knicksi trebali dobiti danas, za porast kvote kod bookmakera sigurno postoji neki razlog iako ga neznam al i dalje sam uvjeren u pobijedu gosta.

Vjerovatno kalkulacije prije doigravanja! Bolje ne igrati to.... NY nece igrati sa jakim igracima, iako je charlot los bolje bjezati od toga

Vozdra svima :)

Evo da se oglasim :D , jedva ulovio malo vremena da napišem svoje mišljenje o tekmama danas:

1. Ottawa Senators @ NY Rangers

Danas kako god bilo, podupirem NY Rangerse..

Draža su mi momčad, bit će to teška utakmica, Rangersima fali Brian Boyle, vrlo važan igrač, još uvijek ne igra zbog potresa mozga. Jedino kaj me tješi je to da su i prošlu tekmu odigrali bez njega i uspjeli pobjediti.

Uspjeli su pobjediti ali kako? Dali su 2 gola u power playu s tim da je jedan od golova bio 5-3 igrača..

1a) NYRanger(TiK)-Ottawa 1@1,70

Doma su igrali do sada 8 7. utakmica i imaju 3-5 , od toga su sve 3 pobjede bile doma u Madison Square Gardenu a 5 izgubljenih vani.

Ottawa mislim da ima 0-4 u 7. utakmicama playoffa.. nije da su imali sreće do sada..Od tih 4 komada 3 su bili u gostima i jedan gubitak doma..

Inače , što se moglo iz utakmica vidjeti , prednost domaćina na svom terenu nije imala posebnog značaja, ali 7. utakmice su stvarno nešto posebno za svaku momčad i u njoj puno znači kada te navijači dižu konstantno, pun će biti Madison Square Garden danas, krcat i skoro pa svi će biti za svoje ljubimce Rangerse :)

Od 1994. godine Rangersi nisu igrali 7. utakmicu doma i vrijeme je da nastave niz domaćih pobjeda po meni :D

1b) NYRanger(-6+)-Ottawa 1@1,55

Osim što želim i mislim da bi NY Rangersi trebali pobjediti, smatram da će današnja tekma biti još jedna u nizu napetih utakmica sa malo golova. Do sada nije bilo previše golova na tekmama i golmani su davali sve od sebe a danas u 7. tekmi će dati 110%!

Golman Ottawe Craig Anderson - 6. tekmu obranio 19-22 udarca!

Pazite ovo , 5. tekmu koju je Ottawa naravno dobila 2-0 je imao 41 obranu - Sve živo je obranio :) lik... ako bude danas na tom nivou, Rangersima se grdo piše :)

Mon 4/23 NYR   L 2-3 19 SV, 3 GA, .864%

Sat 4/21 @NYR   W 2-0 41 SV, 1.000%, 41 SA

Wed 4/18 NYR   W 3-2 31 SV, 2 GA, .939%

S druge strane

Henrik Lundqvist - u 6. tekmi obranio 25 od 27 udaraca.

Mon 4/23 @OTT W 3-2 25 SV, 2 GA, .926%

Sat 4/21 OTT         L 0-2 28 SV, 1 GA, .966%

Wed 4/18 @OTT L 2-3 28 SV, 3 GA, .903%

Ovako su dakle igrali do sada:

Ottawa NY Rangers 2:3    -24.04.2012

NY Rangers Ottawa 0:2    -22.04.2012

Ottawa NY Rangers 3:2OT   -19.04.2012

Ottawa NY Rangers 0:1       -17.04.2012

NY Rangers Ottawa 2:3OT   - 15.04.2012

NY Rangers Ottawa 4:2       -  13.04.2012

Samo se 1. tekma odigrala 4:2 = 6 golova i nadalje Underi..jest da je bilo tijesno ali danas očekujem još jednu "tight" tekmu :)

2. New Jersy Devils @ Florida Panthers

Strašna utakmica će biti ovo danas. Kada pogledamo igre do sada, svaki tim ima po 3 pobjede i 15 danih golova.

Sudeći po tome prvih 6 utakmica ništa ne znači niti bilo tko ima prednost ikakvu :)

Dobrodošli u 7. tekmu :D

Florida, koja nakon 16 godina traži svoju prvu pobjedu u seriji . Igraju doma. Ovo je tek njihova druga 7. utakmica u povjesti Floride :) . Prvu su pobjedili 1996. u Pittsburgh-u.

Zanimljiva je izjava Jose-a Theodora :"Ovo su utakmice kojih svakako želiš biti dio. Svatko kao klinac koji igra hockey zamišlja kako je u 7. utakmici Stanley Cup playoff-a :)! Svakako da svatko želi biti dio toga i pomoći svojoj momčadi da pobjedi!"

Theodor nije igrao u 6. utakmici jer je imao neku čudnu povredu. Bio je na treningu jučer i branio udarce svojih suigrača oko 35 minuta.. nakon treninga je rekao da se osjeća bolje nego dan prije.

Zanimljivo je da trener i uprava Floride ne želi otkriti do zadnjeg trena tko će biti na golu taj dan :) tu utakmicu :). Utakmicu 5. je branio Scott Clemmensen.

Mislim da će Theodore braniti danas.

Sat 4/21 NJ W 3-0 30 SV, 1.000%, 30 SA

Tue 4/17 @NJ W 4-3 3 SV, 3 GA, .500%

Sun 4/15 NJ W 4-2 23 SV, 2 GA, .920%

Igrači Floride kažu da im jako puno znači taj vjetar u leđa koji dobivaju od navijača u domačim tekmama.

Kažu u NJ kako im je super to kaj su u gostima jer ih kao onda navijači ne dekoncentriraju toliko i smetnje su im smanjene na minimum. Zanimljivo je to da je ovo možda zadnja utakmica golmana Martin Brodeur . On će 06.05. navršiti 40 godina. Ne zna se da li će poslje ovog ljeta ( od kad će postat slobodan igrač ) nastaviti igrati ili prestati... U svakom slučaju ovo bi mogla biti njegova zadnja tekma ( ukoliko ispadnu ) i vjerujem da će dati 200%  danas da brani što bolje može i da još malo igraju :)

Martin Brodeur:

Tue 4/24 FLA W 3-2 14 SV, 2 GA, .875%

Sat 4/21 @FLA L 0-3 30 SV, 2 GA, .938%

Thu 4/19 FLA W 4-0 26 SV, 1.000%, 26 SA

Zanimljivo je to da su NJ Devilsi nad-pucali Floridu u 6. tekmi sa 42-16 i nisu uspjeli pobjediti do trenutka kad je  Zajac pogodio gol  , gdje je pak prošao kraj Clemmensena u 5:39 minuti u OT-u.

