Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 8.11.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.jpg1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Subota2.jpg2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota3.jpg3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Subota4.jpg4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Subota6.jpg6.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 6.11. u 21:06 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Hej ekipa, šta danas radimo sa Bayernom?

Bayern ove sezone igra na nevjerovatnom nivou – 19 utakmica (računajući i prijateljske) i čak 19 pobjeda. Posljednji duel protiv PSG-a bio je vjerovatno i najteži ispit do sada. Poveli su 2:0 u prvom poluvremenu, zatim čitavo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje, ali su ipak uspjeli slaviti 2:1. Impresivno je blaga riječ.

Bayern sada ide u goste Union Berlinu, zatim dočekuje Freiburg, prije velikog okršaja u Londonu protiv Arsenala – i iskreno, teško mi je vidjeti da njihov pobjednički niz stane prije tog meča s Arsenalom.

Ulazimo u reprezentativnu pauzu, tako da Bayern nema prostora niti razloga za odmor ključnih igrača. Očekujem da će danas krenuti agresivno od starta i riješiti utakmicu u svoju korist.

Lično, i danas ću podržati Bayern. Union Berlin igra toplo-hladno, a protiv jačih ekipa izgledaju vrlo ranjivo. Borussia ih je dobila 3:0, Hoffenheim im je dao 4 u gostima, Frankfurt 3 (iako su tu utakmicu dobili zahvaljujući 4 postignuta gola), Leverkusen rutinski 2:0, čak ih je i Werder savladao 1:0.

Sve u svemu, mislim da će ovo za Bayern biti “plitak potok” u odnosu na formu u kojoj se nalaze.

Arsenal

Arsenal je također u monstrioznoj formi – 10 utakmica, 10 pobjeda. Još impresivniji je podatak da su u tih 10 utakmica primili samo jedan gol (protiv Newcastlea 28.09.), a u posljednjih 8 utakmica imaju 8 clean sheetova. Izgleda da je Arteta napokon posložio kockice – ekipa ima širinu, ne oslanjaju se više na 2 igrača, a i klupa daje doprinos.

Danas gostuju Sunderlandu, koji stoji savršeno – četvrto mjesto, 18 bodova iz 10 kola. Pratio sam ih protiv Chelsea i Uniteda – teško da imaju nešto više od borbe za sredinu, a lično mislim da će sezonu završiti u donjem dijelu tabele.

Arsenal ima nekoliko povrijeđenih, posebno će faliti Gyökeres u vrhu napada, te Odegaard i Martinelli koji već neko vrijeme vuku povrede.

Ipak, ne vidim realan scenario gdje Sunderland dobija ovaj meč. X2 je po meni najsigurnija opcija, a vrlo izgledno su i Arsenal dobija barem jedno poluvrijeme ili čista dvica.

Atletico Madrid – Levante

Levante će, po svemu sudeći, ove sezone voditi tešku borbu za opstanak – ponajviše zbog očajne odbrane. Primali su golove od gotovo svih ekipa sa kojima su se susreli: Alaves (2), Barcelona (3), Elche (2), Betis (2), Girona (0), Real (4), Oviedo (0), Leganes (3), Rayo (3), Mallorca (1), Orihuela (3), Celta (2).

Ovo što Girona nije dala gol, došlo je samo zato što su od 30. minute igrali s igračem manje, a od 46. minute čak s dva igrača manje.

Atletico je sezonu otvorio loše – poraz od Espanyola, pa 1:1 protiv Elchea i Alavesa – ali nakon toga su se stabilizovali i trenutno su četvrti sa 22 boda. Imaju 3 manje od Barcelone i 8 od Reala.

Po meni, Atletico može i mora bolje ove sezone, a ovi rani kiksevi su im samo zakomplikovali situaciju.

Sada kada ekipa izgleda kompaktnije i organizovanije, očekujem da Atletico kod kuće dobije Levante. Kec je za mene najrealniji ishod, čak za mene je bio jedan od top 3 prijedloga za posljednju šansu.

Još par susreta vrijednih spomena:

• Al Nassr bi trebao do pobjede, uz vrlo izgledna 3+ gola
  • AC Milan igra samo jednu utakmicu sedmično i ne bi smio imati problema protiv Parme, iako ih je čak i Pisa iznenadila u istom scenariju
  • Manchester United – Tottenham: očekujem atraktivnu utakmicu s dosta prilika i, nadam se, golova
  • Chelsea – Wolves: također bih  igrao na golove
  • Sporting bi trebao rutinski uzeti bodove protiv Santa Clare

Ja bih danas izdvojio dve utakmice, i to jednu za kladjenje pre pocetka meca, a to su neki golovi na mecu Hoffenheim vs Leipzig, a kroz live kladjenje bih izdvojio neko cekanje da utakmica malo prodje izmedju Juventusa i Torina.

Hoffenheim vs Leipzig

Prvo da kazem da je ovaj Hoffenheim seoski klub koji se pre desetak godina izdigao zahvaljujuci jednom coveku, svom vlasniku. Sa druge strane imamo obicnu plastiku koja pravi cuda zahvaljujuci kompaniji Red Bull. Ovaj Hoffenheim vec godinama sara po Bundesligi, ali ne ispada, pa je jednom na dnu, pa onda pri vrhu, pa onda u sredini, pa onda u zoni ispadanja, a ove sezone je izgleda doslo vreme da opet budu u vrhu. Kod kuce imaju tri poraza i jednu pobedu, ali zato na strani jos nijednom nisu izgubili, imaju pet pobeda i dva X-a. A kako tek igraju pogledajte ovde

IMG_9369.thumb.jpeg.3266b3d0739b23f15a00109624665a48.jpeg

Sa druge strane imamo ovaj plasticni Leipzig, koji mene osobno iz godine u godinu yebe i ne vadi u kockanju. Kada imaju sezonu u kojoj daju po deset golova na utakmicama, ja ih uopste ne igram, a kada se vuku po terenu sa bolom u qurcu, kao prosle godine, nisam propustio ni jedan over golova na njihovim utakmicama, gde sam doziveo pravi bankrot kladeci se na njihove golove.

