Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 25.03.2015.

canca

Recommended Posts

Kako nisam tu ujutro, otvaram temu i ostavljam koji prijedlog (jako je moguće da se nešto ovih parova igra i u četvrtak jer još nema rasporeda)

Hewitt-Belluci 2 1.85 (Premier, Marathon)
Iako je Belluci u jako lošoj formi mislim da bi mogao ovo dobiti, Hewitt je skroz izvan natjecateljske forme, i sam je rekao da je ove sezone fokus samo na Grand Slamovima (nije igrao od Australian Opena) i da je na kraju karijere te će najvjerojatnije završiti karijeru na Australian Openu sljedeće sezone.

Kližan-Lorenzi 1 1.33 (Marathon)

Lorenzi ima jako loš score u Miamiju, do sada je prošao samo jednom prvo kolo u šest pokušaja. Ove sezone nikako ne uspijeva pronaći pravu formu posebno na hardu koji mu je i inače slabija strana. Kližan igra solidno, odigrao je dobro IW prošli tjedan i ispao od Rosola koji je odigrao jako dobar turnir. Susreli su se jednom do sada, u Umagu prije 2 godine i tada je Kližan lagano slavio.

Kokkinakis-Berlocq 1 1.35 (Marathon)

Kokkinakis je mladi tenisač iz Australije, ima dobar servis uz pomoć uzima dosta laganih poena, igra fino ove sezone i na pragu je ulaska u top 100. Berlocq igra jako loše na hardu, u posljednje dvije sezone ima score 0/7.  Ove sezone odigrao je dva meča, oba na početku sezone i oba lagano izgubio,

Johnson-Kukushkin 1 1.41 (Marathon)

Johnson je u jako finoj formi ove sezone. On je tenisač za ovakve podloge, ima jako dobar servis i najbolje rezultate ostvaruje na hardu. Igrao je sa Kukushkinom u Delray Beachu ove sezone i Kukushkin je predao kod 6:3 4:1 za Johnsona, nakon toga je jako dobro odradio Davis Cup a zatim predao Pospisilu u prvom kolu Indian Wellsa radi ozljede lakta. Ne znam koliko je ozbiljna ozljeda, ali je i inače Johnson trenutno kvalitetniji tenisač. Pored ovoga susreta ove sezone, igrali su i prošle sezone u Delray Beachu i tada je također slavio Johnson sa 6:4 6:3.

Evo ipak samo brzinski osvrt na par mečeva danas iako sam imao u planu to kvalitetnije, vrijeme pritišće; 

Thiem Dominic ws.Schwartzman Diego Sebastian

Obojca mladih igraca rodenih 92´ odnosno 93´. Austrijanac protiv Argentinca. Schwartzman u 8 godina otkako je u profesionalnom tenisu odigrao je tek 27 mečeva na hardu te ima 11 pobjeda. Prošle godine 0 pobjeda i 3 poraza. Ovako visoko plasman na ATP ljestvici može zahvaliti zemlji gdje igra odlicno. Iako ove sezone ima čak rekordne 3 pobjede na hardu od kojih je samo jedna senzacionalna, ona u Indian Wellsu protiv Janowicza no i to je imao više srece nego pameti. Thiem s druge strane drugačija priča. On je samo ove godine dobio Gulbisa i Gofina na tvrdoj podlozi koja mu podjednako leži kao i zemlja. Iako nije u formi, s obzirom na kvalitetu i polivalentnost prilagodbe na podlogu koju Schwartzman nema mislim da bi Dominik danas ovo trebao dobiti 1 @ 1,45

Kokkinakis Thanasi ws. Berlocq Carlos

To e već spomenuto, Berlocq je koma na hardu (5/14 u karijeri). Mislim da on nikad u životu nije upisao neku značajnu pobjedu na hardu(bar u CH okviru). Ima dobar reiking jer na zemlji briljira pa zato koriti priliku da nastupa na velikim turnirima na hardu kada nema bar CH-a na zemlji 1 @ 1,35

Estrella Victor  ws. Querrey Sam

Estrella postao je popularan kao osvajač 1. ATP turnira u karijeri sa 34 godine(Quito), no njegova cijela karijera fokusirana je na challenger touru te pogotovo na hardu teško može parirati bilo kome iz top 50. Sam svoim servisom milsim da  bi mogao ponoviti onu igru sa Memphisa kada je igrao polufinale 2 @ 1,30

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use