Par sekundi prije udarca Zajaca je Florida mogla poslati NJ na ljetovanje ali nisu uspjeli dati gol, Zajac i ekipa su raščistili sve pred golom i krenuli u napad i postigli pogodak - winner :)

Danas ću odigrati:

2a ) Florida(-6+)-N.J.Devils  1@1.50

2b ) Florida(TiK)-N.J.Devils  X@1.90 - Iako sam se dvoumio da li uzeti Devilse , nekako imam osječaj da će Florida dušu ispustiti i dati danas sve od sebe da ne izgube :)

Vjerovatno kalkulacije prije doigravanja! Bolje ne igrati to.... NY nece igrati sa jakim igracima, iako je charlot los bolje bjezati od toga

Igrači NY-a(anthony i chandler) su izjavili da bi htjeli izbjeći momčad Chicaga u prvom kolu play offa poštu su oni već dvije godine zaredom prvaci na istoku u regularnom dijelu i da bi bilo ludo htjeti takvu ekipu u prvom kolu.

sad koliko ima istine u ovome tko će ih znat. Na službenim stranicama nema nikakvih najava da će odmarati glavne igrače. vrlo vjerojatno oće ili će igrat sa malom minutažom. Uglavnom ako pogledaš rezultate ove dvije ekipe ove sezone osim ove zadnje utakmice ove dvije su bile prilično napete.. Prvu čak Bobcatsi dobili, a u drugoj bili dosta blizu.. tako da uz odmaranje glavnih igrača bi moglo biti jako napeto. Osim toga ako se ne varam ovo zadnja utakmica za Bobcatse u ovoj sezoni i oni žele prekinuti ovaj niz od 18(ako se ne varam) poraza zaredom. Uglavnom na službenim stranicama su objavljene te neslavni rekordi kojima su blizu ako danas izgube i s takvim nizom započnu novu sezonu... sve je moguće... ja bi ovo izbjegao u jako velikom luku...a tebi sretno...:D

Panathin(h-24,5)-KolosRod 1,852

ode nemam sto za reci sve je receno vec

Manresa Bas.-Real Madrid 1,402

Real u samoj borbi za naslov u medjusobnim susretima 15 pobjeda Reala i sama forma Reala je odlicna

Nimes(h+6,5)-Montpell 1,701

- Za nas ne, jer u svakoj moramo ići na dva boda. Pa čak i protiv Montpelliera. Na dnu tablice je gužva, svi se moraju nositi sa svojim rasporedom, tako i mi. Ne bojimo se nikoga, a nemamo što izgubiti. izjavio je trener Nimesa,u zadnja dva susreta Montpell nije napravio hendikep veci od ovog razmjera a i forma Nimesa u domacim utakmicama govori da nece biti razvaljivanja.

GefleIF(rbg)-AIK Stockholm 1,902-3

Dvoboj dvije poprilično defanzivno orijentirane momčadi,zadnja dva susrtea su pokazala razmjer golova ia trenutna forma sugerira ovo ili pak sigunjrka pik x.

e je** ga druže sad.. jel si dobio listić ili nisi? jesi li i na listić ovako odigrao na Panatinaikos kao i ovdje( ovdje si napisao kao kontrahendikep) ili imaš na listiću točno napisano kao što pretpostavljam da si i htio odigrati, a to je hendikep...

Ajde ljudi pazite malo stvarno kad pišete ove tipove sa hendikepima i kontrahendikepima jer ima ljudi koji samo prepišu tip bez da čitaju analize i onda bi recimo sada pali na ovom listiću jer je pogrešno napisan hendikep...

Još jednom ponavljam za sve one koji neznaju pisat(nadam se da takvih nema i da svi koji ste krivo napisali da ste se samo zabunili)

hendikep:

Panathianikos(-24,5)-KolosRod 1 ili samo Panathinaikos(-24,5)

kontrahendikep:

Panathinaikos-KolosRod(+24,5) 2 ili Panathinaikos(-24,5)-KolosRod 2 ili samo KolosRod(+24,5)

Sad opet ispadam da se ja serem ili šta već, ali samo želim pomoći i molim vas sve da ovo primite kao dobronamjernu kritiku. Otvorio sam novu temu pod Prijedlozi i pitanja gdje ću ovo isto napisati pa ako niste sigurni tamo pogledajte kako pisati hendikepe i kontrahendikepe pa da ne bunimo ljude ili sami sebe...

Panathin(h-24,5)-KolosRod 1,852

ode nemam sto za reci sve je receno vec

Manresa Bas.-Real Madrid 1,402

Real u samoj borbi za naslov u medjusobnim susretima 15 pobjeda Reala i sama forma Reala je odlicna

Nimes(h+6,5)-Montpell 1,701

- Za nas ne, jer u svakoj moramo ići na dva boda. Pa čak i protiv Montpelliera. Na dnu tablice je gužva, svi se moraju nositi sa svojim rasporedom, tako i mi. Ne bojimo se nikoga, a nemamo što izgubiti. izjavio je trener Nimesa,u zadnja dva susreta Montpell nije napravio hendikep veci od ovog razmjera a i forma Nimesa u domacim utakmicama govori da nece biti razvaljivanja.

GefleIF(rbg)-AIK Stockholm 1,902-3

Dvoboj dvije poprilično defanzivno orijentirane momčadi,zadnja dva susrtea su pokazala razmjer golova ia trenutna forma sugerira ovo ili pak sigunjrka pik x.

e je** ga druže sad.. jel si dobio listić ili nisi? jesi li i na listić ovako odigrao na Panatinaikos kao i ovdje( ovdje si napisao kao kontrahendikep) ili imaš na listiću točno napisano kao što pretpostavljam da si i htio odigrati, a to je hendikep...

