Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 14.04.2015.


Goksim

Recommended Posts

Analize sa SK portala

 

Atletico Madrid - Real Madrid

http://www.svijetkladjenja.com/analize/atletico-madrid-real-madrid-lp-14-4-2015/

 

 

Juventus - Monaco

http://www.svijetkladjenja.com/analize/juventus-monaco-lp-14-4-2015/

 

 

 

Također pozivam sve članove i posjetitelje da postave svoju prognozu, jer mogu samo dobiti...  I da, ako netko dobije glavnu nagradu, dužan mi je pivo ;)

 

Glavna nagrada je Škoda Superb40.000€, Ipad mini 3 i druge razne nagrade.  (pravila na http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/2777-sportingbet/#entry20682)

 

SP U HOKEJU PROGNOZA

 

gXJswvl.png

Link to comment
Share on other sites

 

Monaco-Vesely 1 1.44 Marathon

 

Dugo premišljanje Monaco ili Tsonga, na kraju sam se odlučio analizirati prvog (vjerojatno pogriješio jer rijetko kada pogodim :D). Juan Monaco trenutno je 42. tenisač svijeta. Ove sezone gura po meni iznenađujuće dobro. Ušao je loše u godinu sa 4 vezana poraza protiv Kavčića, Lua, Bolellia i De Bakkera. U Riu stiže do prvih pobjeda nad Giraldom i Nieminenom, a četvrtfinale gubi od Ferrera u tri seta. Ubuenos Airesu odigrao je fin turnir, dobio Gonzaleza, Mayera, Cuevasa i Almagra a finale gubi od Nadala. Pružio je solidne partije i na prva dva Mastersa sezone. Na Indian Wellsu je dobio Gabasha i Čilića a u trećem kolu gubi od Kokkinakisa u tri seta, a u Miamiju dobija Bemelmansa, Gulbisa, Garciu Lopeza i Verdsca a četvrtfinale gubi od Berdycha. Za Veselog se pripremao trenirajući sa Nadalom, da bi se što bolje pripremio za ljevaka...prvo na Mallorci a zatim i u MC. Jiri Vesely trenutno je 46. tenisač svijeta. Nakon ispadanja u osmini finala Chennaia od Haider Maurera, odradio je odličan turnir u Aucklandu gdje je kroz kvalifikacije uspio doći do titule (dobio redom: Fabbiana, Pouillea, Bellucija, Gulbisa, Younga, Andersona i Mannarina). Nakon te titule jako je pao u igri, veže sedam poraza: Troicki, Cuevas, Fognini, Rola, Tomić, Baghdatis, Delbonis. Prošli tjedan u Casablanci dolazi do svoje prve pobjede nakon tri mjeseca. Dobija Youzhnog i Bedenea a u četvrtfinalu gubi od Gimena. Vesely umjesto nakon osvajanja titule da dobije samopouzdanje on ga je izgubio. Igra loše, prošli tjedan nije igrao nešto posebno koliko je imao „lude protivnike“. Monaco je u finoj formi, odgovaraju mu ovakvi uvjeti i mislim da danas dolazi do pobjede.

 

Fenerbahce-Maccabi (ki) 1 1.35 Marathon

 

Danas počinju i prvi mečevi četvrtfinala košarkaške Eurolige, a u drugom meču dana snage će odmjeriti Fenerbahce i Maccabi. Fener je od početka ove sezone jedan od glavnih favorita za F4. Uz CSKA, Real i Barcelonu zasluženo su se slovili kao jedni od favorita za naslov. Goudelock, Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Vesely, Preldžić, Žorić, Zisis itd. na čelu sa velikim Željkom Obradovićem sigurno svakome može napraviti problema. U prvoj fazi su završili na drugome mjestu iza Barcelone a ispred Bayerna, Milana, Turowa i Panate. U top 16 fazi su također završili na drugome mjestu, ovaj put iza CSKA a ispred Olya, Efesa, Unicaje, Laborala, Novgoroda i Milana. Meni su zahvalna ekipa za klađenje, posebno u svojoj dvorani u kojoj ove sezone imaju 4 poraza. Što se Maccabia tiče njih ne mogu definirati ove sezone, imaju dosta uspona i padova. Posljednji pad bio je za vikend u ligi kada su izgubili od Maccabi R. Leza sa 20 razlike. Što se njihovog putovanja do četvrtfinala tiče, u prvoj fazi su završili drugi iza CSKA a ispred Unicaje, Albe, Cedevite i Limogesa. U top 16 fazi su završili treći iza Reala i Barce a ispred Panate, Zvezde, Albe, Žalgitisa i Galate. Maccabi ima solidnu ekipu, Pargo, Smith, Randle, Tyus..ali meni nisu toliko uvjerljivi. Danas bi po meni Fener trebao do pobjede, kvalitetnija su ekipa posebno u svojoj dvorani. Imaju širi i bolji roster, Maccabi je ove sezone u gostima padao kod svih jačih ekipa i na osnovu svega očekujem slavlje domaćina.

