Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

da sam odigrao na naše droljetine, sigurno bi popušile 20 razlike..gade mi se kujetine

sada su droljetine i kujetine jer su zasluženo pobijedile?  pratim našu žensku košarku duže vremena,i naše uopće nisu loše....

@ 2,50....uljepšale su mi dan :-)))

jesu kuje jer su protiv njih izgubile prije dva tjedna sa 17 razlike i sad ih pobjede... više nikad ali nikad neću igrati ženske sportove...u tenisu sam se dovoljno opeko sa i košarka...tu nije mjerilo ko je jači nego ko je u jebenom pms-u...

izgubile su 17 razlike jer je naš trener kalkulirao i najbolje igračice su imale jako malu minutažu.. jednostavno im nije htio otkrit sve naše adute...

Objavljeno

trenutno stanje MLB 2012:-35kn

Idemo konačno u plus nakon nekog vremena danas...

Chicago White Sox over 4,5 1,75

ulog:200kn

dobitak:333kn

Ovo je vrlo jednostavno.. White Soxi su odlični u napadačkom djelu igre i još sad kad im došao Yukolis su dobili još jednog odličnog udarača i igrača i još danas udaraju protiv bacača koji debitira u MLB-u. Ma neka on ima odličnu sezonu u AAA ligi, ali ako mu danas ne zadrhti ruka nikad neće.. vrlo sam siguran da danas ovo White Soxi probijaju i da lakoćom odlaze preko ove granice.. istina da je malo visoko postavljena, ali stvarno nebi smjelo biti problema...sretno

Lako moguće i Yankees-White sox 1. inning 2 3,70...

sretno

laganini over.. šteta za 1. inning, al nema veze... konačno opet u plusu... trenutno stanje: +100kn

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use