Ono sto najvise volim jeste kladjenje na ekipe koje igraju jednom sedmicno, koje su nemacke ekipe, koje imaju malo neresenih ishoda u sezoni, i koje imaju malo undera u sezoni.

E pa, evo ih, to su ove dve ekipe. Nijedna ne igra evropska takmicenja, obe su nemacke ekipe, Leipzig ima samo jedan X u sezoni (sa Dortmundom), Hoffenheim ima samo dva X-a, ali na strani, dok obe ekipe zajedno imaju u sezoni tek dva undera 0-1 gola na utakmicama, a odigrali su ih ukupno 22

Hoffenheim ima ove sezone cak osam teskih overa 2,5 gola na utakmicama, a Leipzig sedam, a zajedno imaju neverovatnih devetnaest overa 1,5 gola na utakmicama.

Naravno over 1,5 gol na ovoj utakmici je kvotiran sa 1,12  dok je over 2,5 gola kvotiran sa 1,40 ali koliko biste vi zeleli da su kvote na ovakvim timovima?

Juventus vs Torino

Ne bih voleo da neko od kolega sa Foruma ne zna da je Torino sedam puta bio prvak Italije, da ima neverovatnu istoriju, i posebno mesto u istoriji italijanskog fudbala. Treba znati i da za italijane Torino nije Torino, vec Grande Torino, sto bi znacilo veliki, poseban klub. Cak nije ni sigurno da u Torinu Juventus ima vise navijaca, a ako ih i ima, sigurno je da u gradu Torino Juve nije voljeniji od gradskog rivala. Torinski derby nikada nije bio obican derby, ali ni vremena nisu nikada bila ista. 
Danas bih preporucio alternativno kladjenje. Prvo bih preporucio da se pre utakmice, uplati neka sitnina na X, nereseni ishod, pa onda da se gleda utakmica obavezno, pa onda da se ceka i gleda istovremeno, pa onda u jednom trenutku kada se kvota na jedinicu na Juve priblizi kvoti 2,00 onda da se na brzinu podigne neki kredit u banci i sto brze uplati ta jedinica, pa ako Juve povede, a ne znam kako, onda odmah, na brzinu, kao kada petkom postavljate predloge u Poslednjoj Sansi, obavezno uplatiti opet na X, nereseni ishod.

Na taj nacin cete igrati prakticno duplu sansu 1X, ali ne kao seljaci kroz kvoticu od 1,08 nego ce vam biti svejedno kako ce se utakmica zavrsiti, samo da Juve ne izgubi.

A kada, u kom minutu, ili delu utakmice, sve to da radite, pitate se, zar ne?

E pa yebi ga, to je talenat, suvi talenat, osecaj, neko znanje, neki smisao za kockanje … to ili imate u sebi ili nemate.

Pozz ekipa

Evo na brzaka sada pa mozda kasnije neka analiza:

Como cagliari kartoni pratite live sudija nije los nit dobar ali obe ekipe grube prave po 16 favlova na utakmicu prosjek kartona ekipa skoro 2.5 znaci po statistiki ovo mora u najmanje 4 kartona brez problema kvote za over 2.5 kartona tu negdje oko 1.17 a kvota za over 3.5 je oko 1.5 ako stavite como over 1.5 kartona kvota 1.6 a cagliari 1.36 sam birajte sta cete ili samo krenite dalje ko da se nista nije dogodilo ja cu sigurno pratit live i cekat da neko zabije pa mozda nece bit kartona do 30min pa ulovit nesto a prije utakmice vuce me samo zbog kvota over como 1.6

Onda Alaves over 1.5 kartona isto cekat live da vidim kako ce utakmica bit ali ocekujem prolaz

Pratit veronu, pa onda chelsea over 1.5 gola ovome krsu od ekipe wolfsa i lever kod kuce over 1.5 gola obe kvote 1.45+ pa arsenal a da ne pricam da ce na utakmici Parma Milan pasti over 1.5 gola a kvota pazite oko 1.3!!!!!

Chelsea - Wolves 1 (1.40) bet365

Chelsea se nakon neugodne blamaže protiv Sunderlanda brzo oporavio, protiv Tottenhama su slavili 1:0 golom Joaa Pedra. Plavci su dominirali u toj utakmici sa deset udaraca u okvir gola.

Wolvesi ove sezone prolaze kroz pravu noćnu moru, još uvijek nemaju pobjedu, a težak poraz kod Fulhama (0:3) bio je kap koja je prelila čašu. Trener Pereira je otišao, sada ih vodi Robert Edwards, ali s obranom koja prima gol na svakom koraku, dolazak u London neće biti nimalo lagan.

S obzirom na nedavnu golijadu u Carabao Cupu (4:3 za Chelsea) i očitu ranjivost Wolvesove obrane, očekuje se nova utakmica s puno pogodaka. Chelsea je favorit i sve osim njihove uvjerljive pobjede bilo bi pravo iznenađenje.

Screenshot_21.jpg

(Koeficijenti 8.11. u 11:06 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use