canca 2324 Prijavi objavu Objavljeno November 14, 2015 21:30 J.Crawford over 13,5 1.85 Wwin Uh mislim da se Wwin ovdje zaletio sa marginom, očekivao sam barem 2-3 poena veću. Crawford je ove sezone na prosjeku od 11 poena po utakmici. Igra promjenjivo, zabijao je: Sacramentu 11 i 10, Dallasu 15 i 11, Phoneixu 11 i 18, GSW-u 8, Houstonu 2, Memphisu 13. Detroit pušta dosta sa vanjskih pozicija, Rondo zabio 14, Belinelli 9, Curry 22, Thompson 24, Lillard 26, Mccolum 18, Hill 12, Ellis 15 itd... Glavni razlog igranja ovoga para je odsustvo J.J. Redicka večeras, dok je Chris Paul upitan. Crawford je u karijeri odigrao 40 utakmica protiv Detroita i na prosjeku je od 15,3 poena. Mislim da se svakako isplati odigrati over danas. Ne očekuje se nikako BO, Crawford bi trebao provesti dosta na parketu a i imat će dosta slobode jer i ako cp3 ne bude igrao, on i Blake će morat' povući. Prošlu je protiv Phoneixa kada također nije bilo Redicka i Paula ubacio 18, slično očekujem i danas. 1 Goksim reacted to this Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
canca 2324 Prijavi objavu Objavljeno November 14, 2015 02:00 J.Harden over 28,5 1.85 Wwin Harden uhvatio formu napokon. Danas nas čeka utakmica na velik broj poena, a Rocketski ako išta žele Brada mora biti na nivou. Posljednjih 6 utakmica: 37, 28, 43, 46, 23, 28. Dodatni plus je najvjerojatnije neigranje Howarda.Dwight Howard said he will sit out one of the Rockets next two games, but he's currently undecided if that will be on Friday vs. the Nuggets or Saturday vs. the Mavericks.With Saturday being a home game for Houston, we'd expect Howard to sit out Friday's game in Denver, and we'll likely have another update following Friday morning's shootaround. With Howard resting, Terrence Jones will have the opportunity for some extended minutes, and he may even start at center ahead of Clint Capela. Stay tuned.Dwight Howard will play Friday against the Nuggets and not Saturday against the Mavs.He isn't going to play in back-to-back sets yet. Howard had a big game against the Nets on Wednesday, scoring 20 points with 17 boards. The Nuggets have been torched inside the paint this season, so expect Howard to put up nice numbers in tonight's game. Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Danny 146 Prijavi objavu Objavljeno November 14, 2015 Analiza: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nba-analiza-la-clippers-detroit-pistons/ A. Drummond (17,5) – over @ 1,90 Marathonbet (bio sam napisao cijeli tekst i onda slučajno stisnuo X i obriso sve, tako da nemojte zamjerit) L. Aldrige (16,5) - over @ 1,85 Wwin Gotovo sigurno nema Leonarda, nema ni Ginobilia, a s obzirom da igraju protiv ekipe koja još uvijek nema pobjedu nadam se da bi Popovich mogao još nekoga odmoriti. Uglavnom Aldrige može demolirati Philu, a nadam se da ih neće tako brzo slomiti pa da odmah bude BO. 1 canca reacted to this Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Ivan1998 560 Prijavi objavu Objavljeno November 14, 2015 Clippers vs pistons over 200.5 Možda negdje ima i manja granica nisam puno gledao ali po meni jako izgledno clippersi klasično ekipa koja zabija bolesno puno a detroit ko da nema obrane igraju samo napad isto trpaju užasno pogledajte međusobne mečeve rasponi su oko 100 čak i više mislim da bini večeras trebali prvo granicu od 200 koševa Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Danny 146 Prijavi objavu Objavljeno November 14, 2015 Nije lose 200 over, ali ni Clippersi ne igraju obranh Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Ivan1998 560 Prijavi objavu Objavljeno November 14, 2015 Nije lose 200 over, ali ni Clippersi ne igraju obranh da ali opet su jaci nego detroit a detroit kako sad stoji pobija moje misljenje da su bolji haha Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Luja25 170 Prijavi objavu Objavljeno November 14, 2015 Ja mislim da treba hvatat poraz GSW sada, kvote su nenormalno visoke na protivnike. Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
marsovacc 349 Prijavi objavu Objavljeno November 14, 2015 a teško njih netsi mogu tuć tamo još su sinoć imali utakmicu Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Luja25 170 Prijavi objavu Objavljeno November 14, 2015 evo cekam pistonse i clipperse over 188.0 i vidite 4. cetvrtinu, hahaha pa jel se moram tresti , sta je ovo više Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Luja25 170 Prijavi objavu Objavljeno November 14, 2015 još 4 koša a ja stresem ovde, a prosjek im je bijo prve 3 cetvrtine 52koša sada 24 skupa....... Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Luja25 170 Prijavi objavu Objavljeno November 14, 2015 wow prošlo......... Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Luja25 170 Prijavi objavu Objavljeno November 14, 2015 Ma znam de ce ih tesko tuci ali sad ih treba hvatat, Kad igraju u gostima kvote se krecu oko 3.60 do 6.00, a kod kuce preko 13.00 Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
domin 8 Prijavi objavu Objavljeno November 14, 2015 i ja sam ih imao na 194,5 i mislio sam da nece proci a u kombinaciji sa A. Drummond i J.Crawford ostao sam kratak 4 poena ,odigrao na 200,5 Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
zekoslav0mrkva 95 Prijavi objavu Objavljeno November 14, 2015 Houston-Dallas mišljenja?? Može li to Houston ne izgubiti? I bay d wej dennyu i canci svaka čast Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
marsovacc 349 Prijavi objavu Objavljeno November 14, 2015 Bradley Beal (shoulder) will not play on Saturday vs. the Magic and Garrett Temple will start in his place. John Wall over 18.5 @ 1.90 bwin Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Luja25 170 Prijavi objavu Objavljeno November 14, 2015 mrzim Walla over igrati!!!. Sta mislite jeli vrijeme da Curry ostane ispod 30 koševa??? Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
marsovacc 349 Prijavi objavu Objavljeno November 15, 2015 to nitko nezna kad on u 1. četvrtini to može prebacit. ja ga se ne usudim under igrat Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Ivan1998 560 Prijavi objavu Objavljeno November 15, 2015 Ajme gadosti ovo je trebalo ići na 215 koševa .. Po cetvrtinama 53 58 50 i onda 36 nez šta bi reko sori ako je neko pratio al činilo mi se dobar pick možda je neko nizu granicu uzeo ja sam imao i 194 pa nije toliko loae Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
zekoslav0mrkva 95 Prijavi objavu Objavljeno November 15, 2015 Supersport stavio u ponudi ZBROJ POENA 1/2 SANANTON(194,5)-PHILADEL manje 1,85 više 1,85 SANANTON(197,5)-PHILADEL manje 1,85 više 1,85 Zna li neko u čemu je kvaka ili neznaju ni sami što bi postavili pa postavili obje? Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Luja25 170 Prijavi objavu Objavljeno November 15, 2015 hahahah, stvarno nevidim kvaku... mozda su kvote krivo postavili Citiraj Share this post Link to post Share on other sites