Crvena Zvezda-Partizan (ki) 1 1.40 pinnacle

 

Jedan od najvećih derbija u sportu je ovaj između Zvezde i Partizana, a upravo se ove dvije ekipe susreću u polufinalu ABA lige.  Što se Zvezde tiče oni su drugi svijet ove sezone u ABA ligi. Prelagano su osigurali prvo mjesto što je ove sezone još važnije radi prednosti domaćeg terena. Ove sezone su se pokazali i u finome svjetlu u Euroligi, nekoliko dobrih ekipa je padalo ove sezone u Beogradu. U ABA ligi su skinuli i rekord po utakmicama bez poraza.  Regularni dio su završili na prvome mjestu sa 24 pobjede i 2 poraza. Za protivnika će večeras imati ljutitog rivala, Partiza. Crno beli su loše ušli u sezonu, sjećam se da su imali mislim jednu pobjedu u 8-9 utakmica, ali su se počeli dizati oko nove godine. Tada su imali 10 vezanih pobjeda, a taj niz prekinula je upravo Zvezda.  Na kraju su odlučivali sami o svojoj sudbini točnije hoće li igrati protiv Zvezde ili Cedevite ali su izgubili u posljednjem kolu od Budućnosti i tako idu na Zvezdu. Ove dvije ekipe igrale su ove sezone 3 puta, Zvezda je dobila 2 puta a Partizan 1. Iako je Zvezda laganije igrala tu utakmicu što su izgubili, više im je odgovarao poraz i nisu se toliko ni trudili. Po meni je Zvezda jača trenutno, iako je Partizan digao formu u posljednje vrijeme, gostovanja su kod Zvezde uvijek teška bila a to je na svojoj koži osjetio upravo Panathinaikos prošli tjedan. Mislim da Zvezda neće kiksati odmah prvu utakmicu i dopustiti „break“ Partizana i očekujem njihovu pobjedu večeras.

 

Link to comment
Share on other sites

Ja danas igram

Juve - 1     1,55 - juve jednostavno mora dobiti jer ga oćekuje težak uzvrat a i prošlu tekmu su se ćuvali te tako i prošli te je jedinica imperatiiv

Atletico-real - gu1.p  dva velika rivala ,sjajni napadaći te povratak Manđukića ,obje ekipe zabijaju u 1pol, preko 80% pa ne vidim da tako neće i danas biti

Zagreb- Zabok-  ovo zamo zbog tećaja a i Zagreb se lagano diže u formi

 

Tećaji za Juve i Atletico će vjerojatno biti u padu tako da treba i na to obratiti pažnju

Link to comment
Share on other sites

over 6.5 kartona bet365       1.80

Atletico -  Real sudi Milorad Mažić, nije baš škrt na kartonima. Ovo su mu utakmice u Ligi Prvaka koje je sudio, ali anas igraju dva radska rivala, ljuta i biti će nervoze sigurno pogotovo ako bude nepovoljnog rezultata za bilo koju od momcadi. U Zadnjih 7 susreta prebacivali su marginu od 6.5 kartona (7,8,10,11,11,7,12)