Ajde ljudi pazite malo stvarno kad pišete ove tipove sa hendikepima i kontrahendikepima jer ima ljudi koji samo prepišu tip bez da čitaju analize i onda bi recimo sada pali na ovom listiću jer je pogrešno napisan hendikep...

Još jednom ponavljam za sve one koji neznaju pisat(nadam se da takvih nema i da svi koji ste krivo napisali da ste se samo zabunili)

hendikep:

Panathianikos(-24,5)-KolosRod 1 ili samo Panathinaikos(-24,5)

kontrahendikep:

Panathinaikos-KolosRod(+24,5) 2 ili Panathinaikos(-24,5)-KolosRod 2 ili samo KolosRod(+24,5)

Sad opet ispadam da se ja serem ili šta već, ali samo želim pomoći i molim vas sve da ovo primite kao dobronamjernu kritiku. Otvorio sam novu temu pod Prijedlozi i pitanja gdje ću ovo isto napisati pa ako niste sigurni tamo pogledajte kako pisati hendikepe i kontrahendikepe pa da ne bunimo ljude ili sami sebe...

To sam i ja primjetio več neko vrijeme, no več sam se priviknuo na što ljudi misle...:)

Vozdra svima :)

Evo da se oglasim :D , jedva ulovio malo vremena da napišem svoje mišljenje o tekmama danas:

1. Ottawa Senators @ NY Rangers

Danas kako god bilo, podupirem NY Rangerse..

Draža su mi momčad, bit će to teška utakmica, Rangersima fali Brian Boyle, vrlo važan igrač, još uvijek ne igra zbog potresa mozga. Jedino kaj me tješi je to da su i prošlu tekmu odigrali bez njega i uspjeli pobjediti.

Uspjeli su pobjediti ali kako? Dali su 2 gola u power playu s tim da je jedan od golova bio 5-3 igrača..

1a) NYRanger(TiK)-Ottawa 1@1,70

Doma su igrali do sada 8 7. utakmica i imaju 3-5 , od toga su sve 3 pobjede bile doma u Madison Square Gardenu a 5 izgubljenih vani.

Ottawa mislim da ima 0-4 u 7. utakmicama playoffa.. nije da su imali sreće do sada..Od tih 4 komada 3 su bili u gostima i jedan gubitak doma..

Inače , što se moglo iz utakmica vidjeti , prednost domaćina na svom terenu nije imala posebnog značaja, ali 7. utakmice su stvarno nešto posebno za svaku momčad i u njoj puno znači kada te navijači dižu konstantno, pun će biti Madison Square Garden danas, krcat i skoro pa svi će biti za svoje ljubimce Rangerse :)

Od 1994. godine Rangersi nisu igrali 7. utakmicu doma i vrijeme je da nastave niz domaćih pobjeda po meni :D

1b) NYRanger(-6+)-Ottawa 1@1,55

Osim što želim i mislim da bi NY Rangersi trebali pobjediti, smatram da će današnja tekma biti još jedna u nizu napetih utakmica sa malo golova. Do sada nije bilo previše golova na tekmama i golmani su davali sve od sebe a danas u 7. tekmi će dati 110%!

Golman Ottawe Craig Anderson - 6. tekmu obranio 19-22 udarca!

Pazite ovo , 5. tekmu koju je Ottawa naravno dobila 2-0 je imao 41 obranu - Sve živo je obranio :) lik... ako bude danas na tom nivou, Rangersima se grdo piše :)

Mon 4/23 NYR   L 2-3 19 SV, 3 GA, .864%

Sat 4/21 @NYR   W 2-0 41 SV, 1.000%, 41 SA

Wed 4/18 NYR   W 3-2 31 SV, 2 GA, .939%

S druge strane

Henrik Lundqvist - u 6. tekmi obranio 25 od 27 udaraca.

Mon 4/23 @OTT W 3-2 25 SV, 2 GA, .926%

Sat 4/21 OTT         L 0-2 28 SV, 1 GA, .966%

Wed 4/18 @OTT L 2-3 28 SV, 3 GA, .903%

Ovako su dakle igrali do sada:

Ottawa NY Rangers 2:3    -24.04.2012

NY Rangers Ottawa 0:2    -22.04.2012

Ottawa NY Rangers 3:2OT   -19.04.2012

Ottawa NY Rangers 0:1       -17.04.2012

NY Rangers Ottawa 2:3OT   - 15.04.2012

NY Rangers Ottawa 4:2       -  13.04.2012

Samo se 1. tekma odigrala 4:2 = 6 golova i nadalje Underi..jest da je bilo tijesno ali danas očekujem još jednu "tight" tekmu :)

2. New Jersy Devils @ Florida Panthers

Strašna utakmica će biti ovo danas. Kada pogledamo igre do sada, svaki tim ima po 3 pobjede i 15 danih golova.

Sudeći po tome prvih 6 utakmica ništa ne znači niti bilo tko ima prednost ikakvu :)

Dobrodošli u 7. tekmu :D

Florida, koja nakon 16 godina traži svoju prvu pobjedu u seriji . Igraju doma. Ovo je tek njihova druga 7. utakmica u povjesti Floride :) . Prvu su pobjedili 1996. u Pittsburgh-u.

Zanimljiva je izjava Jose-a Theodora :"Ovo su utakmice kojih svakako želiš biti dio. Svatko kao klinac koji igra hockey zamišlja kako je u 7. utakmici Stanley Cup playoff-a :)! Svakako da svatko želi biti dio toga i pomoći svojoj momčadi da pobjedi!"

Theodor nije igrao u 6. utakmici jer je imao neku čudnu povredu. Bio je na treningu jučer i branio udarce svojih suigrača oko 35 minuta.. nakon treninga je rekao da se osjeća bolje nego dan prije.

Zanimljivo je da trener i uprava Floride ne želi otkriti do zadnjeg trena tko će biti na golu taj dan :) tu utakmicu :). Utakmicu 5. je branio Scott Clemmensen.

Mislim da će Theodore braniti danas.

