Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Zimski sportovi

Goksim

Recommended Posts

Htio bi samo informirati sve članove i posjetitelje da smo otvorili podforum "Zimski sportovi" gdje ćemo pratiti sva zbivanja ponajviše u alpskom skijanju i skijaškim sportovima, ali kroz godinu vjerujem i u još nekim sportovima.

Osobno sam imao dosta uspjeha zadnjih godina, posebno sa alpskim skijanjem gdje sam ulovio i 15,00 da će Ivica Kostelić osvojiti VKG, kada je rijetko tko prije početka sezone i Munchena te godine vjerovao u njega. Također, ulovio sam i Annu Fenninger da osvaja VKG po 30,00 (sve ima u dobitnim listićima na forumu mislim) a nadam se da će takvih slatkih dobitaka biti još. Često znaju biti valuebetovi i zanimljivi dueli a ako imate informaciju da neki skijaš ima npr. virozu i sl. onda se isplati odigrati i na neki info...

Skijaške skokove sam pratio znatno više kada su Ammann i Gregor harali, ove sezone nisam toliko upućen ali vjerujem da ima forumaša koji jesu. 

Uglavnom, nadam se da ćemo i na zimskim sportovima zaraditi ove sezone i lijepo se družiti  ;)

TQbKomI.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use