Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 1.3.2016. (Live)

Goksim

Recommended Posts

Padaju kvote na hajduka, stvarno očekujem lagani prolaz.

Da na netu sada 1,28. Jučer tj. sinoć sam ulovi 1,25 da dobivaju jedno poluvrijeme sada gotovo identičan koef. za pobjedu. Iako vjerujem da prolaze oba tipa, a i hendikep.

Na liveu bi se moglo loviti pobjedu Hajduka i Hajduk prvi do 5 kornera (ako će staviti u live ponudu). BET365

Slaven ubija 3:0 za sad. 

Šteta razmatrao sam ih, znam da su puno bolji od Zagreba koji nije niti Istru mogao dobiti, međutim uplašio me rast koeficijenta na Slaven pa sam preskočio, izuzev jednog listića gdje su mi zadnji par ali šteta mogli su biti i na puno više mjesta... 

slažem se,zagreb ima problema unutar momčadi i izgleda da su se oprostili od lige i ubuduće bi trebalo protiv njih

Slaven ubija 3:0 za sad.

Šteta razmatrao sam ih, znam da su puno bolji od Zagreba koji nije niti Istru mogao dobiti, međutim uplašio me rast koeficijenta na Slaven pa sam preskočio, izuzev jednog listića gdje su mi zadnji par ali šteta mogli su biti i na puno više mjesta...

Ja sam odigro vise od 1,5 gol po koeficijentu 1.4,koji je bio bolji od pobjede Hajduka..

Da na netu sada 1,28. Jučer tj. sinoć sam ulovi 1,25 da dobivaju jedno poluvrijeme sada gotovo identičan koef. za pobjedu. Iako vjerujem da prolaze oba tipa, a i hendikep.

Na liveu bi se moglo loviti pobjedu Hajduka i Hajduk prvi do 5 kornera (ako će staviti u live ponudu). BET365

Nikola Vlašić vraća se u konkurenciju što je velika stvar. Pitanje je hoće li Vlašić odmah u prvih 11 protiv Osijeka, čini nam se logičnim da počne, pa koliko izdrži, jer stanje njegova trbušna zida je sanirano što se tiče liječničke službe; pitanje je koliko je fizički spreman nakon poduže pauze.

Povratak Sušića (izdržao kaznu zbog crvenog kartona) i Vlašića za berbu bodova Hajduka, a njima treba svakako dodati i Bencuna, pa je to drugačija, iskustvom i znanjem osnažena momčad koja bi morala odmah prekinuti mini-seriju s nula bodova iz dva uzastopna gostovanja.

Povratnici Sušić i Bencun su sigurno unutra i sad ostaje još odabrati trojicu. Vlašić se vraća, neka bude odmah lijevo jer dosta se tinte prolilo kako se neće tratiti na poziciji centarfora. A da Sušić bude “lažna špica”? Moguće i to. Ali može i Prskalo u špic, ima logike kad nema još Veleza, a ni Arteage; premda je u finišu u Rijeci Mastelić više bio špic, a Prskalo lijevo.

Ja bi i H1 na Bijele  :D

goks  dalkijev stvara prilike i ima šanse za preokret?

Ne gledam, samo sam pratio kretanje koeficijenta kada sam vidio da gube. 

Planiram Hajduk pogledati ipak mi je to "main bet" za sad, a mislim sad možda i tu kombinaciju sa kornerima uplatiti... Poljud je širok teren, trebalo bi ih biti, pogotovo u korist Hajduka ako će dominirati i napadati...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use