Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 24.5.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Subota2.jpg2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota3.jpg3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 22.5. u 21:17 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Hej @Fitoz

Sutra, u nedelju cu ti cestitati osvojeno prvo mesto u svetoj Poslednjoj Sansi, da ne moram dva puta, i danas i sutra. 
Kolegi @nuki01 sam vec cestitao, a za kolegu @nutrija nemam nikakvu poruku, sve sto sam imao da kazem, vec sam rekao u protekle tri godine.

A imam poruku i samome sebi;

E moj Leonardo Veliki, seljacino jedna, glup si kao qurac. Bolje da si cetrnaesti u drugoj, amaterskoj kao @pena29 nego sto si drugi u prvoj, elitnoj. Ovaj @Fitoz je doktor kockanja za tebe. Lupetas na Forumu kao otvoren prozor, ne moze da se zivi od tebe, ponavljas jedno te isto vec devet godina. Ne moras nista ni da napises, vec znamo sta ces reci. Pises motivacione govore, postavljas nam slike tamo nekih qurvetina, promasujes u prognozama, ponavljas jedno te isto, pravi si strucnjak za sisteme, pravis se pametan, a i sam znas da nisi, ne yebes nista ko zna koliko godina, nisi pogodio nijednu dugorocnu prognozu, ne mozes da prodjes drugo kolo Guts-Leonardo Kupa vec sto godina, vec dve godine te yebe Firoz i ne vadi, mislis da si zanimljiv i duhovit, a znas da nisi.

Nadji sebi zenu, prosetaj malo, izadji iz svoje sobe na svez vazduh, nije smisao zivota sedeti iza tastature i glumiti internet-huligana. Gledaj da nadjes dobrog i jeftinog lekara koji ti moze pomoci da izlecis svoje komplekse, i frustraciju. Ako ne mozes da nadjes sebi zenu, ako nemas prijatelje, ako te u detinjstvu druga deca nisu zvala na rodjendane, ako su te devojke uvek izbegavale, nadji sebi neku zivotinjicu, udomi nekog psa, ucini nesto korisno sa svojim zivotom.

Zivot je kratak, posle zivota nema nista, provedi ostatak zivota u nekom smislu, a pusti i nas sa Foruma da malo odmorimo mozak od tebe.

Yebali te tvoji sistemi pet od sedam sa kvotama od 1,20 yebo te Inter, yebo te Antonio Conte, yebala te Monica Bellucci, yebo te Virtus, yebali te tvoji dugacki postovi koje ionako niko ne cita, a mozes i da stavis sebi u dupe one tvoje predloge za kladjenje sa kvoticama od 1,03, daj Boze da te yebe onaj Fitoz ceo zivot, a ne samo dve godine.

A onom Fitozu skidamo kapu, kao sto kaze Pena29, kako te sjebao za medalju sa ona dva rukometa po kvotama od 1,15 i 1,01. To sto si osvojio na ovom Forumu kada je u Poslednjoj Sansi bilo tri ucesnika i devet kola, mozes da okacis macku o rep.

I na kraju, posto je vreme cestitanja, cestitajmo kolegi @fic i ovoj petorici nesretnika iz druge, amaterske na osvojenim trecim mestima u svojim ligama i drvenoj medalji.

Igras 73 kola umesto 74 jer administrator hoce da pogura svog zemljaka, poludis od postavljanja predloga dva puta sedmicno, i na kraju … drvo na grudima, drvena medalja oko vrata … ccccccccccc

prije 3 sati, LeonardoDrugi said:

Hej @Fitoz

Sutra, u nedelju cu ti cestitati osvojeno prvo mesto u svetoj Poslednjoj Sansi, da ne moram dva puta, i danas i sutra. 
Kolegi @nuki01 sam vec cestitao, a za kolegu @nutrija nemam nikakvu poruku, sve sto sam imao da kazem, vec sam rekao u protekle tri godine.

A imam poruku i samome sebi;

E moj Leonardo Veliki, seljacino jedna, glup si kao qurac. Bolje da si cetrnaesti u drugoj, amaterskoj kao @pena29 nego sto si drugi u prvoj, elitnoj. Ovaj @Fitoz je doktor kockanja za tebe. Lupetas na Forumu kao otvoren prozor, ne moze da se zivi od tebe, ponavljas jedno te isto vec devet godina. Ne moras nista ni da napises, vec znamo sta ces reci. Pises motivacione govore, postavljas nam slike tamo nekih qurvetina, promasujes u prognozama, ponavljas jedno te isto, pravi si strucnjak za sisteme, pravis se pametan, a i sam znas da nisi, ne yebes nista ko zna koliko godina, nisi pogodio nijednu dugorocnu prognozu, ne mozes da prodjes drugo kolo Guts-Leonardo Kupa vec sto godina, vec dve godine te yebe Firoz i ne vadi, mislis da si zanimljiv i duhovit, a znas da nisi.

