Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 27.09.2016.


Goksim

Recommended Posts

Leicester - Porto

 

Andre Silva (6.00) 3u betfair

 

Ovo ne mogu ne ispratiti. Ne znam koliko ce dugo jos biti dostupnih 6.00 na betfairu, ali must bet. Andre Silva je u fenomenalnoj formi ove sezone, ima već 10 golova u 15 utakmica. U prosloj utakmici za Porto dvostruki strijelac, izvođač i penala za svoju momčad. Čak mi je i 3.60 u unibetu primamljivo

 

Tko voli surebetove ovdje se ovaj tecaj zajedno sa unibetovim da ne daje (1.26) dobije 3% surebeta

Link to comment
Share on other sites

Verovatno ce danas ceo svet igrati na Juventus. Verovatno je to za sve fix dana. Ja predlazem "no goal", dakle obe ekipe nece dati gol, a jasno je na koju mislim da nece :) Juventus uz Atletico Madrid i mozda Bayern ima najbolju odbranu "na kugli zemaljskoj". Od Dinama ocekujem teski bunker. Moj problem je sto ne mogu da se odlucim sa kojim parom ovo da povezem :) Vuce me Monchengladbach over 2,5, vuce me Dortmund over 2,5 i Sporting over 2,5. Kada bih znao da resim ovu dilemu, ne bih gubio ovde vreme sa vama :)

Naravno da Dinamo moze da uvali neki zalutali gol, tipa nekog slobodnjaka, ili kontre, ali imajuci u vidu bedem koji stoji ispred Buffona, nisam siguran. Kvota da obe ekipe nece dati gol nije visoka, ali ne zaboravite "nema malih kvota...ima samo malih uplata..."

Srecno svima

Link to comment
Share on other sites

 "nema malih kvota...ima samo malih uplata..."

Time si riješio i svoj problem..zašto bi morao vezati sa još nečime? A pogotovo drugim utakmicama over 2,5 što je po meni užasna oklada za Ligu prvaka.. Ako neka utakmica treba ići u over onda je to po meni ova o kojoj bruji cijela lijepa naša...

Najbolji primjer, čista pobjeda Juventusa, uplata 300eura, isplata 400..prosto ka pasulj 

:D

Link to comment
Share on other sites

 

20:45 Dinamo - Juventus 2/2 - 1,77 wwin

 

Ok, Dinamo je usao u grupnu fazu LP, dodatno napunio kasu pored svih onih transfera minulog ljeta a sada realno moze da ocekuje 4 mjesto u grupi.Pored Juventusa, Seville i Lyona realno nemaju neke sanse, cak niti za 3 mjesto usudio bi se reci.Svaka cast Dinamu, veliki je uspjeh igrati LP za tim sa ovih prostora, ali to je to.Kao i obicno u Dinamu svake sezone turbulencije.Uglavnom je to zbog trenera, mada ima tu jos materijala, navijaci, igraci, ali treneri su ono o cemu se dosta pise kada je ovaj klub u pitanju.Nakon serije losih rezultata otpusten je Cico Kranjcar, na njegovo mjesto postavljen je Zeljko Sopic, ali sve to dok Ivajlo Petev ne preuzme trenersku palicu.Inace Petev ce gledati ovaj mec iz Maksikirske loze.Dinamo je u prvom kolu stradao od Lyona 3:0, nakon toga izgubili su od Rijeke 5:2, i to je znacilo otkaz za Cicu.Nakon toga prosli su Veli Vrh u Kupu, a u proslom kolu lige dobili su Lokomotivu 1:0.Sopic u danasnjem mecu nece moci racunati na Marko Lešković, Petar Stojanović, Patel, Mandana Karimi i Goncalo.Pored njih ispao je i problem sa Antom Coricem, koji je zbog nezalaganja u prethodnim utakmicama suspendovan od strane Sopica tako da ga nema u protokolu za vecerasnji duel.Moguci pocetni sastav izgleda ovako:

 

Šemper - Šitum, Sigali, Benković, Pivarić - Mačado, Žonas, Pavičić - Antolić - Fernandes, Sudani.

