Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 26.4.2016. (Live)

crnamamba

Recommended Posts

1. Cervantes over gemova

2. Rusija 1x

3. Real oba daju

4. Real više od 4.5 kartona

Od 4 singla, nula bodova. Bit će sutra bolje :).

Nisi jedini, mislim da je 90% tipova veceras palo u vodu posle ovako odigrane utakmice

Rezime meca:

• Prezatvoren mec kakav nisam gledao duze vreme u LS. puno toga jeste u igri za oba tima, ali ovo veceras je bilo bez ikakvih ambicija i pokusaja napada sto je najgore
  • Cakir ponovo pokazao zasto je sudija za "preskociti". Covek ocigledno dobija ovakve utakmice zbog nacina sudjenja, tj. da budem precizniji zbog oprastanja neoprostivih zutih kartona kod grubih startova
  • City verovatno isao logikom da grade rezultat za povratnu u Madridu uz eventualnu produzenu povredu Ronalda i njegovo neigranje u drugom mecu
  • Pellegrini je po meni morao ici na pobedu kod kuce, City i u Engleskoj ne igra sjajno u gostima ove sezone, a kamoli ispred punog Bernabea

<p>

Nisi jedini, mislim da je 90% tipova veceras palo u vodu posle ovako odigrane utakmice

Rezime meca:

• Prezatvoren mec kakav nisam gledao duze vreme u LS. puno toga jeste u igri za oba tima, ali ovo veceras je bilo bez ikakvih ambicija i pokusaja napada sto je najgore
  • Cakir ponovo pokazao zasto je sudija za "preskociti". Covek ocigledno dobija ovakve utakmice zbog nacina sudjenja, tj. da budem precizniji zbog oprastanja neoprostivih zutih kartona kod grubih startova
  • City verovatno isao logikom da grade rezultat za povratnu u Madridu uz eventualnu produzenu povredu Ronalda i njegovo neigranje u drugom mecu
  • Pellegrini je po meni morao ici na pobedu kod kuce, City i u Engleskoj ne igra sjajno u gostima ove sezone, a kamoli ispred punog Bernabea

Ovo stvarno nije normalno. Prebolio sam kartone ove nisam ni igro na njih puno, ali sve nade sam polago na golove u ovoj tekmo. Jedino sta me spasilo je da sam uhvatio under 1.5 goals po kvoti 3.00 pa se zavrsio dan sa nekim

Minimalnim minusom, ali sve u svemu katastrofa

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use