Nadji sebi zenu, prosetaj malo, izadji iz svoje sobe na svez vazduh, nije smisao zivota sedeti iza tastature i glumiti internet-huligana. Gledaj da nadjes dobrog i jeftinog lekara koji ti moze pomoci da izlecis svoje komplekse, i frustraciju. Ako ne mozes da nadjes sebi zenu, ako nemas prijatelje, ako te u detinjstvu druga deca nisu zvala na rodjendane, ako su te devojke uvek izbegavale, nadji sebi neku zivotinjicu, udomi nekog psa, ucini nesto korisno sa svojim zivotom.

Zivot je kratak, posle zivota nema nista, provedi ostatak zivota u nekom smislu, a pusti i nas sa Foruma da malo odmorimo mozak od tebe.

Yebali te tvoji sistemi pet od sedam sa kvotama od 1,20 yebo te Inter, yebo te Antonio Conte, yebala te Monica Bellucci, yebo te Virtus, yebali te tvoji dugacki postovi koje ionako niko ne cita, a mozes i da stavis sebi u dupe one tvoje predloge za kladjenje sa kvoticama od 1,03, daj Boze da te yebe onaj Fitoz ceo zivot, a ne samo dve godine.

A onom Fitozu skidamo kapu, kao sto kaze Pena29, kako te sjebao za medalju sa ona dva rukometa po kvotama od 1,15 i 1,01. To sto si osvojio na ovom Forumu kada je u Poslednjoj Sansi bilo tri ucesnika i devet kola, mozes da okacis macku o rep.

I na kraju, posto je vreme cestitanja, cestitajmo kolegi @fic i ovoj petorici nesretnika iz druge, amaterske na osvojenim trecim mestima u svojim ligama i drvenoj medalji.

Igras 73 kola umesto 74 jer administrator hoce da pogura svog zemljaka, poludis od postavljanja predloga dva puta sedmicno, i na kraju … drvo na grudima, drvena medalja oko vrata … ccccccccccc

Kolega Leo,mnogi od nas,ukljucujuci Penu29 i mene navijali su za vas.Ocekujemo vase postove i dalje.I naravno, da nas zezate i tako motivirate da i dalje igramo PS.BTW,zena vam potrosi lovu,zrak je precijenjen,pas ugine,prijatelji vas izdaju tak da vam je kladenje najbolji izbor.Kak bi tu kod nas rekli;Najte kaj zameriti🙂🙂🙂

prije 2 minute, Marko15 said:

Kolega Leo,mnogi od nas,ukljucujuci Penu29 i mene navijali su za vas.Ocekujemo vase postove i dalje.I naravno, da nas zezate i tako motivirate da i dalje igramo PS.BTW,zena vam potrosi lovu,zrak je precijenjen,pas ugine,prijatelji vas izdaju tak da vam je kladenje najbolji izbor.Kak bi tu kod nas rekli;Najte kaj zameriti🙂🙂🙂

neka zena potrosi lovu, samo neka je ovako lepa

IMG_8047.thumb.jpeg.9452aec1669def17c53c3ead06f1d755.jpeg

IMG_8048.thumb.jpeg.15cdd5fd3cb5273903d304c1f117540d.jpeg

I ,ono što najbitnije,kad sve prošlo, gospodsko priznanje poraza, čestitanje pobjednicima koji imali više sreće.

Jutrošnji tekst je malo remek-djelo puno autoironije,suptilnog humora,efektnih usporedbi,metafora itd.

I varaš se ako misliš da to nitko ne čita.

Svijet kladjenja bez Leo tekstova bio bi kao Mercedes bez trokrake zvijezde.

P.S. Ja još imam šansu skočiti na simbolično trinaesto mjesto.

