Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 22.10.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Srijeda1.jpg

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 19.9. u 22:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Real- Juve 1 (1.45) bet365

Real Madrid nastavlja snažan start u Ligi prvaka i dočekuje Juventus u okršaju europskih velikana. Los Blancosi su u posljednje vrijeme bili neumoljivi u napadu, dok Juventus dolazi u potragu za stabilnošću nakon niza remija i niskih rezultata u Serie A.

Real Madrid dolazi na ovu utakmicu u dominantnoj formi u svim natjecanjima. U Ligi prvaka su pobijedili Kairat Almaty 5-0 u gostima i Marseille 2-1 kod kuće, pokazujući kontrolu i efikasnost pred golom. U La Ligi upisali su uvjerljive pobjede, 4-1 protiv Levantea i 3-1 nad Villarrealom, uz jedini kiks u derbiju 5-2 protiv Atletico Madrida.

Domaća konzistentnost ključ je snage Reala – postigli su barem dva gola u tri od posljednje četiri utakmice na Bernabeu.

Juventus u domaćem prvenstvu pokazuje nesigurnost i neujednačenu formu. Bianconeri nisu pobijedili u posljednje četiri utakmice Serie A, uključujući poraz 2-0 od Coma i tri remija prije toga. Ipak, u Ligi prvaka i dalje pokazuju napadački potencijal, s remijima 2-2 protiv Villarreala i 4-4 s Dortmundom.

Ova produktivnost naglašava njihovu nepredvidivost – opasni su u posjedu, ali skloni obrambenim propustima. Gostovanje kod momčadi u Realu formi testirat će njihovu organizaciju i mentalnu snagu.

Napadačko samopouzdanje i ritam kod kuće čine Real jasnim favoritom za pobjedu po kvoti 1.45 u bet365 kladionici. Postoji šansa da Real povede sa dva razlike, a svi znamo što to znači u bet365 kladionici. Oklada je automatski dobitna. Očekuje se da će kontrolirati posjed i stvarati brojne prilike.

Mogući sastavi:
Real Madrid: Courtois; Valverde, Militao, Asencio, Carreras; Tchouameni, Camavinga; Mastantuono, Guler, Vinicius; Mbappe
Juventus: Di Gregorio; Gatti, Rugani, Kelly; Kalulu, Locatelli, Thuram, Cambiaso; Conceicao, Yildiz; David

Predlozi za kladjenje kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu

A evo i mojih sedam teoretskih predloga za kladjenje kada bi se utakmice igrale na papiru, a ne na terenu, gde je prava umetnost izabrati koji par izbeci, a ne koji uzeti u realnom kladjenju.

Crvena Zvezda vs Baskonia, Euroleague, jedinica, kvota 1,22 (cetvrtak)

U Dnevnom Topicu od 30.09. a dok jos nije pocela Euroleague, nas kolega Leonardo Drugi je o Crvenoj Zvezdi napisao sledece; "... O Crvenoj Zvezdi za sada ne mislim nista, njima ce sve zavisiti od pocetka sezone, ako krenu odlicno, moze svasta da se desi, a ako zaredjaju poraze, u Srbiji ce izbiti gradjanski rat, sto mislim da je realnija prognoza od jedinice na Arsenal protiv Olympiacosa..."

Desilo se ovo drugo. Crvena Zvezda svakoga dana pokazuje koliko je seljacki klub. Crvenu Zvezdu vidim kao seljaka koji jednoga dana odluci da napusti svoje selo, i definitivno ode za sva vremena da radi u Nemackoj ili Austriji, na primer u Bec. Ode iz sela u Bec, ali selo nikada ne izadje iz njega. Ove godine, u prvom mesecu 2025-te godine, kada je Zvezda dobro izgledala, seljaci iz Crvene Zvede su procenili da je pametno u sred sezone produziti vazeci Ugovor svom treneru Ioannisu Sfairopoulosu. Seljacinama iz Zvezde se najvise svidelo sto je grk yebao i nije vadio Partizana, to im je bilo najvaznije, jer je u jednom trenutku grk imao protiv Zeljka Obradovica skor od osam ili devet uzastopnih pobeda. Seljacinama iz Zvezde je to bilo najvaznije, da se yebe Partizan, a uopste im nije bilo vazno sto deset godina ne mogu da udju ni medju deset najboljih u Euroleague, uz potrosenih sto miliona godisnje. Hajde sto zdravi klubovi veoma retko produzavaju Ugovore svojim trenerima, pogotovo u prvom mesecu, pogotovo u toku sezone, ali cak i ako to cine, pretpostavlja se da su pre toga dobro razmislili, procenili i dugorocno odlucili da sa njim grade klub u buducnosti. Dakle, da ponovimo, u prvom mesecu 2025-te godine, seljacine iz Crvene Zvezde su produzile vazeci Ugovor Sfairopoulosu na jos dve godine, potpisali su sa njim Ugovor do 2027-e godine. A onda je pocela nova sezona, Crvena Zvezda je odigrala samo dve utakmice u Euroleague, obe su izgubili (Armani i Bayern) plus su doziveli fijasko u sred Beograda od Zadra u okviru Aba League, i odjednom Sfairopoulos nema pojma sa trenerskim poslom. 

