Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 03.07.2015


canca

Recommended Posts

Kyrgios-Raonić over 3,5 setova 1.50 bet365

 

Danas nas očekuje puno dobrih mečeva, a jedni od prvih na teren će Kyrgios i Raonić. Kyrgios je velika nada svjetskog tenisa i već je postigao neke stvari o kojima mnogi tenisači mogu sanjati kao što su npr pobjede nad Federerom i Nadalom. Ima jako dobar servis pa mu i odgovaraju ovakve podloge. Prošle godine je dogurao do četvrtfinala tako da je dosta bodova u pitanju. U prvom kolu dobio je Schwartzmana 6:0 6:2 7:6, a u drugom Monaca 7:6 6:3 6:4. Što se Raonića tiče, svi znamo da posjeduje strašan servis i da mu je on glavno oružje. Od kada je počeo raditi sa Ljubičićem igra jako dobro i dogurao je bio čak do 4. mjesta. Prošle godine je ovdje odigrao jako dobar turnir i dogurao do polufinala. U prvom kolu dobio je Gimena 6:2 6:3 3:6 7:6, a u drugom Haasa 6:0 6:2 6:7 7:6. Mislim da nas čeka jedan odličan meč, vjerujem da Kyrga može namučiti Raonzu koji je na travi ove sezone svaki put gubio set.

 

Dimitrov-Gasquet over 3,5 setova 1.44 bet365

 

Drugi strašni meč koji nam slijedi je onaj između Dimitrova i Gasqueta. Dimitrov vječni talent napokon bi trebao početi pokazivati zašto ga nazivaju baby Federerom, ali to je još na čekanju. Ove sezone igra loše, imao je nešto dobrih turnira ali ovakav tenisač morao je bolje. Ovdje brani polufinale od prošle sezone, a u obranu bodova dobro je krenuo: Delbonis 6:3 6:0 6:4 i Johnson 7:6 6:2 7:6. Gasquet je trenutno 20. tenisač svijeta. On je tip tenisača koji može iznenaditi i uvijek vreba negdje oko završnica turnira. Ove sezone igra dobro, osvojio je dva turnira a gubio je većinom od tenisača iz samoga vrha. Prva dva kola ovdje je prošao lagano Saville 6:3 6:2 6:2 i de Schepper 6:0 6:3 6:3. Dimitrov jeste blagi favorit ali mislim da Guska može ovdje puno napraviti a ima i 4:0 kontra Grigora. Po meni će teško jedan tenisač slaviti u 3 seta i mislim danas čeka jedan odličan meč.

 

Čilić-Isner over 3,5 setova 1.44 bet365

 

Posljednji meč dana u muškoj konkurenciji odigrat će Čilić i Isner. Čilkan nakon povratka od ozljede nikako da nađe pravu formu. Dosta oscilira i nikako nije pouzdan za klađenje, jedino kontra. Ovdje brani četvrtfinale od prošle sezone. U prvom kolu prošao je Moriyu 6:3 6:2 7:6, a u drugom Berankisa 6:3 4:6 7:6 4:6 7:5. Protiv Berankisa je opasno visio, jeste da je Berankis pružio dobru partiju ali top 10 tenisač ovo je morao dobiti lagano. Oscilirao je iz seta u set i ako se to ponovi protiv Isnera, neće se dobro provesti. Isner slično kao i Čilić igra promjenjivo ove sezone. Loš početak sezone u kojemu je koštao repku i prolaza dalje u Davis Cupu napokon je malo proradio. Trava mu naravno odgovara radi njegovog poznatog servisa. U prvom kolu dobio je Soedu 7:6 6:4 6:4, a u drugom Ebdena 6:2 7:6 6:4. Čilić ima iznenađujuće dobar h2h sa Isnerom.. 4:0 a ako računamo egzibiciju 5:0. Isner ima danas finu priliku prvi put dobiti Čilića ali će imati težak posao. Po meni 50:50 meč i mislim da će jako teško netko slaviti u 3 seta.

Link to comment
Share on other sites

Parovi donose dosta love na ovom Grand Slamu za sada. Danas su mi li la, izdvojio sam šta bi po meni trebalo.
 

Peya/Soares-Bury/Betau 1 1.25 - P/S odličan i uigran par, na travi igraju odlično. U prvom kolu dobili Carrena i Gimena 3:1. Sa druge strane challenger kombinacija koja igra ovdje dobro za sada i jučer sam igrao na njih. Ipak mislim da će teško napraviti nešto više protiv ovakvog doublea, možda eventualno set otkinu.

