Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Primera

Petak2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Petak3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak5.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Petak6.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 22.1. u 22:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno
prije 3 sati, AC28rm1 said:

Orléans - Sochaux
23.01.2026 19:30
Francuska National 1
Tip: VIŠE OD 2,5 gola
Kvota: 2,15
Sudar između US Orléansa i FC Sochauxa ukazuje na napadački orijentiranu igru, što potkrepljuje nekoliko ključnih statistika. Orléans je postigao 20 i primio 26 golova u 16 utakmica, što rezultira prosjekom od gotovo 2,9 golova po utakmici, dok njihovi domaći susreti u prosjeku postižu čak 3,125 golova. Osim toga, 48% utakmica Orléansa završava iznad granice od 2,5 gola, što naglašava njihov otvoreni stil igre i obrambenu ranjivost. Sochaux, iako obrambeno čvršći, i dalje je postigao 23 gola i ostaje jedna od produktivnijih napadačkih momčadi u ligi. Međusobni susreti između ovih momčadi u prosjeku postižu 2,5 gola, a u posljednjem susretu postignuto je pet golova. Nema ozlijeđenih igrača ni na jednoj strani, što objema momčadima omogućuje da izvedu svoje najjače postave. Kombinacija Orléansovih domaćih utakmica s puno postignutih golova i Sochauxove napadačke učinkovitosti podržava hipotezu o više od 2,5 gola.

Malaga - Burgos
23.01.2026 20:30
Španjolska, Segunda Division
Kvota: 2,65
Sudar Málage i Burgosa predstavlja nekoliko pokazatelja koji upućuju na susret s više postignutih golova unatoč skromnim povijesnim brojkama međusobnih susreta. Málaga je zabila u posljednjih osam utakmica i trenutno je u nizu od pet pobjeda, ostajući neporažena u prethodnih sedam domaćih ligaških utakmica. Međutim, u obrani je Málaga primila gol u pet od posljednjih šest utakmica, što sugerira ranjivost u obrani. Burgos u posljednje vrijeme obično igra utakmice s manje postignutih golova, ali i dalje u prosjeku postižu jedan gol po utakmici i mogu iskoristiti obrambene slabosti. Ključni faktor je opsežan popis ozljeda Málage, s Luismijem Sánchezom, Ramónom Enríquezom, Darkom Brasancom, Víctorom Garcíom, Danijem Sánchezom i Álexom Pastorom koji su svi nedostupni, što bi moglo značajno poremetiti njihovu obrambenu strukturu. Burgosu nedostaje napadač M. Mejia, ali Málagina napadačka konzistentnost i domaća dominacija i dalje bi mogli nametnuti otvorenu utakmicu. Uzeti zajedno, trenutna forma, obrambeni izostanci i Málagin ofenzivni zamah podržavaju hipotezu o više od 2,5 gola.

Carrarese – Empoli
23.01.2026. 20:30
Italija, Seria B
Kvota: 2,24
Utakmica Carrarese protiv Empolija pokazuje nekoliko pokazatelja koji podržavaju hipotezu o više od 2,5 gola. Carrarese je postigao 9 golova u posljednjih šest utakmica, u prosjeku 1,5 gola po utakmici, i ostao je neporažen u posljednje četiri domaće ligaške utakmice. Njihova napadačka namjera bila je očita u nedavnoj pobjedi od 2-1 u gostima protiv Avellina. Empoli se mučio u napadu, postigavši samo 4 gola u posljednjih šest utakmica, ali su u tom razdoblju primili 7 golova, što ističe obrambene slabosti. Uzvratni susret ranije ove sezone završio je neriješeno 2-2, jasno pokazujući golgeterski potencijal ovog susreta. Carrarese ne izvještava o ozljedama igrača, dok će Empoli biti bez napadača Pietra Pellegri zbog ozljede križnih ligamenata. Uzeti zajedno, Carrareseova domaća forma, Empolijevi obrambeni problemi i golgeterska povijest u međusobnim susretima sugeriraju jake argumente za više od 2,5 gola.

