Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Dobitni listići

Goksim

Recommended Posts

prije 4 minute, darko56 said:

Čekam još Toronto ovdje šta misliš jel dobivaju?

Btw.. nisam ovo pisao u temi BV jer su to tek kvale,sutra kad krenu prva kola onda ću pisati.U ovo nisam toliko bio siguran,ali je došlo.

Screenshot_4.png

Baš se dvoumim igrati pobjedu ili over na nižoj granici. Mislim da oboje prolazi, vidjet ćemo. Daleko su bolji a i odmorniji i još igraju doma.  Sretno! :)

prije 1 minutu, Goksim said:

Baš se dvoumim igrati pobjedu ili over na nižoj granici. Mislim da oboje prolazi, vidjet ćemo. Daleko su bolji a i odmorniji i još igraju doma.  Sretno! :)

Hvala,i tebi sretno!Baš na to računa da su odmorniji i momčadski su puno uigranija ekipa,pogađaju sa svih strana i imaju smislenu igru dok Cavsi sve se zna,sve je na Jamesu,jasno kao dan,ako im se netko ne priključi nemaju šta tražit,no vidjeti ćemo :) 

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ugodno sam iznenađen broj razrada te koeficijentima kod bet at home kladionice. Naravno, uplatu sam napravio kako bi iskoristio 111€ koji daju, međutim specijalne oklade na zbrojeve zaleđa, korneri i kartoni sa kliznim granicama te posjed lopte su mi jako primamljivi. Također imaju i dnevne oklade (npr. broj golova po danu, manje od 12,5 ili više i sl.) a ono što mi se čini jako zanimljivo i što mi koeficijenti nisu previše logični jest broj udaraca na gol ili okvir igrača gdje se mogu naći fantastični koeficijenti. Npr. za Ronalda je koeficijent da će imati 1 udarac u okvir gola bio 1,03, da će ih imati 2 1,10 a da će ih imati 3 ili više 2,00. Taj dio mi nije najlogičniji jer se radi o ogromnom skoku koeficijenta. Nešto poput 1,40 bi bilo IMO prikladinije, ali nećemo se buniti. Skrećem pažnju da bacite oko na te razrade ;) 

ToUNoO5.png

EkP3kSB.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use