http://int.soccerway.com/referees/milorad-mazic/45554/

Link to comment
Share on other sites

Chelyabinska - Cekho Medvedi (-7) 2 1.50 

Medvedi i ove godine najverovatnije idu u ligu prvaka,imaju 6 bodova vise od Perma.Osvojili su vec Kup,vjerovatno    ce i ligu. Danasnji protivnik je najlosija ekip od ovih 6 sto se bore za prvaka.Imaju 2 poraza u ovom dijelu takmicenja.Prvo su u gostima izgubili od Krasnodara 31-27,zatim kuci od St.Petersburga 16:27.Ako ih je Petesburg mogao uzeti 11,mislim da i Medvedi mogu 10 ili vise razlike.Iako Medvedi u posljednje vrijeme pobjeduju na "knap" mislim da bi danas ove morali nabiti.Medvedi su ovdje 6 puta gostovali i 6 puta uzimali pobjede,29:38,22:38,22:46,26:34,33:38 i 23:38.Kuci su ih ove sezone uzeli 40:33,mislim da ce Chelyabinsk ostati na malom broju golova,a da ce Medvedi i 30+ vjerovatno,svi znamo kako brz rukomet igraju i vjerovatno ce traziti sto vecu pobjedu

Link to comment
Share on other sites

Zagreb - Zabok - -7.5 --1 (1.53)

Dogodio se prvi poraz ABA ligaša od nekoga iz A-1 lige. Zagreb je zaslužan za to. Gostovali su u petak u Zadru, samo dva dana nakon što su igrali u Sinju protiv Alkara i uzeli veliki skalp. Zaista je ćudljiva ta momčad Mrava. Muče se protiv desetkovanog Alkara, na kraju jedva iščupaju pobjedu zahvaljujući dobro odrađenim završnim minutama, a onda bez problema svladaju Zadra na Višnjiku. Završilo je sedam, ali bilo je dvoznamenkasto uoči finiša dvoboja i nisu Zadranima dali ni promila šanse za preokret.Puno je još do kraja, ali Zagreb je već sada napravio dobar posao i s omjerom 3-1 ide prema plasmanu među četiri najbolja. Takve velike bodove uvijek je dobro potvrditi u prvoj sljedećoj utakmici. Poraz od Zaboka, i to kod kuće, pokvario bi ono što su napravili na Višnjiku pa je za očekivati pravi pristup Mrava koji imaju lijepu priliku i uzeti treće mjesto čime bi si osigurali ABA ligu.

Zabočani su jedva čekali četvrto kolo jer su znali da im u prva tri pobjeda baš i nije izgledna. I nisu se prevarili. Nakon što su izgubili od Cedevite, Cibone i Kvarnera, iskalili su se na Alkaru. Završilo je 10 razlike, ali stječe se dojam da su igrali onoliko koliko im je bilo potrebno. Već do poluvremena su stvorili 20 poena prednosti i nakon toga maknuli nogu s gasa pa je završilo s upola manje.To više jer Zagrebu ovaj ovosezonski Zabok očito leži. Izgubili su obje utakmice u A-1 ligi, u gostima s velikih 21 razlike, a čak su i doma uspjeli prosuti bodove protiv Mrava. Vlaića danas nece biti pa ce Zabok imati velike probleme u reketu s obzirom na formu Zagrebovih centara. 

Sretno svima !

Link to comment
Share on other sites

Srbija - Rusija over 18.5 (1.83) SP Vaterpolo

Rusima za prolaz treba pobjeda od 10 razlike . To se naravno nece desiti. Oni bi trebali biti zadovoljni sto nisu pustili Srbiji da matematicki osigura prolazak u Final Eight. Gol razlika Srbije ne 74:36. U svakoj su utakmici isli over osim u onoj sa Spanjolskoj gdje su ih ostavili na 1 golu. Rusi nisu losi, ali Srbija ima prejak kadar. Vecinom igraci Partizana i Zvezde pojacani Filipovicem. Prosli put su Rusiji dali 17 komada i mislim da bi i u ovoj utakmici mogli prec ovu granicu da sa 100% ucinkom zavrse grupu. 

Sretno..

