Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 23.3.2016.  

43 glasova

1. 1. Slovenija-Makedonija

• 1
      26
    • X
      15
    • 2
      2
  2. 2. Hrvatska-Izrael

• 1
      37
    • X
      3
    • 2
      3
  3. 3. Poljska-Srbija

• 1
      36
    • X
      4
    • 2
      3

Recommended Posts

Objavljeno

Jos nekoliko parova za danas:Schwartzman-Pospisil, TB u prvom setu @3.40 bet365

Iako se za Schwartzmana moze reci da je podjednako dobar i na sljaci i na hardu, ono sto ga karakterise kao igraca su dobar servis i duge razmene. Zato je neretko veoma nezgodan igrac za servere koji nisu previse dobri na returnu ili bekendu. Pospisil nije u blistavoj formi ali puno puta zna izdrzati prvi set pa to zna otici u TB. Protiv Donaldsona na Indian Wellsu je bio isti slucaj. Schwartzman nedavno dobio Mullera posle TB u prvom setu. Pospisil je manje-vise slican igrac i mislim da ovaj tip je donekle realan iako malo riskantan. Isplati se u svakom slucaju zbog dobre kvote

Schiavone-Falconi, Schiavone @1.65 bwin

Iskustvo protiv mladosti, mada se da diskutirati da li je Falconi i dalje mlada (25 god). Schiavone u puno puno boljoj formi dok Falconi muku muci vec mesec i nesto. Ima niz od 5 poraza, no ono sto je najgore je da su 3 od ta 5 poraza od teniserki van top100 sto je stvarno porazavajuce. Schiavone je u 2016-oj veoma dobra, ima 8 pobeda i 3 poraza  a  padale su puno veca imena od Falconi. Hendikep na Italijanku je takodje dobra opcija ali ipak ne bih cackao jer u slucaju da mec ode u 3 seta moze pobrkati racune. 1.65 koje nudi bwin je itekako dobra kvota, imate i u svim ostalim vecim po 1.60

Poljska-Srbija, Poljska over 1.5 @2.00 marathonbet

Mozda ima i vece kvote na ovaj pick ali svejedno je value po meni. Poljska je svakako puno bolja napadacki, imaju Lewandowskog u napadu koji moze sam uvaliti 2 komada. Atmosfera u svlacionici kod reprezentacije Srbije nije dobra vec neko vreme, ali nedavno su ponovo par afera dosli u prvi plan. Mislim na ono sa Tadicem i kritikovanje selektora. Tu je takodje jos par imena, no da ne idem previse u detalje. Cak i u kvalama Srbija nije previse pokazala, a sada kad se radi o prijateljskoj jos u gostima, ne ocekujem da bas ginu za svaku loptu. Poljaci ce sigurno hteti slaviti ispred svojih navijaca, 2 gola domacina su realan ishod

Koliko vidim Schiavone je izgubila.

Objavljeno

Bome se isplatilo, ali nažalost nisam odigrao.. nitko nije prokomentirao...

kvote oko 3 i oko 4, u dublu odlican posao...

Ja sam odigrao još prekjučer 1x na goricu i x2 na škrljevo 100 za 1000... mada ovo mora štela bit... split je vodio 16 na poluvremenu a škrljevo bez kusa :/

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use