Jump to content

Počinje Prvo kolo Guts-Leonardo kupa a i Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru!

Svi sudionici Prve i Druge lige Posljednje šanse mogu sudjelovati u prvom kolu Guts-Leonardo kupa

Posjetite podforum posvećen Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, grupama te specijalim okladama.

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 08.06.2012. - Prvi dan EURA 2012 (Listić dana)


Goksim

Recommended Posts

timelinecoverdonotrenam.jpg

Napokon danas počinje dugoočekivani EURO 2012!   ;D

Princip rada na forumu i za vrijeme EURA 2012 biti će isti, dakle sve utakmice za tekući dan analiziraju se u topicu "Listić dana". Otvoren je i dio foruma posvećen isključivo EURU 2012 http://svijetkladjenja.com/forum/euro-2012/, a tamo možete naći:

forumska.jpg

Molim sve članove da sve analize i razmišljanja vezana uz dugoročne ili specijalne oklade (dakle sve oklade vezane uz to tko prolazi skupinu, doseg reprezentacije, najbolji strijelac prvenstva/reprezentacije...) vezane uz EURO objavljuju u podforumu http://svijetkladjenja.com/forum/euro-2012/, u za to pripadajucem forumu, dok analize i i razmišljanja za utakmice tekućeg dana mogu biti objavljene u topicu "Listić dana". Iznimno, neke kvalitetne analize, sa valuebetovima, mogu biti objavljene i na oba mjesta.

Molim sve članove da se pridržavaju navedenog kako bi svima bilo što ugodnije na forumu, te kako bi se lakše snalazili na istome.

Danas su na rasporedu utakmice u skupini A:

Dosadašnju raspravu o toj grupi možete naći na http://svijetkladjenja.com/forum/euro-2012/grupa-a-%28rus-pol-cze-gre%29/


Moja razmišljanja o utakmicama nešto kasnije, spomenimo zasad samo da prvu utakmicu sudi Carlos Velasco Carballo. Oni koji duže prate forum znaju da imamo vrlo dobar postotak klađenja na broj žutih kartona...

Predstavljamo Vam 12 sudaca EURA 2012, te prognoziramo koji suci imaju najveće šanse suditi finale EURA 2012.

Naime, neki suci su na ovako velikom natjecanju prvi put, i tu su kako bi skupili iskustva, te realno oni ne konkuriraju kao potencijalni suci finala, neki suci finale neće moći suditi zbog nacionalnost tj. ukoliko njihova reprezentacija uđe u finale (polufinale), dok su neke zemlje imali suce finala prijašnjih godina, pa je malo vjerojatno da će ih imati i ovo natjecanje, tako da sistemom eliminacije listu do 12 sudaca možemo svesti na svega par imena, a prosječni koeficijent na svakog suca da će suditi finale je oko 10,00 …


Sudac za finale delegira se već prije polufinala, tj. gotovo istovremeno određuju se suci dvaju polufinalnih ogleda, i sudac finala, tako da suci čije reprezentacije budu u polufinalu automatski gube pravo suđenja finala budući da postoji mogucnost da, kada bi bili delegirani kao suci finalne utakmice, sude svojoj reprezentaciji.

Planirate se kladiti na broj žutih kartona ovo Europsko nogometno prvenstvo? Onda će Vam ova analiza itekako biti od koristi, jer jako je bitno tko sudi koju utakmicu, kada je klađenje na broj kartona u pitanju.

Predstavljamo Vam svih 12 sudaca, njihove dosdašnje utakmice, gafove, stil suđenja, te šanse za suđenje finala…

http://www.svijetkladjenja.com/tko-ce-suditi-finale-eura-2012/

FB.init("c71882aad7ed192838d1cb28aa2c3678");Svijet Kladjenja 


Spomenimo još jednom da bet at home ima promotivnu akciju povodom EURA 2012 te daje i novim i starim korisnicima 50% bonusa na uplatu do 200€.

Uzmite svoj bonus od 200 eura!

Jedinstveno, senzacionalno i vrlo vrijedno! To je posebna ponuda za EURO samo na bet at home.com:

Dajemo Vam do 200 eura!

Tako ćete biti savršeno pripremljeni za glavni događaj godine! Da se kladimo? Imajte na umu da ova fantastična ponuda vrijedi samo do 13. lipnja!

Evo kako uzeti EURO 2012. bonus:

   Logirajte se na http://tinyurl.com/bet-at-home-bonus-200e

   Uplatite novac na kladiteljski račun.

   U izborniku "Uplata/Isplata" odaberite opciju "Upiši promo-bonus".

   U prazno polje upišite bonus kod - i gotovo!

   Dodatnih 50% od uplaćenog iznosa biti će odmah pridodano na Vaš kladiteljski račun!