Link to comment
Share on other sites

Milorad Mazic vazi za sudiju sa blagim kriterijumom i drzi prosek od 4.29 zutih po utakmici 0.26 crvenih i 0.27 penala, sto znaci da u proseku iskljuci igraca i dosudi penal na svakoj cetvrtoj utakmici. Na 73 internacionalna meca u karijeri, pocev od 2009. godine podelio je 313 zutih kartona 135 domacim ekipama, 178 gostujucim. Jest da je gradski derbi i da bi trebalo da bude varnica, al meni licno se cini visoka granica od 6.5 zutih (moje misljenje). Ja cu igrati Juventus 1 (mislim da Juve nece sebi dopustiti luksuz da ide u Francusku za njih nepovoljnim rezultatom, a to je sve osim pobede) i Atletico Madrid oba daju go. Sa povratkom Mandzukica ima Atletiko strasno dobar napad o Realu ne treba mnogo da se prica to svi znaju :D  Srecno svima!

Link to comment
Share on other sites

Mannheim(ki)-Ingolsta (14.04. 19:30)

1

1,45

 

StPeterb(ki)-Ak Bars Kazan (15.04. 18:30)
1
1,55

 

 

Ja spajam danas+sutra,ovo mi se čini dosta izgledno za prolaz,nemam vremena za pisanje,sretno tko prati.

Sutra počinje NHL doigravanje,nadam se da i to netko prati i da ćemo okrenut lovu na tome :D

 

lp

Link to comment
Share on other sites

Čilić(-4,5) - Mayer 2 1.50
Murray/Peers-Tsonga/Monfils 1 1.40
Premier


Edit: odigrano ipak u wwinu jer mi Premier odbio uplatu i spustio Mayera +4,5 1.40.

Po meni pristojan double.  Mayer je u prvom meču nakon godine dana pokazao solidan tenis posebno na servisu. Čilić se vraća po drugi put, ne vjerujem u njegovu laganu pobjedu i mislim da će Mayer pokriti ovaj hendi.

Što se parova tiče, pisao sam o Tsongi i Monfilsu neki dan. Oni igraju parove većinom iz zajebancije, posbeno Monfils koji nema pobjede u paru nekoliko godina. Monfils je odigrao jutros težak meč protiv Kuznetsova u 3 seta, a Tsonga je upravo završio meč protiv Struffa i iako je dobio 2:0 dobro se namučio. Igraju protiv uigrane kombinacije Peers/Murray i mislim da bi oni trebali slaviti bez nekih problema danas.

Link to comment
Share on other sites

Tripl;analize će biti kratke i jasne :P

Juventus-Monaco -2,5(1.50)

Atl.Madrid-Real madrid X2 (1.45)

Frosinone-Latina 1x(1.33)

Ukupna kvota-  3.5

 

1.Juventus sigurno može biti zadovoljan ždrijebom ali Monaco im neće biti mačji kašalj jer u ovoj fazi takve ekipe nema.Juventus želi napokon napraviti iskorak u Europi i zato večeras moraju ostvariti pobjedu kako bi bili korak bliže ka prolasku u narednu fazu.Juve je u top formi,tek su u prošlom kolu su poraženi od Parme ali u toj utakmici je Allegri odmarao većinu prvotimaca i ta im utakmica nije bila od velikog značaja jer Scudetto su može se već sad reći osigurali.

Mislim da će Juve večeras na terenu dominirati ali uz svu kvalitetu koju imaju u ofenzivi bit će im teško protiv poznatog bunkera Monaca koji je također u odličnoj formi i sigurno su puni samopouzdanja.

Ja ne vidim kako ova utakmica može otići iznad dva gola,ulog je velik,Juventus ako i povede će se onda okreniti defanzivi i pokušati braniti to vodstvo što je stari talijanski stil iako je Allegri donio tu neku novu nijansu Juventusu koji pod njegovim vodstvom je dosta orijentiran i prema naprijed ali u ovakvoj utakmici sigurno je da neće puno riskirati jer je svjestan dobrih kontri i polukontri Monaca.