 

Juventus je jedan od favorita za osvajanje LP.Nakon odlicno odrađenog prelaznog roka  puno se pisalo da Juve konacno ima konkurentan sastav za najvisi podij u Evropi, obzirom da je Seria A uglavnom rezervisana za njih.Iako nisu poceli pobjedom u LP,  igrali su 0:0 kuci sa Sevilla, ocekuje se da lagano prođu ovu grupu.Imali su i nezgodan poraz u derbiju protiv Intera 2:1, ali su se vratili na pobjednicki kolosijek savladavsi Cagliari 4:0 i Palermo 1:0.Trener Allegri ima dosta sirok rooster igraca tako da pored nekih izostanaka, ovaj tim djeluje itekako mocno.U ovom mecu Allegri ne moze racunati na Daniele Rugani,  Klaudio Markizio, Kvadvo Asamoa, Medi Benatija.Moguci pocetni sastav izgleda ovako:

 

 Bufon - Barzalji, Bonuči, Kjelini - Alves, Pjanić, Ernanes, Kedira, Sandro - Iguain, Dibala.

 

Odlucio sam za tip 2/2.Jednostavno Juve je klasa za sebe spram Dinama i ocekujem da utakmicu rijese vec u 1 poluvremenu.Iako Dinamo zna biti zilav protivnik, ovo je neka druga liga i dimenzija za njih, tako da nisam neki optimista kada su modri u pitanju i njihov nastup veceras.Uz to ima dosta negativnih desavanja oko kluba, situacija sa trenerom, pa evo sad sa Coricem.Veceras bi se na tribine trebali vratiti BBB ali pitanje je sta ce oni uraditi uopste, jer vrlo lako moze doci do nekog prekida ako im namjera povratka bude vrijeđanje i bacanje baklji.Kako god ocekujem da Juventus rijesi ovu utakmicu u svoju korist vec na poluvremenu.             

 

18:30 GFC  Ajaccio - Amiens Zbroj golova (0.5) u prvom poluvremenu? 2 - 1,58 wwin

 

GFC zauzima 14 mjesto tabele sa 10 bodova iz 8 kola.Imaju skor 2-4-2 uz gol razliku 5:7.Kao domacini na svom Ange Casanova stadionu odigrali su 4 utakmice i upisali skor 0-3-1 uz gol razliku 2:4.Odlicno su poceli prvenstvo, prvih 5 kola bili su bez poraza, a onda gostujuci poraz od Reimsa 2:0.Nakon toga remi sa Niort 0:0 u gostima, da bi u proslom kolu kuci izgubili od Nimes 2:0.Trener Jean-Luc Vannuchi za danasnji mec pozvao je sledece igrace:

 

Elana, Maury - Clerc, Hountondji, Bréchet, Mombris, Ducourtioux, Mulumba, M'Changama, Court, Tshibumbu, Romain, Youga, Diedhiou, Larbi, Poggi, Mahon, Biancardini.                          

 

U momcadi nedostaju  Jérôme LEMOIGNE (sredina,3/0), Rafik BOUJEDRA (sredina,7/0), Robert MAAH (napadac,3/1), Sekou CISSÉ (napadac,7/1), te jos neki igraci koji nisu nastupali ove sezone.

 

Amiens zauzima 2 mjesto tabele sa 17 bodova iz 8 utakmica.Imaju skor 5-2-1 uz gol razliku 12:6.Kao gosti odigrali su 4 utakmice i upisali skor 3-0-1 uz gol razliku 6:4.Jedini poraz dozivjeli su u 2 kolu kada su izgubili od Strasbourg 1:0 u gostima, nakon toga vezali sz 4 pobjede, pa remi sa Valenciennes 0:0.U proslom kolu dobili su Orleans 2:1 u gostima.Trener Christophe Pelissier za danasnji mec pozvao je sledece igrace:

 

Gurtner, Adiceam - El Hajjam, Adenon, Lefort, Ielsch, Monconduit, N'Gosso, Bourgaud, Charrier, Soumah, Tinhan, Kamara, Fofana, Gope-Fenepej, Dibassy, Calvé, N'Dombélé.