Bonus kod je:   EUR12


 Pravila i uvjeti bonusa:

   Ponuda za ovaj bonus traje od 1. do 13. lipnja, 2012. (12:00 GMT+2) i važi kako za nove, tako i za stare korisnike bet at home.com. Osnovu za određivanje visine bonusa čini zbroj svih uplata izvršenih u ovom vremenskom periodu, prije nego je bonus aktiviran. Kod uplate na račun putem bankovne transakcije bitan je datum na uplatnici.

   Bonus kod je "EUR12" i mora se upisati do 13. lipnja 2012. (12:00 GMT+2) u opciji: "Uplata/Isplata/Upiši promo-bonus". Poslije isteka navedenog roka gubite pravo na bonus.

   Maksimalni iznos bonusa je 200 eura. Kod uplata većih od 400 eura dobiti ćete od bet at home.com na svoj kladiteljski račun maksimalnih 200 eura bonusa.

   Ukoliko pri otvaranju bet at home.com kladiteljskog računa euro nije izabran kao osnovna valuta, primjenjuju se sljedeći maksimalni bonus iznosi: 250 CHF, 150 GBP, 250 USD, 1.500 DKK, 800 PLN, 5.000 CZK, 400 YTL, 400 BGN, 8.000 RUB, 900 RON, 2.000 SEK.

   Uplaćeni iznos zajedno s bonusom mora se u roku od 90 dana najmanje četiri puta (4x) obrnuti (uložiti) u oklade s minimalnim koeficijentom od 1,70 (ovo važi kako za pojedinačne, tako i za kombi oklade) prije nego što igrač zatraži isplatu. Korisnici koji uplate više od 400 eura moraju uložiti (obrnuti) u oklade 2.400 eura.

   Bonus može biti dodijeljen samo ako korisnik nije imao ni jednu isplatu s kladiteljskog računa tijekom trajanja ove akcije.

   Ako uzmete ovaj bonus, isplate s računa nisu moguće za vrijeme trajanja ove akcije (1. do 13. lipnja, 2012., 12:00 GMT+2).

   Bonus važi isključivo za sportsko klađenje. Ostali proizvodi i usluge na bet at home.com nisu obuhvaćeni ovom ponudom.

   Bonus važi samo za jedan kladiteljski račun po osobi, obitelji, domaćinstvu ili računalu. Ako postoji sumnja na zloupotrebu pravila (otvaranja nekoliko kladiteljskih računa kako bi se igrač koristio većim brojem besplatnih bonusa, kod igranja u grupama) kao i "balance betting", tada naša kompanija zadržava pravo da oduzme bonus i sve iz njega proizašle dobitke.

   Korisnici iz SAD-a, Francuske, Izraela, Bjelorusije, Srbije, Ukrajine, Španjolska, Italije i Turske ne mogu učestvovati u ovoj akciji.

   Uzimanjem bonusa svaki igrač automatski prihvaća pravila i uvjete ovog bonusa, kao i opće uvjete i pravila poslovanja naše kladionice koja su objavljena na http://tinyurl.com/bet-at-home-bonus-200e. bet at home.com zadržava pravo da ovu ponudu u svako vrijeme može promijeniti ili prekinuti.

http://tinyurl.com/bet-at-home-bonus-200e


Link to comment
Share on other sites

“Bet365

29.03.11 INT Grčka       Poljska 0 : 0

12.08.09 INT Poljska Grčka 2 : 0

29.05.04 INT Poljska Grčka 1 : 0

29.04.87 EUR Grčka       Poljska 1 : 0

15.10.86 EUR Poljska Grčka 2 : 1

Miislim da se tu nema sta puno pricat...grci su nam poznati iz kvalifikacija kao tvrd orah i tesko je igrat protv ekipe koja favorizira nekakvu vrstu bunkera..pa s toga mislim da je ovu tekmu najbolje odigrat manje od 2.5 gola ili cistu pobjedu poljaka...jer je prva utakmica eura i posto su domacin mislim da ce suđenje ici malo na ruku poljaka :)

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav, napokon je krenulo Europsko prvenstvo 2012, vjerojatno među najgledanijim sportskim događanjem poslije ili prije Svjetskog Prvenstva i Lige Prvaka. Nogomet je najvažniji sport na svijetu, što muškarcima što ženama, nadam se da ćemo svi davati odlične parove i da ćemo svi zaraditi. Ipak je nogomet druga najpopularnija stvar na popisu kod muškaraca poslije žena naravno.

Euro 12 će otvoriti domaćin Poljska protiv Grka. Utakmica se igra u 18:00. Ove dvije momčadi su smješteni u skupinu A u kojoj su iz njih još Češka te Rusija.

