Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Pacino sistem

pacino

Recommended Posts

• 1 month later...

II. stepenica

Boban G.(idg)-Osi-Ist (25.09. 17:00) ne d. 1,50
Vešović M.(idg)-Rij-Spl (25.09. 19:00) ne d. 1,50

TEČAJ: 2,2500
EV. ISPLATA: 403,75kn
ULOG: 200,00kn (190,00kn + 10,00kn ( 5% MT ))

Gabrijel Boban ima svega 1 gol u 9 utakmica odigranih ove sezone, Osijek je najvece iznenadjenje u HNLu, ali ovdje je tecaj pretjeran. Boban je vezni igrac, redovito jest zabijao za Zagreb proslih sezona, no 1.15 je daleko relaniji tecaj po meni.

Vešović je eksplodirao u derbiju protiv Dinama zabivši 2 gola, od kada je stigao u Rijeku ima sveukupno 5 gola u 44 utakmice, vjerujem da je prosla utakmica samo bio njegov dan, te su sanse za biti strijelac protiv Splita puno manje nego tecaj pokazuje.

89 Iz igre izlazi Marko Vešović, u igru ulazi Goodness Ohiremen Ajayi.

Oklada prosla :)

Stanje nakon 5 oklada:

Omjer: 3/5 60%

Zarada: +181,13 kuna

Jos jedan pokazatelj koliko je mocan ovakav sistem kod ovih oklada, da sam se drzao fiksnog uloga zarada bi bila 60ak kuna, ovako je cak 3 puta veca

Idemo dalje!

I. stepenica

144044 (idng Syomin A.) Omsk - Magnitogorsk Ne 26.09.2016. 15:00 1,30
143946 (idng Talbot M.) Din. Moskva - Lok. Jaroslavl Ne 26.09.2016. 18:30 1,25
78945 (idng A.Kravets) Alaves - Granada Ne 26.09.2016. 20:45 1,20

Uplata 100,00 kn 5 % MT 5,00 kn Ulog 95,00 kn Koeficijent 1,95
Eventualni dobitak 185,25 kn Eventualni porez 9,02 kn 
Eventualna isplata 176,23 kn

Nisam našao baš potencijalne igrače za danas osim jednog ipak je ponedjeljak, ali zapela mi je ponuda igrača iz KHLa danas u PSK i Hattrick koje cu odigrati danas. Slična stvar kao i sa nogometom i ovdje su tečajevi stavljeni bez previše razrade i to je razlog zasto igram.

Syomin najbolji izbor u ovom meču, igraču potrebno više od 4 utakmice za pogodak, malo preambiciozno za strijelca 2,90, tu je daleko realnije 5,50, primjera radi Wolski koji ima cak 5 gola u 11 susreta ove sezone stavljen isti tečaj.

Talbotu je isto potrebno više od 4 utakmice za pogodak i također slična stvar kao i kod Syomina, šanse za njegov gol su puno manje od tečaja koje su naši stavili.

Zadnji je iz nogometa, Kravets da ne daje sa malih ali isplativih po meni 1,20. Od kada je prešao iz Ukrajine u Stuttgart pa sada u Granadu uspio je zabiti svega 2 gola u skoro 20 odigranih utakmica. Daleko je od forme koje je imao u ukrajini, u Granadi još nije ni jednu utakmicu odigrao svih 90min mislim da ce se tako nastaviti i veceras, cime se jos vise isplati ovo ispratiti.

Sretno svima koji prate!

II. stepenica

92244 (idng Kovar J.) Omsk - Magnitogorsk Ne 27.09.2016. 15:00 1,25
54746 (idng M.Mandžukić) Dinamo Z. - Juventus Ne 27.09.2016. 20:45 1,65

Koeficijent 2,06
Uplata 200,00 kn
Eventualna isplata 371,69 kn

Danas sam opet uzeo jednog igrača iz KHLa, Kovar od kada je stigao iz Plzena u KHL, forma mu iz sezone u sezonu tone, ove sezone je zabio samo 2 gola, te mu je potrebno više od 6 utakmica za pogodak, 1,10 uvrh glave po meni.
Mandzina kriza je dobro poznata nama, ali kladionice ga "maze" i dalje. 1.65 da ne zabija igrač koji nije zabio u sluzbenim za Juve od travnja, protiv San Marina je bila naznaka da se vraca, ali ne baš. Ako uzmem u obzir da je Dybala odmaran protiv Palerma, vrlo vjerojatan dvojac u napadu su on i Higuain. Nadam se Mandzinom ulasku s klupe sto cini ovaj tecaj jos boljim bez obzira na moguci debakl Dinama i sansi za napadace Juvea tako i Mandze ukoliko igra u ovoj utakmici.
Osobno sam odigrao i Mandzo ne daje u kombinaciji s Juve hendikepom za odlicnih 2,50 u PSK

Sretno svima koji prate!

III. stepenica

Mandžukić M.(idg)-Emp-Juv (02.10. 12:30) ne d. 1,35

Henríquez Á.(idg)-Din-Haj (02.10. 17:00) ne d. 1,50

TEČAJ: 2,0250

EV. ISPLATA: 547,91kn

ULOG: 300,00kn (285,00kn + 15,00kn ( 5% MT ))

Oba igraca u velikoj golgeterskoj krizi, Mandzo na klupi vjerojatno ce uci s klupe ista stvar sa Henriquezom od kojega ocekujem ulazak s klupe. Tecaj previsok na oba igraca, primjera radi ss stavio da cileanac ima vise sansi od soudanija za dati gol, smijesno

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use