Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 7.11.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Petak2.jpg2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Petak3.jpg3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Subota4.jpg4.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Petak6.jpg6.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 6.11. u 21:04 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Twente - Telstar 1 (1.36) ili 1 i oba daju (2.50) bet365

Twente kod kuće izgleda jako dobro, pobjede protiv Heraclesa (2:1) i Fortune (3:2) u zadnjim utakmicama, iako u obrani znaju popustiti. I protiv Ajaxa su izgubili 3:2, ali su pokazali karakter u toj utakmici. Golove zabijaju lako, ali ih i primaju redovno.

Screenshot_20.jpg

Izvor: bet365

Telstar je puno nestabilniji, samo jedna pobjeda u zadnjih pet utakmica, a obrana im često puca. Znaju pogoditi (2:2 s Excelsiorom, 4:2 protiv GA Eaglesa), ali na gostovanjima su tanki, četiri poraza u pet susreta i gomila primljenih golova. Telstar je jedan od glavnih kandidata za ispadanje ove sezone i trenutno se nalaze na 17. pretposljednjem mjestu na tabeli.

Mislim da će Twente ovdje uzeti sva tri boda po kvoti 1.36, međutim, za one koji žele nešto veću kvotu, 1 i oba daju po kvoti 2.50 u bet365 kladionici izgleda primamljivo. Sretno svima.

Screenshot_19.jpg

(Koeficijenti 7.11. u 08:04 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Hej moji neprijatelji iz prve, elitne

Prosli put sam vas molio da me pustite da padnem na Partizanu, pa mi se posle ceo Forum smejao. Necu vise to da radim, ko vas yebe.

Znam na kom poluostrvu je ovaj Forum, znam kakvi smo svi mi ljudi, znam da prvu ligu igraju najgori ljudi na svetu. Moguce je da cete se danas svi koristiti pederskim trikovima da prvi postavite kao svoje predloge ovu jedinicu na Okympiacos

IMG_9349.thumb.jpeg.7a6d3ac91ec804247cd149532d9f50aa.jpeg

Ali, ko vas yebe. Uvek cu biti spreman da se nadmecem sa najgorim ljudima na svetu. Ako postavite ovu jedinicu pre mene uz pomoc pederskih trikova, ja cu postaviti pobedu Olympiacosa u regularnom vremenu, ne ukljucujuci i produzetke.

IMG_9350.thumb.jpeg.ebe197056ae41c155065b12add8bd563.jpeg

Ako i to postavite pre mene, opet kazem, ko vas yebe, uzecu da grci pobedjuju dva razlike

IMG_9351.thumb.jpeg.c33f73ef9fcc34fecf215721f39b5975.jpeg

Znaci, nema vas toliko u prvoj ligi, koliko ja mogu da postavljam handicape kod velikog bet365, ali je najvaznije od svega da vise nikada necu moliti gore od sebe, jer sam jako ljut na sebe. Gore od sebe treba pobediti razumom i glavom, a ne ponizavati se.

Hej kolege @furyshaa @Kiks77 administratori i svi oni koji znaju nesto o informatici

Na nasem Forumu se cesto svadjamo, ali smo nedavno culi i da se na Forumu sklapaju prijateljstva, dok ja mislim da Forum sluzi da svi imamo koristi od njega.

Tokom ove sedmice sam bio u nekom informatickom centru za podrsku, pomoc, ne znam kako se to kaze kada odete kod nekoga po pomoc.

Tamo sam trazio da obavimo simulaciju postavljanja predloga u Poslednjij Sansi, da mi oni koji nesto znaju, objasne kako je moguce da ovaj @Joker93 objavi svoj predlog za 0,8 sekundi. I to ne samo da postavi screenshot, kao sto svi mi radimo, pa da onda naknadno ubacujemo tekst, nego on objavi svoj kompletan predlog sa svim podacima za 0,8 sekundi. To izgleda ovako:

IMG_9352.thumb.jpeg.cfab6e8f3ccf81fd1b5870f3cf285cce.jpeg

U informatickom centru za podrsku sam proveo deset sati, i nikako nismo uspeli kroz simulaciju da postavimo predlog za manje od 1,8 sekundi, posto se Topic otvara tacno u 15.00 casova i za ta dva i po klika ne moze da se potrosi manje od 1,8 sekundi, da ga yebes. Ali ovom Jokeru93 to uspeva, jer ima neko vise informaticko znanje od mog pocetnog.

