Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 29.10.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

• IzudinB changed the title to Srijeda 29.10.2025. (Dnevna tema)

Liverpool - Crystal Palace oba daju gol (1.61) bet365

Anfield večeras donosi uzbudljiv dvoboj u EFL Kupu, gdje Liverpool dočekuje Crystal Palace u susretu koji bi mogao ponuditi mnogo golova i drame. Obje momčadi ulaze u ovaj ogled s ciljem da se oporave nakon nedavnih posrtaja na domaćoj sceni. Dok su Redsi bili neuvjerljivi u Premier ligi, ali efikasni u Europi, Orlovi iz Londona u Liverpool dolaze s mješovitom formom, no i s važnim samopouzdanjem stečenim pobjedom nad istim rivalom prošlog mjeseca.

Forma Liverpoola u posljednjim tjednima varira – momčad Arnea Slota poražena je 3:2 od Brentforda u prvenstvu, ali je zatim briljirala u Europi s pobjedom 5:0 protiv Eintrachta iz Frankfurta. Ipak, porazi na Anfieldu od Manchester Uniteda i Chelseaja otkrili su ranjivosti u igri, posebno u obrani.

Unatoč oscilacijama, Liverpool gotovo uvijek uspijeva postići pogodak. Napadački potencijal i dalje je ogroman, ali nedostatak koncentracije u obrani često im oduzima bodove protiv ekipa koje igraju brzo i agresivno. Navijači će večeras očekivati reakciju i povratak samopouzdanja pred domaćom publikom.

Crystal Palace stiže na sjever Engleske s jasnim planom – iskoristiti Liverpoolove slabosti u obrani i tražiti priliku kroz brze kontranapade. Pobjeda 2:1 nad Redsima ranije ove sezone daje im dodatni poticaj. U posljednjih pet gostujućih utakmica, Palace je zabio u čak četiri, uključujući i pobjede protiv Dynama Kijeva i Evertona.

Ipak, momčad Olivera Glasnera nije bez mana – u nekoliko su navrata gubili prednost i primali kasne pogotke, što bi protiv Liverpoola moglo biti kobno ako dopuste dugi period dominacije domaćina.

S obzirom na trenutnu formu i ofenzivne sposobnosti obje ekipe, opcija oba tima daju gol djeluje kao najbolji izbor po kvoti 1.61. Liverpool će sigurno stvarati prilike pred domaćom publikom, ali njihova obrana teško odolijeva brzim kontranapadima.

Screenshot_47.jpg

(Koeficijenti 29.10. u 10:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Marseille - Angers 1 (1.25) bet365

Na stadionu Velodrome večeras Marseille dočekuje Angers u okviru 9. kola francuskog prvenstva. Domaćini traže povratak na pobjedničke staze nakon dva uzastopna poraza, dok gosti žele potvrditi buđenje nakon što su proteklog vikenda prekinuli dug niz bez pobjeda.

Momčad iz Marseillea dolazi u ovaj susret nakon dva uzastopna poraza rezultatom 2:1 – prvo od Lensa, a potom i od Sportinga u europskom natjecanju. U posljednjem ogledu protiv Sportinga su poveli preko Masona Greenwooda već u 17. minuti, no Odsonne Edouard je ubrzo izjednačio s bijele točke. Nesretni autogol Benjamina Pavarda u 53. minuti zapečatio je sudbinu Marseillea.

Unatoč tim kiksevima, Marseille na domaćem terenu izgleda impresivno – pet pobjeda u pet utakmica u svim natjecanjima, uz 20 postignutih i samo 4 primljena gola. Uz to, momčad je u tom razdoblju zadržala tri utakmice bez primljenog gola, što jasno pokazuje koliko su jaki pred svojim navijačima.

Nakon niza loših rezultata, Angers je prošlog vikenda napokon došao do prijeko potrebne pobjede – 2:0 protiv Lorienta. Prosper Peter i Sidiki Cheriff bili su strijelci koji su donijeli važna tri boda i pomogli momčadi da se makne iz zone ispadanja.

No, u gostima Angers još uvijek nije pronašao pravi ritam. U četiri gostovanja ove sezone upisali su tri poraza i jedan remi, uz tek jedan postignut gol i čak osam primljenih. To jasno pokazuje koliko teško pronalaze put do mreže protivnika kada igraju izvan svog stadiona.