                                                                                     euro12.png

Utakmicu u kojoj možemo očekivati jako malo golova, pošto svi koji prate obje  momčadi i općenito nogomet, znate da Grčka igra sa jednim napadačem i svi ostali gotovo u obrani, te čekaju kontru.  Domaćini Poljaci imaju sličan stil igre ne vole napadati već čekaju prilike svoje.Pošto je sutra otvorenje i prva utakmica gdje domaćini siguran sam kako obje momčadi ne budu srljali te kako bi obje momčadi bile zadovoljne sa bodom, naravno obje momčadi priželjkuju i sva tri boda, ali teško da će se to desiti. Krenimo na momčadi:

Poljska: mnogi očekuju od njih pošto su domaćini iza sebe će imati gromoglasnu podršku sa tribina. U pripremama točnije prijateljskim utakmica su jako dobro odigrali. Ove godine imaju od 4 odigranih utakmica 3 pobjede te jedna neriješena. U drugom mjesecu su igrali prvu utakmica protiv Portugala gdje su odigrali 0:0, potom u 5 mjesecu odigrali dvije utakmice gdje su pobijedili Latviju i Slovačku sa rezultatom 1:0, i prije 5 dana su pobijedili Andoru sa 4:0.

Na stranici SuperSporta imate svi napisane momčadi, te igraće : http://euro2012.betradar.com/ls/livescore/?/supersport/hr/page/euro2012

Grčka njih ste vjerojatno više puta gledali, jer je Hrvatska igrala više puta protiv njih u bližoj prošlosti.  Momčad koja igra uvijek na malo golova, ali jako često obje momčadi zabe barem 1 tako da završi sa rezultatom 1:1  ove godine su imali samo 3 prijateljske utakmice, protiv Belgije je završilo 1:1, Slovenije 1:1 i pobijedili su Armeniju sa 1:0. Ne stavljaju se u neke velike favorite za moguće iznenađenje, jer su u pripremnim utakmicama nisu igrali nikako, gotovo slična scena kao u hrvatskom toboru što se tiće forme.

Ovo će biti utakmica u kojoj će biti malo golova, ne žele napraviti neki debakl obje momčadi na početku, već će to više biti ombrambene formacije. Stoga je moj par na ovu utakmicu Poluvrijeme / kraj X 1.65

Link to comment
Share on other sites

U Euro foriji, dolazim do drugog para. Ovdje se susreću Rusija i Češka, utakmica se igra u 20:45 te je tako drugo otvorena utakmica Eura.  Već sam rekao to je A skupina u kojoj su po meni favoriti Rusi. Koji imaju odlično momčad složenu od igraća koji igraju u Ruskoj Ligi koja postaje sve jača, mislim da su glavni favoriti za prolaz dalje skupine, ali da bi i mogli stići do četvrfinala čak polufinala. Česi me nisu nešto impresionirali osrednja momčad koja se na pripremama nije pokazala kao najbolja, mada ne možemo po tome mjeriti snagu momčadi ipak se da nešto naslutiti.

Rusija: Što reći za tu momčad u pripremama su po meni odigrali odlično. Ove godine su igrali 4 utakmice u 2 mjesecu protiv Danske 2:0, 5 mjesecu protiv Uragvaja 1:1 protiv Litve 0:0 te zadnju utakmicu su dobili Italiju sa 3:0. Stanje u momčadi sjajno, koliko znam nema večih problema sa ozljedama

Češka: oni su ove godine odigrali 3 prijateljske u 1 pobijedili u 1 izgubili i u 1 odigrali neriješeno.Protiv Irske su odigrali 1:1, potom Izrael pobijedili 2:1 te izgubili od Mađarske sa 1:2, mislim da sutra nemaju previše nade, smatram kako ne mogu parirati jakoj rusiji.

Iz ovoga svega mislim da je Rusija puno kvalitetnija te bi sutra trebali pobijediti . 2.20 koeficijent se mora uzet, ali iz sigurnosti ishod bez neriješenog 1 1.55 mi se čini kao odličan bet.

Link to comment
Share on other sites

ja bih samo htio napomenuti da vjerujem u sutrašnju pobjedu poljske, mislim da igraju puno brži nogomet od grka, domaćini su pa će im i suci malo progledati kroz prste, mogu li vam sugerirati da pada tu CRVENI KARTON ??? mislim da valja i o tome razmisliti jer brzi poljaci će raditi grčkim "starcima" puno problema...korneri, kartoni...dalo bi se puno toga nabrojiti...no imamo još dosta vremena pa ćemo valjda nešto i konkretno dogovoriti se kaj je najbolje od svega...

rusija-češka tu si odmah stvaram neki dojam da oba daju gol i to me nekako jako vuče da bude i golova a možda bi se moglo pokušati sa rezom 2-2 , znači neriješeno, jer niti su rusi tak tvrdi a niti su česi bez interesa da zabijaju, jer ne žele sa poljacima ni jedni ni drugi da odlučuju za dalji prolaz, stoga vjerujem u otvorenu i dinamičnu tekmu sa tri ili više gola... ;) pozdrav

Link to comment
Share on other sites

jucer prosla sva 4 para.. nadam se da je bilo onih koji su ispratili jer je tiket bia dosta cudan u najmanju ruku. amo za danas opet nesto divljeg nac, izbjegavat cu  Euro, mozda eventualno od vas uzmem koji par ako mi se svidi.. gubim se u tim velikim natjecanjima.

instituto - quilmes  više od 2,5 gola @2,20  argentina 2.

