Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Roland Garros

canca

Recommended Posts

Hajmo probati ovako... 

Serena Williams osvaja RG 3.75 bwinarrow-10x10.png/Bet365

Volim igrati ovakve stvari ali nemam sreće, u jedno desetak ovakvih oklada prošao sam 2 puta. odigram Isner uzima Atlantu on preda radi ozljede, odigram Nadal uzima Rim on za 3 sata od Wawrinke ispada i svašta propusti, odigram Serena uzima Madrid ona spasi ono protiv Aze i izgubi od Kvitove itd. Vratimo se mi tipu. Serena baš nema sreće u Parizu, osvajala je RG 2 puta do sada, zadnji put prije 2 sezone, a prošle je ispala u drugom kolu od Muguruze. Ove sezone osvojila je: Australian Open i Miami, predala Halep u polufinalu Indian Wellsa, izgubila od Kvitove u polufinalu Madrida i predala Mcchale u Rimu ali to je bilo više iz predostrožnosti. Kada sam pisao par da Serena osvaja Madrid i rekao da joj je Kvitova jedna od glavnih konkurentica neki su se smijali, ispostavilo se da sam bio u pravu. Iako ruku na srce, Serena sve da hoće ne može odigrati onako loš meč. Serenin ždrijeb ide ovako: Hlavackova-Friedsam/Glatch-Azarenka-Stephens(najvjerojatnije)-Wozniacki/Janković/Errani-Kvitova-Sharapova/Halep. Mislim da joj je najveća prepreka Azarenka i ako nju pređe osvaja. Onaj meč iz Madrida Serena je trebala završiti u 2 seta na kraju je dopustila veliku dramu. Mislim da će se osvetiti Kvitovi, onako loš meč ne može odigrati i ovdje će imati puno veću želju. Šarapova ili Halep svejedno, i jedna i druga joj odgovaraju posebno Sharapova koja još i nije na 100 %. Uz sve to Serena lovi 20-u Grand Slam titulu. Sve u svemu mislim da se isplati odigrati.

Nadal osvaja RG 5.00 Bet365

Prije nego što se krene sa komentarima da Nole osvaja i to, ja također dijelim to mišljenje. Nole je stvarno vrhunski ove sezone, ostali mu mogu čistiti tene. Ipak, Nadal kakvu god sezonu imao prije, uvijek drugačije igra u Parizu. To mu je glavni turnir sezone i uvijek od sebe daje zadnji atom snage. U prvom meču je malo nestabilan bio na početku protiv mladog Halysa ali je nakon toga rutinski odradio meč. U drugom protiv Almagra je izgledao odlično, podsjetio je na starog Rafu. Odlično je igrao, kretao se, slao one svoje karakteristične udarce banane i sl. Ždrijeb mu se malo očistio pa tako u sljedećem kolu igra protiv Kuznetsova, a nakon toga protiv pobjednika Sock-Ćorić. U četvrtfinalu bi trebao slijediti spektakl protiv Noleta i uvjeren sam da će onaj koji tu prođe i osvojiti. Znači, mislim da je Nole dosta bliži osvajanju i vrijeme je da i on osvoji RG, ali jednostavno ne mogu propustiti ovakvu kvotu na Nadala, ovo je njegov turnir, prošlo kolo je odigrao i meč sezone i na ovakvu kvotu mi nije žao pasti.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use