Sat 4/21 NJ W 3-0 30 SV, 1.000%, 30 SA

Tue 4/17 @NJ W 4-3 3 SV, 3 GA, .500%

Sun 4/15 NJ W 4-2 23 SV, 2 GA, .920%

Igrači Floride kažu da im jako puno znači taj vjetar u leđa koji dobivaju od navijača u domačim tekmama.

Kažu u NJ kako im je super to kaj su u gostima jer ih kao onda navijači ne dekoncentriraju toliko i smetnje su im smanjene na minimum. Zanimljivo je to da je ovo možda zadnja utakmica golmana Martin Brodeur . On će 06.05. navršiti 40 godina. Ne zna se da li će poslje ovog ljeta ( od kad će postat slobodan igrač ) nastaviti igrati ili prestati... U svakom slučaju ovo bi mogla biti njegova zadnja tekma ( ukoliko ispadnu ) i vjerujem da će dati 200%  danas da brani što bolje može i da još malo igraju :)

Martin Brodeur:

Tue 4/24 FLA W 3-2 14 SV, 2 GA, .875%

Sat 4/21 @FLA L 0-3 30 SV, 2 GA, .938%

Thu 4/19 FLA W 4-0 26 SV, 1.000%, 26 SA

Zanimljivo je to da su NJ Devilsi nad-pucali Floridu u 6. tekmi sa 42-16 i nisu uspjeli pobjediti do trenutka kad je  Zajac pogodio gol  , gdje je pak prošao kraj Clemmensena u 5:39 minuti u OT-u.

Par sekundi prije udarca Zajaca je Florida mogla poslati NJ na ljetovanje ali nisu uspjeli dati gol, Zajac i ekipa su raščistili sve pred golom i krenuli u napad i postigli pogodak - winner :)

Danas ću odigrati:

2a ) Florida(-6+)-N.J.Devils  1@1.50

2b ) Florida(TiK)-N.J.Devils  X@1.90 - Iako sam se dvoumio da li uzeti Devilse , nekako imam osječaj da

će Florida dušu ispustiti i dati danas sve od sebe da ne izgube :)

Proslo..

Chicago WS -Boston Red Sox under 8,5 1,85 6/10

Ovo ide na moj listić danas u singlu..

ulog:50kn

trenutno stanje banke: -419kn

Večeras se na U.S.Cellular Fieldu sastaju domaći White Soxi(10-8) i gostujući Red Soxi(7-10).

Neću pisat neke romane ovdje. Za domaće baca Philip Humber koji je ove sezone bacao dvije tekme i dozvolio samo 1 run kroz ukupno 14,1 inning. U to vrijeme imao 16 strike-outa. Riječ je o vrlo dobrom pitcheru.. Ove sezone baca odlično i mislim da je prvi pitcher ove sezone koji je ostvario No hitter game ili u prijevodu odbacao cijelu utakmicu a da nije protivniku dozvolio ni jedan hit tj. da osvoje bazu a kamoli koji run protiv Seatla u gostima i imao 9 strike outova u toj utakmici. Znači u odličnoj je formi i danas će ostat na terenu nekih 7 inninga ako bude sve uredu..

S druge strane baca Felix Doubront koji baš i nije neki prejaki bacač. Muči se ove sezone i dozvolio ukupno 7 runa kroz 16 inninga u tri utakmice. Imao je 20 strike outova. Samo je razlika u tome da je bacao protiv Yankeesa, Tampe i Toronta koje su objektivno jače udaračke ekipe od White Soxa. On će biti na terenu nekih 5 inninga. Nakon navedenih 5 i 7 inninga(po meni) dolaze na red zamjene koje bi trebale što manje štete napraviti da ovaj bet prođe jer računam do navedenih inninga jako malo runeva kod svake ekipe. White Soxi možda 1 run do 5. inninga, a Boston isto 1 do 7. inninga. Uglavnom Boston ima dosta problema s ozljedama i to je problem ovako lošeg ulaska u sezonu. Za sada još nema povratka ozljeđenih igrača i vjerujem da Papa Ortiz sam nemože i još uvijek će se mučiti. Ne vjerujem da Humber može ponoviti no-hitter danas, ali vjerujem da je dobio samopouzdanje i da će jako dobro odbacati. Po meni ovdje ne bi smjelo biti više od 6 ukupno runeva tako da mi ova granica prevelika i igram under. Moja procjena: 4-2. sretno

Damn :( Boston se razigro noćas... strava...

Chicago WS -Boston Red Sox under 8,5 1,85 6/10

Ovo ide na moj listić danas u singlu..

ulog:50kn

trenutno stanje banke: -419kn

Večeras se na U.S.Cellular Fieldu sastaju domaći White Soxi(10-8) i gostujući Red Soxi(7-10).

Neću pisat neke romane ovdje. Za domaće baca Philip Humber koji je ove sezone bacao dvije tekme i dozvolio samo 1 run kroz ukupno 14,1 inning. U to vrijeme imao 16 strike-outa. Riječ je o vrlo dobrom pitcheru.. Ove sezone baca odlično i mislim da je prvi pitcher ove sezone koji je ostvario No hitter game ili u prijevodu odbacao cijelu utakmicu a da nije protivniku dozvolio ni jedan hit tj. da osvoje bazu a kamoli koji run protiv Seatla u gostima i imao 9 strike outova u toj utakmici. Znači u odličnoj je formi i danas će ostat na terenu nekih 7 inninga ako bude sve uredu..

S druge strane baca Felix Doubront koji baš i nije neki prejaki bacač. Muči se ove sezone i dozvolio ukupno 7 runa kroz 16 inninga u tri utakmice. Imao je 20 strike outova. Samo je razlika u tome da je bacao protiv Yankeesa, Tampe i Toronta koje su objektivno jače udaračke ekipe od White Soxa. On će biti na terenu nekih 5 inninga. Nakon navedenih 5 i 7 inninga(po meni) dolaze na red zamjene koje bi trebale što manje štete napraviti da ovaj bet prođe jer računam do navedenih inninga jako malo runeva kod svake ekipe. White Soxi možda 1 run do 5. inninga, a Boston isto 1 do 7. inninga. Uglavnom Boston ima dosta problema s ozljedama i to je problem ovako lošeg ulaska u sezonu. Za sada još nema povratka ozljeđenih igrača i vjerujem da Papa Ortiz sam nemože i još uvijek će se mučiti. Ne vjerujem da Humber može ponoviti no-hitter danas, ali vjerujem da je dobio samopouzdanje i da će jako dobro odbacati. Po meni ovdje ne bi smjelo biti više od 6 ukupno runeva tako da mi ova granica prevelika i igram under. Moja procjena: 4-2. sretno

Damn :( Boston se razigro noćas... strava...

