Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Kao što sam već ranije i navodio, dobijem od bet365 kladonice svakog tjedna poklon od 50€ i odigram na neku ovako jaku kvotu, kao što sam jučer i prošlo je lagano. Free Bet je, tako da bet365 umanji Net Return, a novac koji dobijemo odmah postane novac koji možemo isplatiti. Svaka čast najboljoj kladionici na svijetu :)

Screenshot_26.png

PRIDRUŽI SE I UZMI BONUS!

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Objavljeno
Just now, IzudinB said:

Šteta za M'gladbach do kraja utakmice, u posljednjoj minuti nadoknade primaju gol iz penala. Ali opet sva sreća pa sam pratio stanje na listicu, a nadam se da ste i vi, a bet365 kladionica mi je u jednom trenutku u 84. minuti, dok je M'gladbach vodio sa 2-1 dala šansu da isplatim 135€ što sam objeručke prihvatio. Odličan listić za danas, odmah smo krenuli pozitivno, nadam se da ste ispratili. Idemo sutra istim tempom, pridružite mi se u pisanju :)

Leeds je bio već prije pogođen, oba daju oba tipa pogođena, Atalanta također, dok je Villarreal ostao ali i on je vodio. M'gladbach bi zeznuo stvar da nisam išao Cash Out u 84. minuti.

Screenshot_28.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use