Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Tromsø v Fredrikstad 1 @ 1.85 

Nadal R. v Federer R. [FSW] [First Set]  [Guess the player to win the first set.] 1 [1st set] @ 1.40

Evo ja cu prije jedan popodnevni double, a kasnije cu vjerojatno staviti jos HRV, Njemce i vidim da na River tipujete a zadnjih par kola mi je donio lovu tak da cu ga i ja vjerojatno staviti.... ;D

Objavljeno

Sad posto ste rekli da cete staviti taj River Plate neznam koliko je to sigurno i kakvo je stanje u Argentinskoj ligi?i ja bi ga stavio ali posto nisam bas informiran idem kao glavom u zid

Objavljeno

Hrvatska

Njemačka

River Plate

Stanleybet (nema mt)

ulog: makismalan

Nadajmo se...

Bravo Goks evo danas smo imali potpune iste parove i prosli su nam ndama se da smo skinuli prokletstvo....heheheh Pusa care!!!
Objavljeno

Tooooooooooooo!!!

Danas je odlično prošlo, a listić mi je bio iznimno bitan...

Sada se dalje može lakše jer se je napunila banka  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bravo :

1.) Hrvatska

2.) River Plate

3.) Njemačka

!!!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use