Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Juventus - Lecce 1 1,20 @SS

Prošli susret je završio pobjedom juvntusa od 1:0

udaraca u okvir gola: juventus 7

lecce 3

udaraca van okvira gola: juventus 7

lecce 10

kornera 7 za juventus 3 za lecce

juventus je tu utakmicu pomazila sreća i uspjeli su zabiti gol u prvom poluvremenu i sačuvati rezultat al misilim da ne ma tu puno mudrovanja juventusu su ovo najvažnije utakmice do kraja sezone su ostale još 3 i kako je conte rekao svaka utakmica im je finale davat će svoj maksimum do kraja

FT 1:1 nesretno primljen gol u 85. minuti

Osijek - Dinamo 1 4,40 @SS

ovo je više navijački odigrano ali mislim da bi osijek mogao dobiti dinamo ako budu igrali kao protiv cibalije i hajduka kod kuće dinamo će pasti tome se nadam zato ću i ovo stavit tu

FT 0:0

Objavljeno

Pozdrav !

Chelsea - Newcastle 1 @ 1,60

Ista momcad s kojim Villas-Boas nije mogao dobit nikog, sad gazi sve pred sobom. Newcastle je u padu i teško da na Stamford Breadgeu mogu ostat neporaženi.

Genoa CFC - Cagliari 1 @ 1,80

Tri kola prije kraja prvenstva jasno je da će iz lige ispast Lecce ili Geona. Geoni dolazi Cagliari koji pet mjeseci nije slavio u gostima i to je domaćinima zadnji vlak.

Galatasaray - Trabzonspor 1 @ 1,50

Nogometaši Trabzonspora nemaju neki preveliki rezultatski motiv u današnjoj utakmici, ali zato Galatasaray, koji se bori za naslov, ovu utakmicu mora dobit.

Moj tiket za danas sa većim ulogom ;)

Chelsea - Newcastle 1 @ 1,60

Lyon - Valenciennes 1 @ 1,55

Ajax - VVV Venlo 1 @ 1,15

Feyenoord - Heracles 1 1,40

Baghdatis - D. Brown 1 1,30

Sretno svima ! ! !

Sretno =)

Objavljeno

Danas tko ne dobije, magarac :D :D :D  - Ponuda je brutalna :)

1. ParisSG/odg3+-StEtienne da@2,15 REZULTAT 2:0

Danas je tekma sve ili ništa za PSG, kako imaju problema sa obranom i svaku tekmu u zadnih ni sam ne znam, 6-7.. dobivaju redovito gol , danas očekujem dosta golova i koef 2,15 za to je skroz ok.

Nadam se i pobjedi jel još čak imaju šanse da budu prvaci s obzirom da je Montpellier jučer prosuo bodove fulavši penal u 98 minuti :D

2. Barcelon(-3+)-Málaga CF 2@1,80 REZULTAT 4:1

Očekujem golijadu danas kod Barcelone, 7 golova zadnja tekma Barce , danas nastavljaju niz :) Do sada je protiv Malage bilo dosta golova na tekmama i mislim da će danas biti 4 i više gola..

22/01/2012 Primera Divizija Malaga vs. Barcelona 1:4

21/05/2011 Primera Divizija Malaga vs. Barcelona 1:3

16/01/2011 Primera Divizija Barcelona vs. Malaga 4:1

Objavljeno

Bosna premier liga

Zrinjski - Slavija  x2    @ 2.50

Sta reci za ovo..ko nije upucen da poonovim,slavija kupuje kako bi ostala u ligi...Ovde mozda nece moci da kupe bas pobjedu..ali nerijeseno bi moglo da dodje realno.Pa srecno ko odigra :)

Objavljeno

Zvijezda - Sloboda 2

Utakmica je namjestena. Na svim kladionicama u Bosni je par blokiran. Kvota je na pojedinim bila i oko 8.

Travnik - Sarajevo 2

Sarajevo je u formi i ovo im je jako bitna utakmica i prekretnica sezone. Moraju uzeti radi europe.

Zrinjski - Slavija 2

Takodje nesto slicno slobodi, jako bitna utakmica za opstanak. U zadnje vrijeme dosta kupuju i treba ih probat.

Objavljeno

Danas nesto sigurno:

Chelsea-Newcastle 1@ 1.5

Jednostavno mislim da ce ih Celzi zgaziti.

Milan-Atalanta 1@ 1.2

Milan i Juventus u aktivnoj trci  za titulu, jedan kiks i ispali bi iz trke za prvaka.

Juventus-Lece 1@ 1.2

U odlicnoj formi Juventus, posle ovog ostaju jos 2 kola do kraja i maksimalno su fokusirani na utakmice koje predstoje, ne smeju da kiksnu.