Ako nas Forum zaista sluzi i da imamo koristi od njega, zamolio bih vas da mi objasnite kakvo to vise znanje ima ovaj kolega Joker93.

Ako moze, koristite sto jednostavnije reci. A ako ni vi nemate pojma, pisacemo velikom Bill Gatesu, da nam on objasni kako je moguce objaviti kompletan predlog za 0,8 sekundi.

Just now, mesrine said:

Sve je moguce kolega, pa i da Zvezda ne primi gol sinoc tako da, da..sve je itekako yebeno moguce

Bez komentara, osim samo da kazem da sam u realnom kladjenju uz gol Lilla, igrao i duplu sansu X2 na goste, i to odvojeno, tako da mi bude svejedno da li ce gosti pobediti ili ce doci X.

Jedino sto imam pametno da kazem, da ovakvi padovi ne bi trebalo nikako da pokolebaju bilo koga da je Zvezda zdrav klub. Krajem prvog meseca i Zvezdi dolazi Celta.

Radim programiranje već više od 10 godina.
Postoji opcija putem browser automatizacije — alati poput Seleniuma, Puppeteera, Playwrighta itd. unaprijed se prijave, “okreću” stranicu i čim se tema pojavi u 15:00, skripta odmah pošalje unaprijed pripremljeni post (HTTP zahtjev) bez ručnog tipkanja.
Skripta stalno provjerava stranicu i reagira u milisekundama kad tema postane dostupna.

Ponekad sam i ja među prvima koji objave tip, ali da se ogradim — nikada nisam radio na taj način.
Uvijek imam tekst tipa spreman i samo ga zalijepim kad se otvori tema, a zatim napravim edit i priložim sliku tipa, jer znam da za upload slike treba više vremena.

Administratori mogu točno provjeriti tko i kada objavljuje te koristi li se automatizirani post.
Na primjer, ako je postavljen u milisekundama nakon 15:00:00, ako sadrži vanjske slike umjesto priloženih slika i slično.

Ziveoooooo Forum. Ziveo Balkan, ziveli najbolji ljudi na svetu koji su se nasli na jednom mestu, na nasem Forumu.

Hej @Goksim

Ja kada sam nedavno procitao da je jedan kolega napisao da je na tvom Forumu nasao prijatelja i da se posecuju jednom godisnje, ja nisam verovao sta citam. Da ja imam Portal u svom vlasnistvu, ja bih nakon sto bi cuo ovo, rekao sam sebi: “ e, sada je dosta. Gasim Portal, vise od ovoga ne moze. Da se na mom kladionicarskom Portalu dvojica kolega upoznaju i posecuju … ccccc “

Dobro, mozda se i yebu medjusobno, osim sto se posecuju, ali sustina je jasna, vise od ovoga nijedan vlasnik Portala ne moze.

E danas se desilo nesto slicno. Nakon sto sam  objavio poruku u kojoj se cudim kako ovaj prevarant @Joker93 objavljuje predloge za 0,8 sekundi, i meni je, dragi moji neprijatelji stigla privatna poruka. I to za manje od minut.

Zivelaaaaaa Poslednja Sansaaaa, ziveo Forum, zivela prijateljstva na Forumuuuu, zivelo dopisivanje jedni drugima iza ledja, ziveo Balkan.

Mislili ste da sam ja prva budala Foruma, pa da nemam prijatelje, mislili ste da sam usamljen kao pustinjski pas, to ste mislili, zar ne?

E pa, zajebali ste se, imam i ja prijatelje. Evo o cemu se radi, evo cime se sluze ovi kriminalci iz prve, elitne. Poslusajte ovu poeziju

IMG_9353.thumb.jpeg.6f995b1b5785a6293a8b084ba5bdc233.jpeg

IMG_9354.thumb.jpeg.6a434b3ef63e5d6f427096c722c3feda.jpeg

Ziveooooo Forum, zivela prijateljstva, ziveo Balkan, a ti kolega Joker93 samo da znas, znanje je uvek znanje, to ti niko nikada ne moze uzeti, ali kada se deset hijena zajedno udruze, u coporu mogu oboriti i slona.

Samo malo da sebi uzmem vremana i da bolje razumem ovu scriptu, pa cete videti kako se yebe u milisekundama. A svetu Poslednju Sansu cemo igrati u narednih sto godina.

prije 10 minute, nenosk said:

Radim programiranje već više od 10 godina.
Postoji opcija putem browser automatizacije — alati poput Seleniuma, Puppeteera, Playwrighta itd. unaprijed se prijave, “okreću” stranicu i čim se tema pojavi u 15:00, skripta odmah pošalje unaprijed pripremljeni post (HTTP zahtjev) bez ručnog tipkanja.
Skripta stalno provjerava stranicu i reagira u milisekundama kad tema postane dostupna.

