Jump to content
Bet365 Otvori racun

Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 27.8.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Srijeda1.jpg

(Koeficijenti 24.8. u 21:29 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Idemo Forumeeeeee

Juce smo imali 299 pregleda u Dnevnoj Temi kada sam ja najavio utakmicu izmedju Pafosa i Crvene Zvezde. Danas imamo Top utakmicu ovoga leta izmedju Benfice i Fenerbahcea.

Posto ne pratim tursko prvenstvo, a pratim velikog Mourinha, plus sam Benficu pogledao tek nekoliko puta u zivotu, pozvao bih kolege sa Foruma da napadnemo kao pcele ovu utakmicu.

Pozvao bih sve kolege da daju svoj doprinos kladjenju na ovaj spektakl, pocev od kolege @nuki01 a i ti bi kolega @Fitoz mogao da napises svoj prvi post u zivotu na nasem Forumu.

Dakle, sve nas interesuje, kartoni, golovi, ko prolazi dalje … da li ce biti tvrda utakmica ili ce biti pucnjave … sve nas interesuje.

A i ti kolega @pena29 napisi nesto da se malo zayebavamo i opustimo od stresa.

Bio si u pravu kada si sinoc najavio smak svijeta u slucaju ispadanja zvezde,vidim danas u srpskim medijima vec svi dozivljavaju ispadanje kao pravu katastrofu.

Nadam se da si ispratio igre vezane za kartone koje sam najavio juce,kao i broj prekrsaja koji je bio postavljen bas lose od strane kladionica.

Sa velikim zanimanjem ocekujem veceras mec benfice i fenera,pa cu podjeliti par misljenja o istoj.

Prvo malo osvrta na prvu utakmicu koja je zavrsila nerjeseno.

Kada je izvucen ovaj par odmah je bilo jasno da ce to biti strasan dvomec gdje se pitanje pobjednika nece rijesiti u prvoj utakmici.Tako se i igrala gledajuci da neko od rivala ne izgubi,odnosno da u drugoj utakmici ne krene sa nekim eventualnim zaostatkom.

Utakmica je obilovala grubostima i sudac Siebert je opravdano pokazao veliki broj zutih i jedan crveni karton.

Slicnu utakmicu ocekujem i nocas,makljazu,prljavu igru i slicne opstrukcije samo kako bi se postigao zeljeni cilj a to je plasman u LP.

Vecerasnju utakmicu sudi slovenac Slavko Vincic,arbitar koji sudi sva uefina velika takmicenja.Zadnji put sam ga gledao na svjetskom klupskom prvenstvu gdje je sudio mec grupne faze izmedju Rivera i Monterrey (utakmica otisla u dvocifreni broj kartona),kao i susret knockout faze izmedju Benfice i Chelsea.U obje utakmice pokazao je i crveni karton.Sudio je i finale lige nacija izmedju Njemacke i Portugala gdje je dodjelio 5 zutih kartona.

Veceras ce biti stavljen na najtezi moguci ispit i sigurno mu nece biti lako imajuci u vidu temperament dviju ekipa koji se veceras sastaju.

Utakmica moze otici o oba smjera,mada mislim da je benfica bliza prolazu,ako gledam u procentima blaga prednost od nekih 55 %,ali ne volim se kladiti protiv ekipa koji vodi stari lisac Mourinho,tako sto se tice prolaza za mene je to no bet.

Ono sto sam odigrao to je slicno kao i sinoc,a to je zbroj kartona 5,5 ,6,5 gdje sam kobinirao sa nekim parovima za vikend,kao i vise zutih kartona u drugom poluvremenu kao i sinoc.

Vidim da je granica za prekrsaje postavljena na 26,5 za sto klad.premier nudi kvotu od 1,75 sto je meni prihvatljivo i sto cu sigurno odigrati.

Kolega @LeonardoDrugi,nadam se da utakmica do kraja nece biti sahovska partija,jer u bilo kom trenutku ako neki tim povede,materijala za kartone sigurno nece faliti.

Bilo kako bilo,ja nocas idem sa kartonima jer je to jace od mene,ovakvu utakmicu znam cekati mjesecima kako bi odigrao na kartone.

Dakle, nocas uz sve navedeno ,sugeriram i igru da ce biti pokazan i crveni karton,sinoc da je utakmica igrana jos nekih 3-4 min.ko je gledao mogao je vidjeti sta se desavalo,te da je englez propustio neke stvari kad je trebao pokazati drugi zuti (bile su dvije situacije ako se ne varam).

Takodje pozivam i druge kolege da se ukljuce ne samo za ovu utakmicu vec i za druge lp,kako bi izvukli sve najbolje od nas.