Eto to se zove ludilo koje treba ismejavati dok ste zivi. Ne dozvoliti nikada da ovakve stvari prodju tek tako, ne dozvoliti nikada da se ne ismejava jedina zemlja i klub gde je ovo moguce. Sfairopoulos je prvi trener u Euroleague koji je smenjen, Crvena Zvezda je prvi klub koji je smenio trenera, nikada jos nismo imali prilike da vidimo neki klub koji je smenio svog trenera nakon tek drugog kola, i na kraju, pre samo devet meseci seljacine iz Zvezde su procenile da je grk dugorocno resenje, a devet meseci misle da nema pojma. 30.09. im je bio odlican trener, a deset dana kasnije, 10.10. nema pojma. A da ne govorimo da su u sezonu usli sa pravom bolnicom u svojim redovima, bez Grahama, Canaana, Bolomboya, Rivera, Dobrica i Plavsica. Crvena Zvezda je kao onaj nas seljak sa pocetka posta koji je napustio svoje selo, otisao u Bec da radi, i onda nakon samo nekoliko meseci se ponovo vratio u svoje selo recima da on ne moze tamo da zivi, jer u Becu zive same budale.

Nakon otkaza, Zvezda je ponudila grku da vodi ekipu jos protiv Fenerbahcea, sto je ovaj naravno odbio jer je gospodin, pa su cak tu utakmicu igrali bez trenera, sto samo potvrdjuje kolike su seljacine. A da ne govorimo o onom ludilu pred utakmicu sa Zalgirisom kada su dva minuta pred pocetak utakmice sa razglasa pustili da grmi ruska ratna pesma, a to kasnije objasnili "cvrstim vezama srpskog i ruskog naroda koji traju vekovima, i kako klub sa tim nema nikakve veze, vec je to inicijativa njihovih navijaca, tra-laaa-laa".

Ko yebe seljacine, problem nas na Forumu nije seljana zvana Srbija, mi treba sada da iskoristimo sto su seljaci iz Zvezde trenutno u transu, sto veruju da su zdravi u glavi, sto veruju da su doneli najpametniju odluku u istoriji kluba, sto su sada novog trenera Obradovica proglasili za sveca, i sto su u ludilu nakon sto su potopili Real Madrida sa novim trenerom. A zapravo najvece ohrabrenje za kockare treba da bude sto Zvezdi u goste dolazi raspala Baskonija sa pet uzastopnih poraza, i na korak od druge smene trenera jednog kluba u sezoni. O Baskoniji cu jos jednom, u drugom delu posta. Ovo bi trebalo da bude jedinica kao kuca, ali samo pod uslovom kada bi se igralo na papiru, a ne na parketu, a da li cete, vi moje kolege sa Foruma, izabrati ovaj predlog uz ovakvu ponudu ... to neka proceni svako za sebe.