Ne znam da li netko od kolega prati mma.Danas ide FNC u Beogradu.Zanimljiv mec Dusan Djakic vs Stanislav Krofak.Djakic je  nakon duze pauze imso tezak mec protiv izvrsnog Francisca Barria Croate u kojem nije razocarao.Imao je prije tog meca duzu pauzu zbog teske povrede oka i danas bi mu ovo trebao biti zadnji ,oprostajni mec.Krofak je takodjer dobar borac ali vise je posvecen reality emisijama zbog cega je upitno koliko se i kako spremio.Zadnji mec je imao 2023..Da nije te povrede oka,Djakic bi bio dosta sigurna oklada ali bez obzira mislim da je 1,90 na njega koliko daju kladionice ima vrijednost za odigrati.Eksplozivniji je i cvrsci od Krofaka koji ima jako dobro kretanje i timing.

Real Madrid - Sociedad 1

Eo ga, ljudi moji, kraj sezone je tu, a Real Madrid sprema zadnji ples na svom terenu. U goste im dolaze žilavi Baskijci iz Sociedada, al’ ruku na srce, iako je sve već odlučeno - teško će oni izvući išta protiv ovakvog Reala, pogotovo kad znamo kako Kraljevi igraju kući - tri pobjede zaredom, bez poraza u zadnjih pet protiv Sociedada.

Prošlo kolo? Lagano - 2:0 protiv Seville koja se više ganjala s kartonima nego s loptom. Sociedad dolazi s utakmicom koja je više ličila na triler - 3:2 protiv Girone, gol u nadoknadi, haos totalni. Ali ni to im ne pomaže da sakriju jad i bijedu kad igraju van domaćeg terena - tri gostovanja, tri nule.

Carlito se oprašta s klupe, al’ neće imati lagan posao sa sastavom - nema Judea, Rudigera, Mendyja, Alabe, Camavinge, Carvajala... a ni Vinicius, Rodrygo ni Brahim nisu 100% spremni. Bit će to šarena postava, ali ono zbog čega ću ja pratiti ovu utakmicu, jeste i taj veliki oproštaj Luke Modrića, najvećeg broja 10 u Realu u povijesti.

Real: Courtois; Vazquez, Asensio, Tchouameni, F. Garcia; Guler, Valverde, Modrić, Ceballos; Endrick, Mbappe

Kod gostiju situacija nije bajna - Munoz se vraća nakon kazne, al’ Becker, Aguerd i klinac Oskarsson su upitni. Nema se tu šta puno filozofirat - dolaze bez velikih ambicija.

Sociedad: Remiro; Traore, Elustondo, Zubeldia, Munoz; Zubimendi, Marin; Kubo, Mendez, Barrenetxea; Oyarzabal

Real je favorit. Kvota 1.45 na njihovu pobjedu – nije loša. No, imajte na umu da ni jedni ni drugi nemaju zašto igrati - osim za ponos, međutim, vjerujem da će Real na svom terenu ganjati pobjedu kako bi sezonu završili u dobrom raspoloženju. Sretno.

Screenshot_4.jpg

(Koeficijenti 24.5. u 13:48 CET)

prije 47 minute, Marko15 said:

Ne znam da li netko od kolega prati mma.Danas ide FNC u Beogradu.Zanimljiv mec Dusan Djakic vs Stanislav Krofak.Djakic je  nakon duze pauze imso tezak mec protiv izvrsnog Francisca Barria Croate u kojem nije razocarao.Imao je prije tog meca duzu pauzu zbog teske povrede oka i danas bi mu ovo trebao biti zadnji ,oprostajni mec.Krofak je takodjer dobar borac ali vise je posvecen reality emisijama zbog cega je upitno koliko se i kako spremio.Zadnji mec je imao 2023..Da nije te povrede oka,Djakic bi bio dosta sigurna oklada ali bez obzira mislim da je 1,90 na njega koliko daju kladionice ima vrijednost za odigrati.Eksplozivniji je i cvrsci od Krofaka koji ima jako dobro kretanje i timing.

Također protiv Vase igrat danas. 4 koef..Vaso odavno nije posvecen zteninzima..jos se bore u rukavicama...ne trenira snima sa klincima po youtubu ..nebi se čudio da je sam protiv sebe stavio..na ppcetku bio 10 koef pa pao na 4..uspio sam ga uhvatit na tih 10 ali ni 4 nije los

prije 10 minute, FRX11 said:

Također protiv Vase igrat danas. 4 koef..Vaso odavno nije posvecen zteninzima..jos se bore u rukavicama...ne trenira snima sa klincima po youtubu ..nebi se čudio da je sam protiv sebe stavio..na ppcetku bio 10 koef pa pao na 4..uspio sam ga uhvatit na tih 10 ali ni 4 nije los

Da,da kolega.Skroz sam to previdio.Izvrstan prijedlog.Vaso bi takodjer lako mogao izgubiti...zbig svega sto ste naveli...Djakica ne poznajem osobno ali zbog cinjenice da nakon ablacije retine (jako dobro znam sto je to),ulazi u ring,svim srcem navijam za njega.Mislim da je puno cvrsci i odlucniji od Krofaka.Sa Croatom je odradio strasan mec.Kapa dolje.

