Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 24.2.2016. (Live)

Goksim

Recommended Posts

zato si trebao povuci sve sredstva odma .. htjeo sam to napisat sinoc ali net mi je zezao nesto 

ne pomaže, stavio sam sinoć odmah da mi prebaci dobitak na skrill, jutros je transakcija bila još u tijeku, a na računu od 888sporta mi je pisalo -60e (toliko mi je dobitak iznosio)..često koristim tu kladionicu i kad tad bi se naplatili dok napravim sljedeći deposit

Ja sam sve što sam imao na računu pretvorio u aktivne listiće, odnosno uplatio na NBA koji je bio vezan sa tigresom, i sada se čekaju kartoni. Noć je bila dosta realna, nadam se da kartoni neće podbaciti.

Uplatio sam i više nego što sam planirao jer sam ih i htio dovesti u situaciju da mi nemaju što skinuti sa računa. E sad kad budu, nadam se, isplate nekih dobitaka, vidjet ćemo dali će prvi dobitak umanjiti za krivu isplatu.

Btw. nije njima u interesu da igrač ima -100eura na računu npr. jer ispada da će od sljedeće uplata od 150e biti samo 50e na računu. Dakle, ispada da im je igrač dužan taj iznos, a naravno igrač nikad ne mora napraviti sljedeću uplatu.

Uz toliko drugih kladionica, mnogi bi jednostavno zaboravili na račun koji im je u minusu i igrali dalje kod bet365, Sportingbeta i sl. gdje im je račun na 0 i ako uplate 150e i imat će 150e. Mislim da je i management kladionica toga svjestan, te stavljanjem računa u minus vjerojatno gube tog korisnika, pa mislim da će i oni izbjegavati tu praksu, jer tehnički iz njihove perspektive, bolje priznati da su pogriješili i ostaviti račun na 0 (dakle ne tavljati ga u minus) korisniku kako bi on i dalje igrao kod njih...

Ja sam sve što sam imao na računu pretvorio u aktivne listiće, odnosno uplatio na NBA koji je bio vezan sa tigresom, i sada se čekaju kartoni. Noć je bila dosta realna, nadam se da kartoni neće podbaciti.

Uplatio sam i više nego što sam planirao jer sam ih i htio dovesti u situaciju da mi nemaju što skinuti sa računa. E sad kad budu, nadam se, isplate nekih dobitaka, vidjet ćemo dali će prvi dobitak umanjiti za krivu isplatu.

Btw. nije njima u interesu da igrač ima -100eura na računu npr. jer ispada da će od sljedeće uplata od 150e biti samo 50e na računu. Dakle, ispada da im je igrač dužan taj iznos, a naravno igrač nikad ne mora napraviti sljedeću uplatu.

Uz toliko drugih kladionica, mnogi bi jednostavno zaboravili na račun koji im je u minusu i igrali dalje kod bet365, Sportingbeta i sl. gdje im je račun na 0 i ako uplate 150e i imat će 150e. Mislim da je i management kladionica toga svjestan, te stavljanjem računa u minus vjerojatno gube tog korisnika, pa mislim da će i oni izbjegavati tu praksu, jer tehnički iz njihove perspektive, bolje priznati da su pogriješili i ostaviti račun na 0 (dakle ne tavljati ga u minus) korisniku kako bi on i dalje igrao kod njih...

imao sam 110e na računu ukupno sa tom pogreškom...jučer navečer sam stavio da mi prebaci sve na skrill.. ujutro pogledam, na računu od 888sporta mi je pisalo -60e...na skrillu nije bilo nista od tih para..pogledam, i piše transakcija u progresu...i otkazao sam transakciju nek mi uzmu tih 60e jer su inaca jako dobri s ponudom i vise mi vrijedi igrat kod njih ubuduce nego tih 60e...ionako ih nisam zasluzio...izgleda da je samo meni takav slucaj s tim minusom onda?!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use