Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 2 sati, furyshaa said:

Mijenjam tip za danas, fudbal, Schalke daje barem gol (1.20) premier

IMG_1089.jpeg

Kolega,ti se brige riješio,Shalke rano dao gol. Ja preuzeo par Bayern iako mi kvota 1,23 "smrdi". Mislio igrati osvetnički X2 na Real ili Liverpool ali sve neizvjesno. Znao je Gladbah raditi probleme,svasta moguće.

Objavljeno

Subota 18:30 Borac-Siroki Brijeg 1 @1,21 Lutrija BiH

Skrenuo bih paznju na ovaj par kroz tip u PS, iako kakav niz zapoceh bolje mozda da i nisam 😄 Malo je klubova u Evropi koji se mogu pohvaliti ovakvom konstantom: Borac je pobijedio posljednjih 10 medjusobnih ligaskih utakmica, i u Banjoj Luci i na Pecari; kakve sam ja srece sad ce biti X2 ali realno uz ovaj niz moraju dobijati da osiguraju titulu, Sirokom su se vjerovatno podigle ambicije kako su se odmakli od donjeg dijela tabele ali ne mislim da je realno da odu u Evropu pa pretpostavljam da ce od sutra krenuti i njihov pad, a vjerujem da ce ovaj niz da se nastavi

IMG_7010.jpeg

Objavljeno

7.3. 02:10 | Košarka NBA | Houston Rockets vs Portland Trail Blazers.....Scoot Henderson (Portland) zabija manje od 20 poena (1.20) Bet365

Screenshot_2026-03-06-23-48-03-578_com_sec.android_app.sbrowser-edit.thumb.jpg.5e1580c9686ebae642a210350a3b97bb.jpg

Objavljeno (edited)

07.03/nogomet/italija

Juventus - Pisa bar 2 gola na utakmici 1.20 bet365

Mijenjam par

Edit: 07.03 u 14:04

07.03/nogomet/njemačka

Köln - Borusia D. bar 2 gola na utakmici 1.20 bet365

Screenshot_20260307_140002_bet365.jpg

Edited by ara008
Objavljeno
prije 13 sati, pena29 said:

Kolega,ti se brige riješio,Shalke rano dao gol. Ja preuzeo par Bayern iako mi kvota 1,23 "smrdi". Mislio igrati osvetnički X2 na Real ili Liverpool ali sve neizvjesno. Znao je Gladbah raditi probleme,svasta moguće.

I vuk sit i ovce na broju. Imao sam malih problem sa izostankom Kanea u napadu i poznavajuci Bayern da zna s vremena na vrijeme iznenaditi, odlučio sam se na ovu opciju gola Schalkea.

Objavljeno
prije 7 minute, furyshaa said:

I vuk sit i ovce na broju. Imao sam malih problem sa izostankom Kanea u napadu i poznavajuci Bayern da zna s vremena na vrijeme iznenaditi, odlučio sam se na ovu opciju gola Schalkea.

Upravo to. I ja sam imao više ideja,na kraju bi svi prijedlozi prošli,ali prije utakmice sve djeluje opasno. Velikani povremeno kiksaju. Treba imati sreću i ne "nagaziti" na to "povremeno", a svi jesmo poneki put.

Objavljeno
Just now, IzudinB said:

Koln - Dortmund 1-6 golova i X2 (1.36) bet365

Koln u ovu utakmicu ulazi u dosta lošem trenutku. Forma im je u padu, a posebno zabrinjava obrana koja ove sezone rijetko izgleda stabilno. U posljednjih nekoliko kola uzeli su vrlo malo bodova i teško pronalaze kontinuitet u igri. Ipak, na domaćem terenu često igraju otvorene utakmice i nerijetko uspiju doći do gola, što bi moglo zakomplicirati stvari Dortmundu ako gosti ne budu dovoljno koncentrirani.

Dortmund s druge strane dolazi nakon nekoliko razočaranja i sigurno će tražiti reakciju. Unatoč porazu od Bayerna i ispadanju iz Europe, napadački i dalje izgledaju vrlo opasno i gotovo redovito postižu golove. Ako uspiju nametnuti svoj tempo i iskoristiti slabosti Kolnove obrane, trebali bi imati dovoljno kvalitete da uzmu sva tri boda. Očekujem otvorenu utakmicu s golovima i vjerujem da će Dortmund izbjeći  poraz.  Od 1-6 golova uz X2 na Dortmund mi ovdje izgleda jako privlačno. Sretno

Screenshot 2026-03-07 144645.png

(Koeficijenti 7.3. u 12:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use