Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Dobitni listići

Goksim

Recommended Posts

Evo nakon dužeg vremena nešto i od mene... Unatoč ovom pogotku, barem meni je nakon kikseva Arsenala, Chelsea, Barcelone i drugih mogućih i nemogućih scenarija koma period.. ali ovaj dobitak daje malo optimizma... 

http://www.svijetkladjenja.com/vijesti/ovako-se-to-radi-pogodili-smo-prijelaz/

yqnAr6E.jpg

fHzhLZW.jpg

Eto koliko je bitno kartone igrati kod bet365 i drugih kladionica koje računaju crveni. Bila su dva crvena i oklada je komotno prošla još u 60'minuti, a onaj tko je igrao po manjem tečaju kod PSK-a ili SS-a nije pogodio jer oni računaju samo žute kartone (5 žutih + 2 crvena)

A inaće, baš mi je drago da su patuljci kiksali, nakon onih 4:1=>4:4 te sramoćenja od 4:0 neka im... Na liveu je bilo 6,00 da neće dobiti kada su vodili, imali igrača više i napravili 3 zamjene i išli na sve ili ništa a vidjelo se da će biti ništa...

Popravit će se, ali neka im, zasluženo trenutno...

pwBIP5a.png

ggpd90Z.png

Goksime kako dobiti ove listice sto ti igras ??

Prati forum i portal SvijetKladjenja. Za razliku od drugih stranica i tipstera, sve je besplatno a na portalu i forumu ima i drugih članova koji imaju fantastične analize i od kojih često i ja prepišem koji par ;)

Inaće, većinu toga što igram, bar ukratko (ovisno o vremenu) napišem i na forumu. Kako se zahuktava nogometna sezona tako će biti i više tipova od mene...

Također, slobodno podijeli svoja razmišljanja kada ti se neki par čini izgledan, i da ako ćeš pratiti analize i topve sa foruma toplo preporučam da otvoriš Bet365 račun. Naime, većina tipova, pogotovo mojih je iz njihove ponude a danas je nažalost i dobar primjer zašto je dobro igrati više kartona kod njih, a ne kod neke druge kladionice...

http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365/

3F4R1TS.png
za pocetak listic iskljucivo od prijedloga sa foruma da vide svi da se moze zaradit ;)
cXhb4rT.png
k5ITXsW.png
malo mog tenisa 
jos cu 2 objaviti iako nisu dobitna 
MQvk0ro.png
U49be42.png
ovo mi je smijesno sa johnsonom pogotovo imo je sve  set i brejk u drugom ali ne... takoder kops jo i spears imaju set i to uvjerljivo onda drugi spuse takoder lagano i u super tb 10 2 jao jao 

Evo nešto i od mene...

Ima još par aktivnih listića, jučer su na forumu stvarno bili odlični prijedlozi, još jednom hvala svima! Nevjerojatno ali gotovo sve što sam jučer igrao (a nisam igrao veliki broj utakmica) sam pogodio.

OS41cAk.png

dzvs0GM.png

cWtqx5L.png

fFlJfSn.png

VBbKK2o.png

Ul69WDi.png

toZBwAV.png

V2gery0.png

84SKeXX.png

HprIrQl.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use