Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Dobitni listići

Goksim

Recommended Posts

Da te pitam zašto 3ista listića ?

Ma jer nedaju toliki ulog u komadu sa mog računa, pa rascjepkam, tj. ponovim identičan listić 3 puta pa prođe. Problematična je bila oklada da PSG daje gol oba poluvremena jer je valjda max. ulog po tom paru po listiću 300€, a opet može se odigrati 10 listića ako želiš, pa samo treba uplatiti više identičnih listića ako se želi odigrati sa jačim ulogom...

ZtV7LAq.png
kombo sam over 7.0 sa  kartonima kod monaca al monaco zapeo na 3 steta iako je sudac bez pardona mogo jos 2 3 dat gledo sam utakmicu dosta ih je upozoravao i mogo je dat al jbg sta je tu je ,ovo sam uzivo uplatio oko 15 minute spustili granicu kvota izvrsna ;) evo dodat cu i ovaj ovdje iako nije dobitan cisto da se vidi da sam ispratio CGPGiKJ.png

Edited by Ivan1998

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use