Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Brisanje postova

BoboBet

Recommended Posts

Molio bih da mi administracija foruma objasni zbog čega mi je obrisano cca 3-4 posta od kad sam došao. Još mogu razumit da mi se obrisao SVAKI post gdje sam nakon utakmice komentirao istu (više manje je bilo slavlje, nikakvo pametovanje jer sam vidio u pravilima da se to ne smije), iako ste i za takva brisanja mogli poslat poruku i objasnit da znam u čemu je problem i da ne radim istu grešku, ali da mi je jučer post obrisan gdje sam stavio prognozu - to mi nije jasno.

Hvala unaprijed na objašnjenju.

Ja sam brisao te postove komentiranja nakon utakmica, nekada se toleriraju u ovoj dnevnoj temi, kada je npr slabiji dan tipa ponedjeljak ali inače se postavljaju samo analize i raspravlja se o njima, statistiku možeš postavljati u live topic ili neki drugi ili editiraj sebi post nakon završetka, a taj jučerašnji post ja nisam dirao

Mislim da treba imat jednak kriterij prema svima. Srijeda je isto slabiji dan kad mi je obrisan post, no nema veze. Jučer sam prognoziro Federera 2-0, editirao nakon meča i posta nema. Nema smisla bit toliko strog, aktivnost na forumu je dobra, no to je samo moje mišljenje.

Bilo je puno takvih postova prije, pa bude 5 stranica na tradeu a od toga dvije s analizama pa smo malo postrožili. Ti nastavi samo sa onakvim radom, lako ćemo za statistiku.

Nije poanta niti statistika, niti broj postova, niti bilo što u tom smjeru. Ako sam već nešto objavio i nisam pritom prekršio nikakvo pravilo foruma, ne vidim zašto se (samo moji?) postovi brišu? Ne pišem ja nešto na forum da bi mi to neko jednim klikom obrisao. 

Do sada se, iskreno, nisam uopće trudio oko opširnih analiza. Puko bi da jesam i da je neko obrisao jer mu se nešto nije svidjelo. Jednostavno ne razumijem zašto je neko obrisao par Federer - Wawrinka koji sam objavio? Istina, bilo je to u par rečenica, napisano osnovno, ali nisam imao vremena za opširno. Svejedno, dao sam svoj prijedlog i neko ga je obrisao bez da mi je objasnio - gdje je problem?!

Izbjegavao sam forume ovakvog tipa (kladioničarskog) jer su većinom određeni članovi prepotentni na njima, imaju najbolje parove, informacije i analize, te su oni glavni na forumu, a zapravo su miševi bez mozga (a la soraja) koje masa puši. Ovdje sam mislio da toga nema, i nema, barem do sada nisam vidio da se neko smatra više vrijednim od drugog, ali ste me uspjeli demotivirat u manje od tjedan dana boravka na forumu - svaka vam čast. I uopće nije bitno tko je tu dobar tipster, tko nije, bitan je doprinos forumu i zajednici, te da se cijeni svačiji doprinos, bez obzira bio on mali, veliki, fanastičan, dobar ili manje dobar (da ne kažem loš).

Toliko od mene u ovo zimsko kasno nedjeljno predvečerje.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use