(dosta rizican par.. al neka,zabavnije je pratit. instituto zadnjih 6 utakmica doma odlican (5 pobjeda, 1 remi).. quilmes zadnjih 5 utakmica u gostima takoder jako dobar,cak 10 golova.. dosta izjednacene momcadi,gledajuci tablicu. instituto treci sa 67, a quilmes cetvrti sa 63 bodova.. (prvi je rosario sa 69 bodova) sad ovisi.. ili ce bit utakmica u egalu (citaj: tvrda,izjednacena..) svih 90 minuta ili ce bit paljba s jedne i s druge strane. ne zaboravite da instituto pobjedom ide na 1. mjesto,a quilmes se pobjedom prikljucuje prvoj trojici te dolazi na par bodova razlike. 36. je kolo,nemaju sta izgubit, prakticki su se vec osiguali za doigravanje za 1. ligu,posto je peti na tablici cak 9 bodova ispod quilmesa.. po svemu sudeci trebala bi bit golijada,a kvota je prevelika da se ne bi iskoristila.  opet puno mozganja,al neka,goksim je postavio uvjete pa ih se red i pridrzavat :)

avispa fukuoka - giravanc kitakjušu    PiK X @1,65   ili      tim2 daje gol @1,45  japan 2.

(pik x zbog toga sto je avispa doma u zadnjih šest utakmica, njih cak cetiri odigrala rezultatom 1:1...   sto se tice drugog izbora.. mislim da ce giravanc zabit jer avispa od zadnjih 20 utakmica doma samo 3 puta nije primila barem gol.. dvi solidne kvote,klasicno kockanje - to be, or not to be.. ko voli nek izvoli :) )

melbourne storm - west tigers 1 @2,70 rugby-nrl  (igra se u 11:45 pa pozurite mislite li ispratit)

(ljudi moji,ne kuzim se u rugby.. al mi je jasno kad nekoga podcjenjuju.. gledam statistiku: ljudi su uvjerljivo prvi na tablici, pazi sad ovo: gol razlika 209 !!!, drugi najbolji u ligi imaju razliku - 92.. ako to nije dovoljno.. -> omjer pobjeda ove sezone (11 0 1), dok tigersi imaju (7 0 5)... mislim,ko tu koga, da oprostite, jebe u zdrav mozak??! ja tipujem na jedinicu,osim ako neko ne sazna zasto je tolika kvota na domacine,jer sumnjam da je bez razloga 2,70 )

REZULTAT: 6:10 - kolega "bucks" je doli objasnija cemu ovoliki koef.. meni je bilo kasno jer sam uplatia u ranim jutarnjim satima,nadan se da je spasija koga od vas od totalne propasti :) haha

frederica - esbjerg  više od 2,5 gola @1,55  danska 1.

(zanimljiv par.. esbjerg uvjerljivo prvi, bjezi drugoplasiranom cak 14 bodova.. igraju dosta rastereceno,al uspijevaju sacuvat mrezu (59 dali, 19 primili). u 25 kola 17 puta je isa over 2,5 gola.. dok s druge strane domacini frederica sigurno drze zlatnu sredinu tablice.. ne mogu ni doli ni gori..  golove daju koliko i primaju (33:29) u dosadasnjem dijelu sezone over 2,5 su isli 12 puta, a under 13... red je da se to izjednaci,al smrdi mi nesto taj broj 13, pa vi odlucite sami :) )

i zamolit cu vas nesto kolege forumasi: OSTAVITE SE BASEBALLA!  :)

pozdrav i sretno danas!

