Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 18.11.2016. (Live)

Goksim

Recommended Posts

Ne zaliječite se na japanca dok ne vidite situaciju nakon Murraya i Wawrinke. Ukoliko Murray dobije, Kei je sigurno drugi i mogao bi odigrati lakše, a Čilić potegnut da dobije prvi meč na mastersu i podigne malo formu za DC, a pobjedom bi došao i do 6. mjesta. Ako Stanimal potegne kako treba i podere Andya onda već trpat hendikep na Keia. Kažem vjerojatno se isplati odigrat već sad po ovom koeficijentu, ali ja se neću zaletavat..

Pišem u live jer počinje za manje od sat vremena. 

Herbert/Mahut 1 2.05 Marathon

Kontinen i Peers sutra u ovo vrijeme igraju polufinale s braćom Bryan i mislima su sigurno već tamo. Po meni glavni kandidati za naslov uz Murraya i Soaresa, ali ovaj meč im stvarno nije od pretjerane važnosti. Herbert i Mahut nemaju šanse za prolaz, veliko iznenađenje s obzirom da su trenutačno prvi par svijeta. Ići će ovdje na pobjedu da ipak ne zavše masters bez ijedne. 1.40 da uzimaju set isto nije loša opcija.

Počinje uskoro, pa ne stignem ništa bitnije napisat.

Vogele- Cornet over 19.5 1.66 Marathon, može i over 20.5, koef oko 1.85

Vogele u dosta dobroj formi, voli dvoranu i u njoj kroz cijelu karijeru igra odlično. Cornet izgubila finale Fed Cupa i odmah došla ovdje igrat. Nakon mučenja u prvom kolu, u drugom lagano slavila. Sad joj dolazi još teža protivnica i očekujem ovdje težak meč, vjerojatno i 3 seta. granica mala tako da se isplati uzeti. Trebalo bi proći i a 20.5. Počinje vjerojatno malo poslije 1 tako da požurite.

Ne zaliječite se na japanca dok ne vidite situaciju nakon Murraya i Wawrinke. Ukoliko Murray dobije, Kei je sigurno drugi i mogao bi odigrati lakše, a Čilić potegnut da dobije prvi meč na mastersu i podigne malo formu za DC, a pobjedom bi došao i do 6. mjesta. Ako Stanimal potegne kako treba i podere Andya onda već trpat hendikep na Keia. Kažem vjerojatno se isplati odigrat već sad po ovom koeficijentu, ali ja se neću zaletavat..

Upravo je i taj scenario ispao na kraju. Nishikori je siguran na drugom mestu i ide na Djokovica, u interesu mu je da ovaj mec danas zavrsi sto brze, cak mislim ako izgubi prvi set pusti ce i drugi Cilicu da bi sto vise mogao odmoriti...

Dobar pick je ukupno manje gemova, recimo 23.5 ili 23 je dobra granica a kvote 1.80-1.90...

Upravo je i taj scenario ispao na kraju. Nishikori je siguran na drugom mestu i ide na Djokovica, u interesu mu je da ovaj mec danas zavrsi sto brze, cak mislim ako izgubi prvi set pusti ce i drugi Cilicu da bi sto vise mogao odmoriti...

Dobar pick je ukupno manje gemova, recimo 23.5 ili 23 je dobra granica a kvote 1.80-1.90...

Dap, under gemova je i meni najbolji pick, ali još ću vidjet jel ću odigrat išta. Sad ne znam jel će Čilić ići po to 6. mjesto ili će i on tankirat da se što više odmori za DC. Možda na sitno probam Čilića na ovaj koeficijent, trenutno definitivno ima value.

stvarno imaš sreće...da ne povjeruješ ... penal u 45- toj i 45 +2-goj

Pa da..eto prošlo hehe.ali vidjet cemo ovo prvo ..ower kornera,trenutno je 5..

inace na Blogabetu imao sam svoju stranicu i u samom takmicenju tipstera bio sam prvi zadnja 3 mjeseca po uspješnosti Live kladjenja...problem je nastao kad sam skinuo tecaj 30,jedan prijelaz Australskog nogometa te me proglasili varalicom, zablokirali me i odustao sam od igre te nisam uopce imao volje za raspravu i dokazivanje,sebi sam dokazao da za Live treba Jebbeeena disciplina ,iskreno ja je nemam.

NBA je bolji ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use