Ponekad sam i ja među prvima koji objave tip, ali da se ogradim — nikada nisam radio na taj način.
Uvijek imam tekst tipa spreman i samo ga zalijepim kad se otvori tema, a zatim napravim edit i priložim sliku tipa, jer znam da za upload slike treba više vremena.

Administratori mogu točno provjeriti tko i kada objavljuje te koristi li se automatizirani post.
Na primjer, ako je postavljen u milisekundama nakon 15:00:00, ako sadrži vanjske slike umjesto priloženih slika i slično.

Hvala ti doktore na svemu, ali ja sam vec dobio privatnu poruku, a to nisi bio ti. Kada malo bolje budem sve ovo razumeo, spremite se da u narednih sto godina, vasi predlozi budu objavljeni na drugom mestu, odmah iza mene, jer show je show. Objavljivacu predloge u 0,0000000001 sekundi

Hej kolega @nenosk

reci mi jos samo jednu stvar. Ako sada 14.316 registrovanih kolega pocne da objavljuje predloge preko ove scripte, ciji predlog ce biti prvi. Neko mora biti prvi, zar ne?

Znaci, moje amatersko pitanje je ako danas hocu da postavim jedinicu na Olympiacos preko scripte, a hoce i ovaj prevarant Joker93 ciji predlog ce biti prvi postavljen i od cega to onda zavisi.

Budi sto jednostavniji u odgovoru, postuj moje pocetno znanje

prije 30 minute, LeonardoDrugi said:

Hej kolega @nenosk

reci mi jos samo jednu stvar. Ako sada 14.316 registrovanih kolega pocne da objavljuje predloge preko ove scripte, ciji predlog ce biti prvi. Neko mora biti prvi, zar ne?

Znaci, moje amatersko pitanje je ako danas hocu da postavim jedinicu na Olympiacos preko scripte, a hoce i ovaj prevarant Joker93 ciji predlog ce biti prvi postavljen i od cega to onda zavisi.

Budi sto jednostavniji u odgovoru, postuj moje pocetno znanje

Tu utječe ogroman broj faktora, a ti na to ne možeš ništa utjecati :)

Da ne ulazim u detalje — ako nemaš iskustva u ovom području, nećeš me razumjeti; ukratko i najjednostavnije dajem ti dva primera:
-gdje se nalazi server SvijetKladenja portala. Ako je server u Americi, a ti si na Balkanu, a neki član foruma živi u Kanadi, velike su šanse da će njegov post biti prije tvog — ne mora uvijek biti tako, ali su veće šanse. To se zove mrežna latencija.

-drugi primer je thread handling na serveru. Svaki post na tom portalu je na neki način zahtjev prema serveru da zabilježi tvoj post u temi "posljednja šansa". Kad server primi više zahtjeva u isto vrijeme (npr. preko skripte), bez obzira tko je poslao zahtjev, server te zahtjeve stavlja u red (queue) i obrađuje ih jedan po jedan na različitim threadovima...
I ima još stotinu drugih razloga na koje ne možeš utjecati :)

Želim jasno reći da sam protiv takvih stvari — skripti itd. Poanta ovog foruma je da imamo različite tipove i da prepisujemo tipove odavde, ALI na stvarne tikete uplaćene u kladionici, kako bi svatko od nas imao korist od vremena koje ovdje provodimo. A ne da si prepisujemo i ponavljamo iste utakmice u "posljednjoj šansi" i koristimo skripte — jer ako 10 ljudi ne uspijemo pronaći 10 RAZLIČITIH tipova s koeficijentom 1.20 za vikend, onda bismo svi trebali izbrisati račune s foruma.

Olympiacos vs Partizan, Euroleague, jedinica, kvota 1,18-1,20

Ovo je vec treci post u ovoj sedmici vezano za ovu utakmicu, ali posto se mec igra danas, a Dnevna Tema je za petak, evo samo da napisem jos nekoliko recenica.

Ovo je trenutno, azurirano stanje sa povredama u oba tima.

IMG_9356.thumb.jpeg.6ed3a9851c26cecdc2744219dc9ab59d.jpeg

Meni osobno ovo nije toliko vazno za prognozu, ali hajde da kazemo da je sigurno da u Grcku uopste nisu otputovali Jones, Marinkovic i Parker, a za Nakica nije ni vazno sto nije otputovao.