 

Bopanna/Mergea-Duran/Belluci 1 1.22 - Bopanna i Mergea pokazali su se kao jako dobra kombinacija i već su napravili nekoliko dobrih rezultata. Na travi imaju dva odigrana turnira, Stuttgart osvojili i igrali finale Hallea. U prvom kolu prošli lagano Smyczeka i Veselog. Duran i Belluci igraju prvi turnir zajedno, Belluci je loš igrač parova a Duran je neki prosjek. U prvom kolu iznenadili Stepaneka i Youzhnog iako mi i nije neko iznenađenje. Mislim da danas nemaju šta tražiti ovdje.

 

Gonzalez/Fyrstenberg-Dodig/Melo 2 1.53 - ova kvota koju William Hill daje za mene je prevelika. Dobro, Gonzalez i Fyrstenberg su solidni u parovima, ali su loši u posljednje vrijeme. U prvom kolu prošli lagano Albota i Kukushkina. Sa druge strane treći igrači parova, došli sa titulom iz Pariza gdje su odigrali odličan turnir. Obojica imaju dobre servise i trava im jako odgovara a ovdje su prije 2 sezone igrali i finale. Jučer im predali Mayer i Schwartzman u drugom setu. G/F jesu solidni u parovima a prije su bili i bolji, ali trenutno su razina ispod Dodiga i Mela i nadam se da će to hrvatsko brazilski dvojac i pokazati.

 

Mirny/Kubot-Grana/Lopez over 41,5 1.90 - ovo ću još razmisliti ali sam ipak stavio kao prijedlog. Po meni 50:50 meč i mislim da bi Grana i Lopez mogli odigrati još jedan maratonski meč.

 

Hiseh/Pennetta-Panova/Gasparyan 1 1.30 - H/P sam i jučer igrao i lagano su prošle Bogdan i Halep. Dvije dobre igračice parova iako sam očekivao da puno bolje funkcioniraju zajedno, ali napreduju iz turnira u turnir. Gasparyan nije neka igračica parova, izvan 100 je , a Panova je solidna 41. Igraju ponekad ITF-ove zajedno a ovdje su u prvom kolu prošle Bonaventure/Marosi sa 2:1 koje mi i nisu neko mjerilo. Treba napomenuti i da Panova ima 1/4 na travi u parovima a Gasparyan 1/0. Mislim da Hsieh i Pennetta uzimaju ovo.

 

Davis/Nara-Makarova/Vesnina 2 1.15 - treće tenisačice svijeta u parovima protiv 263. i 265., treba li što više reći ? Dobro, to nije uvijek mjerilo ali sa jedne strane imamo tenisačice koje stalno igraju zajedno i dobro funkcioniraju, lagano prošle prvo kolo a sa druge strane imamo tenisačice koje igraju prvi turnir zajedno i u prvom kolu dobile Wang i Zhang.

 

Hingis/Mirza-Schiavone/Date 1 1.17 - H/M prve nositeljice koje igraju odlično zajedno. Igrao sam ih i prvo kolo, prošle lagano Diyas i Zhang. Date i Schiavone igraju četvrti meč zajedno. Dvije veteranke, Date 38. a Schiavone 153. u parovima. U prvom kolu su dobile Jans i Klepac 2:0. Mislim da će teško iznenaditi danas, prve nositeljice igraju jako dobro zajedno i po meni lagano prolaze dalje.

 

Qureshi/Dushevina-Konta/Skupski 1 1.57 - ovo je trenutno jedini par koji mi se sviđa od mix parova. Qureshi poznati igrač parova, ne treba trošiti tekst na njega. Dushevina je trenutno 129 u parovima ali to je više radi slabijeg igranja, prije je bila i u top 30. Qureshi i Dushevina igrali su prošle godine zajedno na Wimbledonu i dogurali čak do polufinala, a dobili su: Maracha i Pliskovu, Bryana i Peschke, Broadya i Skupskog a izgubili od Stosur i Zimonjića. Skupski i Konta igraju prvi put zajedno. Skupski sa bratom igra parove, a single je batalio. Oni su više challenger tenisači, nakon očajnog prvog dijela sezone sada su malo proigrali. Konta je loša u parovima, točnije solida je neka za ITF razinu.