Ma nije tolko Boston kriv za ovo..  Humber me totalno razočarao. Istina sudac je jako smanjio strike zonu što mi nema nikakvog smisla i nije dozvoljavao granične lopte i to je donijelo puno problema Humberu već u prvom inningu a i kasnije u trećem kad jednostavno nije mogao pogodit tu strike zonu. sve granične lopte su bile proglašene za loše bačenim i vrlo brzo je napunio baze i onda došao na red za udaranje čovjek za kojeg sam mislio hvala bogu njega će lako izbacit i kad ono opet se muči sa tom strike zonom i iz frustracije baci jednu fastball točno po sredini strike zone(tu bi valjda i ja udario :D ) i naravno ovaj jedva dočekao i udari grand slam(home run sa punim bazama=4 boda) i ode Boston na 6-1, a ja zatvorim stream i odem spavati jer ne mogu gledat to više... nemam riječi.. ispričavam se onima koji su pali sa mnom ovo..izgleda da mi opet treba pauza jer ne mogu pogodit skoro ništa....

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • “… dva poslednjeplasirana sudionika Prve lige, odnosno oni koji sezonu 2025/2026 zavrse na 11 i 12 mjestu, ispadaju u Drugu ligu …” Zivelaaaaaaaa Poslednja Sansa, najbolja liga na svetu, ziveli administratoriiiiiiiii, zivela Pravilaaaa, ziveo Leonardooooooo, ziveo njegov uticaj na Forum, zivelaaaaa zajednica gde ne postoji demoktatija, vec odluke donose najbolji, zivela druga, amaterska, zivela pamet i kreativnost, ziveo smisao zivota … danas smo postali i zvanicno najbolja Liga na svetu, danas smo i zvanicno postali sveta Poslednja Sansa. Hej @Fitoz nemoj posle, na kraju sezone, da bude da nisi znao, ili procitao da na kraju sezone ispadaju dvojica najgoriiiiiiiih. Kolega @josip123 je hvala Bogu ispao, a neka se spreme @Iblaz93 Fitozi i ostali cirkusanti. Ziveloooooooooooo Pravilo broj 6, ziveli administratori.  
    • Ovdje možete pratiti tablicu Prve i Druge lige Posljednje Šanse 2025./2026. te Guts-Leonardo kupa.  U dokumentu ćete naći više sheetova:  Pva liga - Tablica (tablica će se osvježavati nakon svakog kola) Pva liga - Tipovi (evidencija o odigranim tipovima po kolima svakog člana Prve lige) Prva liga - Koeficijent (evidencija prosječnog pogođenog koeficijenta ("gol razlika") svakog člana Prve lige) Druga liga - Tablica (tablica će se osvježavati nakon svakog kola) Druga liga - Tipovi (evidencija o odigranim tipovima po kolima svakog člana Druge lige) Druga liga - Koeficijent(evidencija prosječnog pogođenog koeficijenta ("gol razlika") svakog člana Druge lige) Guts-Leonardo kup  Raspored lige i Guts-Leonardo kupa
    • Članak 1. Pravo sudjelovanja u Posljednjoj Šansi 1. Pravo sudjelovanja u Posljednjoj Šansi imaju svi članovi SvijetKladjenja foruma koji postave barem jednu prognozu prije kraja petog kola, odnosno do 28.9.2025. u 20:45 CET. Ovime dajemo priliku da se natjecanju priključe i oni koji potencijalno propuste prvo kolo. Članovi foruma koji ne postave svoje prognoze u prvih pet kola nemaju pravo sudjelovanja u natjecanju ove sezone.  Članak 2. Format natjecanja U sezoni 2025./2026. imat ćemo tri natjecanja:  1.    Prva Liga Posljednje Šanse u kojoj će se natjecati jedanaest članova SvijetKladjenja foruma: @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @unkdy, @Joker93, @COLT, @noja57, @Iblaz93, @nuki01, @nutrija, @nenosk 2.    Druga Liga Posljednje Šanse u kojoj će se natjecati svi članovi foruma koji postave svoje prijedloge prema pravilima definiranim Članku 1.  3.    Guts-Leonardo kup koji će se igrati prema pravilima definiranim u članku 22. Članak 3. Trajanje Posljednje Šanse  Natjecanje počinje 30.8.2025., a od tog datuma možete prijaviti svoje tipove za prvo kolo, čije se utakmice igraju od 12.9.2025. do 15.9.2025. U sezoni 2025./2026. igrat ćemo ukupno 73 kola, a Prva i Druga Liga Posljednje Šanse završit će s 73. kolom 25. svibnja 2026. Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja Članak 4. Nagradni fond Nagradni fond u sezoni 2025./2026. je.: 600€ za pobjednika Posljednje šanse (Prva liga) 300€ za drugo plasiranog u Posljednjoj šansi (Prva liga) 300€ za prvo plasiranog u Drugoj ligi te možda i bitnije od novčane nagrade priznanje na forumu te zagarantirano mjesto u Prvoj ligi Posljednje šanse sljedeće sezone 150€ za drugo plasiranog u Drugoj ligi te možda i bitnije od novčane nagrade priznanje na forumu te zagarantirano mjesto u Prvoj ligi Posljednje šanse sljedeće sezone 100€ za treće plasiranog u Drugoj ligi te možda i bitnije od novčane nagrade priznanje na forumu te zagarantirano mjesto u Prvoj ligi Posljednje šanse sljedeće sezone 300€ za pobjednika Guts-Leonardo Kupa Članak 5. Objava finalnih rezultata, pobjednika i dobitnika nagrada Finalni rezultati bit će objavljeni po završetku posljednjeg kola a najkasnije 31.5.2026. Članak 6. Vrijeme žalbe Vrijeme žalbe je 72 sata od objave finalnih rezultata.  Članak 7. Isplata nagrada Nagrade će biti isplaćeni preko skrilla ili po dogovoru sa dobitnikom drugog, za SvijetKladjenja, najpraktičnijeg načina najkasnije 30.6.2026.  Ukoliko sudionik natjecanja prije zadnjeg kola i matematički osigura određeno mjesto koje rezultira isplatom nagrade SvijetKladjenja može u dogovoru sa igračem nagradu isplatiti i prije odigravanja zadnjeg kola.  