Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 25.02.2016. (Live)

Goksim

Recommended Posts

Za sad rezultati dosta dobri, da ne ureknemo...

Olympaikos vodi

+ već su tri kartona. Oba tipa mogu proći

Tham - Fiorentina već 3 kartona

još samo 2 trebaju... ovo mi dosta nosi

Man.Utd. unatoc nedanom penalu i svemu mislim da će dobiti, dali će biti dosta za prolaz vidjet ćemo

Napoli vodi, nnka zadrži i još 1 žuti tamo...

Svaka cast ekipa danas super prolaznost. Ja cekam na jednom tiketicu dolgija protiv hassea za lijepu svoticu :)

Obori me samo Napoli na super listicu, svi kartoni prosli a ovog Napolija lopta nikako nece...

Taj napoli je uzasan, ja sam ga srecom izbjega nakon videnog za vikend protiv Milana, imaju oni inicijativu al nista konkretno sve nesto na krilo i to losi centarsuti, jako ih je lako za braniti sad ne znam kako su danas igrali nisam gleda al eto vise srece drugi put

Svaka cast ekipa danas super prolaznost. Ja cekam na jednom tiketicu dolgija protiv hassea za lijepu svoticu :)

Taj napoli je uzasan, ja sam ga srecom izbjega nakon videnog za vikend protiv Milana, imaju oni inicijativu al nista konkretno sve nesto na krilo i to losi centarsuti, jako ih je lako za braniti sad ne znam kako su danas igrali nisam gleda al eto vise srece drugi put

Baš ih neće. I u pon sa Milanom a i danas. A imali su 20 udaraca, 66% posjed lopte, nevjerojatno što sve nisu iskoristili. Ali neću se žaliti, ostalo više manje sve win :D

Pad Napoli 1 i over kartona Bayer L. - Sporting L. 

Baš ih neće. I u pon sa Milanom a i danas. A imali su 20 udaraca, 66% posjed lopte, nevjerojatno što sve nisu iskoristili. Ali neću se žaliti, ostalo više manje sve win :D

Pad Napoli 1 i over kartona Bayer L. - Sporting L. 

Znaci onda iduce kolo u serie a napoli zicer :) jbt koliko je dobar dan ispa ispuca sam limit lajkova za danas :P

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use