Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

poz ljudi zanima me vase misljenje za ovaj par 

Ungur-Zeballos   ja bi igrao pobjedu ungura jer mi je dostaputa prolazio prosli mjesec dva i par puta kad i nije favoriti ali gledam h2h i zeballos svaki put 2 0 dobio sad sam u nedoumnici

Objavljeno

muguruza-safarova pobjeda muguruza, safarova jeste dobila sarapovu i odigrala je dobar mec ali sarapova je bila ispod svog nivoa dosta je grijesila i dosta kumovala toj pobjedi safarove, muguruza je buducnost zenskog tenisa i iako je dosta mladja misljenja sam da je kompletnija i bolja teniserka od safarove sto ce pokazati i na terenu.

jos bih dodao federer- wawrinka vise od 39 gemova granica je takva da moze proci i ako mec ode u 4 seta sto je vrlo vjerovatno i izgledno, iako je federer razbio wawrinku i rimu misljenja sam da mu danas nece biti nimalo lako i jedinicu na dubl pospisil sock gledao sam momke vise puta i stvarno igraju fenomenalno e sad koliko im ide u prilog ova podloga i to sto pospisil stalno muku muci s ozlijedama ne znam ali favoriti jesu

Objavljeno

jedan onako;)

1. 1221   Munchen 1860(2)-Holstein Kiel(3) 02.06.2015. u 20:30       KLAĐENJE NA UTAKMICU 1 2,35   2. 12458   Brommapojkarna-Varnamo 02.06.2015. u 19:00       ZBROJ GOLOVA X=3 - više/točno X2 1,90   3. 15343   -4,5/Bayern M.-ALBA Berlin 02.06.2015. u 20:00       HENDIKEP 2 1,85   4. 11512   B.Bryan/M.Bryan-Matkowski/Zimonjić 02.06.2015. u 12:45       HENDIKEP SETOVA 0:1 - 2.bar 1 set X2 2,10   5. 17744   22,5/L.Safarova-Muguruza Blanco G. 02.06.2015. u 14:05       ZBROJ GEMOVA - više 2 1,85   6. 17783   Soler Espinosa/Torro Flor-Ek.Makarova/Vesnina 02.06.2015. u 12:30       HENDIKEP SETOVA 1:0 - 1.bar 1 set 1X 1,95  

Objavljeno

Bologna-Avellino 1 (2.00)

Bologna je "regularni" dio sezone završila na 4. mjestu SERIE B sa 68 osvojenih bodova dok je Avellino završio kao 8. sa 59 bodova.Avellino je jedva upao u ovaj play-off s obzirom da im je ekipa Livorna puhala za vratom,oni su isto imali osvojenih 59 bodova,imali su i bolju gol razliku ali Avellino je u play-offu jer se bili uspješniji u njihovim međusobnim susretima.

Bologna je na domaćem terenu dosta čvrsta ekipa i jako ih je teško pobijediti,ove sezone su na domaćem terenu imali samo 3 poraza,a njihov ukupni skor na domaćem terenu izgleda ovako: 9W-9D-3L uz gol razliku 25:14.

Avellino kao gost ima skor 4-8-9 uz gol razliku 17:28 i iz priloženog se vidi da nisu neka gostujuća ekipa.

Prvi meč play-offa je završen pobjedom Bologne pobjedom 1:0 na gostujućem terenu tako da oni mogu biti dosta zadovoljniji ishodom te utakmice i puni samopouzdanja ući u uzvrat i pred svojom vatrenom publikom ostvariti plasman u finale play-offa i pokušati izboriti svoje mjesto u eliti talijanskog nogometa.Iako je u tom meču Avellino bio nešto bolji protivnik,Bologna je uspijela slaviti.

Ovaj revanš meč nam donosi konačan odgovor o putniku u daljnju borbu za elitni dio talijanskog nogometa(Serie A) i ja mislim da taj odgovor već imam,a to je BOLOGNA.

Vođeni pozitivnim rezultatom iz prve utakmice,vođeni svojim vatrenim navijačima i kvalitetom koju imaju s obzirom na protvnika,Bologna je ipak kvalitetnija ekipa na papiru od Avellina i mislim da će oni to danas pokazati i na terenu.

B)  B)

Objavljeno

Evo samo kratko jer mec pocinje za 20minuta...