Članak 8. Viši rang i ispadanje Dva posljednjeplasirana sudionika Prve lige, odnosno oni koji sezonu 2025./2026. završe na 11. i 10. mjestu, ispadaju u Drugu ligu. Istovremeno, tri, odnosno prema članku 23. četiri, najboljeplasirana sudionika Druge lige osiguravaju izravan plasman u Prvu ligu za sezonu 2026./2027. Članak 9. Natjecateljska kola U Prvoj i Drugoj ligi Posljednje Šanse svakog tjedna biti će dva perioda za koja se postavljaju prijedlozi: od petka do ponedjeljka te od utorka do četvrtka Rok za petak–ponedjeljak je subota u 15:00 CET, a za utorak–četvrtak utorak u 15:00 CET. Prvih pet kola Druge lige ima produžene rokove: prvo kolo traje od 30.8. u 15:00 do 14.9. u 20:45 CET (samo utakmice od 12.–15.9.), a 2.–5. kolo od petka u 15:00 do nedjelje u 20:45 CET, odnosno od utorka u 15:00 do četvrtka u 20:45 CET . Prva liga tipove prijavljuje prema redovnom rasporedu, od petka u 15:00 do subote u 15:00 CET. Teme se otvaraju petkom i ponedjeljkom u 15:00 CET i ostaju otvorene 24 sata. Ukoliko tema ostane otključana i prije ili nakon definiranog vremena (npr. u subotu u 16:08) te netko prijavi par u temi za to kolo koja je bila otključana, par će se priznati.  Članak 10. Format postavljanja prognoza Pri prijavi tipa potrebno je jasno navesti utakmicu, ukoliko nije očito natjecanje (dakle manje poznate lige), tip, koeficijent, kladionicu, te priložiti screenshot tipa iz ponude sa jasno vidljivim koeficijentom koji je napravljen najranije 30 minuta prije otključavanja teme za to kolo. Ukoliko sceenshot tipa iz ponude nije priložen, prijavljeni tip neće se priznati. Koeficijent je potreban zbog članka 17. odnosno slučajeva gdje dva ili više članova možda budu na kraju sezone imali isti broj pogodaka. Sa ciljem standardizacije i preglednosti poželjno je da su prognoze postavljenje u sljedećem formatu:  DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE 4.4. | Nogomet | Chelsea - Liverpool 1X (1.33) bet365 Očekujem da Chelsea neće izgubiti ovu utakmicu jer... Sport i/ili natjecanje nije neophodno navoditi kada je očito o kojem se sportu I natjecanju radi (Liga Prvaka, Premier League, Serie A...). Isto je poželjno navesti ukoliko igrate manje poznate lige, kako bi obračunavanje oklada bilo jednostavnije i točnije.  Članak 11. Minimalni tečaj Svaki sudionik natjecanja će u svako kolu postaviti samo jedan prijedlog minimalnog tečaja 1,20 koji već nije bio postavljen na forumu u tom natjecanju.  Članak 12. Jedinstven tip U obzir će se uzimati samo tipovi koji su jedinstveni odnosno prvi put postavljeni u tom natjecanju.  Ukoliko dva člana postave isti prijedlog u obzir će se uzeti samo onaj prvo postavljeni dok će drugo postavljeni biti tretiran kao promašen, neovisno o ishodu utakmice. Ako igrač primjeti da je prijavio već postavljeni par isti ima mogućnost zamijeniti dok je otključana tema za to kolo. Ukoliko isto nije napravljeno te je prijavljeni par već ranije prijavio drugi natjecatelj, tip će se smatrati kao promašen.  Drugim riječima, nije dozvoljeno ponavljanje parova, odnosno ukoliko je već jedan član prijavio tip npr. "PSG - Lyon, pobjeda PSG-a, kladionica XY, 1,25" drugi članovi u istoj ligi isti par ne mogu ponoviti odnosno isti neće biti priznat.  Zato sugeriramo da su tipovi postavljeni što ranije po objavi teme za to kolo te da obavezno provjerite da utakmica i tip koji sugerirate već nije prijavljena.  Sudionici Prve lige Posljednje šanse mogu odigrati parove koji nisu već prijavljeni u toj ligi neovisno o tome jesu li isti već odigrani u Drugoj ligu. Također, sudionici Druge lige mogu odigrati parove koji su već prijavljeni u Prvoj ligi ukoliko isti već nisu odigrani u Drugoj ligi Posljednje šanse.  Očigledno ponavljanje parova nekog od članova iz Druge lige, iz kola u kolo, nije dozvoljeno te ukoliko se ovo uoči član će biti prvo upozoren a ukoliko se ovo i nastavi isključen iz natjecanja.  Članak 13. Analiza parova  Poželjno je da je prijedlog obrazložen međutim isto nije neophodno za sudjelovanje u Posljednjoj šansi. Pozivamo sve sudionike natjecanja da svoj prijedlog obrazlože pa makar i sa par kratkih rečenica jer je puno vjerojatnije da će ga drugi članovi i ispratiti ako je isti argumentiran. Članak 14. Odgođena utakmica Ukoliko je utakmica za koju je sudionik natjecanja prijavio tip odgođena u sljedećem će kolu sudionik natjecanja imati pravo prijaviti dva tipa, poštivajući sve druge članke, kako bi zbog pravičnosti imao isti broj prognoza kao i drugi članovi.  Članak 15. Pravila ponašanja Administratori i moderatori natjecanja zadržavaju pravo diskvalificiranja člana iz natjecanja ukoliko isti vrijeđa druge članove ili na bezobrazan i očigledan način pokušava varati.  Članak 16. Tablica natjecanja SvijetKladjenja će tjedno voditi evidenciju o pogođenosti svakog sudionika natjecanja te isto transparentno objavljivati u Tablici Posljednje Šanse 2025./2026.  