 

2.Real nije niti jednom uspio svladati Atletico u zadnjih 5 utakmica i 4 puta su poraženi,a jednom su remizirali.Poznato je da su Diego Simeone i njegova ekipa crna mačka za Real u posljednje dvije sezone ali Real ih je pobijedio može se reći u najbitnijoj utakmici,a to je finale lige prvaka prošle sezone.Ovo je gradski derbi i može tu biti svega ali ja mislim da će "kraljevi" večeras ostati neporaženi,individualna kvaliteta je na strani Reala ali večeras mislim da će kao  i momčad djelovati dobro jer je to protiv Atletica jedini lijek.Nakon dominacije Atletica u njihovim zadnjim susretima mislim da će Real večeras biti iznimno motiviran,bit će i Atletico sigurno ali ja sam više na strani Reala i mislim da noćas na Vincente Calderonu ostaju neporaženi.

 

3.Frosinone se bori za promociju Serie A, dok se Latina grčevito bori za ostanak u Serie B.Na domaćem terenu Frosinone igra odlično,imaju samo 1 poraz i 3 remija dok je Latina kao gost loša ekipa,i mislim da danas teško mogu doći do iznenađenja i pobjede,osigurat ću se s ovim dvoznakom na domaćina i to je tooo.

 

Latina Frosinone 1 : 4 03.03.13 LEG Frosinone Latina 2 : 1 14.10.12 LEG Latina Frosinone 0 : 0 11.03.12 LEG Latina Frosinone 2 : 0 23.10.11 LEG Frosinone Latina 1 : 1 Prikaži još mečeva 

 

Pozdrav i ajmoooo $$$$

Link to comment
Share on other sites

Čilić(-4,5) - Mayer 2 1.50

Murray/Peers-Tsonga/Monfils 1 1.40

Premier

Po meni pristojan double.  Mayer je u prvom meču nakon godine dana pokazao solidan tenis posebno na servisu. Čilić se vraća po drugi put, ne vjerujem u njegovu laganu pobjedu i mislim da će Mayer pokriti ovaj hendi.

Što se parova tiče, pisao sam o Tsongi i Monfilsu neki dan. Oni igraju parove većinom iz zajebancije, posbeno Monfils koji nema pobjede u paru nekoliko godina. Monfils je odigrao jutros težak meč protiv Kuznetsova u 3 seta, a Tsonga je upravo završio meč protiv Struffa i iako je dobio 2:0 dobro se namučio. Igraju protiv uigrane kombinacije Peers/Murray i mislim da bi oni trebali slaviti bez nekih problema danas.

Canca sto mislis za Verdasco - Dimitrov,  vise od 2,5 seta koef u bet365 je trenutno 2.37?