Luxemburg - Monaco žene košarka 

Unibet daje kao hendikep SAMO 60,5 poena, dok je drugdje granica oko 65,5 poena pa i više... Luxemburg je po rezultatima solidna ekipa, a Monacu neke kladioncie predviđaju da će zavriti na 20ak poena utakmicu... dakle da napravimo reprezentaciju od nas na forumu nebi bili puno lošiji :D

Uglavnom u siromasnoj danasnjoj ponudi ovaj hendikep kod Unibeta da Luxemburg pobjeđuje sa barem 61 poenom razlike mi se čini dobar bet za niži ulog... 

Objavljeno

Tamis - Partizan

Evo jedna utakmica oko koje se bookmakeri lome kao što dugo nisu... Neke kladionice kao granicu za zbroj poena imaju 145,5 a neke kao npr. Unibet i Bet365 su granicu postavili na samo 130,5 poena... Dakle granice se razlikuju za nevjerojatnih 15 poena...  

Evo kako to izgleda u lokalnim kladionicama...

GKObaC6.png

Y6Ol57k.png

A evo kako kod Unibeta:

Y36vsjh.png

Vidjet ćemo tko je u pravu, ali Partizan docekuje Zvezdu skoro i pitanje koliko ce ozbiljno u obrani odigrati a i granica od 130,5 poena za mušku košarku je jedan od najnižih koje sam ikad vidio...

Svaki info o ovoj utakmici je dobrodošao jer ovaka situacija je izuzetno neuobičajna!

Objavljeno

Tamis - Partizan 

prije 2 tjedna odigrali mec 70-97 , znaci strasno velik broj koševa 
Dule izjavio da ce ovaj mec poslužit kao priprema za nastavak natjecanja, ali da idu na pobjedu.

Partizan u prosjeku zabija skoro 85 koseva u zadnjih 5 utakmica.
Bet 365 i will hill drže granicu od 131 koš i ja cu iskreno sa velikim ulogom odigrati na više koševa

Sa dvoznaka 
"Ovo im je zadnji susret kod kuće i Tamiš bi mogao više težiti napadačkoj igri, a puno manje se orijentirati na obranu, kako je bilo i protiv Metalca. Prvu utakmicu ovih dvaju momčadi Partizan je postigao čak 97 poena, a i sada bi moglo biti slično."

Svaka čast na zapažanju!!!

Objavljeno
Sassari - Armani Milano 1/2 @ 6,25 Germania

3.utakmica 1/2 finala doigravanja za prvaka Italije...trenutni rezultat 1:1...

Sassari završio na 5 mjestu, dok je Armani bio prvi nakon regularnog dijela natjecanja...ovaj tip sam odabrao na temelju toga što je na goste dosta pao koeficijent, sa 1,75 na 1,50 na stanim a kod nas još drže od 1,60-1,70 ovisi gdje... smatram da je Armani svakako kvalitetniji i da će doći do pobjede i proći u finale, a opet se ni domaćin neće predati lako te smatram da mogu odigrati dobro 1.pol i ostvariti prednost, a onda razlika u kvaliteti i iskustvo gostiju donosi pobjedu...

Čisto jedan tip za opušeteno praćenje i uživanje u košarci...za lagani neki ulog...

Sretnooo

Objavljeno

Pozdrav, evo napokon uhvatio malo vremena i napisat ču ovih dana malo više postova, i mišljenja u vezi parova danas je po meni bio odličan dan, općenito se pri kraju RG kladim live, analiziram prije i onda čekam i pratim prvi set, te onda stavljam oklade.

Nakon što sam vidio onako lošeg Japanca u prvom setu, znao da ga trebam "ganjat" 2 i 3 set, nažalost za 2 set je malo falilo kada je došao do 5:4, te imao 30:30, i glupom greškom izgubi poen, radilo se oko 2 tisuće kuna dobitak. Ali nema veze 3 set je odigrao kako treba, 4 i 5 nisam htio igrati, premali je koeficijent  bio na Japancu, a u Tsongu nisam imao povjerenja te mi je poslije 3 seta bio meč 50-50 i nisam riskirao dalje. Wawrinku sam mislio i prije igrati meča, ali ipak sam čekao samo da vidim kako je ušao u meč. Evo dolje priloženog današnjeg dana. 

3Vnfyn5.png

Kroz noći ostavljam mišljenja za sutra. Sretno svima :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use