S obzirom na formu kod kuće i statističke pokazatelje, Marseille ulazi u ovaj susret kao izraziti favorit po kvoti 1.25 u bet365 kladionci. Sve osim pobjede domaćina bilo bi veliko iznenađenje.

Screenshot_48.jpg

(Koeficijenti 29.10. u 10:05 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Pozdrav ekipa,

Za danas sam pripremio nekoliko utakmica koje mi djeluju vrlo izgledno. Nakon nekoliko turbulentnih dana, odlučio sam se vratiti osnovama i igrati sigurnije opcije.

Prva koja mi upada u oči je Juventus daje gol protiv Udinesea – nešto što jednostavno moram uzeti danas.

Juventus je u ozbiljnom rezultatskom padu i već četiri uzastopne utakmice nisu uspjeli postići pogodak: 0:0 protiv Milana kod kuće, 2:0 poraz na gostovanju kod Coma, 1:0 poraz u Madridu protiv Reala, te 1:0 poraz od Lazija u posljednjem kolu. Osam utakmica bez pobjede, a nevjerovatno je da se sve krenulo urušavati nakon impresivne pobjede nad Interom od 4:3.

Nakon toga – slobodan pad.

Protiv Dortmunda su čupali živu glavu – vraćali su se čak tri puta u utakmicu, gubili 4:2 do 86. minute, a onda u 94. i 96. minuti izvukli 4:4. Nakon toga blijedih 1:1 protiv Verone (gledao sam utakmicu – bez ideje, bez energije), zatim 1:1 s Atalantom, 2:2 s Villarrealom, pa je krenula gore spomenuta serija od preko 360 minuta bez postignutog gola.

Sada im u goste stiže Udinese, ekipa koja nakon 8 kola ima jednak broj bodova kao Juventus (12), uz nešto lošiju gol-razliku. Udinese je samo protiv Pise uspio sačuvati mrežu (0:1), dok su im golove zabijali redom: Verona (1), Inter (1), Milan (3), Sassuolo (3), Cagliari (1), Cremonese (1), a u posljednjem kolu slavili 2 gola im je zabila i ekipa Lecce-a.

U ovakvoj situaciji, Juventus jednostavno mora do gola. Kvota možda nije nešto visoka – ali šta me briga, bitno je da prolazi.

Druga utakmica – ujedno moj par iz Posljednje Šanse – je pobjeda PSG-a protiv Lorienta.

PSG je nakon 9 odigranih kola na skoru od 20 bodova: bod ispred Lensa, dva ispred Marseillea i Lyona te tri ispred Lillea i Monaca. Ove sezone Ligue 1 je znatno zanimljivija, prvenstveno zbog kikseva PSG-a – poraza od Marseillea 1:0 i remija protiv Lillea (1:1) i Strasbourga (3:3). Ipak, čini se da se Paris vraća u svoj prepoznatljiv ritam.

Pobjeda protiv Leverkusena od čak 2:7 u Njemačkoj bila je jasna poruka, a zatim i rutinskih 3:0 protiv Bresta u posljednjem kolu. Ekipa djeluje sve stabilnije, a kad PSG proradi ofanzivno – rijetko ko u Francuskoj to može ispratiti. Za ovaj meč neće biti Hakimija (odmor), dok se Lee Kang-in i Ruiz vode kao povrijeđeni, ali ostatak tima je praktično kompletan.

S druge strane, Lorient je na 16. poziciji i vrlo vjerovatno će voditi borbu za opstanak. Njihova jedina svjetla tačka u posljednje vrijeme bila je pobjeda nad Rennesom 4:0 – ali taj rezultat je stigao nakon što je Rennes dobio dva crvena kartona u 6. i 11. minuti, što potpuno mijenja kontekst.

Nakon toga – hladan tuš: poraz od Lillea 1:7 kod kuće i zatim 4:0 poraz od Marseillea u gostima. Ta pobjeda protiv Monaca 3:1 također je stigla uz crveni karton Monaca u 38. minuti, pa opet nisu dobili „normalan“ meč protiv punog sastava.