Link to comment
Share on other sites

Danas ce vjerovatno svi po nogometu , a ja opet po tenisu  ;D

9,5/Nadal R.-D.Ferrer 2 2.10 - Ferrer dva brejka popusio  :-\

U prvom polufinalu muskog Roland Garrosa danas nas ocekuje dvoboj izmedju Rafaela Nadala i  Davida Ferrera. Rafael Nadal spanjolski je tenisac rodjen 3.6.1986 i trenutno zauzima 2. ATP mjesto. Kao i svake godine pa tako i ove vlada zemljanim turnirima. Ove godine izgubio je samo jedan mec na ''zemlji'' od Verdasca a u ostalim mecevima nije izgubio set. Ima dobru sezonu iza sebe , osvojio je Monte Carlo , Rim , Barcelonu , igrao finale Australian Opena i polufinala Dohe , Indian Wellsa i Miamia. Rutinski , bez izgubljenog seta dosao je do polufinala Roland Garrosa a redom je pobjedjivao , Bolellia 6-2 6-2 6-1 , Istomina 6-2 6-2 6-0 , Schwanka 6-1 6-3 6-4 , Monaca 6-2 6-0 6-0 i Almagra 7-6 6-2 6-3. David Ferrer spanjolski je predstavnik rodjen 2.4.1982 i trenutnoi zauzima 6 ATP mjesto. Kao i svake godine pa tako i ove svoje najbolje rezultate postize na zemlji na kojoj ima omjer 24/4. Ima jako dobru sezonu iza sebe osvojio je Buenos Aires , Acapulco i Auckland i igrao finale Barcelone. Do svog najboljeg rezultata na Roland Garrosu polufinala , stigao je pobjedama nad lackom 6-3 6-4 6-1 , Paireom 6-3 6-3 6-2 , Youzhnym 6-0 6-2 6-2 , Granollers Pujolom 6-3 6-2 6-0 i Murrayom 6-4 6-7 6-3 6-2. Nadal i Ferrer do sada su se susreli u 21 mecu , a Nadal vodi u omjeru s 15-6. Moj tip na danasnji mec je da ce u prvom setu biti preko 9,5 gemova. Razlozi su sljedeci : Ferrer uvijek dobro krene u mec , sto smo mogli vidjeti na zadnja 2 njihova susreta ove sezone gdje smo gledali tie break a ako izgubi prvi set opadne psihicki , Nadal losije ulazi u mec i trebaju mu 3-4 gema da se privikne malo , primjer gubio je od Monaca 2-1 i na kraju Monaco vise nije uzeo gema. Ferrer koliko sam vidio kod bacanja novcica bira servu , a Nadal nikada ne bira servu nego stranu tako da ako Ferrer prvi bude servirao moci ce izgubiti jedan svoj servis.Sretno !

9,5/N.Đoković-Federer R. 2 1.50

U drugom polufinalu muskog dijela Roland Garrosa susrecu se Novak Djokovic i Roger Federer. Novak Djokovic srpski tenisac rodjen 22.5.1987 i trenutno je vodeci na ATP listic. Ima jako dobru sezonu iza sebe za razliku od prosle koja je bila odlicna. Osvojio je Australian Open i Miami , igrao finala Monte Carla i Rima i polufinala Dubaia i Indian Wellsa. Na Roland Garrosu redom je pobjedjivao Staracea 7-6 6-3 6-1 ,  Kavcica 6-0 6-4 6-4 , Devildera 6-1 6-2 6-2 , Seppia 4-6 6-7 6-3 7-5 6-3 i Tsongu 6-1 5-7 5-7 7-6 6-1. Roger Federer veliki svicarski tenisac rodjen 8.8.1981 i trenutno zauzima 3 ATP mjesto. Ima jako dobru sezonu iza sebe s cak 4 osvojena turnira , Rotterdam , Madrid , Indian Wells i Dubai. Na Roland Garrosu je do polufinala dosao pobjedjujuci Kamkea 6-2 7-5 6-3 , Ungura 6-3 6-2 6-7 6-3 , Mahuta 6-3 4-6 6-2 7-5 , Goffina 5-7 7-5 6-2 6-4 i Del Potra 3-6 6-7 6-2 6-0 6-3. Federer i Djokovic do sada su se susreli 26 puta a Federer vodi u omjer s 14-12. Moj tip na danasnjem mecu je da ce u prvom setu biti preko 9,5 gemova jer se ocekuje velika borba izmedju ove dvojice tenisaca i mislim da u prvom setu nece neko napravit neku osjetnu prednost. Mislim da je prednost ipak malo na strani Djokovica koji je dobio mec prije dva tjedna u Rimu i zeli osvetu za proslogodisnji poraz na Roland Garrosu ali nije odigrao bas uvjerljive partije na ovom turniru pa mi je sigurnija opcija zbroj gemova u prvom setu.

Od Eura bi odigrao Poljsku prvo pol x ili oba tima daju gol i 3 + NE , i rusiju 1x , od kosarke Barcelona ne dobija preko 12 razlike

Link to comment
Share on other sites

Barcelona - Real M. manje od 151,5 koševa (1,85)[/b]...mislim da barca dans sigurnio neće onoliko koševa primiti..ipak su  najbolji u obrani i primaju najmanje koševa od svih u europi...pa mislim da sim se ne može ponoviti onako loša tekma... očekujem zatvoerniju tekmu... previše laganih koševa je barca omogućila realu u prvoj tekmi...mislim da će danas biti skoncentriraniji i bolji...