Feyenoord-Heracles 1@ 1.35

Dva kola pred kraj Feyenoord ima samo bod prednosti naspram PSV-a i ove dve ekipe se bore za mesto u Ligi Sampiona(Prvaka).

Ukupna kvota: 2.9

Srecno Svima! :D

Objavljeno

Juče me pošteno skarali yenkisi al nadam se da će danas biti bolje.

Juventus(h0:2)-US Lecce (X2)(1.50)

Evo brk mi govori da ovo danas je čisto podcjenjen gost. Dupli hendi X2 odlična kvota jer Lecce u gostima nije za baciti.

Osijek(h2:0)-Dinamo Zagreb (1X)(1.30)

Ovdje slična priča i isto da neće proći dupli hendi na dinamo, jer za dinamo neće igrati Badelj i Samir i faktički bez njih dvoje mogu biti sretni ako uopće izvuku neriješeno protiv nabrijanog osijeka.

Anderlect - Gent (1)(1.50)

Anderlect je prvi u doigravanju, najkvalitetniji od svih ostalih momčadi, na svom terenu ne gubi tako lako i danas će se ponovo sastati sa gentom kojeg je prije tjedan i pol dana dobio u gostima sa rezultatom 4:1 stoga nevidim razlog da danas opet upiše pobijedu.

Twente - SC Heerenveen (dg1)(1.50)

Sudar dviju vrlo efikasnih momčadi koje redovito trpaju ali i primaju golove. Herenveen je odličan u gostima i stvarno efikasan dok twene kući isto skoro svaku tekmu postiže gol. Oba kluba daju gol prolazi i danas.

Atl.Madrid - Real Sociedad (1)(1.50)

At. Madrid je stvarno moćna momčad predvođena sa Falcaom koji skoro svaku tekmu trpa golove. Real Sociedad je jako loša momčad na gostovanjima i danas protiv atletica mogu biti sretni da se vrate kući sa što manje primljenih golova.

AjaxAmst - VVV Venlo (h1)(1.30)

Ovo se danas mora uzeti, Ajax je faktički osigurao naslov. Igraju stvarno odlično i nema toga koji im može stati na put. Redovito na svom terenu mlate sa hedikepima, pa će tako i danas.

BocaJun - Unión Espanola (1)(1.40)

Boca je odlična momčad puna odličnih mladih igrača ali i momčad koju obogaćuje iskustvo klasnih igrača koji su igrali u najvećim europskim klubovima. Copa Libertadores je za njih kao europska liga prvaka i danas će gristi kao ludi i predvođeni punim stadionom svojih fanatičnihh navijača laganini će ubilježiti pobijedu protiv manje nam poznatog Espanola.

Objavljeno

Barcelona(h0:1)-Málaga CF 1,65 1

ocekujem hendikep mozda i reprizu Vallecana,Malaga bez dosta prvotimaca

Barcelona

izostanci;Alexis, Pique, Villa, Fontas, Valdes

sastav;Pinto, Alves, Mascherano, Puyol, Adriano, Thiago, Busquets, Iniesta, Pedro, Messi, Fabregas

Malaga

izostanci;Toulalan, Julio Baptista, Mathijsen, Caballero, Maresca, Isco (s)

sastav;Kameni, Monreal, Weligton, Demichelis, Gamez, Cazorla, Camacho, Eliseu, S. Fernandez, Joaquin, Rondon

AthB/Real/(-1+)-RealMadr 1,55 više

ici ce se nadigravat s Realom a to Realu leži ocekujem jako otvorenu utakmicu

Athletic Bilbao

izostanci;Iturraspe, Herrera, Amorebieta, Gurpegi, Ocio, Castillo

sastav;Iraizoz, Iraola, San Jose, Ekiza, Aurtenetxe, J. Martinez, I. Perez, Susaeta, De Marcos, Muniain, Llorente

Real Madrid

izostanci;Di Maria

sastav;Casillas, Coentrao, Ramos, Pepe, Arbeloa, Xabi Alonso, Khedira, Ronaldo, Özil, Callejon, Benzema

AC Milan-Atalanta BC 1,30 1

Milan nema pravo na kiks Atalanta bez motiva

Milan

izosatnci;Roma, Inzaghi, Pato Thiago Silva (?), Emanuelson (?)

sastav;Abbiati, Abate, Bonera, Yepes, Antonini, Nocerino, Ambrosini, Muntari, Boateng, Ibrahimović, El Shaarawy

Atalanta

izostanci;Brighi, Marilungo, Capelli

sastav;Cosigli, Raimondi, Stendardo, Manfredini, Peluso, Schelotto, Cigarini, Cazzola, Bonaventura, Tiribocchi, Denis

3,32

poprilicno sam uvjeren u tiket dajem mu 90% šanse za prolaz!

