Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Cetvrtak, 27.11.2025 (Dnevna Tema)

LeonardoDrugi

Recommended Posts

Hej @mesrine

Da li se slazes da ti nijedna zena na svetu ne moze priustiti onakvu erekciju, i ovakav orgazam, kao kada vidis u Poslednjoj Sansi da  kolegi furyshaa ManCity ne samo da nije pobedio, vec nisu bili u stanju da uguraju barem jedan gol, da kolega vjekos promasi vec treci put u poslednjih pet kola, da Forzi Italia Eintracht primi tri komada, a ne postigne nijedan, i da kolegi zmaj6 Minnesota izgubi u produzecima. 
I to sve u jednom kolu.

A ti si za to vreme, prepisao od mene jedinicu kao kuca na Panathinaikos. I jos uz to necemo vise morati da gledamo Obradovica na klupi.

E to se zove erekcija, e to je pravi orgazam, kada pocnes ubrzano da dises, da ti srce ubrzano kuca, i da pocnes da gubis razum od uzbudjenja.

Sada ce biti najveci problem, ko ce docekati petak da administratori izbace tabele, i jednu i drugu.

prije 16 minute, LeonardoDrugi said:

Hej @mesrine

Da li se slazes da ti nijedna zena na svetu ne moze priustiti onakvu erekciju, i ovakav orgazam, kao kada vidis u Poslednjoj Sansi da  kolegi furyshaa ManCity ne samo da nije pobedio, vec nisu bili u stanju da uguraju barem jedan gol, da kolega vjekos promasi vec treci put u poslednjih pet kola, da Forzi Italia Eintracht primi tri komada, a ne postigne nijedan, i da kolegi zmaj6 Minnesota izgubi u produzecima. 
I to sve u jednom kolu.

A ti si za to vreme, prepisao od mene jedinicu kao kuca na Panathinaikos. I jos uz to necemo vise morati da gledamo Obradovica na klupi.

E to se zove erekcija, e to je pravi orgazam, kada pocnes ubrzano da dises, da ti srce ubrzano kuca, i da pocnes da gubis razum od uzbudjenja.

Sada ce biti najveci problem, ko ce docekati petak da administratori izbace tabele, i jednu i drugu.

U pravu si kolega :D nema te zene ili zena koje bi mogle to zamjeniti. 

Ja sam prepisao tvoj tip, tako je, ali sloziti ces se da je i to zapravo odabir, i to tezak odabir jer ja najvise vjerujem sebi, a u druge povjerenje tesko stjecem a vrlo lako ga gubim. Nisam ja tvoj tip uzeo samo sto sam znao da ces ga ti postaviti, nego sam se naravno i informirao te tako potvrdio da je sve ono sto sam citao od tvojih informacija istina i da tu tip nije upitan, a sada kad vise nema Obradovica jasno je sve. Zapravo, ono sto me prvo odmaknulo od nogometnih tipova je to da sam nekako njusio iznenadenja i lude padove, previse mi je sve dobro izgledalo i mislim si pa zasto ja stvarno ne bih isao opet sa kosarkom, sve je tu, svi elementi, i eto tako sam izabrao te mozda izbjegao pad kao i nedavno kada sam na temelju informacije iznutra (nije igrao Sisko) uzeo hendikep kontra Cibone i prosao.

Tako da, da, orgazam je tu, pogotovo nakon sto me doticni koji je jedini pametan medu nama u drugoj ligi prozivao racunajuci da je moj tip sa kartonima na Austrija-BiH gubitan, a poslije nakon potvrde nista, niti priznanje ni isprika, al nema veze :D.

U toku dana mozda bude i koji tip/analiza za danas

Za one kolege sa Foruma kojima je ostalo barem nesto novca u banci, jedino bih preporucio utakmicu G.A.Eagles vs Stuttgard i to kada su u pitanju golovi, ali samo neke pilicarske kvotice, kao na primer da Stuttgard daje gol na utakmici po 1,10 ili over 1,5 gola na utakmici po 1,16.