Bayern vs Club Brugges

Ovo je pravi, pravcati public bet, ubedljivo najigraniji par na svetu, cini se da su i bebe u decjim kolicima uplacivale na Bayern. Bayern odlicno izgleda, ove sezone su odigrali jedanaest zvanicnih utakmica gde imaju nula poraza, nula neresenih ishoda, i gde su sve utakmice otisle u teske overe. Bayern je samo dve utakmice u sezoni odigrao sa tri gola na mecu, sve ostale su otisle u overe od cetiri do sest golova na utakmici. Bayern za sada ne misli da stane, uopste ne pokazuje znake slabosti, i tek sada mozemo razumeti na sta je Bayern licio kada je Salihamidzic donosio odluke ko ce biti trener. U Bayernu su zadovoljni Vincentom Kompany-em, sto je jos vaznije mnoge kolege, treneri ga hvale, a to je zapravo najvaznije kada te struka hvali, mada ja jos nikada nisam cuo za bilo kog vrhunskog trenera na svetu koji je ispisivao istoriju trenerskog posla, ukljucujuci i kosarku, a da je crnac, a ne belac. Ali mu priznajem doslednost, principe, sto je uspostavio hijerarhiju u timu, plus sto cak i sa Werderom, Hoffenheimom ili Pafosom uvek igra u najjacem sastavu, i bez rezervi. Bayern ce sigurno jednom, dvaput ili tri puta u sezoni srusiti ceo svet u kladjenju, samo treba znati kada ce to biti, nadajmo se da to nece biti veceras, a za sada ni ne deluje da Bayern ima nameru da stane. A da li jedinicu, golove, kornere, posed, ili suteve .... to je vec stavr ukusa

Chelsea vs Ajax

Deset dana mog spremanja za ovu utakmicu, neprospavane noci, potpuno ludilo u mojoj glavi oko ove utakmice, moj prvi i jedini izbor za svetu Poslednju Sansu, i na kraju ... nista. Sve do juce, za mene je ovo bila kljucna utakmica za bogacenje i promenu zivota na bolje kroz kockanje. A onda, dileme, neodlucnost, strah, panika, preispitivanje, dopisivanje sa kolegama sa Foruma, i na kraju nista, jedno veliko odustajanje. 

I Chelsea i Ajax sam gledao vec sto puta, sa time da sam ipak Ajaxove utakmece sve odgledao. Za mene je Ajax jedno veliko nista, kada bih trebao da ih ocenim u jednoj reci, ta rec bi bila nista. Pogotovo nista nisu pokazali igrajuci sa krsevima u holandskom prvenstvu. U gostima u ovoj sezoni jos uvek nemaju pobedu, nisu bili u stanju da pobede niti Volendam ili Spartu, a tek sto gube u Ligi Prvaka, to je tek za medalju. U Ligi Prvaka su primili sest golova iz dve utakmice, a nisu ugurali nijedan. Ono sto sam ja video kod njih, jeste da oni niti imaju mlade kvalitetne igrace, pa da kazes, ok, cekacemo ih, niti imaju kvalitetne stare igrace poput Psv-a, niti bi moglo da se kaze da su se pojacali ... jednostavno nemaju nista. U holandskom prvenstu ce uvek biti u gornjem delu tabele, ali stvarno mislim da u Ligi Prvaka nemaju sta da traze, cak mi jedan Pafos bolje izgleda od njih. Ajax osim sto lose izgleda, prima golove za medalju, vec su primili neverovatnih osamnaest golova u sezoni, gde samo u prve dve utakmice kod kuce nisu primili golove od krseva. I Ajax je sve svoje utakmice u sezoni prosao u overu 1,5 gol na utakmicama, svih jedanest je otislo u overe golova.

Neko potapanje Ajaxa od strane Chelsea u svim kategorijama, golovima, sutevima, posedima, sansama, kornerima ... mi je delovalo kao fix zivota, ali sve do juce. I onda ... nista, samo odustajanje. Zabrinula me je neodgovornost, nedisciplina, govor tela igraca Chelsea, plus mladost, plus nabacani roster bez ikakvog smisla, plus krvna zrnca, plus crnci, plus nepoverenje prema njihovom treneru ... Samo mi je zao sto znam kakav se potencijal krije u njima, zao mi je sto znam sta bi sve mogli da budu, zao mi je sto ne pokazuju ono sto mogu, kao kada su onda razmontirali Betisa u Finalu Conference League sa 4;1 nakon sto su u prvom poluvremenu gubili sa 0:1. A zapravo mi je najvise zao da se ne kladim protiv Ajaxa. Za mene bi potapanje Ajaxa od strane Chelsea bio fix XXI veka samo pod uslovom da me puste samo na pet minuta da udjem u svlacionicu da vidim lica domacih, a posto to nije moguce, neka svako za sebe proceni sta ce da radi sa ovom utakmicom.