Tablica se definira na temelju broja pogođenih tipova u toj ligi, a u slučaju da dva ili više igrača imaju isti broj pogodaka na kraju sezone primjenit će se članak 17. Članak 17. Rangiranje te pravilo većeg prosječnog pogođenog koeficijenta Pobjednik Prve lige Posljednje šanse te Druge lige Posljednje šanse biti će sudionik koji je pogodio najveći broj tipova. Drugoplasirani će biti sudionik koji ima drugi najveći broj pogodaka u toj ligi te prema istoj logici trećeplasirani... Ukoliko dva ili više članova imaju isti broj pogodaka kroz cijelu sezonu, imajući na umu da se priznaju samo prognoze prijavljene na forumu u vremenu definiranom člankom 8. u obzir će se uzeti koeficijenti odnosno član sa većim prosječnim pogođenim koeficijentom u toj sezoni bio bi bolje rangiran. Faktor koeficijenta vrijedi samo u situacijama gdje dva člana imaju isti broj pogodaka. Na ovo možemo gledati kao na gol razliku ukoliko dvije momčadi imaju isti broj bodova na kraju sezone. Pravilo većeg koeficijenta primjenjivat će se neovisno o broj decimala. Drugim riječima, ukoliko natjecatelj A i B imaju isti broj pogođenih parova nakon 73. kola te natjecatelj A ima ima prosječni koeficijent od 1,25000 a natjecatelj B prosječni koeficijent of 1,24999, natjecatelj A biti će bolje rangiran jer ima "bolju gol razliku".  Članak 18. Live klađenje Tipovi trebaju biti postavljeni prije početka utakmice, prema članku 9. kako bi ih, ako žele i drugi članovi mogli ispratiti. Tipovi iz live ponude nisu dozvoljeni i neće biti uzeti u obzir te će se isti, neovisno o ishodu, smatrati promašenima. Članak 19. Betbuilder (Nutrija pravilo) Betbuilder oklade se ne priznaju te će takvi prijavljeni tipovi biti, neovisno o ishodu, smatrani promašenima. U obzir će se uzimati isključivo oklade iz osnovne ponude kojima je, prema članku 11., koeficijent minimalno 1,20 ili veći.  Oklade iz osnovne ponude gdje kladionica nudi ponudu na npr. total goals/both teams to score (npr. over 2,5 golova i da će obje ekipe dati gol), ili Results/Goals Range (npr. pobjeda domaćina i da će na utakmici biti od 1-5 golova) će se priznavati ukoliko je,  prema članku 11. , zadovoljeno pravilo minimalnog koeficijenta. Članak 20. Kladionice S ciljem što pravednijeg natjecanja, od sezone Posljednje Šanse 2024./2025. (uključujući Guts-Leonardo kup), limitiranjem broja kladionica osigurat ćemo da svi natjecatelji gledaju ponudu istih kladionica, te eliminitirati mogućnost prijavljivanja tipova iz manje poznatih kladionica upitnog renomea, od kojih neke često znaju imati nerealne koeficijente.  Oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: bet365, 22bet, unibet, William Hill, Betfair, pinnacle, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.  Članak 21. "Draw no bet" Oklade iz osnovne ponude poput "draw no bet" ili raznih varijacija azijskih hendikepa, u kojima je jedan od mogućih ishoda i povrat uloga odnosno koeficijent 1,00 neće se priznavati budući da bi isto rezultiralo sa velikim brojem "void" oklada kroz sezonu. Pozivamo igrače da u ovakvim situacijama razmotre oklade na pobjedu jedne momčadi, dvoznak ukoliko koeficijent zadovoljava pravilo minimalnog koeficijenta, ili druge varijacije poput pobjede ekipe u barem jednom poluvremenu ili toga da ekipa daje više od npr. 1,5 golova na utakmici. Članka 22. Obračunavanje oklada Oklade se obračunavaju na temelju pravila kladionice u kojoj su i igrane. Ako je prijavljen tip za pobjedu momčadi kod kladionice koja za to natjecanje ima early payout opciju oklada će se smatrati dobitnom ukoliko ta momčad povede sa dva gola razlike, isto kako i kladionica obračunava tu okladu. Drugim riječima, ako je kod kladionica koja ima early payout opciju tip za utakmicu Barcelona - Real Madrid pobjeda Real Madrida te Real Madrid u Ligi Prvaka povede 2:0 dok utakmica završi 3:2 za Barcelonu oklada na pobjedu Real Madrida će se smatrati dobitnom.  Članak 23. Neaktivnost Svakom sudioniku Prve i Druge lige Posljednje Šanse tolerirat će se maksimalno 5 propuštenih kola u kojima nisu postavili prognoze prema članku 8. i 10. Ukoliko netko kroz isto natjecanje propusti više od 5 kola biti će diskvalificiran iz liga natjecanja i Guts-Leonardo kupa.  Članak 24. Sudjelovanje u Guts-Leonardo kup Pravo sudjelovanja u Guts-Leonardo Kupu ostvaraju svi sudionici Prve i Druge lige, prema članku 1.  Članak 25. Format natjecanja Guts-Leonardo kupa 1/16 finala - U prvom kolu koje će se igrati od 8.12.2025. do 14.12.2025. svaki od sudionika prijaviti će samo jedan par, minimalnog koeficijenta 1,20 1/8 finala - U drugom kolu koje će se igrati od 16.2.2026. do 22.2.2026. svaki od sudionika prijaviti će dva para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici ¼ finala - U trećem kolu koje će se igrati od 9.3.2026. do 15.3.2026. svaki od sudionika prijavit će tri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici ½ finala - U četvrtom kolu koje će se igrati od 13.4.2026. do 19.4.2026. svaki od sudionika prijavi će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici Finale - U petom kolu koje će se igrati od 18.5.2026. do 24.5.2026. svaki od sudionika prijaviti će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici Članak 12. (Jedinstveni tip) primjenjivat će se i u Guts-Leonardo kupu U ¼, ½ i finalu Guts-Leonardo kupu dozvoljeno je odigravanje istih parova koji su i na listićima drugih sudionika natjecanja međutim odigrani listić sa 4 para ne smije biti identičan listiću drugih natjecatelja. Dakle, dozvoljeno je da netko ponovi okladu na PSG ili Manchester City iako je isti već na listiću nekog drugoga međutim ponavljanje cijelog listića (svih tri odnosno četiri para) nije dozvoljeno.  