Kod grka sigurno nece igrati Keenan Evans i Fall.

Ono sto bih ja istakao jeste trenutak u kom se igra neka utakmica. Po meni, na primer, nije isto da li jedna ekipa ide sadasnjem Bayernu ili Arsenalu, ili onom Tuchelovom Bayernu ili proslogodisnjem Arsenalu. Sa druge strane, verovatno je bolje, ako vec mora da se igra sa Chelsea, da se igra sada, nego kada stabilizuju formu u skladu sa kvalitetom koji poseduju, ako je to uopste moguce.

Znaci, ne bih ja bas bio siguran da Partizan mozda teoretski ne moze da napravi stetu Olympiacosu, koji takodje nista posebno ne igra. Ali, u ovom trenutku, u kom se sada Partizan nalazi, a to je povreda prvog playa, trenutni rezultati, atmosfera unutar kluba, nezadovoljstvo crnih igraca Obradovicem, desavanja u Partizanu van parketa, igre koje pruzaju, govor tela … sve to cini ovu jedinicu jos realnijom, sto misle i kladionice

IMG_9355.thumb.jpeg.8449eda8fae30410dbb410c5f3aaff40.jpeg

Olympiacos ne blista, imaju i oni povredjene igrace, i kod njih postoji nezadovoljstvo navijaca, ali ne bi kladionice bez razloga postavile kvotu na ovu jedinicu izmedju 1,18 i 1,20 a pocetna je bila 1,16 pre tri dana.

Ostajem pri stavu da je Euroleague zayebana za kladjenje, da i dalje mislim da Partizan potencijalno ima tim za bolji plasman na tabeli od trenutnog, mozda bih i ostavio neku mogucnost da je moguce da Partizan veceras napravi stetu, ali mislim da je za to potrebno da se desi jos deset stvari, i da se svih tih deset stvari nece desiti veceras.

Hteo sam da kazem, dobro sam razmislio, dobro sam se pripremio, pogledao sam na brzinu jos jednom neke utakmice ova dva tima, ne bih promenio misljenje do pocetka meca, ne bih ni stedeo sa uplatama, a ako se padne, onda neka se padne. Barem cemo igrati kao i ceo svet, bas kako prognoziraju i kladionice. A teorije kazu da su kvote samo vizuelni pokazatelj verovatnoce da ce se nesto desiti.

prije 20 minute, nenosk said:

Tu utječe ogroman broj faktora, a ti na to ne možeš ništa utjecati :)

Da ne ulazim u detalje — ako nemaš iskustva u ovom području, nećeš me razumjeti; ukratko i najjednostavnije dajem ti dva primera:
-gdje se nalazi server SvijetKladenja portala. Ako je server u Americi, a ti si na Balkanu, a neki član foruma živi u Kanadi, velike su šanse da će njegov post biti prije tvog — ne mora uvijek biti tako, ali su veće šanse. To se zove mrežna latencija.

-drugi primer je thread handling na serveru. Svaki post na tom portalu je na neki način zahtjev prema serveru da zabilježi tvoj post u temi "posljednja šansa". Kad server primi više zahtjeva u isto vrijeme (npr. preko skripte), bez obzira tko je poslao zahtjev, server te zahtjeve stavlja u red (queue) i obrađuje ih jedan po jedan na različitim threadovima...
I ima još stotinu drugih razloga na koje ne možeš utjecati :)

Želim jasno reći da sam protiv takvih stvari — skripti itd. Poanta ovog foruma je da imamo različite tipove i da prepisujemo tipove odavde, ALI na stvarne tikete uplaćene u kladionici, kako bi svatko od nas imao korist od vremena koje ovdje provodimo. A ne da si prepisujemo i ponavljamo iste utakmice u "posljednjoj šansi" i koristimo skripte — jer ako 10 ljudi ne uspijemo pronaći 10 RAZLIČITIH tipova s koeficijentom 1.20 za vikend, onda bismo svi trebali izbrisati račune s foruma.

Hvala ti doktore na odvojenom vremenu. Samo mi jos reci kako si uz svo ovoliko znanje toliko dugo trunuo u drugoj, amaterskoj.