PSG - Reims 

Nakon što su šokirali Arsenal i prošli u finale Lige prvaka, ekipa iz Pariza dolazi puna samopouzdanja na još jedno finale - ovog puta u domaćem Kupu.

Parižani su trenutno na nizu od tri uzastopne pobjede, a tu se broje i dvije iz lige. U formi su, puni samopouzdanja, a atmosfera u svlačionici gori! A kad se sjetimo da su Reims već šamarali 3:0 u istom takmičenju 2020., jasno je ko je gazda u ovoj priči.

S druge strane, Reims dolazi s glavom u torbi - pet utakmica bez pobjede, tri poraza u tom periodu, i još sad nalijeću na raspucani PSG. Djeluje kao da su već rezervisali ljetovanje.

PSG ima 11 utakmica zaredom bez poraza protiv Reimsa. U prevodu - znaju kako s njima. I ne samo to, nego i kad prime gol, znaju zabit duplo više. Reims jeste zabio na zadnja dva gostovanja, ali to teško može biti uteg u ovoj situaciji.

PSG je zabio 9 golova u zadnje 3 tekme, uključujući i onu protiv Arsenala. Njihova ofanziva melje sve pred sobom, ali odbrana zna i da zaspi - primili su gol u zadnje četiri tekme. Zato BTTS (oba tima daju gol) ima smisla.

Realno, PSG ovo osvaja. Finale je finale, al’ s ovakvom formom i motivacijom - Reims teško da ima šta tražit osim borbe da ne popiju petardu. Moj pick? 3:1 za PSG, a kao bonus bacite na BTTS + over 2.5 gola - kvote su fine.

PSG ide po 16. titulu Kupa Francuske, u naletu su, puni samopouzdanja i s pogledom na još jedno europsko finale. 

Screenshot_6.jpg

(Koeficijenti 24.5. u 12:48 CET)

Gotovooooooo. Subota 24.05. tacno u 15.00 casova zavrsilaaaaaa se jos jedna sezona Poslednje Sanse. Idemoooo da se odmorimo kao u Nba, odmorrrrrrrr cetiri mesecaaaa.

Idemo da se kupamo, suncamo, da se odmorite vi od mene, ali i ja od vas. Hvala svima koji su ucestvovali u svetoj Poslednjoj Sansi, hvala svima koji su igrali do kraja, hvala administratorima sto su nas pokrali i skratili sezonu, hvala kolegi @josip123 sto nas je zasmejavao cele sezone svojim prognozama, hvala kolegi @Fitoz sto nam je svake sedmice dva puta pronalazio kvotice od po 1,12 obezbedjene jos “zlatnim golom” da ne moze nikada da se padne, hvala svim kolegama sto smo se onako lepo svadjali.

Uzivajte u letu, nema vise postavljanja predloga dva puta sedmicno, hvala qurcu, nema vise trazenja kladionice gde kvota od 1,10 moze da se pretvori u ciganskoj kladionici u 1,20 odmorite se svi od Foruma i od mene, i da vas moje oci vise ne vide u naredna cetiri meseca.

Hvala i tebi, kolega @IzudinB sto si onako lepo vodio obe lige, jos nikada nismo imali na Forumu tako dobrog knjigovodju i tako loseg kockara.

Hvala administratorima sto ce me isplatiti i ove godine, kao i svake godine do sada, ne morate da se zurite da me isplatite do poslednjeg eura, ali nemojte ni da vas previse cekam.

Hvala amaterima iz drugoligaskog blata koji su ucestvovali u takmicenju da bi @nutrija sto lakse usao u prvu, elitnu, hvala i kolegama @Iblaz93 i @mesrine sto ste me pogurali svojim znanjem o Hnl-u da uplacujem da ce Dinamo osvojiti ligu, hvala svima sto nisu odustajali od Poslednje Sanse i kada nam je kidala nerve i skracivala zivot.

