Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

71. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 16.5. - 19.5. (Pet-Pon)

Topic will be automatically locked at 13:00

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 71. kolo Posljednje Šanse za period od 16.5. do 19.5.

OBAVJEŠTAVAMO SVE UČESNIKE DA SE POSLJEDNJA ŠANSA IPAK IGRA DO 73. KOLA, TO JEST DO 26.5.2025. SRETNO SVIMA

KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William HillBetfair, pinnacleSuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

TABLICA

Screenshot_44.jpg

prije 14 minute, unkdy said:

Sinner - Paul 1 set 1 1.218 pinnacle">pinnacle

image.png.d3f5e12b1072e5e2075b76ccb986bd3a.png

Hej @unkdy

Mozes li mi uciniti jednu uslugu? Ima li u toj tvojoj kladionici pinnacle u ponudi igra Antepost (konacni pobednik) holandske lige?

Ako ima, a da je po kvoti od 1,20 hoces li mi poslati screenshot da to postavim kao svoj predlog? U svim mojim kladionicama, kvota na titulu Psv ne ide vise od 1,16-1,18

IMG_8022.thumb.jpeg.8e235804d41bf6a22176fb5c41d37497.jpeg

IMG_8023.thumb.jpeg.458bccd8d0b0a3cf2ec2d7defcf13806.jpeg

pa ako kod tvoje kladionice pobeda Sinnera moze da se odigra po 1,21 onda sigurno moze i titula Psv-a po 1,20

IMG_8026.thumb.jpeg.5f069a8776b2a580ef3b35c6d70343c3.jpeg

Mozes li to pogledati, kada budes imao vremena, molim te?

prije 3 minute, LeonardoDrugi said:

Hej @unkdy

Mozes li mi uciniti jednu uslugu? Ima li u toj tvojoj kladionici pinnacle" rel="external">pinnacle u ponudi igra Antepost (konacni pobednik) holandske lige?

Ako ima, a da je po kvoti od 1,20 hoces li mi poslati screenshot da to postavim kao svoj predlog? U svim mojim kladionicama, kvota na titulu Psv ne ide vise od 1,16-1,18

pa ako kod tvoje kladionice pobeda Sinnera moze da se odigra po 1,21 onda sigurno moze i titula Psv-a po 1,20

Kolega je odigrao pobjedu Sinnera u prvom setu..

prije 24 minute, LeonardoDrugi said:

Hej @unkdy

Mozes li mi uciniti jednu uslugu? Ima li u toj tvojoj kladionici pinnacle" rel="external">pinnacle u ponudi igra Antepost (konacni pobednik) holandske lige?

Nema nazalost takva igra, pinnacle je dosta limitiran sa tipova al imaju najniske margine nasprem 95% kladioncie svjeta,  a staceti takva dugorocna opklada kad imas kolo by 1 kolo ton zicera :)

prije 36 minute, unkdy said:

Nema nazalost takva igra, pinnacle">pinnacle je dosta limitiran sa tipova al imaju najniske margine nasprem 95% kladioncie svjeta,  a staceti takva dugorocna opklada kad imas kolo by 1 kolo ton zicera :)

… sta ce ti takva dugorocna opklada …

Ti kolega mora da imas manje od dvanaest godina. Titula Psv-a je dugorocna svega dva dana. Titula Psv-a moze da se u ovom trenutku odigra u svim kladionicama, cak i seoskim, ali je kvotirana sa 1,16-1,18.

Teoretski gledano, ova igra je jedna od onih  za koju treba da odigrate kao svoje poslednje kladjenje u zivotu. A posle toga, moze i da se umre, ili da se napusti kockanje, ili da postanete casna sestra. 
Nazovite ga kako hocete, fix XXI veka, najzivotniji fix, fix sada ili nikada vise, fix bolji od bilo kakvog orgazma, fix bolji od Georgine Rodriguez … nazovite ga kako hocete, samo ga odigrajte.

Titula Psv-a preko igre Antepost omogucava da se prodje, ako Psv odigra nereseno, pa cak i da izgubi, pod uslovom da se to desi i Ajaxu.

E zato se zove fix zivota, a sta vredi kladionici pinnacle sto ima najnizu marginu, kada nisu ni culi sta znaci igra Antepost.

prije 10 minute, LeonardoDrugi said:

… sta ce ti takva dugorocna opklada …

Ti kolega mora da imas manje od dvanaest godina. Titula Psv-a je dugorocna svega dva dana. Titula Psv-a moze da se u ovom trenutku odigra u svim kladionicama, cak i seoskim, ali je kvotirana sa 1,16-1,18.

Teoretski gledano, ova igra je jedna od onih  za koju treba da odigrate kao svoje poslednje kladjenje u zivotu. A posle toga, moze i da se umre, ili da se napusti kockanje, ili da postanete casna sestra. 
Nazovite ga kako hocete, fix XXI veka, najzivotniji fix, fix sada ili nikada vise, fix bolji od bilo kakvog orgazma, fix bolji od Georgine Rodriguez … nazovite ga kako hocete, samo ga odigrajte.

Titula Psv-a preko igre Antepost okogucava da se prodje, ako Psv odigra nereseno, pa cak i da izgubi, pod uslovom da se to desi i Ajaxu.

E zato se zove fix zivota, a sta vredi kladionici pinnacle" rel="external">pinnacle sto ima najnizu marginu, kada nisu ni culi sta znaci igra Antepost.

A zadnje kolo je, totalno sam pogubljen i nisam u toku oprosti :D  Onda da to je must bet

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use