Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 27.8.2016 (Live)

Ivan1998

Recommended Posts

Dakle samo ukratko i uranit cu Da odigrate čim izađu kvote ,radi se o tekmi novigrad-sibenik ,šibenik ovo dobija 100% vjv ce sad bit nekih glupih komentara al da se odma ogradim ne tjeram nikog da odigra ,ko želi nek igra ,ja cu utrpat kolko god mi se dozvoli ,razlog je informacija koju sam dobio a nebih ju djelio ali kolega garantira pobjedu šibenika,lp

Danas se sve vrti oko nekoliko parova...

Man Utd 

Lyon 

Atl M. 

Juve 

Dali ce sva 4 proc?...

Logika mi nalaze da nece, uvijek kad se vecina zakaci na nesto 

to neprođe, ja inace nevjerujem u babu vangu...public bet, maler i to... 

Jednostavno ima i protivnik nesto za rec...u ovom slucaju svi navedeni 

su gosti a u gostima padaju svi kad tad... 

Bit ce zanimljivo pogledat navedene, interesira me tko ce bit crna macka. 

Ja necu nista igrat od ovih gore, samo malo komentiram. 

Izvini nisam pratio pa ako mozes ukratko reci kakav je info bio u vezi Sibenika? Hvala

ukratko ja sam sveksupa uplatio 400€ na sbk pa kako ko oće,nemam puno sta za reč ,šibenik je klasa za sebe naspram novigrada koji je treceligas praktički ,sbk tukao dragovoljca u gostima sa igračem manje punih sat vremena ,nema izostanaka nema prodate utakmice šibenik ide to pobijediti i to je to

Koje gluposti pisete...pa novigrad ima profi igrace podnugovorom..bogati vlasnik...ambiciozni..ja bi tu igral 1x ..sve stalo su gluposti o nekim namjestaljkama...dobri su decki

Hahah ajde vidit ćemo za par sati ambiciozni klub koji dolazi iz treće hrvatske lige bogati vlasnik ?posjeduje tri apartmana uz obalu? O čemu mi pričamo

Hahah ajde vidit ćemo za par sati ambiciozni klub koji dolazi iz treće hrvatske lige bogati vlasnik ?posjeduje tri apartmana uz obalu? O čemu mi pričamo

Ne želim da sad ispadne da nešto prigovaram, al po meni je malo naivno stavljati 400€ na Šibenik temeljen na nekoj statistici...kad si nekidan pričao za taj par, očekivao sam da ce biti neki jeben info...

Ne želim da sad ispadne da nešto prigovaram, al po meni je malo naivno stavljati 400€ na Šibenik temeljen na nekoj statistici...kad si nekidan pričao za taj par, očekivao sam da ce biti neki jeben info...

znam do jednog igraca šibenika i jako dobro znam sta da radim al očito ljudima nekim treba sve nacrtat ako si duže vrijeme ovdje vjerovatno si mogao vidit slicno kao kad bi murter igrao u futsalu nije bilo promašaja

znam do jednog igraca šibenika i jako dobro znam sta da radim al očito ljudima nekim treba sve nacrtat ako si duže vrijeme ovdje vjerovatno si mogao vidit slicno kao kad bi murter igrao u futsalu nije bilo promašaja

Priznanjem imao si dosta dobre info-e, ja ću prvi ispratit Šibenik sa jedno 100-150€, ali previše mi je stvavljat 400€

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use