 

U momcadi nedostaju Dekoke (odbrana,1/0), Mamilonne (napadac,3/0), Cornette (napadac,3/0).

 

Iako sam se dvoumio između ovog tipa i x2 na goste (slicno se placa) ostao sam pri ovom izboru.Kladim se da ce u 1 poluvremenu biti barem jedan gol na ovom mecu.Iako domaci imaju Elanu kao iskusnog golmana, gosti igraju otvoren fudbal za gol vise i eto to im zasad donosi rezultate.Uz to mislim da i domaci moraju da se trgnu i zaigraju puno bolje, jer nakon ispadanja iz 1 lige mnogi su ih ponovo vidjeli u borbi za visi rang.Gosti nakon sto su usli kao 3 momcad 3 lige, snasli su se odlicno a zasad tako i igraju.

 

20:45 Cork City - Galway Domaćin postiže gol u oba poluvremena? DA - 2,03 wwin

 

Cork City zauzima 2 mjesto tabele sa 55 bodova iz 25 utakmica.Imaju skor 16-7-2 uz gol razliku 41:10.Kao domacini na svom Turner's Cross stadionu odigrali su 13 utakmica i upisali skor 10-2-1 uz gol razliku 31:7.Seriju od 5 vezanih pobjeda prekinuli su u proslom kolu kada su protiv Sligo Rovers igrali 0:0 u gostima.Trener John Caulfield u danasnjem mecu nece moci racunati na John Dunleavy (sredina,13/0), Alan Bennett (odbrana,21/1), dok su veoma upitni Kevin O’Connor (odbrana,22/0) i Steven Beattie (sredina,24/4).

 

Galway  zauzima 9 mjesto tabele sa 34 boda iz 27 utakmica.Imaju skor 9-7-11 uz gol razliku 33:33.Kao gosti na 14 utakmica upisali su skor 3-4-7 uz gol razliku 15:19.Imali su veoma losu seriju od 5 utakmica bez pobjede, od toga 4 poraza, koju su prekinuli pobjedom nad Bohemians 2:0, ali su u proslom kolu pretrpili poraz na gostovanju kod Shamrock Roversa 4:2.Trener Tommy Dunne u danasnjem mecu nece moci racunati na José García (sredina,4/0), dok su ostali igraci na raspolaganju.

 

Odlucio sam se za tip da ce Cork City postici gol u oba poluvremena.Cork je najbolji domacin lige, imaju najbolji skor kuci, najvise golova su dali kuci.U dobroj su formi, a u slucaju da veceras osvoje 3 boda, prvoplasirani Dundalk im onda bjezi 4 boda sto se moze nadoknaditi.Galway nista posebno, oni iako su 9ti na tabeli mogu biti mirni jer su daleko od zone play out cak 15 bodova tako da mogu igrati rastereceno.Prvi ovosezonski duel ovih momcadi zavrsen je 2:2, Cork je postigao gol u oba poluvremena u tom mecu, a nadam se da ce i veceras.

Link to comment
Share on other sites

20:45 Dinamo - Juventus 2/2 - 1,77 wwin

Ok, Dinamo je usao u grupnu fazu LP, dodatno napunio kasu pored svih onih transfera minulog ljeta a sada realno moze da ocekuje 4 mjesto u grupi.Pored Juventusa, Seville i Lyona realno nemaju neke sanse, cak niti za 3 mjesto usudio bi se reci.Svaka cast Dinamu, veliki je uspjeh igrati LP za tim sa ovih prostora, ali to je to.Kao i obicno u Dinamu svake sezone turbulencije.Uglavnom je to zbog trenera, mada ima tu jos materijala, navijaci, igraci, ali treneri su ono o cemu se dosta pise kada je ovaj klub u pitanju.Nakon serije losih rezultata otpusten je Cico Kranjcar, na njegovo mjesto postavljen je Zeljko Sopic, ali sve to dok Ivajlo Petev ne preuzme trenersku palicu.Inace Petev ce gledati ovaj mec iz Maksikirske loze.Dinamo je u prvom kolu stradao od Lyona 3:0, nakon toga izgubili su od Rijeke 5:2, i to je znacilo otkaz za Cicu.Nakon toga prosli su Veli Vrh u Kupu, a u proslom kolu lige dobili su Lokomotivu 1:0.Sopic u danasnjem mecu nece moci racunati na Marko Lešković, Petar Stojanović, Patel, Mandana Karimi i Goncalo.Pored njih ispao je i problem sa Antom Coricem, koji je zbog nezalaganja u prethodnim utakmicama suspendovan od strane Sopica tako da ga nema u protokolu za vecerasnji duel.Moguci pocetni sastav izgleda ovako:

Šemper - Šitum, Sigali, Benković, Pivarić - Mačado, Žonas, Pavičić - Antolić - Fernandes, Sudani.

Juventus je jedan od favorita za osvajanje LP.Nakon odlicno odrađenog prelaznog roka puno se pisalo da Juve konacno ima konkurentan sastav za najvisi podij u Evropi, obzirom da je Seria A uglavnom rezervisana za njih.Iako nisu poceli pobjedom u LP, igrali su 0:0 kuci sa Sevilla, ocekuje se da lagano prođu ovu grupu.Imali su i nezgodan poraz u derbiju protiv Intera 2:1, ali su se vratili na pobjednicki kolosijek savladavsi Cagliari 4:0 i Palermo 1:0.Trener Allegri ima dosta sirok rooster igraca tako da pored nekih izostanaka, ovaj tim djeluje itekako mocno.U ovom mecu Allegri ne moze racunati na Daniele Rugani, Klaudio Markizio, Kvadvo Asamoa, Medi Benatija.Moguci pocetni sastav izgleda ovako:

Bufon - Barzalji, Bonuči, Kjelini - Alves, Pjanić, Ernanes, Kedira, Sandro - Iguain, Dibala.

Odlucio sam za tip 2/2.Jednostavno Juve je klasa za sebe spram Dinama i ocekujem da utakmicu rijese vec u 1 poluvremenu.Iako Dinamo zna biti zilav protivnik, ovo je neka druga liga i dimenzija za njih, tako da nisam neki optimista kada su modri u pitanju i njihov nastup veceras.Uz to ima dosta negativnih desavanja oko kluba, situacija sa trenerom, pa evo sad sa Coricem.Veceras bi se na tribine trebali vratiti BBB ali pitanje je sta ce oni uraditi uopste, jer vrlo lako moze doci do nekog prekida ako im namjera povratka bude vrijeđanje i bacanje baklji.Kako god ocekujem da Juventus rijesi ovu utakmicu u svoju korist vec na poluvremenu.

18:30 GFC Ajaccio - Amiens Zbroj golova (0.5) u prvom poluvremenu? 2 - 1,58 wwin

GFC zauzima 14 mjesto tabele sa 10 bodova iz 8 kola.Imaju skor 2-4-2 uz gol razliku 5:7.Kao domacini na svom Ange Casanova stadionu odigrali su 4 utakmice i upisali skor 0-3-1 uz gol razliku 2:4.Odlicno su poceli prvenstvo, prvih 5 kola bili su bez poraza, a onda gostujuci poraz od Reimsa 2:0.Nakon toga remi sa Niort 0:0 u gostima, da bi u proslom kolu kuci izgubili od Nimes 2:0.Trener Jean-Luc Vannuchi za danasnji mec pozvao je sledece igrace:

Elana, Maury - Clerc, Hountondji, Bréchet, Mombris, Ducourtioux, Mulumba, M'Changama, Court, Tshibumbu, Romain, Youga, Diedhiou, Larbi, Poggi, Mahon, Biancardini.

U momcadi nedostaju Jérôme LEMOIGNE (sredina,3/0), Rafik BOUJEDRA (sredina,7/0), Robert MAAH (napadac,3/1), Sekou CISSÉ (napadac,7/1), te jos neki igraci koji nisu nastupali ove sezone.