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Danas cu se drzati ukupne kvote samo do 1,30 sto ako niste pohlepni, moze da bude sasvim pristojna kvota, a ako jeste, moze biti dobra osnova za narodni ili seljacki tiket, pa mozete sebi da dodajete jos pet, deset, trideset ili vise utakmica u zavisnosti od toga koliko metara zelite da bude dugacak vas tiket. Crvena Zvezda vs Mladost, srpsko prvenstvo, jedinica kao kuca, kvota 1,10 Usa vs Srbija, muska kosarka, Olimpijske Igre, jedinica, kvota 1,10 Paok prolazi dalje Borca iz Banja Luke, Liga Prvaka, kvota 1,08 (sreda) Ukupna kvota 1,30 Ja ove kvote, da sam vlasnik kladionice, ne bih ni dozvolio da se odigraju u mojoj kladionici. O Crvenoj Zvezdi u srpskom prvenstvu ne zelim ni da trosim tastaturu, ali samo da kazem ostalim kolegama sa Foruma, da je ovo tripla za kolege kojima pohlepa nije ostetila razum. Pohlepne kolege mogu umesto ciste jedinice na Zvezdu, dodati pobedu Zvezde i over 1,5 gol na utakmici, i vec ce vam ukupna kvota skociti na 1,45 a da ne govorimo o nekim kombinacijama da ce Zvezda dati vise od gola, da ce prva postici gol na utakmici, da ce pobediti u kornerima, ili (mozda) i pobediti iz poluvremena. O amerima i srbima na Olimpijskim Igrama cu napisati nekoliko recenica na kraju posta, a da Paok prolazi Borca sam stavio u ovaj dobitni tiket samo da rezervisem ovu kvotu dok nije jos vise pala. Ko ima dovoljno maste, a previse pohlepe u sebi, moze ove predloge izmeniti, pa recimo dodati jedinicu na Malme protiv Siriusa, svedska prva liga po kvoti od 1,25 i vec cete dobiti ukupnu kvotu od 1,65. A ako zelite jedinicu na Malme i pobedu Zvezde samo da ne bude rezultatom 1:0, onda cete dobiti ukupnu kvotu od 1,81 (pobeda Zvezde i over 1,5 gol na utakmici, jedinica na amere, Paok prolazi dalje i jedinica na Malme). Da ne govorim da ako mislite da kada reprezentacija Usa vec pobedjuje Srbiju, da ce to verovatno biti vise od 3 razlike, onda ce ukupna kvota preci cak i 2,00. Dakle, sve je na vama i tome koliko ste pohlepni, i sta zelite od zivota ili kockanja. Samo da kazem nesto o ovom mecu svedske lige izmedju Malme-a i Siriusa. Ja zaista imam vagon tiketa gde cekam ovu jedinicu koju sam napao jos tokom sedmice, kao da sutra nece biti vise kockanja. U medjuvremenu sam malo izgubio od entuzijazma, posto ovaj Malme igra kao dopingovan, vec su se odlepili u prvenstvu, a pre samo tri dana su vec odigrali evropsku utakmicu gde su se raspucali kao Arsenal, tamo gde uopste nije vazno. Ne kazem da ne verujem vise u jedinicu, naprotiv, da danas igramo svetu Poslednju Sansu, morao bih dobro da razmislim da li bi moj dobitni predlog bio pobeda Zvezde i over 1,5 gol na utakmici po kvoti od 1,22 ili cista jedinica na Malme, iako mislim da bi bilo ovo prvo. Hocu da kazem, da sam poceo i sa odbranama sa X-om, neresenim ishodom na mecu Malmea, da bih imao sta sutra da jedem, ako Malme danas slucajno ne pobedi. Samo da ponovim, da su ova dva protivnika vec igrala pre samo sedam dana u jednom neverovatnom mecu, i da je Sirius lagano poveo vec u prvom poluvremenu sa 2:0, da bi Malme izjednacio do 72-og minuta, pa su opet primili gol jer su budale, a onda za samo osam minuta rezultat od 2:3 preokrenuli u 4:3, majko moja. Ipak ne zaboravite da jedinica na Malme nije u mom osnovnom predlogu za ukupnu kvotu do 1,30 vec samo za pohlepne kolege sa Foruma, iako ih imam na cekanju u vagonu punom tiketa. Kosarkaska reprezentacija Usa ce biti bolje plasirana na OI od Srbije, kvota 1,10 Kontinent sa kojeg dolazi buduci pobednik kosarkaskog turnira – Amerika, kvota 1,10 Zenska kosarkaska reprezentacija Usa osvaja kosarkaski turnir na Oi, kvota 1,08 Ukupna kvota 1,30 Izgleda da ovi iz bet365 ipak citaju postove na ovom smesnom Forumu, jer jos nisam ni