Real Madrid vs Juventus, nesto u vezi sa golovima, ali ne znam sta.

Juventusu su jedan Como i Villareal ugurali dva komada, Verona i Atalanta po jedan, Inter tri komada, a Dortmund cak cetiri, i to na obe utakmice u sred Torina, a oni se sada pitaju kako to da Tudor nema pojma. Ja ne bih mogao da se setim kada je to Juventus u svojoj sezoni primio 13 golova u ovom delu sezone, a ne znam ni kako Tudor misli da zaustavi onakav napad Real Madrida koji je u sezoni samo Osasuni i Getafeu dao manje od dva gola. Ovde samo treba da se proceni da li igrati over 1,5 gol na utakmici, ili da ce gol/golove na utakmici dati samo Real Madrid.

Milan vs Pisa, Serie A, jedinica (petak)

Dok Real Madrid danas igra sa Juventusom, a u nedelju ce igrati sa Barcellonom, za to vreme Milan svira qurcu tokom sedmice, a u petak im dolazi Pisa. Real sa Juventusom, pa Barcellonom, a Milan sa Pisom ..... ccccccccc. Videli smo kako je Napoli igrao prosle sezone kada je igrao jednu utakmicu sedmicno, kao sto mozemo da vidimo kako igraju sada kada igraju tri utakmice sedmicno, pa ostaje da se nadamo da ce tim putem krenuti i Milan

Feyenoord vs Psv, Eredivisie (nedelja)

E ovde bi mozda moglo da se padne. U nedelju bi veoma lako mogli da se upecamo kao pastrmke na kladjenju na ovom mecu. Juce smo mogli da vidimo sta sve moze Psv. Sutra cemo videti sta moze Feyenoord kod kuce protiv Panathinaikosa, a vec u nedelju je njihova medjusobna utakmica. Ovde bi moglo da se padne kao kada smo pali na golovima prosle sezone kada je bilo nista-nista izmedju Bayerna i Leverkusena. Ali, ja bih samo voleo da vidim bilo kojeg kolegu sa Foruma kako svojom rukom upisuje under golova na ovakvim utakmicama, samo to bih voleo da vidim.

I za kraj, best of, jedinica na Partizan protiv Parisa, Euroleague (petak) po 1,45

U petak 18.10. smo u Dnevnoj Temi imali prilike da procitamo post godine na nasem Forumu. Kolega @pena29 nam je svima dao svoje vidjenje kako je pao u svetoj Poslednjoj Sansi. Kolega je igrao handicap na Baskoniju od 11,5 protiv Partizana u Spaniji gde je "oko minutu do kraja Baskonija promasila sut za izjednacenje, a u zadnjoj minuti su primili deset poena te izgubili 12 poena tacno da njegov predlog padne." Osim sto imamo post godine na nasem Forumu, imamo i najduhovitiji post godine, posto je kolega napisao da je na plus 10 za Partizan i jedaneset sekundi pre kraja, Obradovic crtao po kartonu napad za pobedu. I Partizan je pobedio 12 razlike.

A onda se iz nikuda u Dnevnoj Temi pojavio doktor kosarke, kolega @josip123 i na Forumu napisao doktorski naucni rad iz kosarke u samo jednoj recenici. Poslusajte samo ovu poeziju, ovaj naucni rad iz kosarke:

"... To im vjerojatno crta da kad se nadju u takvim situacijama di gube za kos, dva ili je nerijeseno da probaju odigrati tu akciju da vide kako ce proci, a druga solucija je ta da je Euroleague nikad izjednacenija i da jos razlika isto moze igrati ulogu makar mislim da protiv Baskonije nece, jer ne vidim sanse da udju u play in a kamoli u play off...."

Na ovaj naucni rad iz kosarke, prvo cu reci, bravo kolega, za ovakvo znanje iz kosarke bi dobio cistu desetku u bilo kojoj trenerskoj akademiji. Kao drugo, sa ovakvim znanjem iz kosarke, bi mogao da sedis pored Atamana u Panathinaikosu, kao trece bih hteo da ti se zahvalim sto si mi ulepsao dan, a kao cetvrto, samo bih dodao da su u pitanju oba razloga istovremeno, a ne jedan ili drugi.