Link to comment
Share on other sites

evo nesto malo kosarke od mene za sutra, nastavlja se nokaut faza u19 svjetskog prvenstva

HRVATSKA- KANADA 

Vec i ptice na grani znaju kako nema bendera i mazalina. tijekom turnira ostali smo bez jos dva igrača,od kojih je jedan ante toni žižič, prvi centar momčadi. Njega je zasada dostojno zamjenio Zubac, mladi centar cibone. Gledao sam skoro sve utakmice dosad i mogu rec da su me znali iznenadit nekada igrom a nekada i razočarat. Vidi se da su to jos klinci i ima puno oscilacija u igri. Bez obzira na ozljede, ova ekipa je prepuna talenta i odlicna, da je ekipa potpuna , stavio bi kucu da osvajaju zlato! Sutrašnji protivnik je kanada, mogao bi rec sasvim solidna ekipa i po mojem misljenju dosta podcjenjena od strane kladionica. U will hillu kvota na hrv je 1,40 što je po meni nerealno skroz, iskreno ocekivao sam da kanadani budu favoriti protiv nas, tako da hendi od 5,5 mi se cini kao strasno dobar par, Pošto se ovdje radi o nasoj momcadi i svim srcem cu navijati da ih zgazimo i pobjedimo necu stavljat velike pare protiv nas, ipak sam dijelio teren s nekima od njih i dugo godina proveo sa prvim pomocnikom izbornika.
nebi htio nesto puno pametovat, mi imamo smanjen roster, ukoliko zubac ude u probleme sa osobnama u govnima smo( ogroman ,mladi centar , vjerojatnost da napravi glupi faul su jako velike) , ako slavica bude imao slab suterski dan opet smo u govnima, ako ono drvo od arapovica (sramoti prezime) nastavi s onim baletom , jao si ga nama..kanadani nisu iran ili kina da nezna kako zabit koš ili kaznit greške nase momcadi, nevidim ovo kao razbijanje nasih nikako, koliko god bi mi to bilo drago

Pick - canada +5,5 will hill ,  1.85

ŠPANJOLSKA - GRČKA 

grci ko grci , malo koševa, čvrsta obrana i u napadu sta uđe uđe. Na turniru ostavili su srbe na 60 poena , run and gun koreu na 55, dominikance na 65 i tunis na 48 koševa. cijela prica im se svodi na obranu i oko toga grade svu igru. Španjolci nisu pokazali nista posebno dosad, istina imaju samo jedan poraz (od prosjecne turske) ali ostali protivnici su bili jad i bijeda i nisu bas blistali , moje misljenje je kako ce sutra tesko prec 60 poena protiv domacina turnira

Pick , pobjeda grčke , will hill , 1.40
        spanjolska under 65,5   1,85

ARGENTINA - DOMINIKANSKA REPUBLIKA
 
argentinci dosad bez pobjede na turniru i iskreno mislim da ce tako i ostat. gubili su sve meceve dosta uvjerljivo, zadnje su ih ameri natrpali skoro 50 razlike. Mislim da su dominikanci kud i kamo kvalitetnija ekipa , što su i pokazali na turniru, namucili su sve svoje protivnike s kojima su igrali. Izgubili su samo 5 razlike od jakih grka i srba te nesto slabije italije, što pokazuje da nisu bas jako losa ekipa,uspjeli su pobjediti i koreance +13, kvota za pobjedu po meni odlicna

Pick - pobjeda dominikanaca , bet365 , 1,50

 

 

dalje ocekujem laganu pobjedu amera, hendi 24,5 u will hillu izgleda skroz dobro, i misljenja sam kako turci nece bas lako proc protiv australije!

ovo je samo moje neko viđenje, kroz ovaj turnir, nadam se da nece sve past u vodu i otic bas suprotno prognozama kako se zna desit :(

ako netko prati , zelim mu svu srecu

Link to comment
Share on other sites

Butorac/Fleming-Pospisil/Sock 1 2.84 Marathon 
 

Sock će danas probati igrati sa slomljenim prstom. Jedina dobra stvar za njega je što mu se to dogodilo na slabijoj, lijevoj ruci ali opet treba izdržati meč na tri dobijena seta s takvom stvari. Imao je problema i sa koljenom radi kojega je tražio medical protiv Grotha. On i Pospisil općenito ne igraju na svojoj razini u posljednje vrijeme a na to je utjecala i ozljeda Pospisila koji se čini oporavio. Butorac i Fleming dobri su igrači parova. Ovo im je treći zajednički turnir, imaju polufinale challengera u Surbitonu i polufinale turnira u Nottinghamu. Obojici trava odgovara i imaju dobre omjere na njoj. Sve u svemu, Pospo i Sock su i dalje favoriti, ali na osnovu Sockovog stanja moram probati ovo. Butorac i Fleming će možda malo i forsirati Sockov bekend jer vjerujem da su i oni upoznati sa situacijom, Sock je sam rekao da će probati a vidjet ćemo koliko će izdržati. A čini se da i to koljeno predstavlja problem jer znamo da je imao dugo problema s njim a nakon toga medicala nije napravio ništa protiv Grotha. Tko zna, možda Socku to i ne predstavljalo neki prevelik problem i lagano dobiju danas, ali sve u svemu po meni se na osnovu ovoga isplati odigrati na Butorca i Fleminga. Treba igrati u Marathonu i ovim kladama koje nakon prvog seta računaju pobjeda/poraz ukoliko Sock ne mogne nastaviti.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11241939_954173127968267_4246365391272675434_n.jpg?oh=42d216d214c3a2a4c1ae2c142ba75375&oe=56274189

