Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Dobitni listići

Goksim

Recommended Posts

Svaka cast na pogocima !

Ispratio sam  sve sem 1xbet( zatvorio racun)

Hteo  sam da istaknem prednost kladionice bet365 nad ostalim kladionicama na jednom  primeru:

Na ovom  nocasnjem listicu  sam pao samo  Denver-a. Medjutim  i  Celtics-i  su izgubili  ali  su  ispocetka poveli  sa 20 poena razlike i  par je dobitan. 

image.png.be91bf90ce50a8b03cce133d8b3aaf73.png

Po  men i oni su  dosta efikasna ekipa. U poslednjih pet meceva  u  Evroligi  pored ovog poslednjeg  imali  su jos dva Over-a preko 90 poena!!! No  posle boja lako  je biti  general !! Ja sam solidno prosao  proslu  nedelju  a i  poslednej dve noci  na NBA  pa cak i  tenis ???

PS:Da ne zaboravim  imao  sam veliki  kiks na Bayern. Ocekivao  sam da pobede???

Ma prije toga su zabili koliko, 50 i nešto. Nije stvar u njima nego u protivnicima. Virtus je igrao bez najboljeg obrambenog igrača Hacketta i Coirdiniera. Ostatak vanjske linije nebi mene mogli čuvati. Najgore što sam znao da će igrati bez njih i opet sam igrao. Ali eto, nisam baš očekivao da će 90 prebaciti.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use