A sto se tice ovoga drugoga, da si protiv scripte, to nas uopste ne interesuje. Ovaj Joker93 sto godina postavlja predloge u 0,8-oj sekundi, sada hocu malo i ja

@LeonardoDrugi sve ovo zbog jednog para u jednom kolu? Jos etiketirati kao prevaranta bez dokaza? Gospodski pitas da ti prepustim Olympiakos i tvoj je, kao i svaki puta do sad, nemam nista protiv jer nisam ni najmanje uvjeren u taj par danas i nebi ga odigrao ni sa tvojom karticom. Par za ovo kolo je odabran i nije Olympiakos :) 

prije 26 minute, LeonardoDrugi said:

Hvala ti doktore na odvojenom vremenu. Samo mi jos reci kako si uz svo ovoliko znanje toliko dugo trunuo u drugoj, amaterskoj.

A sto se tice ovoga drugoga, da si protiv scripte, to nas uopste ne interesuje. Ovaj Joker93 sto godina postavlja predloge u 0,8-oj sekundi, sada hocu malo i ja

Ma nema veze što radim privatno i ovo ovdje 🙂
I da budem iskren, bio sam sretniji u Drugoj ligi — ovdje je sve previše napeto, a tek je početak...
Bog zna što će biti u 5. i 6. mjesecu sljedeće godine..pustit ćemo skripte da ugasimo server, koristit ćemo Starlink za brži internet, ići ćemo kod vračara i gatača da nam daju prijedloge itd.. 🤠

prije 7 minute, nenosk said:

Ma nema veze što radim privatno i ovo ovdje 🙂
I da budem iskren, bio sam sretniji u Drugoj ligi — ovdje je sve previše napeto, a tek je početak...
Bog zna što će biti u 5. i 6. mjesecu sljedeće godine..pustit ćemo skripte da ugasimo server, koristit ćemo Starlink za brži internet, ići ćemo kod vračara i gatača da nam daju prijedloge itd.. 🤠

