Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Ljudi cekam belgija-bosna 3+, dal da se gradim ili da se kockam do kraja? Sta mislite vi da li ce proci ?

Mislim da ce proci.... Jedno 2,3-1 je moje mišljenje. Ali ako je dobitak dobar,a ulog ne prevelik(mislim na odnos uloženo dobiveno),ja bi branio

Objavljeno

Ljudi cekam belgija-bosna 3+, dal da se gradim ili da se kockam do kraja? Sta mislite vi da li ce proci ?

Ako se radi o velikoj sumi gradi. Nije Bosna losa mogla bi izgubit ali minimalno. Uz Hrvate igraju najbolji nogomet na balkanu..

Objavljeno

Evo i one greske kladionice Guts kod meca Zadar-C.Zvezda koju sam podelio pre neki dan. Mec nije stoniran i kvota je obracunata onakva kakva je uplacena (3.35 na Zvezdu).

Zbog ovoga govorim da vredi loviti ovakve greske i uplacivati, jer u najgorem slucaju opklada je VOID i povratak novca je zagarantovan. Drugim recima, nemamo sta izgubiti :)

f3VOxQ9.png?1

u4HuJ0K.png?1

Objavljeno

Ima ogroman value oklada, ali nije da se ne moze nista izgubiti. npr. na zvezdu jucer sam stavio pozamasnu cifru i bio sam siguran u prolazak, ali recimo krka fmp, da su obrnuli kvote, recimo 3.30 krka i 1.30 fmp ne znam dal bi uzimao, jer je krka takva ekipa da moze od svakog izgubit, a i fmp nije naivan. a ne mozes ganjat sure bet u drugoj kladi jer ne znas hoce li ti voidat u ovoj. sad znamo da guts isplacuje ocite greske i to je odlicno saznanje :D

Da li guts isplacuje na skrill? Koliko je pouzdana kladionica? Jel može par riječi o njima, ako ti nije problem?

inače svaka čast!!

Objavljeno

Ima ogroman value oklada, ali nije da se ne moze nista izgubiti. npr. na zvezdu jucer sam stavio pozamasnu cifru i bio sam siguran u prolazak, ali recimo krka fmp, da su obrnuli kvote, recimo 3.30 krka i 1.30 fmp ne znam dal bi uzimao, jer je krka takva ekipa da moze od svakog izgubit, a i fmp nije naivan. a ne mozes ganjat sure bet u drugoj kladi jer ne znas hoce li ti voidat u ovoj. sad znamo da guts isplacuje ocite greske i to je odlicno saznanje :D

Da li guts isplacuje na skrill? Koliko je pouzdana kladionica? Jel može par riječi o njima, ako ti nije problem?

inače svaka čast!!

Pa da, ali ukoliko se saceka i vec nekoliko minuta pre meca nije VOID onda je tip prihvacen i moze se kontrirati u nekoj drugoj po kvoti 4-5.  Ja to doduse nisam radio, jer sam bio 99% ubedjen da Zvezda dobija ali sa drugim manjim favoritima svakako se isplati :)

Da, sa skrilla sam uplatio/isplatio. O njima ne znam bas nista, sad sam bio otvorio racun kad sam ovo odigrao. Videcu da li ce biti nekih limita u buducnosti ukoliko ponovo bude slicnih gresaka, javicu kad imam vise infoa!

Objavljeno

Gorica - Dinamo 2 poluvrijeme 1:0 ...dinamo igrao prakticki s prvim sastavom ovo im je udealna prilika za prelaz 1/2...ocekujem na kraju pobjedu dinama po 3,80

Šteta što forum neide meni u korist pa ne pišem parove.. ovo je bilo 1x i under 2.5

Nekad nije bitan sastav, u 2 hnl igra nešto skroz drugo.

Lp

Objavljeno

Jeste i gol Bosne i da dan bude 100%-an. Po mogucnosti da Dzeko bude strelac  B) 

Mislim da se Bosna malo izgubila posle ona 2 brza gola, sad ce ih Bazdarevic malo bolje organizovati i trebali bi zabiti do kraja, moraju otvorenije napasti, nema se sta izgubiti sada kad je 2:0...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use