Dakle, upravo nam je kolega josip123 u Dnevnoj temi od 18.10. u jednom naucnom, doktorskom radu napisao analizu za utakmicu izmedju Partizana i Parisa. Dok kolega pena29 verovatno ne zna ni sa koliko lopti se igra kosarka, a verovatno ne bi znao da prepozna koja ekipa napada, a koja se brani, on je u svojoj glavi projektovao da je Zeljko Obradovic uplatio u kladionici pobedu Partizana sa dvanaest poena razlike, pa je zato na plus deset, izvadio iz dzepa kutiju od cigareta i na kartonu crtao akciju za kos.

Prvo, nije na kartonu, vec na kosarkaskoj tabli, a kao drugo, postoji nesto sto se zovu detalji koji razlikuju trenercinu od trenercica. Medju kosarkaskim trenerima postoji neformalni kodeks ponasanja da vi ne mozete traziti time-out u samoj zavrsnici kada vasa ekipa ubedljivo vodi. To je izrazito seljacki manir kada biste na plus deset razlike i nekoliko sekundi pre kraja, trazili time-out, jer sta bi trener ekipe koja gubi, mogao pametno u tom trenutku da kaze, zar ne? Time kao da saljete poruku da trenera protivnicke ekipe zayebavate. Taj detalj sa utakmice je prosao nezapazeno u slucaju Zeljka Obradovica jer svi znaju ko je on i sta njega razlikuje od ostalih, a to nam je upravo u samo jednoj recenici objasnio doktor kosarke, kolega josip123 

U svakom slucaju, hvala kolegama sto su nam ulepsali dan i sto imamo post godine na ovom smesnom Forumu.

Ovu utakmicu izmedju Baskonije i Partizana sam pratio sa posebnom paznjom jer su ta dva kilava tima igrala veoma vaznu utakmicu koja bi jedan ili drugi klub mogla da povuku gore ili dole. Baskonija je kroz utakmicu sa Partizanom imala idealnog protivnika da se vrati u takmicenje, a Partizan je imao idealnu priliku da pokaze da li je za nesto vise, ili kao i uvek, za dno Euroleague. Prelomili su detalji, i ja zato po svaku cenu u petak moram podrzati Partizan ili cu umreti. Dobijes Baskoniju u gostima, plus crtas akciju na kartonu pokazujuci time da mislis i o svakom detalju, pa ako posle svega izgubis u sred Beograda od Parisa, onda i treba da se padne. Bez obzira sto je Partizan izuzetno, bas izuzetno oslabljen povredom kljucnog igraca, prvog playa, za kojeg da danas odu u Nba, ne bi bili u stanju da nadju zamenu.

O Parisu cu reci samo jedno. Oni su prosle godine bili najvece i najprijatnije iznenadjenje, i to tokom cele sezone gde su igrali neke od najspektakularnijih utakmica u godini, kao na primer sa Fenerbahceom u Istanbulu, plus sto su izbacili veliki Real Madrid u doigravanju, a onda potpuno rasprodali kompletan roster, cak doveli i novog trenera, i sada misle da je sve to moguce da ponove i u ovoj sezoni, sa potpuno drugacijim rosterom. To je kao kada bih ja rekao ... e hocu i ja da imam bas ovakvu zenu kakvu ima Ronaldo

IMG_9165.thumb.jpeg.3e146bf1c32a7b2f24c2cd9ed82db46e.jpeg

IMG_9170.thumb.jpeg.200ec15a11110ee384f1751955bd5d7c.jpeg

IMG_9169.thumb.jpeg.4e0ef6e4eb8f55f2a9ce1526b0a83bb3.jpeg

a vi meni na to odgovorite: ... E pa, yebi ga Leonardo, jahaces i ti ovakvu zenu kada budes zaradjivao kao Ronaldo 16,7 miliona eura mesecno, 4,2 miliona eura sedmicno ili 600.000 eura dnevno.

Hej kolege sa Foruma, zamislite da imate platu od 16,7 miliona eura mesecno i danas kazete sebi "... ko ga yebe, odvojicu jednu mesecnu platu za kockanje, uplaticu celu platu na jedinicu na sveti Bayern po 1,16

Pa da vidite da li cete sutra reci da se ne isplate male kvote.