Link to comment
Share on other sites

Nisu to parovi koji su "osnova" dana, ali danas mi nekako hrpimice padaju veliki koeficijenti:

 

Baghdatis - Goffin  1 2.50 - međusobno ga "Marko"  ima 3:0, od toga 2 puta ove godine, jednom na AO-u. Goffin je pročitan, i dobija on Janowicze, Gombose, Krajinoviće, ali nema ove godine pobjedu protiv jakog imena. E sad da li je Marcos takvo ime, za 2.50 će biti za danas. 

 

Kudla - Giraldo  2  2.62 - Kudla je na travi vrlo solidan, ali kao i kod Goffina, Giraldo je, iako zemljaš prvenstveno, jednostavno bolji igrač od do sadašnjih protivnika. I nema on neki skor na travi, ali gubi od Federera, Dolgopolova, Isnera, a Kudla sa navedenima ne spada u istu rečenicu. Za 2.62...

 

Mayer - Anderson TB prvi set - 2.25 - Mayer ima odličan servis, ali kao zemljaš, ne čudi se ko pura dreku kada se loptica vrati, i ima solidnu igru iza servisa. Andersona sam gledao protiv Wawrinke, i još se čudim meču sa preko 80% ubačenih prvih servisa. Osim toga Mayer je na returnu klimav, naročito na backhandu, pa ako ne bude neke početne "drhtavice", ovo u prvom setu ima jako dobru šansu završiti bez breaka. 

 

Vandeweghe - Stosur  1  1.72 - Amerikanka "nabrijana", napokon u centru pažnje pa koristi priliku za "lupetanje" o svemu i svačemu. Sviđa joj se očito, a i danas ima protivnicu koja jednostavno ne zna na travi jer joj ubija kickove, a na backhandu je očajna, a teren je prevelik i loptice prebrze za njenu igru kada se izvlači na forehand. 

 

Uz to dodati kontru na Pospišila i Socka, i eventualno Muguruzu i Suarez, i zgodan sistemčić. Komentar Canca?

Link to comment
Share on other sites

Ljudi neko misljenje o raonicu malo me onolka kvota iznenadila jer nek on nije u formi al taj covjek ima bombu u ruci nick je zemljas i mlad jos msm da raonic nebi smio kiksat

Nije baš Kyrgios zemljaš, upravo suprotno, ali ima klasu i za zemlju. Koeficijent je takav jer očekuju tie breakove, a onda se tu može dogoditi bilo što. Raonić je favorit, ali i meni se čini da će ovo biti neizvjesno. Nije me baš kupio u mečevima do sada. Za isti koeficijent puno je "sigurnija" oklada 3,5 over. 

Link to comment
Share on other sites

Đoković-Tomić -31,5 gemova (1,85)

St.Polten-Rapid Beč +2,5 (1,45)

 

Tomić imao velikih problema u prvom kolu protiv Struffa kojeg je na kraju pobijedio sa 3:2 u setovima,u drugom kolu ga je dočekao još jedan igrač izvan top 100 kojeg je uspio pobijediti sa 3:0 u setovima ali također je bio vrlo gust meč..Tomić se žalio na vrućinu zbog koje kaže nije ni spavao 2 dana otkad je u Londonu i iako ima dobru igru za ovu travu vide se oscilacije u njegovoj igri i ti problemi na koje se žali protiv Đokovića će sigurno uzeti maha.

Đoković u prvom kolu imao uvijek na travi nezgodnog Kohlschreibera kojeg je dobio sa 3 puta po 6:4,u drugom kolu se lako obračunao sa Nieminen-om i.

U ovom meču mislim da Đoković može doći do pobjede u 3 seta i da je ova granica povoljna za odigrati.

 

 

 

Prijateljski meč između dvije austrijske ekipe koje inače u službenim utakmicama igraju na dosta golova kao i svi austrijanci i ovdje vidim jedan lagan over.

Link to comment
Share on other sites

Nisu to parovi koji su "osnova" dana, ali danas mi nekako hrpimice padaju veliki koeficijenti:

Baghdatis - Goffin 1 2.50 - međusobno ga "Marko" ima 3:0, od toga 2 puta ove godine, jednom na AO-u. Goffin je pročitan, i dobija on Janowicze, Gombose, Krajinoviće, ali nema ove godine pobjedu protiv jakog imena. E sad da li je Marcos takvo ime, za 2.50 će biti za danas.