Defanzivno, Lorient izgleda jako loše – druga najgora odbrana u ligi (21 primljen gol), a gori od njih je samo Metz, koji je primio 26 golova u 9 kola i ima svega 2 boda.

U ovakvom odnosu snaga, uz činjenicu da PSG hvata kontinuitet, ne vidim scenarij u kojem Paris ne uzima ova tri boda.

Treći par – Bayern pobjeda protiv Kölna i to dvica kao kuća.

Bayern je ekipa koja se ne štedi ni u kupu, što smo vidjeli i u prethodnom kolu protiv Wehena (3. liga) gdje su izveli gotovo najjači sastav. Da, bude tu određenih rotacija, ali osovina tima uvijek ostaje na terenu, što dovoljno govori o njihovom pristupu takmičenju.

Iskreno, ne bih trošio previše riječi na ovaj meč – Bayern je u brutalnoj formi: 16 utakmica – 16 pobjeda. Dok ide, treba ih gurati. Po mom mišljenju, vrijeme je za 17/17.

Još par stvari koje su mi zapale za oko:

Inter daje gol Fiorentini – vrlo izgledno, ali još analiziram i premišljam se da li je pohlepa u pitanju.

Pobjeda Cityja protiv Swansea u kupu – sviđa mi se, ali čekam potvrdu sastava.

Benfica pobjeda kod kuće protiv Tondele također izgleda dobro, ali kako je Liga kup, i tu bih sačekao sastave prije uplate.

OD 15:30 Hajduk u osmini finala Kupa. Stigli sastavi, Pukštas kapetan, Kalik u špici

Pukštas kapetan Hajduka prvi put u karijeri

Amerikanac će obavljati dužnost kapetana jer nema Marka Livaje, Filipa Krovinovića ni Zvonimira Šarlije u prvom sastavu. Zanimljivo je i da će u vrhu napada igrati Anthony Kalik, koji je tu poziciju znao ponekad igrati kod Garcije.

Sastav Cibalije

Cibalia: Galić; Stapić, Sopić, Grujević, Rubić - Kuzminski, Bubnjar, Bosak, Boban - Žabec, Pervan

Sastav Hajduka

Hajduk: Silić; Gonzalez, Mlačić, Karačić, Hrgović - Pajaziti, Sigur, Pukštas - Almena, Bamba, Kalik

Težak teren u Vinkovcima

Hajduk stiže u Vinkovce, na stadion Cibalije, samo 43 sata nakon što se tu igrala utakmica Vukovara i Dinama u ponedjeljak. Tad je teren bio loš, a platila su cijenu dva igrača Dinama. Luka Stojković i Moris Valinčić neplanirano su morali izaći s terena jer su krivo stali i ozlijedili se. Valinčić će, prema najavama, izostati šest tjedana.

Gdje gledati utakmicu?

Prijenos uživo je na kanalu MAXSport 1.

Tko sudi?

Glavni sudac je Ivan Vukančić, pomoćnici su mu Stipe Brajković i Toni Kontrec. Četvrti je sudac Nikola Vuković. Ivan Vučković i Dario Kulušić su u VAR sobi.

izvor: index.hr

prije 53 minute, furyshaa said:

Pozdrav ekipa,

Za danas sam pripremio nekoliko utakmica koje mi djeluju vrlo izgledno. Nakon nekoliko turbulentnih dana, odlučio sam se vratiti osnovama i igrati sigurnije opcije.

Prva koja mi upada u oči je Juventus daje gol protiv Udinesea – nešto što jednostavno moram uzeti danas.

Juventus je u ozbiljnom rezultatskom padu i već četiri uzastopne utakmice nisu uspjeli postići pogodak: 0:0 protiv Milana kod kuće, 2:0 poraz na gostovanju kod Coma, 1:0 poraz u Madridu protiv Reala, te 1:0 poraz od Lazija u posljednjem kolu. Osam utakmica bez pobjede, a nevjerovatno je da se sve krenulo urušavati nakon impresivne pobjede nad Interom od 4:3.

Nakon toga – slobodan pad.