Đoković - Federer tip 1...mislimda je đoković trenutno bolji igrač...manje griješi a i vidjeli smo da ima tu snagu vratiti se iz mrtvih (protiv tsonge i seppija)... fedex mi nije na nivou i mislim da je to najveći zicer danas...

Link to comment
Share on other sites

Poljska- Grcka manje od 3 gola @1.55- svi poznajem grcku i znamo kakav antinogomet oni igraju. bunker i cekanje kontri. s drugi strane poljaci nemaju kvalitetu da bi grcima nanjeli neki svoj nogomet pa ce i oni (sto zbog manjka kvalitete, sto zbog toga sto je prva utakmica na euru) vjerovatno igrati vrlo slicno tome... po meni je ovo najsigurnija oklada za ovaj par!na drugom listicu igram PIK TIP X @ 1.70

Rusija- ceska TIP 1 @ 2.2- Rusi su jako mocna ekipa i po meni ( a po misljenju mnogih drugih) su oni jedina reprezentacija koja bi mogla pomrsiti racune favoritima ovog prvenstva. s druge strane je ceska koja je solidna ali nista vise od toga... i dalje im je vezni red mocan ali nema neku prekvalitetnu obranu (ne uzimajuci u obzir cecha) a kamoli napad. mislim da ce rusi loviti priliku da nakon prve 2 utakmice rijese pitanje drugog kruga i ovo je cista jedinica! jedino sto ovo moze promijeniti je cinjenica da je prvi dan eura i vrlo los dan za ruse. na drugom listicu igram PIK TIP 1 @ 1.70

jos bih samo napisao da ne lovite pobjednika izmedju djokovica i federera... mislim da je tu najbolje  igrati vise od 40,5 gemova @1.85. je da je visoka granica ali ovdje ce se gotovo sigurno igrati barem 4 vrlo teska seta, a koeficijent je odlican.

isto to vrijedi i za barcu- real madrid!ja cu igrati bacelona (-11.5)- real madrid TIP 2 @ 1.3! finale je to, obje ekipe daju sve od sebe i tu se moze svasta dogoditi... ok, koeficijent je mal (1.30) ali je po meni zicer dana! plus to sto u kombinaciji sa ovim ostalim parovima koje ce svi igrati dosta dize dobitak pa....

Link to comment
Share on other sites

Poz svima..Evo pošto je prvi dan eura nešto u skladu s time..Znači

Poljska - Grčka

U psk postoji opcija  zbroj golova i broj kornera zajedno ..Opcija ima više , meni je za oko zapela ova

Manje od 2,5 gola i 0-9 kornera     3.15      1:1    zbkornera  7  (4:3)

Sigurno većina nas misli da će biti manje od 2.5 što je i logično s obzirom na njihove prošle susrete i partizanskim stilom igre Grčke  pa o tome neću previše pričat..Prvi je dan ,najgori svakoj reprezentaciji ,puno toga ovisi o prvom danu,prvoj utakmici ..Igračima će malo drhtat noge i to , ne vjerujem da će i jedan tim zabiti 2 gola..

Što se kornera tiče na njihovoj zadnjoj utakmici je bilo 9 komada ..

Iz susreta sa drugim reprezentacijama

Poljska - Andora    2 kornera (2:0)

Poljska - Slovačka  4 kornera  (3:1)

Poljska- Latvija       9 kornera (4:5)

Grčka - Armenija      9 kornera  (8:1)

Grčka-Slovenija       12 kornera (6:6)

Grčka-Belgija           15 kornera (5:10)

Ma da se možda na prvi pogled čini malo strašno broj kornera ove dve momčadi je  u zadnjih 6 utakmica  u prosjeku je  12 (grčka) i  4.6 (poljska) što kada se sve zbroji ,oduzme i podjeli ispadne 8.3 ,malo manje od br kornera iz prošle tekme ( 6:3 ).. U prosjeku je Grčka u zadnje 3 utakmice i utakmici sa Poljskom izvela 6.25 kornera ,a Poljska uključujući i Grčku naravno  3 ,što malo prelazi ovu granicu..

Mislim da će Poljska danas napadački dominirat,a da Grčka nije momčad koja će tek tako izbit loptu u korner i da Grčka neće imat priliku za podić  svoj prosjek što se kornera tiče..