Da dalje  ne smaram,toliko od mene i sretno svima.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Bio si u pravu kada si sinoc najavio smak svijeta u slucaju ispadanja zvezde,vidim danas u srpskim medijima vec svi dozivljavaju ispadanje kao pravu katastrofu. Nadam se da si ispratio igre vezane za kartone koje sam najavio juce,kao i broj prekrsaja koji je bio postavljen bas lose od strane kladionica. Sa velikim zanimanjem ocekujem veceras mec benfice i fenera,pa cu podjeliti par misljenja o istoj. Prvo malo osvrta na prvu utakmicu koja je zavrsila nerjeseno. Kada je izvucen ovaj par odmah je bilo jasno da ce to biti strasan dvomec gdje se pitanje pobjednika nece rijesiti u prvoj utakmici.Tako se i igrala gledajuci da neko od rivala ne izgubi,odnosno da u drugoj utakmici ne krene sa nekim eventualnim zaostatkom. Utakmica je obilovala grubostima i sudac Siebert je opravdano pokazao veliki broj zutih i jedan crveni karton. Slicnu utakmicu ocekujem i nocas,makljazu,prljavu igru i slicne opstrukcije samo kako bi se postigao zeljeni cilj a to je plasman u LP. Vecerasnju utakmicu sudi slovenac Slavko Vincic,arbitar koji sudi sva uefina velika takmicenja.Zadnji put sam ga gledao na svjetskom klupskom prvenstvu gdje je sudio mec grupne faze izmedju Rivera i Monterrey (utakmica otisla u dvocifreni broj kartona),kao i susret knockout faze izmedju Benfice i Chelsea.U obje utakmice pokazao je i crveni karton.Sudio je i finale lige nacija izmedju Njemacke i Portugala gdje je dodjelio 5 zutih kartona. Veceras ce biti stavljen na najtezi moguci ispit i sigurno mu nece biti lako imajuci u vidu temperament dviju ekipa koji se veceras sastaju. Utakmica moze otici o oba smjera,mada mislim da je benfica bliza prolazu,ako gledam u procentima blaga prednost od nekih 55 %,ali ne volim se kladiti protiv ekipa koji vodi stari lisac Mourinho,tako sto se tice prolaza za mene je to no bet. Ono sto sam odigrao to je slicno kao i sinoc,a to je zbroj kartona 5,5 ,6,5 gdje sam kobinirao sa nekim parovima za vikend,kao i vise zutih kartona u drugom poluvremenu kao i sinoc. Vidim da je granica za prekrsaje postavljena na 26,5 za sto klad.premier nudi kvotu od 1,75 sto je meni prihvatljivo i sto cu sigurno odigrati. Kolega @LeonardoDrugi,nadam se da utakmica do kraja nece biti sahovska partija,jer u bilo kom trenutku ako neki tim povede,materijala za kartone sigurno nece faliti. Bilo kako bilo,ja nocas idem sa kartonima jer je to jace od mene,ovakvu utakmicu znam cekati mjesecima kako bi odigrao na kartone. Dakle, nocas uz sve navedeno ,sugeriram i igru da ce biti pokazan i crveni karton,sinoc da je utakmica igrana jos nekih 3-4 min.ko je gledao mogao je vidjeti sta se desavalo,te da je englez propustio neke stvari kad je trebao pokazati drugi zuti (bile su dvije situacije ako se ne varam). Takodje pozivam i druge kolege da se ukljuce ne samo za ovu utakmicu vec i za druge lp,kako bi izvukli sve najbolje od nas. Da dalje  ne smaram,toliko od mene i sretno svima.    
    • Imao je jos glupljih sinoc, za arena sport odmah nakon utakmice, ima na youtube-u. Dobro su i prosli obzirom tko ih vodi, tuga.
    • Idemo Forumeeeeee Juce smo imali 299 pregleda u Dnevnoj Temi kada sam ja najavio utakmicu izmedju Pafosa i Crvene Zvezde. Danas imamo Top utakmicu ovoga leta izmedju Benfice i Fenerbahcea. Posto ne pratim tursko prvenstvo, a pratim velikog Mourinha, plus sam Benficu pogledao tek nekoliko puta u zivotu, pozvao bih kolege sa Foruma da napadnemo kao pcele ovu utakmicu. Pozvao bih sve kolege da daju svoj doprinos kladjenju na ovaj spektakl, pocev od kolege @nuki01 a i ti bi kolega @Fitoz mogao da napises svoj prvi post u zivotu na nasem Forumu. Dakle, sve nas interesuje, kartoni, golovi, ko prolazi dalje … da li ce biti tvrda utakmica ili ce biti pucnjave … sve nas interesuje. A i ti kolega @pena29 napisi nesto da se malo zayebavamo i opustimo od stresa.  
    • Samo cu ovde okaciti izjavu trenera Zvezde nakon utakmice  
    • Kondicione trenere Zvezde treba uhapsiti. Izbor Arnautovica je u rangu dovodjenja Cannavara. Ove sezone u Ligi Prvaka sa Bayernom i Liverpoolom, Kairat i Pafos, majko moja.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use