Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

6. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2025/26 - 30.9. - 2.10. (Uto - Čet)

Recommended Posts

prije 14 sati, vjekos said:

Tenis - ATP - Tokyo

30.9.

image.png.02452f200afe42575412aae3e0f2e814.png

Evo kako stoje stvari. Imamo clan 29 Pravila koji kaze da je zabranjeno postaviti predlog drugome.

IMG_9010.thumb.jpeg.0be17bd1f06968b3eaf7e02aea21edb3.jpeg

Imamo kolegu @vjekos koji dodje na nas Forum sedam sekundi u toku sedmice da postavi predlog. Imamo situaciju da je postavio predlog koji je vec postavljen samo 2 cm iznad njegovog. Imamo njegov predlog koji pocinje za 15 minuta, a bice ponisten, jer je ponovljen. Kolega je pogodio svoja prva cetiri predloga iz prvih cetiri pokusaja, i sada ce ovaj predlog biti ponisten, jer nije hteo da poseti Forum vise od sedam sekundi. Imamo njega koji nece da bude na Forumu vise od sedam sekundi, i imamo mene koji provodim ovde trideset sati dnevno.

Imamo Pravilo broj 29 koji kaze da se priznaju samo vlastiti predlozi, imamo jos 15 minuta do pocetka meca, i imamo mene koji sada idem da skocim sa mosta na glavu zato sto ce mu predlog propasti zbog nicega

Postavljam mu predlog da Fenerbahce moze da izgubi do jednog poena razlike u sred Istanbula po kvoti od 1,20 kod bet365 a vi ponistite predlog zbog Pravila, ali ja ovakve stvari ne mogu da gledam. A i neka negde ostane zapisano sta sam sve radio za svetu Poslednju Sansu.

IMG_9009.thumb.jpeg.daff0245e1959257598efb70a5832967.jpeg

prije 2 minute, LeonardoDrugi said:

Evo kako stoje stvari. Imamo clan 29 Pravila koji kaze da je zabranjeno postaviti predlog drugome.

IMG_9010.thumb.jpeg.0be17bd1f06968b3eaf7e02aea21edb3.jpeg

Imamo kolegu @vjekos koji dodje na nas Forum sedam sekundi u toku sedmice da postavi predlog. Imamo situaciju da je postavio predlog koji je vec postavljen samo 2 cm iznad njegovog. Imamo njegov predlog koji pocinje za 15 minuta, a bice ponisten, jer je ponovljen. Kolega je pogodio svoja prva cetiri predloga iz prvih cetiri pokusaja, i sada ce ovaj predlog biti ponisten, jer nije hteo da poseti Forum vise od sedam sekundi. Imamo njega koji nece da bude na Forumu vise od sedam sekundi, i imamo mene koji provodim ovde trideset sati dnevno.

Imamo Pravilo broj 29 koji kaze da se priznaju samo vlastiti predlozi, imamo jos 15 minuta do pocetka meca, i imamo mene koji sada idem da skocim sa mosta na glavu zato sto ce mu predlog propasti zbog nicega

Postavljam mu predlog da Fenerbahce moze da izgubi do jednog poena razlike u sred Istanbula po kvoti od 1,20 kod bet365 online kladionica" rel="external">bet365 a vi ponistite predlog zbog Pravila, ali ja ovakve stvari ne mogu da gledam. A i neka negde ostane zapisano sta sam sve radio za svetu Poslednju Sansu.

IMG_9009.thumb.jpeg.daff0245e1959257598efb70a5832967.jpeg

Molim te prestani sa ovakvim glupostima, pogotovo u ovoj ligi i ne otezavaj meni koji cu tu provesti dovoljno vremena da bih pregledao sve tipove kako ne bih ponovio neciji i tako pao bezveze, a kome je to tlaka neka pada i on i onaj tko mu ide besmisleno postavljati zamjenski tip.

Ovo pisem ozbiljno i trazim od admina @IzudinB i @Goksim da reagiraju na ovakve upadice, glupe besmislene spamove koji samo otezavaju preglednost i natjecanje svima, jer u protivnom cu poduzeti nesto gore. Lp

prije 13 sati, mesrine said:

Molim te prestani sa ovakvim glupostima, pogotovo u ovoj ligi i ne otezavaj meni koji cu tu provesti dovoljno vremena da bih pregledao sve tipove kako ne bih ponovio neciji i tako pao bezveze, a kome je to tlaka neka pada i on i onaj tko mu ide besmisleno postavljati zamjenski tip.

Ovo pisem ozbiljno i trazim od admina @IzudinB i @Goksim da reagiraju na ovakve upadice, glupe besmislene spamove koji samo otezavaju preglednost i natjecanje svima, jer u protivnom cu poduzeti nesto gore. Lp

Ajme .... " jer u protivnom cu poduzeti nesto gore." A STA brate moj mili , poslat ruznu poruku preko interneta? 

Izac sa foruma ? Nez ..

Pusti covika desi se ...nema svako vrimena visit na forumu kao brat @popo64 💅

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use