VTB LIGA 11:00 h ZENIT VS KHIMKI -5.5 1.45
Obje ekipe su prošli tjedan imali dvostruki program u Euroligi.Zenit je prvo dobio Albu doma 87-71 da bi onda u petak izgubio doma od Reala 71-75. U oba susreta ih je vukao Pangos koji je u dobroj formi. Sa druge strane Khimki je također ostvario jednu pobjedu i jedan poraz, dobili su Reala 78-77, napravili su veliko iznenađenje da bi nakon toga izgubili od Albe 81-100. Khimki se rasipa, navodno se ne isplaćuju plače, radi toga je otišao Jović, Bertans,Tima,Greg Monro, Jonas Jerebko. Dakle kaos u klubu. Od onih to vrijede je ostao Šved, Mickey i McCollum. Kratka rotacija,naporan ritam i problemi sa financijama su dovoljni za pobjedu Zenita koji ove godine igra sjajno.
Pozdrav!
Otvorio sam na betu novi račun i uplatio preko paysafea i rekli su mi prvo ako uplata bude sa paysafea da ću na isti način moći i isplatiti, međutim sada mi kažu kako je moguće samo preko banke i skrill su ukinuli očito nije mi jasno zašto..
Koji je način da se isplati novac jer je kod nas zabranjeno zbog porezne i tako?
e pa o tome se radi, mora biti dobra da zdrži bodove u ukupnom poretku... i bila bi, ako si gledao utrke, bila bi na postolju samo da nije napravila glupost u 1.vožnji, izgubila na jednoj kardinalnoj greški skoro 2 sekunde.... u 2.vožnji išla super ali naravno nije bilo dovoljno...