Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

69. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 9.5. - 12.5. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 69. kolo Posljednje Šanse za period od 9.5. do 12.5.

KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William HillBetfair, pinnacleSuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

TABLICA

Screenshot_25.jpg

Hej @IzudinB

Vidim da hoces da mi oduzmes pravo da menjam par 36465 puta u jednom kolu, zato sto je to bizarno i neozbiljno. E pa hocu i ja da na kraju sezone ko bude najgori ucesnik Poslednje Sanse u istoriji, ispadne u trecu ligu. Ti si nas administrator, a to bi trebalo da bude kao da si nas Papa, najbolji medju nama.

A ti si najgori, imas 5 pogodaka manje od kolege koji je diskvalifikovan pre sest meseci i 7 pogodaka manje od kolege koji ce danas biti diskvalifikovan, 28 pogodaka manje od prvoplasiranog u tvojoj, drugoj amaterskoj i 100 pogodaka manje od mene. Ti smatras da ne bi smelo da se postavljaju predlozi za druge i da se menjaju predlozi 36465 puta u jednom kolu, a ja mislim da si ti najgori ucesnik koji je ikada igrao svetu Poslednju Sansu i da je zapravo tvoje kladjenje bizarno i neozbiljno, pa smo na istom, nereseno smo.

Danas ne mogu da se odlucim da li da postavim predlog da Napoli pobedjuje Genovu u kornerima po kvoti od 1,20 kod Unibeta 

IMG_7984.thumb.jpeg.f72c01ec4a39785a6dba20275d96875d.jpeg

ili ipak da postavim da Napoli daje prvi gol na utakmici po kvoti od  1,25 kod Mozzartbeta

IMG_7983.thumb.jpeg.3899a38f8094ed2881231a349e9e87f2.jpeg

pa zato postavljam oba predloga, dok se ne odlucim u poslednjem trenutku.

Ako mi danas nesto opet ne priznas, nadji sebi dobrog i jeftinog advokata, pa se vidimo na Sudu, a tuzicu te i Sudu sa zahtevom da najgori ucesnik Poslednje Sanse ikada, mora po novim Pravilima od ove sezone da ispadne u trecu ligu.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use