Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 8 minute, sportconsulting said:

@noja57, pojma nemam o sistemima.

znam sloziti tiket od 2 do 4 para, s tim da je 4 para visoki rizik, cega sam vjestan.

Bas zbog te recenice i polemisem sa njim. Ovo  sto on  predlaze su  ciste gluposti. Da se neko ne bi  navukao  na GLUPOST. .

Ovo  je moje poslednje javljanje u  vezi "Ovog " cuvenog sistema 5/7 po  kvoti @1.20 !!!

Ko voli  nek izvoli !!!

Objavljeno

Ispravak: htjedoh napisati : ,,,,visoki rizik, cega sam svjestan" (lapsus in calami)

A u pogledu dr. Lea, smatram da ovaj forum bez njega ne bi bio ono sto jest.

Mozes ti biti u pravu ili ne biti, ali covjek je "pokretacka snaga" ovog foruma. 

F.

Objavljeno

izvlacenje od proslog pada koji je uzrokovao katastrofalni BC Olymipiakos.

Prvi tiket: 1. Turska kosarka, 24.05.25., gost  Galatasarayu, ekipa Buyukcekmece, osvaja + 74.5 poena (1.45) PSK

2. SHNL, 25.05.25., Rijeka dobija Slaven Belupo u zadnjem kolu HNL-a (1.35) PSK

photo_2025-05-26_12-24-30.jpg

Objavljeno

izvlacenje od proslog pada koji je uzrokovao katastrofalni BC Olymipakios. 

Drugi tiket, sve uplaceno u Supersport, 5 parova. :

1. Hokej, SP, 24.05.25., Švedska-SAD, vise od 3.5 gol (1.17) 
2. Kosarka, Italija 1, 24.05.25. Armani-Trento, 1X (1.17) 
3.Kosarka, Spanjolska, 24.05.25., Baskonia-Bilbao, 1X (1.16)
4. Nogomet, Norveska 1, 24.05.25., Bodo/Glimt- Rosenborg, vise od 1.5 gol (1.18)
5. Nogomet, 1.HNL, 25.05.25., Rijeka-SlavenBelupo, pobjeda: 1 (1.35)

photo_2025-05-26_12-28-40.jpg

Objavljeno
prije 21 sati, misterija said:

Htio sam te baš pitati, a možeš i u PP svakako odgovoriti, kakav je taj sistem, donosi li kakve plodove? Djeluje interesantno, ali jedan pad košta puno ? a rado bih probao s takvim nečim preko ljeta, pa što da ne i tokom sljedeće sezone

Nista specijalno, filtriranje i analiza parova u suradnji s kolegama, tiket sa 2 do 4 prilicno sigurna para, uglavnom nogomet i kosarka, prosjecnog koeficijenta 1.60-2.20. U slucaju gubitka duplanje uloga i tiketa, dakle, uzimanje veceg rizika sve do dobitka. Dakle, klasicni martingale koji me je (uz dozu srece) sluzio radi jace banke. Isto tako, zemaljske kladionice te uglavnom ne ogranicavaju s visinom uloga kao sto to rade on-line kladionice. Ili, ako se to dogodi, podijelis zeljeni ulog na vise tiketa i/ili na vise kladionica. Nadalje cu, kao sto napomenuh, probati smanjiti ulog, a time i rizik.

Objavljeno

Nastavljamo dobitni niz, ovoga puta s manjim ulogom. Prvenstveno zahvala @IzudinB za Palmeiras, Floru, pa i za De Minaura, koje parove je objavio u finalu Guts-Leonardo kupa ovog foruma. Srecom, Medvedeva nisam htio igrati, jer ga ne volim.

Slijedi prvi tiket uk.kvote 2.24, dodan je juznokorejski nogomet na golove, dok je Medveded izostavljen.

photo_2025-05-31_06-53-11.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use