zavrsio post, a vec su oborili kvotu da ce ameri biti bolje plasirani na turniru od reprezentacije Srbije, i to ne oborili, vec prepolovili sa 1,10 na 1,05 sto je i dalje fenomenalna kvota. Da ponovim da cu o amerima i srbima na kraju posta, a ovde da kazem da veliki bet365 nudi u ponudi teritoriju odakle dolazi pobednik kosarkaskog turnira gde imate 1,10 na Ameriku protiv 7,00 na Evropu. Spavajte kao bebe, proverio sam umesto vas, i to potpuno besplatno, pojam “Amerika” podrazumeva americki kontinent, znaci za svaki slucaj imate i Canadu. Sto se tice pobede zenske kosarkaske reprezentacije Usa na turniru, to je kao da se kladite na teniski mec Serene Williams protiv neke lepe teniserke, poput nekada Ane Ivanovic ili sada Emme Raducanu. I dok ove lepe teniserke imaju najveci problem na mecu da li ce jako sunce i znoj pokazati nesavrsenosti na licu, kod Serene Williams je problem da li se ona uopste racuna u ljude, a kamoli u zene, cak i ako obrije brkove pre pocetka meca. Za zensku kosarkasku reprezentaciju Usa koju sam imao prilike da vidim, pravo pitanje je da li one uopste imaju prava da igraju na zenskom ili im je mesto na muskom turniru. Drugo pitanje je kako stoje sa analizama krvi i da li bas sve igracice iz rostera obavljaju malu nuzdu sedeci, ili ima neka koja te stvari radi stojeci. I kod ove triple, ako ste pohlepni, veoma lako mozete doci do ukupne kvote od 2,00 ako recimo dodate da Rijeka prolazi rumunskog drugoligasa u Ligi Evrope ili da srpski predstavnik Radnicki 1923 prolazi dalje crnogorskog predstavnika Mornara iz Bara u Ligi Conferencije, sto je po meni fix zivota, iako je prolaz srba kvotiran sa samo 1,10. Samo ako imate zenu, a ona ima karticu, predlozio bih da odigrate sa njenim novcem double sa dve pobede domacina Olimpijskih igara u kosarci, muske i zenske kosarkaske reprezentacije Francuske po ukupnoj kvoti od 1,36 Pobeda muske reprezentacije Francuske na startu turnira protiv Brasila je kvotirana sa 1,20 i ta jedinica mi se nista ne svidja, dok je pobeda zenske reprezentacije Francuske protiv Canade (ponedeljak) vec neka druga prica. Muska reprezentacija Francuske ima dobru ekipu na papiru, ali se meni ne svidjaju jer se turnir igra na parketu, a i nemam zenu ciju bi karticu koristio, a kamoli sa njom radio neke druge stvari, pa ovaj deo posta slobodno zaboravite. Plus sto dosta analiticara Brasil pominje kao mogucu nagaznu minu, u sta nisam bas najsigurniji. I za kraj da kazem nesto o amerima i reprezentaciji Srbije na kosarkaskom turniru na Olimpijskim igrama. Ovako kako je veliki bet365 postavio kvote za konacnog pobednika turnira, isto tako bih ja postavio kvote na konacnog pobednika svete Poslednje Sanse u sezoni 2024/2025 u prvoj, elitnoj, ali sa handicapom +10,5 na mene. Dakle, kvota na mene da cu biti pobednik Poslednje Sanse sa 11 ili vise poena razlike u odnosu na drugoplasiranog bi kvotirao sa fenomenalnih 1,16 (Usa pobednik turnira 1,16), drugoplasirani @unkdy 11,00 (Canada, pobednik turnira, kvota 11,00), treceplasirani @Fitoz 15,00 (Francuska, pobednik turnira,kvota 15,00) a za ostale upisite sami kvotu koju zelite (Srbija, pobednik turnira 19,00) Moram da kazem da se odavno nisam u necemu slozio sa svetskim kladionicama, kao sa ovom neverovatnom kvotom od 19,00 da ce vicesampion sveta osvojiti turnir, a ja bih cak i ponudio da sami upisete kvotu koju zelite da ce Srbija biti pobednik turnira, ali pod uslovom da meni uplatite, a ja cu vas isplatiti ako se to i desi. Po meni Srbija u ovom trenutku ima drugu ili trecu, a najverovatnije drugu najbolju reprezentaciju u svojoj istoriji, od kada postoje kao samostalna drzava. Rekao bih i da su uspeli da skupe najbolje sto imaju u ovom trenutku. Da ne poverujete da je vicesampion sveta sa onakvim