Objavljeno

Washington-NY Rangers ki 1 1,70 supersport

Rekao sam već neki dan da ću kontrirati Rangerse tako dugo dok ne ispadnu i to sam počeo već prošlu tekmu i nastavljam dok jednom ne ispadnu.

Razlog: Oni nemaju kvalitetu za osvajanje ove lige. Oni su imali jednu nevjerojatnu seriju pobjeda od kojih je puno bilo "nezasluženo" u utakmicama koje su zabijali sretno dok su protivnici imali stativa i prečki kolko ti srce želi. Uglavnom pobijedili su dosta utakmica na krilima te serije i samopouzdanja koje im je skočilo u nebesa. Rekao sam onda da će vrlo vjerojatno završit kao 1. na istoku ali da će ispast odmah u prvom kolu play offa. Istina izvukli su se nekako, ali Washingtona neće proći. Washington također nema ekipu koja može osvojit ovo prvenstvo, ali po meni imaju bolju ekipu od Rangersa i vjerujem da će ih dobit obje utakmice sad koje će igrat doma. Trenutno je 1-1 u seriji na 4 pobjede. Zadnju je utakmicu dobio Washington, a ruku na srce morali su i prvu ali nisu imali sreće jer je opet bilo vratnica i svega.. Uglavnom tko želi pratiti neka prati.. Ja idem na ovo sa srednjim ulogom. sretno

kasnije ako stignem napišem koju analizu i za MLB...

Objavljeno

Rekao sam već neki dan da ću kontrirati Rangerse tako dugo dok ne ispadnu i to sam počeo već prošlu tekmu i nastavljam dok jednom ne ispadnu.

Razlog: Oni nemaju kvalitetu za osvajanje ove lige. Oni su imali jednu nevjerojatnu seriju pobjeda od kojih je puno bilo "nezasluženo" u utakmicama koje su zabijali sretno dok su protivnici imali stativa i prečki kolko ti srce želi. Uglavnom pobijedili su dosta utakmica na krilima te serije i samopouzdanja koje im je skočilo u nebesa. Rekao sam onda da će vrlo vjerojatno završit kao 1. na istoku ali da će ispast odmah u prvom kolu play offa. Istina izvukli su se nekako, ali Washingtona neće proći. Washington također nema ekipu koja može osvojit ovo prvenstvo, ali po meni imaju bolju ekipu od Rangersa i vjerujem da će ih dobit obje utakmice sad koje će igrat doma. Trenutno je 1-1 u seriji na 4 pobjede. Zadnju je utakmicu dobio Washington, a ruku na srce morali su i prvu ali nisu imali sreće jer je opet bilo vratnica i svega.. Uglavnom tko želi pratiti neka prati.. Ja idem na ovo sa srednjim ulogom. sretno

Moram priznati da su Rangersi imali OPAKO puno sreće u ovoj utakmici .. koliko stativa, koliko glupih promašaja od Washingtona.. uffff.. koma!

Rangersi dobili u trećem produžetku... Wow.. kakva tekma..

Sada je sr**** to kaj imaju mentalnu prednost nad Washingtonom, obje momčadi su fizički iscrpljene jednako ali psihički je NY Rangers u debeloj prednosti sada..

Trener Washingtona će se morati dobro namučiti da svoje dečke sada, nakon ovako izgubljene utakmice uvjeri kako mogu ipak pobjediti u seriji i proći Rangerse.. ufff...

Bit će gadno i bit će UNDER sljedeća tekma  :)

Objavljeno

Moram priznati da su Rangersi imali OPAKO puno sreće u ovoj utakmici .. koliko stativa, koliko glupih promašaja od Washingtona.. uffff.. koma!

Rangersi dobili u trećem produžetku... Wow.. kakva tekma..

Sada je sr**** to kaj imaju mentalnu prednost nad Washingtonom, obje momčadi su fizički iscrpljene jednako ali psihički je NY Rangers u debeloj prednosti sada..

Trener Washingtona će se morati dobro namučiti da svoje dečke sada, nakon ovako izgubljene utakmice uvjeri kako mogu ipak pobjediti u seriji i proći Rangerse.. ufff...

Bit će gadno i bit će UNDER sljedeća tekma  :)

nisam gledao utakmicu. Gledao bejzbol. uglavnom i sljedeću utakmicu igram ki 1 iz istih razloga... vjerojatno malo veće pare na under, a ovo za manje, ali mora se naći i ovo...:D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use