Protiv Dortmunda su čupali živu glavu – vraćali su se čak tri puta u utakmicu, gubili 4:2 do 86. minute, a onda u 94. i 96. minuti izvukli 4:4. Nakon toga blijedih 1:1 protiv Verone (gledao sam utakmicu – bez ideje, bez energije), zatim 1:1 s Atalantom, 2:2 s Villarrealom, pa je krenula gore spomenuta serija od preko 360 minuta bez postignutog gola.

Sada im u goste stiže Udinese, ekipa koja nakon 8 kola ima jednak broj bodova kao Juventus (12), uz nešto lošiju gol-razliku. Udinese je samo protiv Pise uspio sačuvati mrežu (0:1), dok su im golove zabijali redom: Verona (1), Inter (1), Milan (3), Sassuolo (3), Cagliari (1), Cremonese (1), a u posljednjem kolu slavili 2 gola im je zabila i ekipa Lecce-a.

U ovakvoj situaciji, Juventus jednostavno mora do gola. Kvota možda nije nešto visoka – ali šta me briga, bitno je da prolazi.

Druga utakmica – ujedno moj par iz Posljednje Šanse – je pobjeda PSG-a protiv Lorienta.

PSG je nakon 9 odigranih kola na skoru od 20 bodova: bod ispred Lensa, dva ispred Marseillea i Lyona te tri ispred Lillea i Monaca. Ove sezone Ligue 1 je znatno zanimljivija, prvenstveno zbog kikseva PSG-a – poraza od Marseillea 1:0 i remija protiv Lillea (1:1) i Strasbourga (3:3). Ipak, čini se da se Paris vraća u svoj prepoznatljiv ritam.

Pobjeda protiv Leverkusena od čak 2:7 u Njemačkoj bila je jasna poruka, a zatim i rutinskih 3:0 protiv Bresta u posljednjem kolu. Ekipa djeluje sve stabilnije, a kad PSG proradi ofanzivno – rijetko ko u Francuskoj to može ispratiti. Za ovaj meč neće biti Hakimija (odmor), dok se Lee Kang-in i Ruiz vode kao povrijeđeni, ali ostatak tima je praktično kompletan.

S druge strane, Lorient je na 16. poziciji i vrlo vjerovatno će voditi borbu za opstanak. Njihova jedina svjetla tačka u posljednje vrijeme bila je pobjeda nad Rennesom 4:0 – ali taj rezultat je stigao nakon što je Rennes dobio dva crvena kartona u 6. i 11. minuti, što potpuno mijenja kontekst.

Nakon toga – hladan tuš: poraz od Lillea 1:7 kod kuće i zatim 4:0 poraz od Marseillea u gostima. Ta pobjeda protiv Monaca 3:1 također je stigla uz crveni karton Monaca u 38. minuti, pa opet nisu dobili „normalan“ meč protiv punog sastava.

Defanzivno, Lorient izgleda jako loše – druga najgora odbrana u ligi (21 primljen gol), a gori od njih je samo Metz, koji je primio 26 golova u 9 kola i ima svega 2 boda.

U ovakvom odnosu snaga, uz činjenicu da PSG hvata kontinuitet, ne vidim scenarij u kojem Paris ne uzima ova tri boda.

Treći par – Bayern pobjeda protiv Kölna i to dvica kao kuća.

Bayern je ekipa koja se ne štedi ni u kupu, što smo vidjeli i u prethodnom kolu protiv Wehena (3. liga) gdje su izveli gotovo najjači sastav. Da, bude tu određenih rotacija, ali osovina tima uvijek ostaje na terenu, što dovoljno govori o njihovom pristupu takmičenju.

Iskreno, ne bih trošio previše riječi na ovaj meč – Bayern je u brutalnoj formi: 16 utakmica – 16 pobjeda. Dok ide, treba ih gurati. Po mom mišljenju, vrijeme je za 17/17.

Još par stvari koje su mi zapale za oko:

Inter daje gol Fiorentini – vrlo izgledno, ali još analiziram i premišljam se da li je pohlepa u pitanju.

Pobjeda Cityja protiv Swansea u kupu – sviđa mi se, ali čekam potvrdu sastava.

Benfica pobjeda kod kuće protiv Tondele također izgleda dobro, ali kako je Liga kup, i tu bih sačekao sastave prije uplate.