rosterom kvotiran sa 19,00 kao pobednik turnira, i da nije medju favoritima cak ni za medalju, cim je ulazak Srbije u Finale kvotirano sa 8,00. Pa bolje bi bio kvotiran Damir Dzumhur na ultrabrzim podlogama i servisom gorim od drugog servisa Simone Halep, nego Srbija sa Jokicem, zar ne? Ali, ja se pre svega divim sebi, zbog toga sto kladionice misle bas kao i ja. Moj najveci problem je kako da iskoristim svoje znanje da Srbija nece doci ni do medalje, a kamoli do Finala, i kako da naplatim to znanje. Veliki bet365 nudi kvotu od 2,75 da ce reprezentacija Srbije biti eliminisana u cetvrtfinalu, a 2,05 u polufinalu, a problem je sta izabrati od ovoga. Ja ne znam da li ce Srbija ikada vise moci da skupi na jednom mestu ovako kvalitetan roster na papiru, ali sam siguran da kladionice znaju sta rade kada nude kvote od 19,00 da ce Srbija biti pobednik turnira, odnosno kvotu 8,00 da ce uci u Finale. A evo i sta ja mislim da je razlog. Iako jos nije proslo ni mesec dana od kraja Evropskog Prvenstva u fudbalu, ja ne znam da li se neko uopste seca poteza Dani Olma iz 90-og minuta Finala sa Englezima, kada su englezi krenuli na sve ili nista, i kada je lopta nakon kornera engleza vec usla u gol, a Olmo “iz nigde” sa gol-linije spasao i pobedu i titulu Spanije. To mozda jeste ili nije potez celog turnira, ali onakvu radost jednog igraca, a pogotovo saigraca ja nisam video u zivotu kod postizanja golova, a kamoli spasavanja gola. Onakvu radost, onakvo grljenje ne zbog postignutog, vec zbog spasenog gola, kao najveci stepen timske igre, treba pokazivati svim polaznicima svih trenerskih skola na svetu. Selektor kosarkaske reprezentacije Srbije je izabrao da ovako slicno timsku igru reprezentacije Srbije na Svetskom Prvenstvu u Manili, podredi individualnom kvalitetu Jokica, sto bi svako uradio da je na njegovom mestu. Osim mene, naravno. Ja nikada nisam bio vecina, pa mislim da ce Jokic, a narocito Micic da sruse sve iza sebe, pa ce biti interesantno videti da li je kvota od 19,00 da Srbija osvaja turnir ili 8,00 da ulazi u Finale poklon, greska ili odlicna procena kladionica. Jokic nikada nije pokazivao entuzijazam ka igranju za reprezentaciju, vec je na to gledao razumno. Ovoga puta je, kao i uvek, intervenisao Predsednik, a ja sam siguran da kladionice cak i to znaju, pa navlace neznalice da igraju na Srbiju. Kako prolaze reprezentacije koje timski duh bespotrebno podrede individualnom kvalitetu jednog igraca mogli ste da vidite na primerima Francuske, Portugala i Hrvatske na tek zavrsenom fudbalskom Evropskom Prvenstvu, ili na primeru Slovenije sa Doncicem. Ja mislim ili procenjujem ili predpostavljam da je reprezentacija Srbije pozivom Predsednika Jokicu da ucini napor da ipak igra za reprezentaciju svoje zemlje, dosta toga dobila, ali mnogo vise izgubila, bas kao sto kazu i kvote, gde po kladionicama, vicesampioni sveta nisu ni medju prva tri kandidata za titulu, iako imaju u rosteru trostrukog Mvp Nba lige. Ali nema veze, yebes Srbiju, yebes musku kosarku, hajde da svi zajedno vidimo da li u zenskoj kosarkaskoj reprezentaciji Usa ima barem jedna zena, ili ipak sve uriniraju stojeci, posto je pobeda amerikanki protiv Japana kvotirana sa 1,01  
    • SJK - FC Lahti više od 2,5 gola @1,60 GL!
    • Uspio sam ući u račun i vratili su stanje, tj. novce...  @noja57 radi se oko 4-5 tisuća eura dobiti, ali na sport koji nije baš zastupljen ili popularan...inače isto sam godinama igrao normalno, public betove i uredno je sve funkcioniralo, dok nisam ovo krenuo... Samo ću kao i kad su mi prvi račun zatvorili reći, dok gubiš onda im valjaš 😁
    • Ove jedan dugorocan za kraj Olimpijade:
    • Posto  krece Olimpijada , da pocnem  malo  sa kosarkom.
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use