Kudla - Giraldo 2 2.62 - Kudla je na travi vrlo solidan, ali kao i kod Goffina, Giraldo je, iako zemljaš prvenstveno, jednostavno bolji igrač od do sadašnjih protivnika. I nema on neki skor na travi, ali gubi od Federera, Dolgopolova, Isnera, a Kudla sa navedenima ne spada u istu rečenicu. Za 2.62...

Mayer - Anderson TB prvi set - 2.25 - Mayer ima odličan servis, ali kao zemljaš, ne čudi se ko pura dreku kada se loptica vrati, i ima solidnu igru iza servisa. Andersona sam gledao protiv Wawrinke, i još se čudim meču sa preko 80% ubačenih prvih servisa. Osim toga Mayer je na returnu klimav, naročito na backhandu, pa ako ne bude neke početne "drhtavice", ovo u prvom setu ima jako dobru šansu završiti bez breaka.

Vandeweghe - Stosur 1 1.72 - Amerikanka "nabrijana", napokon u centru pažnje pa koristi priliku za "lupetanje" o svemu i svačemu. Sviđa joj se očito, a i danas ima protivnicu koja jednostavno ne zna na travi jer joj ubija kickove, a na backhandu je očajna, a teren je prevelik i loptice prebrze za njenu igru kada se izvlači na forehand.

Uz to dodati kontru na Pospišila i Socka, i eventualno Muguruzu i Suarez, i zgodan sistemmčić. Komentar Canca?

Meni se bagdo ne sviđa, mislim da gubi danas
Link to comment
Share on other sites

Nisu to parovi koji su "osnova" dana, ali danas mi nekako hrpimice padaju veliki koeficijenti:

 

Baghdatis - Goffin  1 2.50 - međusobno ga "Marko"  ima 3:0, od toga 2 puta ove godine, jednom na AO-u. Goffin je pročitan, i dobija on Janowicze, Gombose, Krajinoviće, ali nema ove godine pobjedu protiv jakog imena. E sad da li je Marcos takvo ime, za 2.50 će biti za danas. 

 

Kudla - Giraldo  2  2.62 - Kudla je na travi vrlo solidan, ali kao i kod Goffina, Giraldo je, iako zemljaš prvenstveno, jednostavno bolji igrač od do sadašnjih protivnika. I nema on neki skor na travi, ali gubi od Federera, Dolgopolova, Isnera, a Kudla sa navedenima ne spada u istu rečenicu. Za 2.62...

 

Mayer - Anderson TB prvi set - 2.25 - Mayer ima odličan servis, ali kao zemljaš, ne čudi se ko pura dreku kada se loptica vrati, i ima solidnu igru iza servisa. Andersona sam gledao protiv Wawrinke, i još se čudim meču sa preko 80% ubačenih prvih servisa. Osim toga Mayer je na returnu klimav, naročito na backhandu, pa ako ne bude neke početne "drhtavice", ovo u prvom setu ima jako dobru šansu završiti bez breaka. 

 

Vandeweghe - Stosur  1  1.72 - Amerikanka "nabrijana", napokon u centru pažnje pa koristi priliku za "lupetanje" o svemu i svačemu. Sviđa joj se očito, a i danas ima protivnicu koja jednostavno ne zna na travi jer joj ubija kickove, a na backhandu je očajna, a teren je prevelik i loptice prebrze za njenu igru kada se izvlači na forehand. 

 

Uz to dodati kontru na Pospišila i Socka, i eventualno Muguruzu i Suarez, i zgodan sistemčić. Komentar Canca?

 

Goffin 3,5+ setova 1.50 bet365

Kudla D. - Giraldo S. 1 po 1.50

Mayer - Anderson 10,5+ gemova u 1. setu 2,20 HL (break na početku 1. seta pa završilo 4:6, a sljedeći išao u TB)