I da prođe sinoć Tahiti  sa 1:0 (3.6)..  Tehau J  ..Pa samo da ga pozdravim ovim putem  :) :)

kad si sretan lupi dlanom ti o dlan bejbe  8)

Link to comment
Share on other sites

pozdrav momci.......evo jedna informacija u vezi teniskog turnira u nottinghamu koji se igra na travi - pošto je vrijeme ondje jako loše, kiša pada neprestano, tako da se igra premješta u dvoranu, dakle igrat će se indoors....naravno, ukoliko vrijeme bude povoljnije i bez kiše, nastavlja se na travi, al pratio sam prognozu za nottingham i kiša je najavljena praktički za cijeli dan, tek oko 7 navečer je nekakvo razvedravanje....eto da znate ako se netko želi okladit na tenis s tog turnira

Link to comment
Share on other sites

[shadow=red,left][shadow=red,left]instituto - quilmes  više od 2,5 gola @2,20  argentina 2.

(dosta rizican par.. al neka,zabavnije je pratit. instituto zadnjih 6 utakmica doma odlican (5 pobjeda, 1 remi).. quilmes zadnjih 5 utakmica u gostima takoder jako dobar,cak 10 golova.. dosta izjednacene momcadi,gledajuci tablicu. instituto treci sa 67, a quilmes cetvrti sa 63 bodova.. (prvi je rosario sa 69 bodova) sad ovisi.. ili ce bit utakmica u egalu (citaj: tvrda,izjednacena..) svih 90 minuta ili ce bit paljba s jedne i s druge strane. ne zaboravite da instituto pobjedom ide na 1. mjesto,a quilmes se pobjedom prikljucuje prvoj trojici te dolazi na par bodova razlike. 36. je kolo,nemaju sta izgubit, prakticki su se vec osiguali za doigravanje za 1. ligu,posto je peti na tablici cak 9 bodova ispod quilmesa.. po svemu sudeci trebala bi bit golijada,a kvota je prevelika da se ne bi iskoristila.  opet puno mozganja,al neka,goksim je postavio uvjete pa ih se red i pridrzavat :)

avispa fukuoka - giravanc kitakjušu    PiK X @1,65   ili      tim2 daje gol @1,45  japan 2.

(pik x zbog toga sto je avispa doma u zadnjih šest utakmica, njih cak cetiri odigrala rezultatom 1:1...  sto se tice drugog izbora.. mislim da ce giravanc zabit jer avispa od zadnjih 20 utakmica doma samo 3 puta nije primila barem gol.. dvi solidne kvote,klasicno kockanje - to be, or not to be.. ko voli nek izvoli :) )

melbourne storm - west tigers 1 @2,70 rugby-nrl  (igra se u 11:45 pa pozurite mislite li ispratit)

(ljudi moji,ne kuzim se u rugby.. al mi je jasno kad nekoga podcjenjuju.. gledam statistiku: ljudi su uvjerljivo prvi na tablici, pazi sad ovo: gol razlika 209 !!!, drugi najbolji u ligi imaju razliku - 92.. ako to nije dovoljno.. -> omjer pobjeda ove sezone (11 0 1), dok tigersi imaju (7 0 5)... mislim,ko tu koga, da oprostite, jebe u zdrav mozak??! ja tipujem na jedinicu,osim ako neko ne sazna zasto je tolika kvota na domacine,jer sumnjam da je bez razloga 2,70 )

frederica - esbjerg  više od 2,5 gola @1,55  danska 1.

(zanimljiv par.. esbjerg uvjerljivo prvi, bjezi drugoplasiranom cak 14 bodova.. igraju dosta rastereceno,al uspijevaju sacuvat mrezu (59 dali, 19 primili). u 25 kola 17 puta je isa over 2,5 gola.. dok s druge strane domacini frederica sigurno drze zlatnu sredinu tablice.. ne mogu ni doli ni gori..  golove daju koliko i primaju (33:29) u dosadasnjem dijelu sezone over 2,5 su isli 12 puta, a under 13... red je da se to izjednaci,al smrdi mi nesto taj broj 13, pa vi odlucite sami :) )

i zamolit cu vas nesto kolege forumasi: OSTAVITE SE BASEBALLA!  :)

pozdrav i sretno danas!Melbourne bez tri najveće zvijezde.    Melbourne je prošlog tjedna čekalo teško iskušenje na gostovanju kod Warriorsa. Na papiru pobjeda izgleda uvjerljiva i laka, jer konačnih 22-12 ne sugerira o kakvom se susretu radilo. Već u prvom poluvremenu Storm se našao u zaostatku od 12 poena, ali u njihovom riječniku riječ panika ne postoji.

U ranoj fazi drugog poluvremena stigli su i do prvog vodstva koje je na kraju raslo do konačnih 10 poena u njihovu korist. Danas ih međutim očekuje još teži posao. U Melbourne stižu Wests Tigersi koji su nanizali šest uzastopnih pobjeda i nalaze se u samom vrhu poretka. Taj niz u normalnim okolnostima ne bi preplašio navijače domaće momčadi, jer u devet dosadašnjih gostovanja u Melbourneu Tigrovi su svaki put poraženi. Ali, problem domaćoj ekipi predstavlja druga utakmica State of Origina koja se igra sljedećeg tjedna.

