Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Posljednje kolo Posljednje Šanse  

7 glasova

1. 1. Tko osvaja Posljednju Šansu?

2. 2. Tko će biti četvrtoplasirani u Prvoj ligi Posljednje Šanse?

3. 3. Tko osvaja Guts-Leonardo Kup?

4. 4. Tko će biti trećeplasirani u Drugoj ligi Posljednje Šanse?

• Kiks77
    • ForzaItalia
      0
    • Goksim
    • ara008
      0
    • mesrine
      0
    • Ajnud
      0
    • jansavc
      0
    • zmaj6
      0
  5. 5. Tko će biti četvrtoplasirani u Drugoj ligi Posljednje Šanse?

• Kiks77
    • ForzaItalia
    • Goksim
    • ara008
      0
    • mesrine
    • Ajnud
    • jansavc
      0
    • zmaj6
      0

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Objavljeno
prije 1 sat, zmaj6 said:

Radovljica izjednačila u zadnjoj sekundi rukometne utakmice i srušila kup-kombinaciju kolege Nutrije.
Žao mi je kolega @nutrija, mrvica je falila, ali sve čestitke kolegi @fickoji je vrhunski odigrao...bravo fic, svaka čast!

Hvala kolega. Evo ja sam pao taj rukomet u realnom klađenju, bio sam uvjeren da će proći kad sam vidio da su ih dobili u svim utakmicama ove sezone + što im je trebalo za ostanak. Čak sam izbacio Celje radije. Bio mi je odličan taj listić od @nutrija. Iako Bayern je zabio tek u 90+  kao i puno puta do sada pa bi  baš bio peh da sam tako izgubio kup.

Objavljeno

Da vam opisem svoju situaciju - racunanjem na osnovu @ForzaItalia koeficjenta trazia san koeficijent 1.61 da budem isprid jer san racuna da ce njegov par proc, a @ara008, @Goksim i @mesrine 2 od 3 falit svoj par jer im je trabala dosta visa kvota. Taktika mi je bila da pojacan kartone na Gironi (taj laznjak sa 1.20 san proda Leonardu), ali u vremenu kojem san ceka, koeficjent over 5.5 je pa na 1.20 a ja san uvatia na over 3.5 kartona koeficijent 1.20 tako da san ocekiva velik broj kartona medutim prevelik mi je rizik bia jos vise od 5.5 pojacavat kartone. Za Celtic san tia hendikep i over 2.5 (nije bet builder). Zatim san na Bayern gleda vise udaraca, vise udaraca u okvir, Kane broj udaraca, Kane broj udaraca u okvir i na kraju sam izabra hendikep jer san se najvise boja da se ne ozlijedi. Uglavnom koju god opciju da san izabra ne bih falia. Igrom slucaja je koeficjent bia veci od obojice koji do pri kraj isteka roka nisu postavili svoje parove.
Na kraju obojica bi bili bolji od mene da je 1.61. Ara008 neshvatljivo ispada bez ispaljenog metka, a zadnjih 10 min do isteka roka stvarno nije bilo vremena za kalkulacije.
Bilo je tu i nesrice tijekom natjecanja - par puta cisto jer sam se dugo mislia prosa bi rok, ali bilo je i puno srice - dva puta Goksimov crni niz, a i mesrine se posteno isfaliva u kraju.
Svakako luda zavrsnica, jedino bi bila baza da nam je svima utakmica bila u isto vrime - u tom slucaju Goksim bi jedno vrime bia treci pa Forzaitalia u 60. cetvrti, pa meserine u 79. jednu minutu 3. pa ja u 80. preuziman 3. za totalnu dramu iscekivanje zadnjih 15 min utakmice da Sttutgart eventualno smanji i Napoli izgubi/sacuva vodstvo.
Za sljedecu sezonu, prvu u 1. Ligi bi mi bilo drago uz druge kolege izbaciti @LeonardoDrugi da osjeti cari blata druge lige.
Kao i proslih sezona bit ce jos prijedloga za poboljsanje natjecanja. 
Za kraj cestitam svima koji su sezonu izgurali do kraja. 

Objavljeno
prije 8 minute, Kiks77 said:

Da vam opisem svoju situaciju - racunanjem na osnovu @ForzaItalia koeficjenta trazia san koeficijent 1.61 da budem isprid jer san racuna da ce njegov par proc, a @ara008, @Goksim i @mesrine 2 od 3 falit svoj par jer im je trabala dosta visa kvota. Taktika mi je bila da pojacan kartone na Gironi (taj laznjak sa 1.20 san proda Leonardu), ali u vremenu kojem san ceka, koeficjent over 5.5 je pa na 1.20 a ja san uvatia na over 3.5 kartona koeficijent 1.20 tako da san ocekiva velik broj kartona medutim prevelik mi je rizik bia jos vise od 5.5 pojacavat kartone. Za Celtic san tia hendikep i over 2.5 (nije bet builder). Zatim san na Bayern gleda vise udaraca, vise udaraca u okvir, Kane broj udaraca, Kane broj udaraca u okvir i na kraju sam izabra hendikep jer san se najvise boja da se ne ozlijedi. Uglavnom koju god opciju da san izabra ne bih falia. Igrom slucaja je koeficjent bia veci od obojice koji do pri kraj isteka roka nisu postavili svoje parove.
Na kraju obojica bi bili bolji od mene da je 1.61. Ara008 neshvatljivo ispada bez ispaljenog metka, a zadnjih 10 min do isteka roka stvarno nije bilo vremena za kalkulacije.
Bilo je tu i nesrice tijekom natjecanja - par puta cisto jer sam se dugo mislia prosa bi rok, ali bilo je i puno srice - dva puta Goksimov crni niz, a i mesrine se posteno isfaliva u kraju.
Svakako luda zavrsnica, jedino bi bila baza da nam je svima utakmica bila u isto vrime - u tom slucaju Goksim bi jedno vrime bia treci pa Forzaitalia u 60. cetvrti, pa meserine u 79. jednu minutu 3. pa ja u 80. preuziman 3. za totalnu dramu iscekivanje zadnjih 15 min utakmice da Sttutgart eventualno smanji i Napoli izgubi/sacuva vodstvo.
Za sljedecu sezonu, prvu u 1. Ligi bi mi bilo drago uz druge kolege izbaciti @LeonardoDrugi da osjeti cari blata druge lige.
Kao i proslih sezona bit ce jos prijedloga za poboljsanje natjecanja. 
Za kraj cestitam svima koji su sezonu izgurali do kraja. 

Cestitke i tebi kolega. Uzivaj u prvoj, elitnoj. Odlicno si odigrao zavrsnicu, odlican je bio i izbor da spasavas sezonu sa svetim Bayernom.

Zivela Poslednja Samsa, najuzbudljivije takmicenje na svetu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use