Vandeweghe C. - Stosur S. 1 po 1.75

Link to comment
Share on other sites

Melzer/Strycova-Keys/Kyrgios 1 1.50 unibet
 

Kyrgios upravo igra meč protiv Raonića i trenutno je 5:7 7:5 1:1, znači bit će dug i iscrpljujući meč. Kasnije ima parove sa Keys. I jedno i drugo su loši u parovima, a i ne igraju ih previše, većinom su to mečevi za isprobavanje podloge i sl. Sa druge strane su Melzer i Strycova, oboje su dobri u parovima pa sve tako i da Kyrga nije imao ovakav meč oni bi bili favoriti ali ovako ih moram odigrati.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Danas cu se drzati ukupne kvote samo do 1,30 sto ako niste pohlepni, moze da bude sasvim pristojna kvota, a ako jeste, moze biti dobra osnova za narodni ili seljacki tiket, pa mozete sebi da dodajete jos pet, deset, trideset ili vise utakmica u zavisnosti od toga koliko metara zelite da bude dugacak vas tiket. Crvena Zvezda vs Mladost, srpsko prvenstvo, jedinica kao kuca, kvota 1,10 Usa vs Srbija, muska kosarka, Olimpijske Igre, jedinica, kvota 1,10 Paok prolazi dalje Borca iz Banja Luke, Liga Prvaka, kvota 1,08 (sreda) Ukupna kvota 1,30 Ja ove kvote, da sam vlasnik kladionice, ne bih ni dozvolio da se odigraju u mojoj kladionici. O Crvenoj Zvezdi u srpskom prvenstvu ne zelim ni da trosim tastaturu, ali samo da kazem ostalim kolegama sa Foruma, da je ovo tripla za kolege kojima pohlepa nije ostetila razum. Pohlepne kolege mogu umesto ciste jedinice na Zvezdu, dodati pobedu Zvezde i over 1,5 gol na utakmici, i vec ce vam ukupna kvota skociti na 1,45 a da ne govorimo o nekim kombinacijama da ce Zvezda dati vise od gola, da ce prva postici gol na utakmici, da ce pobediti u kornerima, ili (mozda) i pobediti iz poluvremena. O amerima i srbima na Olimpijskim Igrama cu napisati nekoliko recenica na kraju posta, a da Paok prolazi Borca sam stavio u ovaj dobitni tiket samo da rezervisem ovu kvotu dok nije jos vise pala. Ko ima dovoljno maste, a previse pohlepe u sebi, moze ove predloge izmeniti, pa recimo dodati jedinicu na Malme protiv Siriusa, svedska prva liga po kvoti od 1,25 i vec cete dobiti ukupnu kvotu od 1,65. A ako zelite jedinicu na Malme i pobedu Zvezde samo da ne bude rezultatom 1:0, onda cete dobiti ukupnu kvotu od 1,81 (pobeda Zvezde i over 1,5 gol na utakmici, jedinica na amere, Paok prolazi dalje i jedinica na Malme). Da ne govorim da ako mislite da kada reprezentacija Usa vec pobedjuje Srbiju, da ce to verovatno biti vise od 3 razlike, onda ce ukupna kvota preci cak i 2,00. Dakle, sve je na vama i tome koliko ste pohlepni, i sta zelite od zivota ili kockanja. Samo da kazem nesto o ovom mecu svedske lige izmedju Malme-a i Siriusa. Ja zaista imam vagon tiketa gde cekam ovu jedinicu koju sam napao jos tokom sedmice, kao da sutra nece biti vise kockanja. U medjuvremenu sam malo izgubio od entuzijazma, posto ovaj Malme igra kao dopingovan, vec su se odlepili u prvenstvu, a pre samo tri dana su vec odigrali evropsku utakmicu gde su se raspucali kao Arsenal, tamo gde uopste nije vazno. Ne kazem da ne verujem vise u jedinicu, naprotiv, da danas igramo svetu Poslednju Sansu, morao bih dobro da razmislim da li bi moj dobitni predlog bio pobeda Zvezde i over 1,5 gol na utakmici po kvoti od 1,22 ili cista jedinica na Malme, iako mislim da bi bilo ovo prvo. Hocu da kazem, da sam poceo i sa odbranama sa X-om, neresenim ishodom na mecu Malmea, da bih imao sta sutra da jedem, ako Malme danas slucajno ne pobedi. Samo da ponovim, da su ova dva protivnika vec igrala pre samo sedam dana u jednom neverovatnom mecu, i da je Sirius lagano poveo vec u prvom poluvremenu sa 2:0, da bi Malme izjednacio do 72-og minuta, pa su opet primili gol jer su budale, a onda za samo osam minuta rezultat od 2:3 preokrenuli u 4:3, majko moja. Ipak ne zaboravite da jedinica na Malme nije u mom osnovnom predlogu za ukupnu kvotu do 1,30 vec samo za pohlepne kolege sa Foruma, iako ih imam na cekanju u vagonu punom tiketa. Kosarkaska