Objavljeno

Inter - Pisa 1/1 (1.57) bet365

Inter se vraća obavezama u Serie A nakon domaćeg poraza od Arsenala u Europi, a na San Siru ih čeka na papiru znatno lakši zadatak protiv ugrožene Pise. Nerazzurri su prošlog vikenda pobijedili Udinese i zadržali tri boda prednosti na vrhu ljestvice, uz čak osam pobjeda u posljednjih devet ligaških susreta. Kod kuće su posebno uvjerljivi. U šest od zadnjih osam domaćih utakmica postizali su najmanje dva gola.

Momčad Cristiana Chivua ove sezone dominira i u statističkim kategorijama: Inter ima najviše “clean sheetova” (11) te daleko najviše kreiranih velikih prilika (82), dok nijedan drugi klub nije prešao brojku 55. Pisa u tom segmentu znatno zaostaje, ali obrambeno djeluje ranjivo u gostima, primili su dva ili više pogodaka u sedam od zadnjih devet gostujućih ligaških utakmica.

Ipak, gosti nisu bezopasni izvan svog stadiona. Pisa je zabila gol u šest od zadnjih sedam gostovanja, a čak 14 od svojih 16 ligaških pogodaka postigli su upravo na strani. Prošlog kola izvukli su 1:1 protiv Atalante, čime su došli do već 11. remija ove sezone, najviše u ligi.

Očekuje se rutinska pobjeda Intera iz prvog poluvremena 1/1 po kvoti 1.57 u bet365 kladionici. Sretno!

Screenshot_3.jpg

(Koeficijenti 22.1. u 23:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Objavljeno

Dnevna tema bez Lea je kao Mercedes bez trokrake zvijezde. Čak me čudi kako nije komentirao kako je u drugoligaškom blatu palo čak 6-7 igrača  i to od 2.do 10. mjesta!

Zna li netko,je li Brahim Diaz namjerno fulao panenku u finalu Afričkog kupa?

I tko se uopće usudi pucati panenku u finalu,osim Antonina Panenke?

Objavljeno

…  cak me cudi kako nije komentirao kako je u drugoligaskom blatu palo cak 6-7 igraca i to od 2. do 10. mjesta …”

U zalosti sam, drugi dan.

A mislim da necu ni izlaziti iz zalosti do kraja zivota, kada vidim ko je sve ispred mene na tabeli.

Cak i da su svi iz drugoligaskog blata promasili, ne bi uspeli da me izvuku iz zalosti.

Paris dobije Zvezdu u Euroleague, i onda nakon toga, sve redom izgubi, Lecce uzme bod Juventusu, i onda nikome vise, Valencija dobije Zvezdu u Beogradu, i onda izgubi pet narednih utakmica.

Bayern odigrao 29 utakmica u sezoni  i sve prodju u teskom overu 2,5 gola na utakmici, a samo protiv Royal Uniona dodje under zbog promasenog penala.

I jos vidim, zbog nadprirodnih moci koje posedujem, kako mi se unkdy, Fitoz, Fic i Joker93 smeju u lice.

Dodajte mi samo dva promasena penala Juventusa u sred Torina i Bayerna u sred Munchena, protiv Leccea i Royala eeeeej, u tabeli prve, elitne, pa da vidite kako ce ovi cirkusanti ispred mene da postavljaju predloge kada su pod pritiskom.

Ovog unkdy-a nigde nema na tabeli prve, elitne deset godina, i sada je on najbolji … ccccc

Objavljeno
prije sat vremena, LeonardoDrugi said:

…  cak me cudi kako nije komentirao kako je u drugoligaskom blatu palo cak 6-7 igraca i to od 2. do 10. mjesta …”

U zalosti sam, drugi dan.

A mislim da necu ni izlaziti iz zalosti do kraja zivota, kada vidim ko je sve ispred mene na tabeli.

Cak i da su svi iz drugoligaskog blata promasili, ne bi uspeli da me izvuku iz zalosti.

Paris dobije Zvezdu u Euroleague, i onda nakon toga, sve redom izgubi, Lecce uzme bod Juventusu, i onda nikome vise, Valencija dobije Zvezdu u Beogradu, i onda izgubi pet narednih utakmica.

Bayern odigrao 29 utakmica u sezoni  i sve prodju u teskom overu 2,5 gola na utakmici, a samo protiv Royal Uniona dodje under zbog promasenog penala.

