Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Imaš dobar program koji vodi tu svu statistiku uloga i povrata? Jel očito igraš HRPETINU "listića" dnevno... to u excelu vodiš? :)

Ne igram inaće toliko, postoje dani kada je dobra ponuda, ili neki zanimljivi par kao danas pa uplatim više, a najbolja statistika su mi uplate i isplate sa kladionica, te stanje računa.. Ne unosim ručno u excel svaki listić jer bi si napravio veliki posao, a i ovako ga imam i previše ;)

Objavljeno

Lijepo sam pisao da sudi Fran Jović a i da je pametno zadnje kolo HNL-a ispratiti na live klađenju... Penal i crveni 3 minute prije kraja i 3:2 za Osijek... 

I da, Istra ostaje u ligi jer Sesvete odustaju od kvalifikacija za 1.HNL... Info iz prve ruke ;)

dXSv74R.png

Objavljeno

ovdje uopce nije bitna cifra, iako je solidna..vec nacin razmisljanja zahvaljujuc Cruzertips-u na Stabaeku, kojim je otvorio oci svima na ovom forumu, i Goksimu...pa sam izbacio Genou u zadnji cas... Lazio je bio nesretan pa sam mislio pa nece valjda opet kiksat..sve se vraca...kao nekad Benfica..ako se netko sjeca...prije cca 3 god..

o6mgk7.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use