Ovo sto je previse napeto u prvoj, elitnoj je zbog mene.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Wrexham – Sheffield Utd. 26.12.2025. 18:30 Engleska, Championship Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 2,01 Wrexham je primio 8 golova u posljednjih šest utakmica i rijetko je uspijevao sačuvati mrežu netaknutom, što ukazuje na slabosti u obrani. Istovremeno, ostaju neporaženi u posljednjih osam domaćih ligaških utakmica, što sugerira da su sposobni doprinijeti ofenzivno. Sheffield United dolazi u snažnoj napadačkoj formi, postigavši 14 golova u posljednjih šest utakmica, u prosjeku 2,33 gola po utakmici. Napadačka učinkovitost gostiju u kombinaciji s obrambenim problemima Wrexhama snažno podržava hipotezu o više od 2,5 gola. Wrexhamu će zbog ozljeda nedostajati A. Cannon, D. Ward, J. Rodriguez i G. Thomason. Sheffield United je bez J. Shackletona i L. Barryja, ali njihovi nedavni brojevi postignutih golova ukazuju na to da i dalje mogu predstavljati veliku napadačku prijetnju.   Catanzaro - Cesena 27.12.2025 15:00 Italija, Seria B Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 2,31 Catanzaro je primio gol u 5 od posljednjih 6 utakmica, primivši 8 golova u tom razdoblju, što naglašava obrambene slabosti. Istovremeno, neporaženi su u posljednjih 5 domaćih ligaških utakmica, što sugerira da bi trebali doprinijeti i u napadu. Cesena je postigla 9 golova u posljednjih 6 utakmica, s prosjekom od 1,5 gola po utakmici, pokazujući dosljedan napadački učinak. Povijest međusobnih susreta između ovih momčadi vrlo je bogata golovima, s 24 gola u 6 susreta, što je prosjek od 4 gola po utakmici. Ova statistika snažno podupire hipotezu o više od 2,5 gola. Catanzaro će biti bez veznjaka M. Pompettija zbog slomljene tibije. Cesena će zbog suspenzije nedostajati veznjaci S. Bastoni i E. Adamo.   Sampdoria - Reggiana 27.12.2025 15:00 Italija, Seria B Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 2,22 Sampdoria se muči u obrani, primivši u 5 od posljednjih 6 utakmica i primivši 8 golova, što ukazuje na otvorenu igru. Neporaženi su u posljednje dvije domaće ligaške utakmice i obično doprinose napadu. Najnoviji međusobni susret s Reggianom završio je 2-2, što jasno ide u prilog scenariju s visokim brojem postignutih golova. Iako je Reggiana postigla samo 3 gola u posljednjih 6 utakmica, oslabljena obrana Sampdorije povećava njihove šanse za postizanje golova. Povijesno gledano, susreti između ovih momčadi u prosjeku postižu više od dva gola po utakmici, a nedavni sukobi prelaze granicu od 2,5 gola. Sampdoria će biti bez J. Ferrija, A. Riccia, N. Ioannoua i G. Altarea. Reggiani nedostaje veznjak C. Lima Pontes zbog suspenzije.
    • Leicester – Watford 26.12.2025. 16:00 Engleska, Championship Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 1,94 Utakmice Leicester Cityja u posljednje vrijeme bile su vrlo uspješne, s ukupno 25 golova u posljednjih šest utakmica, s prosjekom od 4,17 golova po utakmici. Sam Leicester je u toj seriji postigao 11 golova, ali nedavni poraz od 4-1 naglašava trenutne probleme u obrani. Watford je primio gol u pet od posljednjih šest utakmica, primivši osam golova, što ukazuje na kontinuiranu ranjivost obrane. Međusobni susreti između ovih momčadi obično su bogati golovima, s prosjekom od četiri gola po utakmici. Leicester će biti bez P. Dake, H. Winksa i H. Souttara, dok Watfordu nedostaju M. Doumbia, R. Vata, E. Kayembe i C. Wiley, što potencijalno oslabljuje obje obrane. Uzimajući u obzir napadački učinak Leicestera, obrambeni učinak Watforda i povijest s puno postignutih golova između timova, hipoteza o više od 2,5 gola čini se dobro potkrijepljenom.   Stoke - Preston 26.12.2025. 16:00 Engleska, Championship Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 2,13 Stoke City se u posljednje vrijeme muči u obrani, primivši u pet od posljednjih šest utakmica i dopustivši ukupno devet golova. Preston North End pokazuje slične probleme u obrani, primivši u svih prethodnih šest utakmica. Obje momčadi redovito dopuštaju šanse, što ukazuje na otvoreniju utakmicu. Preston dolazi s jakim gostujućim rezultatom protiv Stokea i neporažen je u posljednjih pet gostujućih ligaških utakmica, što sugerira napadačku namjeru gostiju. Stoke će biti bez braniča J. Tchamadeua, dok će Prestonu nedostajati W. Keane, L. Gibson, J. Seary i J. Thompson, što dodatno slabi njihovu obrambenu strukturu. S obzirom na to da obje momčadi konstantno primaju golove i nedostaju im ključni igrači, podaci podržavaju očekivanje više od 2,5 gola.   Modena - Monza 26.12.2025. 17:15 Italija, Seria B Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 2,49 Modena je postigla 6 i primila 7 golova u posljednjih šest utakmica, što ukazuje na utakmice s prilično otvorenom ravnotežom. Monza pokazuje jaču napadačku formu, postigavši 10 golova, a primivši 6 u istom razdoblju, što je istaknuto nedavnom pobjedom od 4-1 nad Carrareseom. Kombinacija Monzine napadačke učinkovitosti i obrambenih slabosti obje momčadi ukazuje na utakmicu s nekoliko prilika za postizanje golova. Modena je također bez pobjede u posljednje tri domaće ligaške utakmice, što bi ih moglo potaknuti na proaktivniju igru. Iako Monza nije pobijedila u posljednje dvije gostujuće utakmice, njihova napadačka igra ostaje konzistentna. Gostima će zbog ozljede nedostajati Omari Forson i Valentin Antov, dok je Pedro Obiang suspendiran. Sveukupno, nedavna statistika i izostanci u momčadi podržavaju očekivanje više od 2,5 gola.
    • Sretan Božić i sve najbolje! Danas je naravno ponuda izuzetno siromaštna ali tko se želi zabavljati sa nekim listićem uz blagdanski ručak moja sugestija je igranje overa kod bet365 u NBA-u na nižim granicama. NBA je prvo show business a onda sve ostalo, a kako je Božić i blagdansko raspoloženje za očekivati je slabe obrane i run and gun košarku koja bi, osim ako ne budu izuzetno neprecizni i neefikasni, trebala rezultirati sa većim brojem poena. 
    • Sretan i blagoslovljen Božić svim članovima Svijetkladjenja foruma! Želim vam puno zdravlja, mira, sreće i uspjeha, kako u privatnom životu, tako i u klađenju. 🎅🎁
    • Sretan i blagoslovljen Bozic svima koji ga slave uz najljepse zelje😀😀😀Mir,ljubav i radost...
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use