Vidimo se na jesen, uzivajte.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Gotovooooooo. Subota 24.05. tacno u 15.00 casova zavrsilaaaaaa se jos jedna sezona Poslednje Sanse. Idemoooo da se odmorimo kao u Nba, odmorrrrrrrr cetiri mesecaaaa. Idemo da se kupamo, suncamo, da se odmorite vi od mene, ali i ja od vas. Hvala svima koji su ucestvovali u svetoj Poslednjoj Sansi, hvala svima koji su igrali do kraja, hvala administratorima sto su nas pokrali i skratili sezonu, hvala kolegi @josip123 sto nas je zasmejavao cele sezone svojim prognozama, hvala kolegi @Fitoz sto nam je svake sedmice dva puta pronalazio kvotice od po 1,12 obezbedjene jos “zlatnim golom” da ne moze nikada da se padne, hvala svim kolegama sto smo se onako lepo svadjali. Uzivajte u letu, nema vise postavljanja predloga dva puta sedmicno, hvala qurcu, nema vise trazenja kladionice gde kvota od 1,10 moze da se pretvori u ciganskoj kladionici u 1,20 odmorite se svi od Foruma i od mene, i da vas moje oci vise ne vide u naredna cetiri meseca. Hvala i tebi, kolega @IzudinB sto si onako lepo vodio obe lige, jos nikada nismo imali na Forumu tako dobrog knjigovodju i tako loseg kockara. Hvala administratorima sto ce me isplatiti i ove godine, kao i svake godine do sada, ne morate da se zurite da me isplatite do poslednjeg eura, ali nemojte ni da vas previse cekam. Hvala amaterima iz drugoligaskog blata koji su ucestvovali u takmicenju da bi @nutrija sto lakse usao u prvu, elitnu, hvala i kolegama @Iblaz93 i @mesrine sto ste me pogurali svojim znanjem o Hnl-u da uplacujem da ce Dinamo osvojiti ligu, hvala svima sto nisu odustajali od Poslednje Sanse i kada nam je kidala nerve i skracivala zivot. Vidimo se na jesen, uzivajte.  
    • 24.5./LaLiga Spain/Real M.-R. Sociedad/Real M. over 1,5 goals(1,33)Bet365
    • Nedjelja, premiership Manchester United - Aston Villa, Rogers asistencija, 5, bet365 Ne znam koja mi kvota treba da prestignem kolegu Furysha, pitao sam Izudina medutim odgovor nisam dobio, ali mislim da ako ovo pogodim da ce biti dovoljno za trece mjesto definitivno.  
    • PSG - Reims  Nakon što su šokirali Arsenal i prošli u finale Lige prvaka, ekipa iz Pariza dolazi puna samopouzdanja na još jedno finale - ovog puta u domaćem Kupu. Parižani su trenutno na nizu od tri uzastopne pobjede, a tu se broje i dvije iz lige. U formi su, puni samopouzdanja, a atmosfera u svlačionici gori! A kad se sjetimo da su Reims već šamarali 3:0 u istom takmičenju 2020., jasno je ko je gazda u ovoj priči. S druge strane, Reims dolazi s glavom u torbi - pet utakmica bez pobjede, tri poraza u tom periodu, i još sad nalijeću na raspucani PSG. Djeluje kao da su već rezervisali ljetovanje. PSG ima 11 utakmica zaredom bez poraza protiv Reimsa. U prevodu - znaju kako s njima. I ne samo to, nego i kad prime gol, znaju zabit duplo više. Reims jeste zabio na zadnja dva gostovanja, ali to teško može biti uteg u ovoj situaciji. PSG je zabio 9 golova u zadnje 3 tekme, uključujući i onu protiv Arsenala. Njihova ofanziva melje sve pred sobom, ali odbrana zna i da zaspi - primili su gol u zadnje četiri tekme. Zato BTTS (oba tima daju gol) ima smisla. Realno, PSG ovo osvaja. Finale je finale, al’ s ovakvom formom i motivacijom - Reims teško da ima šta tražit osim borbe da ne popiju petardu. Moj pick? 3:1 za PSG, a kao bonus bacite na BTTS + over 2.5 gola - kvote su fine. PSG ide po 16. titulu Kupa Francuske, u naletu su, puni samopouzdanja i s pogledom na još jedno europsko finale.  (Koeficijenti 24.5. u 12:48 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use