Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

anketa  

31 glasova

1. 1. Bremen - Frankfurt

• 1
      15
    • X
      10
    • 2
      6
  2. 2. Milan - Roma

• 1
      5
    • X
      12
    • 2
      14
  3. 3. Granada - Barcelona

• 1
      0
    • X
      3
    • 2
      28

Recommended Posts

Objavljeno

Hrvatska u top10 7.50 bet365 2/10

Možda na prvu zvuči smiješno kladiti se na Eurosong, ali zadnjih godina sam znao uzet love na tome pa evo da probam i ove. Prvi favorit je Rusija. Kvota dosta varira, prvo je pala na 2.10 pa na 1.50 a trenutno je 1.70. Pjesma im je ok, taman za Eurosonga, a još kad znamo da se sve više glasuje politički i susjedski...Drugi favorit je Australija. Šta reći pametno na to, Australija sudjeluje na Eurosongu, i bit će zanimljivo ako osvoje...Eurosong u Australiji...čestitam. Nego, vratimo se mom tipu. Znači, igram da će Hrvatska biti završiti u 10 najboljih. Hrvatsku predstavlja Nina Kraljić sa pjesmom Lightohouse. Pjesma je dobra, a Nina pogotovo. Ima sjajan glas, pobijedila je na prvom izdanju hrvatskog the voicea. A zanimljivo je da je Hrvatska bila i jedan od favorita za osvajanje sve do prije jedno mjesec dana i onda je kvota na Hrvatsku počela samo rasti i rasti i trenutno je visoookiih 201. Ne znam šta se moglo tako promijeniti, ali Nina je rasturila u polufinalu i ako ponovi izvedbu sigurno može biti u top 10. Nastupa među zadnjima što je po meni i dobro. Eurosong sigurno nije što je prije bio, ima tu dosta utjecaja, susjedi daju susjedima, a ima tu još stvari. Svejedno, ja moram probati Hrvatsku da će završiti u top 10 po ovoj kvoti i mislim da su šanse veće nego što kvota pokazuje.

Objavljeno

Hrvatska u top10 7.50 bet365 2/10

Možda na prvu zvuči smiješno kladiti se na Eurosong, ali zadnjih godina sam znao uzet love na tome pa evo da probam i ove. Prvi favorit je Rusija. Kvota dosta varira, prvo je pala na 2.10 pa na 1.50 a trenutno je 1.70. Pjesma im je ok, taman za Eurosonga, a još kad znamo da se sve više glasuje politički i susjedski...Drugi favorit je Australija. Šta reći pametno na to, Australija sudjeluje na Eurosongu, i bit će zanimljivo ako osvoje...Eurosong u Australiji...čestitam. Nego, vratimo se mom tipu. Znači, igram da će Hrvatska biti završiti u 10 najboljih. Hrvatsku predstavlja Nina Kraljić sa pjesmom Lightohouse. Pjesma je dobra, a Nina pogotovo. Ima sjajan glas, pobijedila je na prvom izdanju hrvatskog the voicea. A zanimljivo je da je Hrvatska bila i jedan od favorita za osvajanje sve do prije jedno mjesec dana i onda je kvota na Hrvatsku počela samo rasti i rasti i trenutno je visoookiih 201. Ne znam šta se moglo tako promijeniti, ali Nina je rasturila u polufinalu i ako ponovi izvedbu sigurno može biti u top 10. Nastupa među zadnjima što je po meni i dobro. Eurosong sigurno nije što je prije bio, ima tu dosta utjecaja, susjedi daju susjedima, a ima tu još stvari. Svejedno, ja moram probati Hrvatsku da će završiti u top 10 po ovoj kvoti i mislim da su šanse veće nego što kvota pokazuje.

Kako je krenulo ne gine nam EUROsong u australiji,

Haha

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use