To znači da su u momčad Queenslanda pozvani Billy Slater, Cameron Smith i Cooper Cronk, najveće zvijezde Melbournea. Što se tiče gostiju oni će zbog navedenog Origina biti bez kapetana Robbijea Faraha koji nastupa za New South Wales.

Spomenuli smo već na samom početku pobjedu Storma na Novom Zelandu prošlog tjedna, pa bi bio red da nešto kažemo i zadnjoj utakmici Tigrova. Očekivalo se da će oni imati nešto lakši posao protiv Canberra Raidersa, ali konačni rezultat od 40-0 teško da je itko mogao očekivati. Bila je to u svakom smislu perfektna partija momčadi iz Sydneyja.

Spomenuli smo već da će Melbourne danas biti bez Smitha, Cronka i Slater, ali problemima za trenera Bellamyja tu nije kraj. Centru Will Chambersu dijagnosticirana je rijetka nepravilnost u krvi i do daljnjega neće biti u kadru momčadi iz Victorije. Njih će na travnjaku danas mijenjati Widdop, Blair, Kostjasyn i Hinchcliffe.

Trener Tim Sheens namijenio je danas Tomu Humbleu poziciju hookera umjesto odsutnog kapetana Faraha.

Eto zašto takav koef...

Link to comment
Share on other sites

Evo i mene nakon duzeg vremena...bas na EP :D

E ovako,citao sam da sudije zauzimaju ostre kriterijume i da ce ove godine biti dosta kartona pa prema tome..obje utakmice danas koje se igraju odigrati na vise kartona...realno ovo nije neka jaka grupa ali ce se ove reprezentacije muciti da prodju..tako da necemo gledati lijep fudbal..nego krvnicki...ko da gol taj ce i da pobjedi..moje misljenje :)

srecno ko god bude igrao na kartone..:)

Link to comment
Share on other sites

rusija 1 federer 1 nadal rez 3:1 uplata 5 KM

2.10. U najaktivniji podforum, "Listić dana", zabranjeno je objavljivanje parova, listića i tipova bez objašnjenja, kao i komentiranje utakmica. Članovi koji se ne budu pridržavali istoga biti će upozoreni, a ukoliko nastave raditi iste prekršaje i sankcionirani.

Dakle, u podforum "Listić dana" dobrodošle su sve analize utakmica, te razmišljanja i novosti o istima. Analize ne moraju biti dugačke, međutim potrebno je, makar u dvije, tri, rečenice obrazložiti tip.

2.11. U podforumu "Live", u kojem će svakodnevno biti otvarana tema sa tekućim danom i datumom, dozvoljava se objavljivanje parova, listića i tipova bez objašnjenja, kao i komentiranje utakmica.

http://svijetkladjenja.com/forum/pravila-foruma/pravila-foruma/

Link to comment
Share on other sites

favoritdugorocno.jpg

Na internetu je granica za kartone oko 135,5 a ne uzimaju u obzir produžetke...

Po pitanju crvenih, najbolje je citirati:

"U prvim utakmicama u Poljskoj i Ukrajini bit će crvenih kartona, možda kao nikad dosad, ako se igrači neće pridržavati uputa. UEFA je zauzela čvrst smjer i siguran sam da će ga se držati. Kad vidite koje su suce izabrali, sve vam je jasno. To su terijeri, spremni provesti naputke iz Nyona."

http://euro2012.net.hr/suci-na-euru-upozoreni-na-simuliranja-hrvata

Favorit je koef. drastično smanjio ali HL daje 1,65 za over 125,5 žutih i 1,65 za over 6,5 crvenih kartona, IMO dobar bet, i da, listici su vam aktivni do kraja prvenstva, i svaka utakmica vam je zanimljiva...

Link to comment
Share on other sites

Rusi/Češk/1.pdng-Češka (08.06. 20:45)

Ne daje

1,45

Poljska(-2+)-Grčka (08.06. 18:00)

Manje/Toč.

1,50

Eto manje vise je sve receno za danasnje dve utakmice jedino na sto sam se ja odlucio igrati sto jos ako se ne varam nema na forumu jest da Ceska nedaje gol prvo poluvrijeme iz razloga jer prvo poluvrjeme ce se vjerovato u svim prvim utakmicama igrati oprezno a u ovom dvoboju rusija ima jako dobru obranu a ujedno ja i smatram da bi u konacnici mogli i doci do pobijede. Oni su mi glavni favoriti za prvo mjesto u skupini. sretno svima!!!!

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use