Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 12.3.2016. (Live)

crnamamba

Recommended Posts

Berdych mi je malo sumnjiv,istina da je favorit ali u zadnje vrijeme nije u dobroj formi,Del Potro sigurno željan igre i gladan uspjeha,dobro igra nakon te teške ozljede i mislim da povratak meni osobno jednog od dražih tenisača na touru ide u pravom smjeru.

Igrali su 6 puta dosada,4 puta slavio Delpo,2 puta Čeh..iako su to susreti od prije par godina.

Meni se ovdje najbolja čini opcija +2,5 setova..nekako na osjećaj iako je Berdych opravdano favorit

Berdych nije u nekoj formi. Del Potro je meni jedan od drazih igraca ali dugo odnosno oredugo je bia van i backhand ga jos jako muci odnosno pazi s njim i strah ga od opet ozljede i stalno slajsa. Mislim da ce iskusnjara kakav je Berdych to znati iskoristiti i forirati igru na nkegov backhand. Potpisujem maloprije post za hoffenhaim wolf gg

Berdych mi je malo sumnjiv,istina da je favorit ali u zadnje vrijeme nije u dobroj formi,Del Potro sigurno željan igre i gladan uspjeha,dobro igra nakon te teške ozljede i mislim da povratak meni osobno jednog od dražih tenisača na touru ide u pravom smjeru.

Igrali su 6 puta dosada,4 puta slavio Delpo,2 puta Čeh..iako su to susreti od prije par godina.

Meni se ovdje najbolja čini opcija +2,5 setova..nekako na osjećaj iako je Berdych opravdano favorit

Slazem se... ja sam to gledao 3-4 puta ali nikako nisam imao pravi "feeling". Berdych vuce onu povredu, Delpo zeljan igre, ali i dalje nije skroz siguran u sebe zbog operacija i problema sa bekendom... Mozda vise gemova umesto vise setova po meni, ali svakako over....

Čorić-Belluci,mislio sam o ovom paru pisati na glavnom topicu no može i ovdje,ovo mi se čini jako jakoo izgledno.

Mladi Čorić igra dobro,čini mi se da je opet u ritmu kakvom je bio na početku godine kada je dogurao do finala Chennai-a.

Belluci u lošoj formi,ništa posebno,zemlja mu je omiljena podloga.

Skoro pa veteran Belluci je već izgubio od Čorića i to u Brazilu na zemlji u Davis Cupu prije par mjeseci.

Možda i 2:0 pobjeda Borne,šta mislite?

Čorić-Belluci,mislio sam o ovom paru pisati na glavnom topicu no može i ovdje,ovo mi se čini jako jakoo izgledno.

Mladi Čorić igra dobro,čini mi se da je opet u ritmu kakvom je bio na početku godine kada je dogurao do finala Chennai-a.

Belluci u lošoj formi,ništa posebno,zemlja mu je omiljena podloga.

Skoro pa veteran Belluci je već izgubio od Čorića i to u Brazilu na zemlji u Davis Cupu prije par mjeseci.

Možda i 2:0 pobjeda Borne,šta mislite?

Slazem se, Coric ovo najverovatnije dobija i u 2 seta, ali cu za svaki slucaj uzeti samo 1. WH nudi 1.5 sto nije losa kvota na fix

Takodje Troicki-Mayer vise od 22.5 gemova je odlican izbor. Onda Tomic-Ram ili over 21.5 ili over 9.5 prvi set. I takodje Harison - Cilic, kontrahendikep na Harrisona (+3.5) 

Biathlon Relay. Men. 4x7,5 km

M435xWy.png

France winn @ 4.30 Betfair

Norvežani jesu favoriti u ovoj utrci ali ne toliki u odnosu na Francuze. glavni razlog zašto ovo igram je Martin Foucarde. Čovijek jednostavno dominira na ovom prvenstvu. startao je u 4 utrke i sve 4 je pobjedi(miksana štafeta i 3 pojedinačne). Ako on uđe u zadnju izmjenu s zaostatkom oko 30 sekundi mislim da Francuzi pobjeđuju. U ostalim izmjenama su norvežani nešto bolji al mislim da nisu toliko da to Martin nebi mogoa nadoknadit. Kad bi se zbrajali rezultati iz pojedinačnog sprinta sva 4 natjecatelja Francuske i norveške razlika bi bila 6 sekundi u korist Francuza¸tako da mi se ovih 4.3(ili malo niže ovisi kako tko uhvati) čini ko jako dobar value. Šta se tiče ostlaih reprezentacija mislim da su ipak liga niže

Slovenia - Kazakhstan 1 @ 1.95 marathonbet

slovenci bez Faka pa je zato takva kvota na njih. Al kad se pogledaju rezultati iz pojedinačnog natjecanja vidi se da su slovenski natjecatelji unatoč promašajima bili u rangu kazahstanaca koji su gađali bez greška šta bi značilo da su u skijanju puno brži. Bitna je stavka da kod svakok pucanja natjecatelji dobiju 3 dodatna metka te moraju trčat dodatan krug tek ako i iz tih sveukuono 8 metaka ne uspiju zatvorit cijeu mapu šta zuvelike pomaže lošijim pucačima

Kada pocinje?

Slazem se, Coric ovo najverovatnije dobija i u 2 seta, ali cu za svaki slucaj uzeti samo 1. WH nudi 1.5 sto nije losa kvota na fix

Takodje Troicki-Mayer vise od 22.5 gemova je odlican izbor. Onda Tomic-Ram ili over 21.5 ili over 9.5 prvi set. I takodje Harison - Cilic, kontrahendikep na Harrisona (+3.5) 

Uzimam i ja Bornu i definitivno se slažem za Čilića :D

Hrvatska 1. liga

17:00 Istra - Rijeka

tip: over 4,5 kartona @ 1,59

kladionica: PSK/SS

Sudac: Vučemilović – ove sezone u 8/12 (67%) utakmica pokazao 5 ili više kartona. 2/4 utakmice koje su ostale u underu su bile kup utakmice a na jednoj između Lokomotive i Hajduka je bilo samo 22 prekršaja. Samo jedna utakmica ostaje s upitnicima iznad glave. Sudac drži konstatnu što je najbitnije.

Ostao sam iznenađen ovom granicom od 4,5 kartona, jer razloga za 'brigu' imaju i jedni i drugi. Rijeka je još uvijek u utrci za naslov prvaka jer zaostaje samo 5 bodova iza Dinama. S druge strane Istra je trenutno u crvenoj zoni ali Osijek koji je ispred njih ima samo 2 boda više uz utakmicu više.

Motivacije neće nedostajati!

Rijeka ne razvaljuje, Istra ne gubi s velikom razlikom a takvu utakmicu očekujem i danas.

Pitanje u kakvom je stanju teren i ne vjerujem da će se moći razviti dobra igra i kombinatorika što bi definitivno domaćinima trebalo ić u korist.

U drugom djelu sezone je odigrano 5 kola a prosjek oba tima u tih pet utakmica je 4 kartona i 20 prekršaja po utakmici.

Ovo je stvarno jako velik prosjek i jako gruba igra, ali iskreno me to niti ne čudi za HNL. Više je 'lopati' od onih dobrih igrača i kad prođeš takvog dobit ćeš po kostima.

Bodovi su potrebni i jednima i drugima tako da ništa manje ne očekujem niti danas.

Oklada ima value i ovo se definitivno mora uzet!

Sretno!

PFIujI0.png

jebiga brate palo...i ja ispratia nazalost

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use