Pomenuo bih i ekipu Bologne koja odlicno igra, koja je odlicno poslozena, koja je lagano dobila Napoli kod kuce, i koja odlicno stoji na tabeli italijanskog prvenstva i jos bolje igra.

U lLigi Evrope Bologna nije nista posebno pokazala, ali me sada mrzi da pisem zasto nisu. Ne igra mi se jedinica jer o Salcburgu nista ne znam, a veoma mi se igra da Bologna nece danas izgubiti, a posto to ne moze da se igra kroz duplu sansu 1X, a moze ako odigrate odvojeno, onda slobodno zaboravite ovaj post.

Post sam napisao bez nekog entuzijazma, vec tek da nesto napisem u Dnevnoj Temi, posto mi je sedmica pocela time da gradjani nisu mogli ni do gola, jer je Guardiola mislio da su rezerve ljudi, a zavrsila se golom Atletica u 90 plus trecem gde su mi ukrali sto miliona na X-u, neresenom ishodu.

A izmedju ta dva fijaska, dosla je goleada na utakmici Arsenal vs Bayern, pa neka vam danas analizu napisu Guardiola i crni trener na klupi Bayerna.

I samo jos da napisem samome sebi, nesto oko ovog cekanja X-a na utakmici. 
Uopsteno gledajuci, u tom hororu zvanom cekanje da neka ekipa odigra X na utakmici, postoji pedeset losih stvari, i samo jedna pozitivna stvar.

Pozitivna stvar jeste uzbudjenje da nesto cekate, gde su vece sanse da se ne desi ono sto cekate, ali barem znate da ce sigurno kad-tad doci ono sto cekate.

Pod uslovom, da pre toga ne zavrsite u bolnici ili ludnici.

Ali, pravi horor je ipak CashOut pa ovde stvarno moram malo da se zaustavim.

X-eve na utakmicama sam cekao vec sto puta, i uglavnom je uvek bilo isto, lakse je cekati Georginu Rodrigues da se razvede od Ronalda, nego docekati X gde obe ekipe napadaju kako-tako.

Ali svo to cekanje je prava decja igra naspram CashOuta koje kladionice nude kada vam treba X.

Ako na primer cekate milion necega, neka bude, na primer, milion engleskih funti, gde cekate samo X u singlu za milion funti, ai trenutni rezultat je 0:0 i u toku je 75-ti minut utakmice, kladionice u tom trenutku traze da vi njima platite CashOut, yebem li im majku. A onda, na primer, dodje osamdeset i neki minut, a kladionice vam na manje od desetak minuta do kraja utakmice nude, na primer 200.000 funti, a vi cekate milion.

Znaci, ako sacekate jos deserak minuta, mozda cete moci da kupite pet manjih stanova u Dubrovniku, najlepsem gradu na svetu, a ako necete da cekate, kladionice vam nude da vas isplate deset minuta pre kraja, tako da mozete da kupite samo jedqn stan u Dubrovniku.

I onda vi kazete sebi, “dobro cekacu jos samo malo, valjda ce se kladionice smilovati” a ono kladionice u 85-om minutu pri rezultatu 0:0 na milion engleskih funti , oni nude kroz CashOut na primer 280.000£
Tako sam ja juce na samo nekoliko minuta pre kraja regularnog dela utakmice izmedju Atletico Madrida i Intera pitao kladionice koliko bi mi dali novca kroz CashOut a da se ne ljute sto ih pitam, gde je trenutni rezultat bio 1:1 na samo nekoliko minuta pre kraja.

Dok su se oni izmedju sebe dogovorili, pa dok su se smilovali da odgovore, Gimenezzzzzzzz je dao gol u 90 plus trecem, i posle se vise nisu ni javljali da bilo sta ponude.

Hteo sam da kazem da nikada ni ne pokusavate da trazite CashOut ako cekate X na utakmici, cak i ako je nereseno, a regularno vreme vec isteklo, jer cete prvo naljutiti kladionice, a drugo, za njih nista ne znaci sto je trenutno nereseno, ako ima makar i sedam sekundi jos da se igra, i uopste se ne zayebavam, potpuno sam ozbiljan.

