Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Tiket euroliga

nulaBodova

Recommended Posts

Paris - Virtus    hend  -5.5    skokov  TIP  1     koef  1.85

Listajuci Ponudu ovaj par mi je zapeo za oko   

Paris prva 2 kola   protiv  fenerbahcea    razlika u skokovima bila  je   46-35 u korist parisa 

protiv maccabija imali su  49-37  u svoju korist ....  unutarnja linija Maccabija sa Sorkinom i Hoardom je  skakacki unistena  uz brzu igru  konstantno trcanje  sto me ugodno iznenadilo  misljenja sam da ce isto napraviti igrajuci kuci protiv Virtusa ...   Alan Dokossi u  redovima pariza je trenutno najbolji skakac lige   sa 13 i 11 skokova ...   kod Virtusa  jedina svjetla tacka je Ndiaye  koji je na prosjeku od 5 skokova a prati ga Alen Smajlagic koji Cesto  izlazi iz reketa i  redovito ga prave Brzi bekovi Budalom .... 

Za one  sta zele jos koji par dodat   jer je ovih 1.85   " premalo " 

predlazem spojit sa par zicera ...      Fuche,PSG,    rukomet...    i Real madrid nebi trebao imat  problema sa Asvelom    koef je  1.15 

OSTALA MISLJENJA ZA EUROLIGU DANAS 

- BASKONIA - PANATA     + 9.5    BASKONIA    NEGUBI BASKONIJA TO SA  VECOM RAZLIKOM OD 9

- MILANO - MONACO    +5.5 MONACO    ZA MILANO POVREDA JOSH NEEBO .. UPITAN I SHIELDS .. UKOLIKO SHIELDS NEBUDE SPREMAN  DVOJKA NA MONACO ..AL UZEO SAM OVU SIGURNIJU -  VARIJANTU GDJE MONACO MOZE IZGUBIT I  5 RAZLIKE 

- PARTIZAN - EFES   +7.5 EFES   JAKO TESKO CE PARTIZAN PO MENI SA EFESOM ....   UKOLIKO I DOBIJE  BIT CE U PAR RAZLIKE .... 

ETO AKO ZELI NETKO ISPRATIT JA SVAKAKO  HOCU JER RADIM NOCNU ! :)

POZZZ  I NEK SE ZELENI ! 

prije 1 sat, mrGun said:

Paris prva 2 kola   protiv  fenerbahcea    razlika u skokovima bila  je   46-35 u korist parisa 

protiv maccabija imali su  49-37  u svoju korist ....  unutarnja linija Maccabija sa Sorkinom i Hoardom je  skakacki unistena  uz brzu igru  konstantno trcanje  sto me ugodno iznenadilo  misljenja sam da ce isto napraviti igrajuci kuci protiv Virtusa ...   Alan Dokossi u  redovima pariza je trenutno najbolji skakac lige   sa 13 i 11 skokova ...   kod Virtusa  jedina svjetla tacka je Ndiaye  koji je na prosjeku od 5 skokova a prati ga Alen Smajlagic koji Cesto  izlazi iz reketa i  redovito ga prave Brzi bekovi Budalom .... 

predlazem spojit sa par zicera ...      Fuche,PSG,    rukomet...    i Real madrid nebi trebao imat  problema sa Asvelom    koef je  1.15 

- BASKONIA - PANATA     + 9.5    BASKONIA    NEGUBI BASKONIJA TO SA  VECOM RAZLIKOM OD 9

- MILANO - MONACO    +5.5 MONACO    ZA MILANO POVREDA JOSH NEEBO .. UPITAN I SHIELDS .. UKOLIKO SHIELDS NEBUDE SPREMAN  DVOJKA NA MONACO ..AL UZEO SAM OVU SIGURNIJU -  VARIJANTU GDJE MONACO MOZE IZGUBIT I  5 RAZLIKE 

- PARTIZAN - EFES   +7.5 EFES   JAKO TESKO CE PARTIZAN PO MENI SA EFESOM ....   UKOLIKO I DOBIJE  BIT CE U PAR RAZLIKE .... 

POZZZ  I NEK SE ZELENI ! 

Pomozi mi ,u kojoj  kladionici ima taj  hendikep u  skokovima?

prije 5 sati, mrGun said:

POZZZ  I NEK SE ZELENI ! 

Virtus samo 58 Šuteva iz  igre ...   Paris vise skokova u napadu nego u obrani  ....  posljedica Sterilnog virtusa ...  pad nazalost 👎 .. ostali prijedlozi    proslo sve ...        👍

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use