Amiens zauzima 2 mjesto tabele sa 17 bodova iz 8 utakmica.Imaju skor 5-2-1 uz gol razliku 12:6.Kao gosti odigrali su 4 utakmice i upisali skor 3-0-1 uz gol razliku 6:4.Jedini poraz dozivjeli su u 2 kolu kada su izgubili od Strasbourg 1:0 u gostima, nakon toga vezali sz 4 pobjede, pa remi sa Valenciennes 0:0.U proslom kolu dobili su Orleans 2:1 u gostima.Trener Christophe Pelissier za danasnji mec pozvao je sledece igrace:

Gurtner, Adiceam - El Hajjam, Adenon, Lefort, Ielsch, Monconduit, N'Gosso, Bourgaud, Charrier, Soumah, Tinhan, Kamara, Fofana, Gope-Fenepej, Dibassy, Calvé, N'Dombélé.

U momcadi nedostaju Dekoke (odbrana,1/0), Mamilonne (napadac,3/0), Cornette (napadac,3/0).

Iako sam se dvoumio između ovog tipa i x2 na goste (slicno se placa) ostao sam pri ovom izboru.Kladim se da ce u 1 poluvremenu biti barem jedan gol na ovom mecu.Iako domaci imaju Elanu kao iskusnog golmana, gosti igraju otvoren fudbal za gol vise i eto to im zasad donosi rezultate.Uz to mislim da i domaci moraju da se trgnu i zaigraju puno bolje, jer nakon ispadanja iz 1 lige mnogi su ih ponovo vidjeli u borbi za visi rang.Gosti nakon sto su usli kao 3 momcad 3 lige, snasli su se odlicno a zasad tako i igraju.

20:45 Cork City - Galway Domaćin postiže gol u oba poluvremena? DA - 2,03 wwin

Cork City zauzima 2 mjesto tabele sa 55 bodova iz 25 utakmica.Imaju skor 16-7-2 uz gol razliku 41:10.Kao domacini na svom Turner's Cross stadionu odigrali su 13 utakmica i upisali skor 10-2-1 uz gol razliku 31:7.Seriju od 5 vezanih pobjeda prekinuli su u proslom kolu kada su protiv Sligo Rovers igrali 0:0 u gostima.Trener John Caulfield u danasnjem mecu nece moci racunati na John Dunleavy (sredina,13/0), Alan Bennett (odbrana,21/1), dok su veoma upitni Kevin O’Connor (odbrana,22/0) i Steven Beattie (sredina,24/4).

Galway zauzima 9 mjesto tabele sa 34 boda iz 27 utakmica.Imaju skor 9-7-11 uz gol razliku 33:33.Kao gosti na 14 utakmica upisali su skor 3-4-7 uz gol razliku 15:19.Imali su veoma losu seriju od 5 utakmica bez pobjede, od toga 4 poraza, koju su prekinuli pobjedom nad Bohemians 2:0, ali su u proslom kolu pretrpili poraz na gostovanju kod Shamrock Roversa 4:2.Trener Tommy Dunne u danasnjem mecu nece moci racunati na José García (sredina,4/0), dok su ostali igraci na raspolaganju.

Odlucio sam se za tip da ce Cork City postici gol u oba poluvremena.Cork je najbolji domacin lige, imaju najbolji skor kuci, najvise golova su dali kuci.U dobroj su formi, a u slucaju da veceras osvoje 3 boda, prvoplasirani Dundalk im onda bjezi 4 boda sto se moze nadoknaditi.Galway nista posebno, oni iako su 9ti na tabeli mogu biti mirni jer su daleko od zone play out cak 15 bodova tako da mogu igrati rastereceno.Prvi ovosezonski duel ovih momcadi zavrsen je 2:2, Cork je postigao gol u oba poluvremena u tom mecu, a nadam se da ce i veceras.

Dinamov sastav je nemoguce da je taj jer su Sigali i Antolic ozljedeni.