X je nezahvalan jer nemaš mira do zadnjeg zvižduka suca. Nerijesenih je oko 30 posto,ali ih nitko ne igra samostalno ili vrlo rijetko ,kad shvatimo da netko nema X. Liverpul u prvenstvu nema X. Bayern ga je odigrao s Freiburgom,Real takodjer s nekom lijevom ekipom. Možda na kraju,ako je x u 85.minuti,braniti ga s dvoznakom 1 ili 2,ali i tu malo love daju. Leo reče da lakše dočekati Ronaldov razvod,ali bit će i to teško jer tek se sad službeno vjenčavaju.  Ali jedino je sigurno da će i Inter i Liverpul odigrati X,ali je li to u sljedećem kolu ili 38.kolu prvenstva nitko ne zna,a babe Vange više nema,a Nostradamus nije pisao o nogometu.

prije 11 minute, pena29 said:

X je nezahvalan jer nemaš mira do zadnjeg zvižduka suca. Nerijesenih je oko 30 posto,ali ih nitko ne igra samostalno ili vrlo rijetko ,kad shvatimo da netko nema X. Liverpul u prvenstvu nema X. Bayern ga je odigrao s Freiburgom,Real takodjer s nekom lijevom ekipom. Možda na kraju,ako je x u 85.minuti,braniti ga s dvoznakom 1 ili 2,ali i tu malo love daju. Leo reče da lakše dočekati Ronaldov razvod,ali bit će i to teško jer tek se sad službeno vjenčavaju.  Ali jedino je sigurno da će i Inter i Liverpul odigrati X,ali je li to u sljedećem kolu ili 38.kolu prvenstva nitko ne zna,a babe Vange više nema,a Nostradamus nije pisao o nogometu.

… bit ce i to tesko jer se Georgina i Romaldo tek sad sluzbeno vjencavaju …”

I Schweinsteiger i Ana Ivanovic su bili sluzbeno vencani. Pravili svadbu veka u Veneciji. Blokirali pola grada, a od slika na Instagramu nisi mogao da zivis od njih.

A pogledaj sada doktora Schweinsteigera na slici

IMG_8329.thumb.jpeg.be8ad84d005170522908120846e09638.jpeg

Za kolege sa Foruma koji imaju manje od dvanaest godina, ova dama sto jase Schweinsteigera na slici, nije Ana Ivanovic.

Supruge nikada ne jasu ovako dobro. Ovako lepo moze da jase samo tudja zena, a ne sopstvena.

Ko nikada nije bio u sekti, ili nije ni cuo sta znaci sekta, moze uzivo da se ukljuci u program.

Partizanova sekta je upravo blokirala beogradski aerodrom i pola Beograda ceka sultana, ne dozvoljavajuci mu da napusti Partizan.

Pogledajte vi ove scene

IMG_9534.thumb.jpeg.12c98aa161c7b86c347165a1b015306f.jpeg

IMG_9535.thumb.jpeg.aef92c3dcb3b4877c8bd9874e05b8081.jpeg

IMG_9536.thumb.jpeg.cd344753003155fd832808032b429c0e.jpeg

Izvinjavam se Hajduku, izvinjavam se svim splicanima, izvinjavam se Dalmaciji, izvinjavam se otrovu sto sam tu rec upotrebljavao u kontekstu Hajduka.

Povlacim sve postove u kojima sam se podsmevao Hajduku i duboko se izvinjavam svima iz Splita ili Hajduka ako sam nekome povredio osecanja ili ako sam nekoga uznemirio.

Vi, hajdukovci i splicani ste prave male mace naspram ove sekte.

Ako je neko od kolega sa Foruma vec na aerodromu, neka pita sultana u moje ime, da li ce kada se vrati, i dalje onako lepo da igraju zavrsnice utakmica, i hoce li i dalje onako lepo da unose loptu iz auta.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use