reprezentacija Usa ce biti bolje plasirana na OI od Srbije, kvota 1,10 Kontinent sa kojeg dolazi buduci pobednik kosarkaskog turnira – Amerika, kvota 1,10 Zenska kosarkaska reprezentacija Usa osvaja kosarkaski turnir na Oi, kvota 1,08 Ukupna kvota 1,30 Izgleda da ovi iz bet365 ipak citaju postove na ovom smesnom Forumu, jer jos nisam ni zavrsio post, a vec su oborili kvotu da ce ameri biti bolje plasirani na turniru od reprezentacije Srbije, i to ne oborili, vec prepolovili sa 1,10 na 1,05 sto je i dalje fenomenalna kvota. Da ponovim da cu o amerima i srbima na kraju posta, a ovde da kazem da veliki bet365 nudi u ponudi teritoriju odakle dolazi pobednik kosarkaskog turnira gde imate 1,10 na Ameriku protiv 7,00 na Evropu. Spavajte kao bebe, proverio sam umesto vas, i to potpuno besplatno, pojam “Amerika” podrazumeva americki kontinent, znaci za svaki slucaj imate i Canadu. Sto se tice pobede zenske kosarkaske reprezentacije Usa na turniru, to je kao da se kladite na teniski mec Serene Williams protiv neke lepe teniserke, poput nekada Ane Ivanovic ili sada Emme Raducanu. I dok ove lepe teniserke imaju najveci problem na mecu da li ce jako sunce i znoj pokazati nesavrsenosti na licu, kod Serene Williams je problem da li se ona uopste racuna u ljude, a kamoli u zene, cak i ako obrije brkove pre pocetka meca. Za zensku kosarkasku reprezentaciju Usa koju sam imao prilike da vidim, pravo pitanje je da li one uopste imaju prava da igraju na zenskom ili im je mesto na muskom turniru. Drugo pitanje je kako stoje sa analizama krvi i da li bas sve igracice iz rostera obavljaju malu nuzdu sedeci, ili ima neka koja te stvari radi stojeci. I kod ove triple, ako ste pohlepni, veoma lako mozete doci do ukupne kvote od 2,00 ako recimo dodate da Rijeka prolazi rumunskog drugoligasa u Ligi Evrope ili da srpski predstavnik Radnicki 1923 prolazi dalje crnogorskog predstavnika Mornara iz Bara u Ligi Conferencije, sto je po meni fix zivota, iako je prolaz srba kvotiran sa samo 1,10. Samo ako imate zenu, a ona ima karticu, predlozio bih da odigrate sa njenim novcem double sa dve pobede domacina Olimpijskih igara u kosarci, muske i zenske kosarkaske reprezentacije Francuske po ukupnoj kvoti od 1,36 Pobeda muske reprezentacije Francuske na startu turnira protiv Brasila je kvotirana sa 1,20 i ta jedinica mi se nista ne svidja, dok je pobeda zenske reprezentacije Francuske protiv Canade (ponedeljak) vec neka druga prica. Muska reprezentacija Francuske ima dobru ekipu na papiru, ali se meni ne svidjaju jer se turnir igra na parketu, a i nemam zenu ciju bi karticu koristio, a kamoli sa njom radio neke druge stvari, pa ovaj deo posta slobodno zaboravite. Plus sto dosta analiticara Brasil pominje kao mogucu nagaznu minu, u sta nisam bas najsigurniji. I za kraj da kazem nesto o amerima i reprezentaciji Srbije na kosarkaskom turniru na Olimpijskim igrama. Ovako kako je veliki bet365 postavio kvote za konacnog pobednika turnira, isto tako bih ja postavio kvote na konacnog pobednika svete Poslednje Sanse u sezoni 2024/2025 u prvoj, elitnoj, ali sa handicapom +10,5 na mene. Dakle, kvota na mene da cu biti pobednik Poslednje Sanse sa 11 ili vise poena razlike u odnosu na drugoplasiranog bi kvotirao sa fenomenalnih 1,16 (Usa pobednik turnira 1,16), drugoplasirani @unkdy 11,00 (Canada, pobednik turnira, kvota 11,00), treceplasirani @Fitoz 15,00 (Francuska, pobednik turnira,kvota 15,00) a za ostale upisite sami kvotu koju zelite (Srbija, pobednik turnira 19,00) Moram da kazem da se odavno nisam u necemu slozio sa svetskim kladionicama, kao sa ovom neverovatnom kvotom od 19,00 da ce vicesampion sveta osvojiti turnir, a ja bih cak i ponudio da sami upisete kvotu koju zelite da ce Srbija biti pobednik turnira, ali pod uslovom da meni uplatite, a ja cu vas isplatiti ako se to i desi. Po meni Srbija u ovom trenutku ima drugu ili trecu, a najverovatnije drugu najbolju reprezentaciju u svojoj