E,kolega Leo,lako se tebi zezati, u onoj napetoj situaciji lako je pobrkati karton i tablu, kad igrači domaćina u zadnjoj minuti nisu mogli pogoditi ni tablu,a kamoli dati koš. Tebi je nedavno skoro pao hendikep plus 17 tako da je košarka vrlo stresna. U nogometu kad ti ekipa vodi 3-0 u 89.minuti bar si siguran da prolaziš, donekle-)

Pozvao bih sve kolege na malu dozu opreza danas. Jučerašnji dan je prošao tako da je mogao pogoditi ko je šta odigrao.

Barcelona je demolirala 6:1 Olymipakos tako da kec, više golova, više golova Barcelone, čak kartoni, GG, korneri, sve je otišlo u over.

Arsenal je pomeo Atletika sa 4:0, PSG sa čak 7:2 prešišao Leverkusen u gostima, Borussia u gostima dobila 4:2 ekipu Copenhagena, Newcastle lagano riješio Benficu sa 3:0, a Napoli protiv PSV-a doživio poraz od čak 6:2 te na kraju Inter lagano riješio 4:0 u gostima kod Royalea te City 0:2 kod Villarreala.

Jučer smo vidjeli ukupno 42 gola u 9 utakmica gdje je jedino Kairat - Pafos zakazalo a da Pafos nije dobio crveni vidjeli bismo i tu minimalno 3 gola.

Nakon ovakve rapsodije od jučer, danas je moguće sve. Moguće je da Bayern kod kuće ne zabije go Brugge-u, da Chelsea bude potopljen u sred Londona od ispodprosječne ekipe Ajaxa te da Liverpool bez ispaljenog metka padne u Frankfurtu.

Ali hej, to nas sigurno neće spriječiti da se kladimo i danas.

Moj izbor za danas će biti baš ove tri utakmice. Kec na Bayern jer što da ne, ove sezone igraju kao navijeni i treba gurati dok ide. Chelsea kec protiv Ajaxa jer eto, što da ne i gol Liverpoola protiv Frankfurta po bilo kakvoj kvoti.

Sretno nam :)

prije 19 minute, furyshaa said:

Pozvao bih sve kolege na malu dozu opreza danas. Jučerašnji dan je prošao tako da je mogao pogoditi ko je šta odigrao.

Barcelona je demolirala 6:1 Olymipakos tako da kec, više golova, više golova Barcelone, čak kartoni, GG, korneri, sve je otišlo u over.

Arsenal je pomeo Atletika sa 4:0, PSG sa čak 7:2 prešišao Leverkusen u gostima, Borussia u gostima dobila 4:2 ekipu Copenhagena, Newcastle lagano riješio Benficu sa 3:0, a Napoli protiv PSV-a doživio poraz od čak 6:2 te na kraju Inter lagano riješio 4:0 u gostima kod Royalea te City 0:2 kod Villarreala.

Jučer smo vidjeli ukupno 42 gola u 9 utakmica gdje je jedino Kairat - Pafos zakazalo a da Pafos nije dobio crveni vidjeli bismo i tu minimalno 3 gola.

Nakon ovakve rapsodije od jučer, danas je moguće sve. Moguće je da Bayern kod kuće ne zabije go Brugge-u, da Chelsea bude potopljen u sred Londona od ispodprosječne ekipe Ajaxa te da Liverpool bez ispaljenog metka padne u Frankfurtu.

Ali hej, to nas sigurno neće spriječiti da se kladimo i danas.

Moj izbor za danas će biti baš ove tri utakmice. Kec na Bayern jer što da ne, ove sezone igraju kao navijeni i treba gurati dok ide. Chelsea kec protiv Ajaxa jer eto, što da ne i gol Liverpoola protiv Frankfurta po bilo kakvoj kvoti.

Sretno nam :)

A sta tek reci za prosli weekend kada je takodje sve zivo proslo, plus polovina je prosla  u samoj zavrsnici ili nadoknadi vremena, kao na primer Borac ili Barcellona.

Sve ce to kladionice vratiti sebi kad-tad, verovatno sada dizu kredite da bi sve isplatili, sto je zapravo samo investiranje u sebe.

Ko ima magiju ili talenat u sebi da predvidja buducnost, neka proceni sta ce izabrati, a sta izbeci iz ponude, ali je najvaznije da je kockanje najzdravija i najlekovitija pojava na svetu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use