Link to comment
Share on other sites

Možda nema smisla da i ja pišem za ovaj par ali ovo je stvarno pick mjeseca za mene!

Liga prvaka

20:45 Dinamo - Juventus
Tip: hendikep -1,5 2 @ 1,96
Kladionica: pinnacle

 

Puno tekstova i novinskih članaka je napisano vezano za ovu utakmicu, stoga neću previše duljiti jer ako otvorite bilo koji portal možete pronaći odgovore na sva pitanja zašto ova prognoza.

 

Kod Dinama ne vidim niti jednu pozitivnu stvar.

 

NOVI TRENER ŠOPIĆ - Dinamo ubiti i nema trenera. Trenutno ima privremenog koji radi dar mar i koji zna da mu je ovo posljednja utakmica, ukoliko ne napravi čudo. Izbacio je iz tima malog Čorića koji im je jadan od najboljih igrača pa kako god se on ponašao na treninzima. Pod njegovim vodstvom su jedna pobjedili Lokomotivu koju moraju 'nabušit' 5:0 zavezanih očiju. Ako idemo u krajnost onda treba i izvuć rečenicu sa konferencije u kojoj je Šopić rekao "Bacanjem na glavu protiv Juventusa sve je moguće".

Ako to povežemo sa činjenicom da i on sam zna da mu je ovo posljednja utakmica ukoliko ne napravi čudo, vrlo vjerojatno je da će se i baciti na glavu a bojim se da bi se iz toga mogli proizvesti novi negativni rekordi. Bunkerom naravno nema nikakve šanse.

 

NAVIJAČI - zar stvarno očekujete da će navijaći dati vjetar u leđa dečkima koji od početka karijere igraju pred 500 gledatelja? Prije da će im noge postati drvene od straha i treme.. A s druge strane zar mislite da će se Juventus prestrašiti tih navijača? Pa oni svaki vikend igraju pred takvom publikom, to im je ko dobar dan. Stadion će biti pun ali to više ide na ruku Juventusu.

 

Allegri nije trener koji dolazi nepripremljen i sa stavom ma dobit ćemo ih, stoga sam još sigurniji da će Juve trpati dok ih Dinamo doslovno ne zamoli da prestanu.

 

IGRA - o igri neću puno govoriti, jer je nemoguće uopće staviti u istu rečenicu igru i igrače Juventusa i Dinama.

Možemo napraviti paralelu sa Pjacom koji je bio najbolji igrač Dinama a trenutno u Juveu ulazi u 86'.

Link to comment
Share on other sites

Sporting Lisabon - Legia 1 i Sporting prvi do 5 kornera

 

Čitao sam dosta strane medije i razne izvore oko ove utakmice i mediji u portugalu očekuju uvjerljivu pobjedu (sa barem tri gola razlike a neki idu toliko daleko da se najavljuje i 6:0 i više) dok su mediji u poljskoj dosta skeptični i ne očekuju neki poduhvat Legije. Legija navodno igra jako loše smjenili su trenera nedavno, a i poraz od 6:0 pred svojim navijačima protiv Borussije D. puno govori...

 

Sporting je pak na 0 bodova iako je Reala držao u knockdownu do posljednje sekunde na Santiago Bernabeu što je uspjelo rijetko kojoj ekipi. Odigrali su jako dobru utakmicu, pogotovo ako se uzme u obzir gdje su igrali i koga imali za protivnika, danas vjerujem da će im se sve vratiti i da će uvjerljivo slaviti. Ipak, obična pobjeda mi je dovoljna.

 

Za kornere, očekuje se 7-8 kornera Sportinga prema bookmakerima, očekuje se bunker Legije a i Sporting je ekipa koja jako puno igra po krilima i ubacuje te upućuje udarce na gol sa distance, što bi trebalo rezultirati nekim kornerom. Većinu utakmica, pogotovo pred svojim navijačima, imaju 5+ kornera, a obično je to barem 7-8, pa vjerujem da će i danas izboriti barem 5 kornera, uz pobjedu.

 

0K53BFb.png

 

 

miyZrzN.png

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use