istoriji, od kada postoje kao samostalna drzava. Rekao bih i da su uspeli da skupe najbolje sto imaju u ovom trenutku. Da ne poverujete da je vicesampion sveta sa onakvim rosterom kvotiran sa 19,00 kao pobednik turnira, i da nije medju favoritima cak ni za medalju, cim je ulazak Srbije u Finale kvotirano sa 8,00. Pa bolje bi bio kvotiran Damir Dzumhur na ultrabrzim podlogama i servisom gorim od drugog servisa Simone Halep, nego Srbija sa Jokicem, zar ne? Ali, ja se pre svega divim sebi, zbog toga sto kladionice misle bas kao i ja. Moj najveci problem je kako da iskoristim svoje znanje da Srbija nece doci ni do medalje, a kamoli do Finala, i kako da naplatim to znanje. Veliki bet365 nudi kvotu od 2,75 da ce reprezentacija Srbije biti eliminisana u cetvrtfinalu, a 2,05 u polufinalu, a problem je sta izabrati od ovoga. Ja ne znam da li ce Srbija ikada vise moci da skupi na jednom mestu ovako kvalitetan roster na papiru, ali sam siguran da kladionice znaju sta rade kada nude kvote od 19,00 da ce Srbija biti pobednik turnira, odnosno kvotu 8,00 da ce uci u Finale. A evo i sta ja mislim da je razlog. Iako jos nije proslo ni mesec dana od kraja Evropskog Prvenstva u fudbalu, ja ne znam da li se neko uopste seca poteza Dani Olma iz 90-og minuta Finala sa Englezima, kada su englezi krenuli na sve ili nista, i kada je lopta nakon kornera engleza vec usla u gol, a Olmo “iz nigde” sa gol-linije spasao i pobedu i titulu Spanije. To mozda jeste ili nije potez celog turnira, ali onakvu radost jednog igraca, a pogotovo saigraca ja nisam video u zivotu kod postizanja golova, a kamoli spasavanja gola. Onakvu radost, onakvo grljenje ne zbog postignutog, vec zbog spasenog gola, kao najveci stepen timske igre, treba pokazivati svim polaznicima svih trenerskih skola na svetu. Selektor kosarkaske reprezentacije Srbije je izabrao da ovako slicno timsku igru reprezentacije Srbije na Svetskom Prvenstvu u Manili, podredi individualnom kvalitetu Jokica, sto bi svako uradio da je na njegovom mestu. Osim mene, naravno. Ja nikada nisam bio vecina, pa mislim da ce Jokic, a narocito Micic da sruse sve iza sebe, pa ce biti interesantno videti da li je kvota od 19,00 da Srbija osvaja turnir ili 8,00 da ulazi u Finale poklon, greska ili odlicna procena kladionica. Jokic nikada nije pokazivao entuzijazam ka igranju za reprezentaciju, vec je na to gledao razumno. Ovoga puta je, kao i uvek, intervenisao Predsednik, a ja sam siguran da kladionice cak i to znaju, pa navlace neznalice da igraju na Srbiju. Kako prolaze reprezentacije koje timski duh bespotrebno podrede individualnom kvalitetu jednog igraca mogli ste da vidite na primerima Francuske, Portugala i Hrvatske na tek zavrsenom fudbalskom Evropskom Prvenstvu, ili na primeru Slovenije sa Doncicem. Ja mislim ili procenjujem ili predpostavljam da je reprezentacija Srbije pozivom Predsednika Jokicu da ucini napor da ipak igra za reprezentaciju svoje zemlje, dosta toga dobila, ali mnogo vise izgubila, bas kao sto kazu i kvote, gde po kladionicama, vicesampioni sveta nisu ni medju prva tri kandidata za titulu, iako imaju u rosteru trostrukog Mvp Nba lige. Ali nema veze, yebes Srbiju, yebes musku kosarku, hajde da svi zajedno vidimo da li u zenskoj kosarkaskoj reprezentaciji Usa ima barem jedna zena, ili ipak sve uriniraju stojeci, posto je pobeda amerikanki protiv Japana kvotirana sa 1,01  
    • SJK - FC Lahti više od 2,5 gola @1,60 GL!
    • Uspio sam ući u račun i vratili su stanje, tj. novce...  @noja57 radi se oko 4-5 tisuća eura dobiti, ali na sport koji nije baš zastupljen ili popularan...inače isto sam godinama igrao normalno, public betove i uredno je sve funkcioniralo, dok nisam ovo krenuo... Samo ću kao i kad su mi prvi račun zatvorili reći, dok gubiš onda im valjaš 😁
    • Ove jedan dugorocan za kraj Olimpijade:
    • Posto  krece Olimpijada , da pocnem  malo  sa kosarkom.
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use