Ukoliko više učesnika u finalu Guts-Leonardo Kupa pogodi listiće sa četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 pobjednik će se odlučiti na temelju članka 16. odnosno pogođenog listića sa najvećim ukupnim tečajem. Članak 16. u Guts-Leonardo kupu primjenjivat će se samo u finalu dok je glavni cilj igrača u prethodnim kolima proći kolo te osigurati nastup u finalu.  Ukoliko svi učesnici jednog od kola kupa ili finala promaše svoj finalni listić finalno kolo će se ponoviti unutar 30 dana, vjerojatno već sljedećeg tjedna. Ukoliko samo jedan natjecatelj ostane u igri prije finala isti će se smatrati pobjednikom. Dakle, ukoliko u četvrtom kolu samo jedan sudionik ima dobitni listić isti će jedini proći u finale a samim tim i biti smatran pobjednikom Guts-Leonardo kupa.  Ukoliko je neki od parova sa listića otkazan učesnik Guts-Leonardo kupa par će zamjeniti sa nekim od parova iz prvog sljedećeg kola prvenstva identičnog tečaja. Dakle, ako učesnik kupa odigra listića sa četiri para te su tri para pogođena dok je četvrti par sa listića koeficijenta 1,30 odgođen kako bi igrač prošao u sljedeće kolo treba prijaviti drugi par identičnog koeficijenta iz ponude kod iste kladionice prvog sljedećeg prvenstvenog kola. Na ovaj način osiguravamo da netko ne prolazi iz kola u kola zahvaljujući prijavljenim parovima koji su odgođeni.  Članka 26. Pobjednik Guts-Leonardo kupa te plasman u Prvu ligu Pobjednik Guts-Leonardo kupa izborit će plasman u Prvu ligu ukoliko se isti već ne natjeće u istoj. Ukoliko je pobjednik Guts-Leonardo kupa natjecatelj iz Prve lige isti će osvojiti novčanu nagradu međutim, osim financijske nagrade i prestiža, osvajanje Kupa neće mu garantirati ostanak u Prvoj ligi. Drugim riječima, ako pretposljednji ili posljednjeplasirani natjecatelj Prve lige osvoji Guts‑Leonardo kup, dobit će novčanu nagradu za taj uspjeh, ali će iduće sezone ipak igrati u Drugoj ligi.  Ukoliko pobjednik Guts‑Leonardo kupa bude sudionik Prve lige ili sudionik Druge lige koji sezonu završi na prvom, drugom ili trećem mjestu, pravo promocije u Prvu ligu ostvarit će i četvrtoplasirani natjecatelj Druge lige. Primjerice, ako Guts‑Leonardo kup osvoji natjecatelj koji sezonu u Drugoj ligi završi na desetom mjestu, osvajanjem kupa osvojit će novčanu nagradu i izboriti plasman u Prvu ligu sljedeće sezone. U tom slučaju četvrtoplasirani natjecatelj Druge lige neće izboriti promociju u viši rang natjecanja.  Ukoliko pak Guts-Leonardo kup osvoji netko od sudionika Prve lige ili tri prvo plasirana Druge lige onda će i četvrto plasirani u Drugoj ligi izboriti plasman u Prvu ligu sljedeće sezone.  Članak 27. Prošlogodišnji pobjednik Prve lige (@Fitoz) Prošlogodišnji pobjednik Prve Lige ostvaruje pravo prijaviti par po svom izboru koji je izuzet članka 16. (minimalni tečaj) u maksimalno tri prvenstvenih kola Prve lige.  Članak 28. Gospodsko natjecanje Administratori natjecanja zadržavaju pravo upozoravanja, ili kažnjavanja sudionika natjecanja oduzimanjem određenog broja bodova, u slučajevima koji nisu pokriveni pravilima natjecanja a gdje sudionik natjecanja poduzima akcije koje nisu u dugu gospodskog natjecanja. Članak 29. Isključivo vlastiti tipovi Svaki sudionik može podnositi tipove isključivo za sebe, listići podnijeti ili objavljeni u ime drugih članova neće se priznati, čak i ako su namijenjeni poticanju angažmana ili motivacije, jer takva praksa narušava fer natjecanje i uskraćuje poštenu priliku onima koji ulažu vlastiti trud i vrijeme u prijavu tipova. Članak 30. Najviše Jedna Izmjena Tipa po kolu Radi bolje preglednosti tema i lakšeg praćenja rezultata ukida se mogućnost višestrukih izmjena parova unutar istog kola. Svaki sudionik može promijeniti par najviše jednom po kolu. Višekratne izmjene (npr. 3–4 puta) smatraju se nepraktičnima i neozbiljnima te se neće priznavati. U takvim slučajevima sudioniku će za to kolo biti dodijeljeno 0 bodova, bez obzira na ishod utakmice. Članak 31. Ostalo SvijetKladjenja u svakom trenutku zadržava pravo prekinuti natjecanje ili izmjeniti pravila, ukoliko je nešto bitno bilo izostavljeno, sa ciljem pravičnosti.
    • Europska liga (Koeficijenti 3.8. u 21:28 CET) Koeficijenti su podložni promjenama DIREKTNI LINK NA PONUDU! Konferencijska liga (Koeficijenti 3.8. u 21:29 CET) Koeficijenti su podložni promjenama DIREKTNI LINK NA PONUDU! Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija          
    • Liga prvaka (Koeficijenti 3.8. u 21:25 CET) Koeficijenti su podložni promjenama DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Europska liga (Koeficijenti 3.8. u 21:26 CET) Koeficijenti su podložni promjenama DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use