Nema nikakve veze sa analizom ili predlozima kolege, vec hocu samo da napisem nekoliko recenica o Juventusu. 
Juventus skupo placa svoje pogresne odluke, koje ne prestaje da pravi. Najvise su poceli da grese od leta 2020-te, mada su gresili cak i tri cetiri godine pre toga, ali je to donekle pokrivano rezultatima.

Mozda se moze reci da su oni lopovski klub, ili jedan od najodvratnijih klubova, ali su oni ipak uvek bili i bice najveci italijanski klub.

Zbog nacina kako su organizovani, kako su nastali, i sta su predstavljali za italijanski fudbal, oni ce uvek biti najveci italijanski klub. 
Prvi su u Italiji prepoznali potrebu da imaju svoj stadion, prvi su u Italiji ulozili u zenski klub, prvi su u Italiji organizovali klub da ne zavisi od rezultata, vec da posluje kao multi-nacionalna kompanija. Prvi su u Italiji prepoznali da je Juventusu vaznije kako stoje na svetskim berzama, nego na terenu protiv Pise.

Ovakvo urusavanje je pocelo jos pre sedam/osam godina, donosenjem losih sportskih odluka koje se objasnjavaju cinjenicom da stvarni vlasnici uopste ne zive i ne rade u Italiji, vec u Usa, i da im je Juventus samo jedna od pedesetak kompanija u vlasnistvu. Tudora, a pre toga Thiaga Mottu, a pre toga Pirla, mogu na klupu Juventusa da izaberu samo kompletne budaletine. A tako su birali i sportske direktore, scoute, igrace, tetkice koje kuvaju kafu u klubu … ja, na primer, cak ni na besplatnu pozajmicu nikada ne bih doveo Vlahovica, cak i da igra deset puta bolje, jer on uopste nije profil igraca za Juventus, a to je samo jedan primer koliko grese.

Ovi rezultati koje sada ima Juventus su samo posledica losih odluka, plus je Juventus zaista imao tezak raspored, dolazili su im Inter i Dortmund, pa su isli Veroni, pa im je dolazila Atalanta, pa su isli Villarealu, pa im je dolazio Milan, pa su isli Comu, Real Madridu i Laziju.

Za njih nema nikakvih opravdanja, placaju cenu losih odluka, plus Tudor nije trener ni za Tekstilac iz Dervente, ali su na sve muke imali i zayeban raspored, Inter, Dortmund, Atalanta, Villareal, Milan, Real Madrid, Lazio …

Sve ovo nema nikakve veze sa danasnjim mecom, samo sam napisao sta je njihov problem. A jedan od mnogih problema je sto su najpre poslovna kompanija, pa tek onda sportski klub.

A da hoce mene da dovedu da im sredim sportski deo, puno bi ih kostalo.

prije 19 minute, s256s9 said:

Tudor je dobio nogu pre dva dana i stize spaletti.

Da. To nisam hteo ni da komentarisem. Spaletti je dobar trener, ali je ta promena na klupi, kao kada obolelog od leukemije lecite cajem od kamilice.

Spaletti ce sigurno doneti neki pomak, plus sto Juventus ima mnogo laksi raspored u narednom periodu i mozda ih treba kladionicarski podrzati da nece gubiti, ali kada bi meni dozvolili da im sredim sportski deo kompanije, ja bi im doveo De Zerbija iz Marseilla po svaku cenu, a ako nece, onda Sarrija iz Lazia

Ali, ko ce da plati svu ovu moju kreativnost, to je pitanje.

Nešto su razmišljam koja banka i koliko bi se isplatilo igrati u realnom klađenju ovako kao šta je PŠ, 2x, eventualno 3x tjedno ako je brdo parova i ponuda bogata kao ovaj tjedan, isto po jedan par ili dva para na listiću da se izabere kao ovdje u natjecanju. Pošto jučer prođem tiket i danas kao ajde neću ništa sve mi sumnjivo zbog puno dobrih parova (zicera) i eto preskočimo npr. Marseille, PSG, Hajduk u kupu, itd, samo primjeri + još sutra nebi se trebali igrali, jer tek u petak počinje novo kolo pa se tad bira taj drugi listić.. Realno za to bi trebalo i kako velika samokontrola, disciplina, strpljenje, itd.. Pa da li je netko pokušao tako i šta misli o toj ideji? 😀

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use