Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

moze lako, veliki si ulozi, pogotovo za West Ham. Ja mislim da danas W.H. to uzima, must-win match a i realno nisu oni toliko losi koliko to pokazuju zadnja 2-3 meca. Isto W.H to win either half @1.90 je solidan pick po meni

E tocno to. Razmisljam vec 4 dana da puknem jedinicu ali jucer su me unistili konacni ishodi pa sam se ipak odlucio za kartone. Ali svakako po meni west ham tu favorit

Objavljeno

Pozz svima

nije me bilo neko vrijeme evo nesto iz slovenije.

Rudar: Maribor tip 2 bet365 kvota 1,75

Rudar poslednje vrijeme vrlo loše posljednjih 5 utakmica 1 pobjeda i remi i 3 poraza a pobjeda došla protiv Aluminija po meni sigurno ekipa koja če se borit za obstanak 9. ili 10. mjesto  sa Radomljami...Maribor ima 5 bodova zaostanka protiv Olimpije i nesmije propustit ovu priliku i 3 boda, za 2 kola igra se derbi u Ljubljani a Maribor sigurno ne želi doč tamo sa 5 ili više bodova zaostanka, Maribor ima 4 pobjede za redom u ligi gol razlika 11:2 a poslednja pobjeda bila u gostima protiv Kopra koji je sigurno jači od Rudara, Maribor je u poslednjih 5 utakmica protiv Rudara pobjedio 4 puta a izgubio samo prošle sezone poslednju utakmicu u sezoni kad se znalo da je Olimpija prvak i nebi se čudi da je bilo namješteno  jer rudar pobjedio u 94 minuti inače Maribor gazi Rudar 2:0, 3:0, 3:0 i 7 :1...sve ide prema pobjedi Maribora i danas uzimam i po kvoti 1,75 sigurno.

Sretno ko prati...

Objavljeno

Danas jedan regionalni double probamo:

- BiH Premier liga

19:00h Široki Brijeg - Sarajevo 1 @2,10

- Srbija Super liga

Crvena Zvezda - Vojvodina odg @1,90

Neće pa neće, Široki opet nije izgubio, ali s igračem više nije uspio ni pobjedit. Idemo na pauzu, previše toga je palo, malo toga prošlo.

Objavljeno

Evo jedan noćni...radi se o malom nogometu..
Svijetsko prvesntvo, četvrtfinale

01:00 Azerbajđan-Portugal 2 1,65

Portugal puno uvjerljiviji na ovom svijetskom prvenstvu...Kvota u SuperSportu je 1,65 dok je svugdje već pala i do 1,33. Mislim da vrijedi pokušati!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use