I jos vidim, zbog nadprirodnih moci koje posedujem, kako mi se unkdy, Fitoz, Fic i Joker93 smeju u lice.

Dodajte mi samo dva promasena penala Juventusa u sred Torina i Bayerna u sred Munchena, protiv Leccea i Royala eeeeej, u tabeli prve, elitne, pa da vidite kako ce ovi cirkusanti ispred mene da postavljaju predloge kada su pod pritiskom.

Ovog unkdy-a nigde nema na tabeli prve, elitne deset godina, i sada je on najbolji … ccccc

I usprkos svemu,opet igraš Bayern over 2,5. Osvetničko kladjenje?

Pored tolike ponude. Možeš naći negdje Obrane,tip 12.

Objavljeno

Inter gubi 0-2 doma od predzadnjeg koji ima samo jednu pobjedu. Zna li itko je li ovo normalno ili nas kladuše zahebavaju?Ako i prodje,zar treba toliko nerviranja za ovakav par i svaki put slično mučenje!!! 

Objavljeno
prije 1 sat, pena29 said:

Inter gubi 0-2 doma od predzadnjeg koji ima samo jednu pobjedu. Zna li itko je li ovo normalno ili nas kladuše zahebavaju?Ako i prodje,zar treba toliko nerviranja za ovakav par i svaki put slično mučenje!!! 

Kakav preokret. I ne samo to nego su gubili 2:0 do 39' minute da bi na poluvremenu vodili. Ne pamtim da sam takav preokret vidio u 6 minuta, tko je igrao 1/1 može skakati od sreće. :D

Lako @furyshaa koji je svoj tip, koji nas je pola htjelo postaviti, pogodio. Svaka čast! Mi sad moramo čekati vikend i nadati se da polazu... 

Objavljeno
Just now, Goksim said:

Kakav preokret. I ne samo to nego su gubili 2:0 do 39' minute da bi na poluvremenu vodili. Ne pamtim da sam takav preokret vidio u 6 minuta, tko je igrao 1/1 može skakati od sreće. :D

Lako @furyshaa koji je svoj tip, koji nas je pola htjelo postaviti, pogodio. Svaka čast! Mi sad moramo čekati vikend i nadati se da polazu... 

Live na 0-2 je bio 3,10 koef. na Inter.Obicno ne ulazem puno ali ovo bilo izvrsno za uzeti???

Objavljeno
prije 1 minutu, Marko15 said:

Live na 0-2 je bio 3,10 koef. na Inter.Obicno ne ulazem puno ali ovo bilo izvrsno za uzeti???

Mogao si i hendikep odigrati kako je završilo! Ali svaka čast, trebalo je to uplatiti na 0:2. Nadao sam se preokretu ali nisam očekivao da će utrpati tri gola već do poluvremena i da ćemo nakon 0:2 svejedno vidjeti 1/1.

Objavljeno
prije 5 minute, Goksim said:

Furishaa pada tek svaki 13.put u prosjeku. Ovo je njegova godina. Teško da može prokockati ovu prednost,pogotovo što ima najbrži prst,da se izrazim terminom iz Milijunaša.

Ovim putem mogu unaprijed čestitati promociju u eltno društvo prve lige.

Objavljeno
prije 2 minute, pena29 said:

Furishaa pada tek svaki 13.put u prosjeku. Ovo je njegova godina. Teško da može prokockati ovu prednost,pogotovo što ima najbrži prst,da se izrazim terminom iz Milijunaša.

Ovim putem mogu unaprijed čestitati promociju u eltno društvo prve lige.

Simpatiziram sve kolege iz i prve i druge lige.Svi se trude naci kvalitetan par i treba to cijeniti.U realnom kladenju padovi (i gubitak novaca) su teski i bolni i zato mi je drago kad prodju parovi koji su predlozeni.Sretno svima za vikend u kladenju.

Objavljeno

Kolege, kolege, ne trčimo pred rudu, najzanimljiviji dio tek ide i svašta može da se desi. Pa pogledajte samo kolegu mesrine, već ušao u prvu bio a sada daj Bože na sredini tablice da završi kako je krenuo.

Srećom, svi smo u bod dva tako da je svako kolo odlučujuće :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use